Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Jelgavas domes sēdes

protokola izraksts 25/12

Jelgavā 2001.gada 13.decembrī

Par Jelgavas teritorijas plānojuma grozījumu galīgās redakcijas un saistošo noteikumu "Par Jelgavas teritorijas plānojuma grozījumiem Lietuvas šosejas un Miera ielas krustojuma rajonā" apstiprināšanu

Ņemot vērā 2001.gada 13. septembrī ar domes lēmumu Nr.18/3 "Par Jelgavas teritorijas plānojuma grozījumu Lietuvas šosejas un Miera ielas rajonā pirmo redakciju un sabiedriskas apspriešanas organizēšanu" noteikto Jelgavas teritorijas plānojuma grozījumu pirmās redakcijas sabiedriskās apspriešanas rezultātus, institūciju iesniegtos atzinumus, kā arī ievērojot Latvijas Republikas MK 2000.gada 5.decembra noteikumus Nr.423 "Noteikumi par teritorijas plānojumiem" un Latvijas Republikas likumu "Par pašvaldībām",

Jelgavas dome nolemj:

1. Apstiprināt Jelgavas teritorijas plānojuma grozījumus Lietuvas šosejas un Miera ielas krustojuma rajonā zonējuma maiņai (no dabas pamatnes teritorijas zonas uz sabiedrisko un darījumu iestāžu teritorijas apbūves zonu) pirmo redakciju kā galīgo redakciju un atzīt iepriekšējo šīs teritorijas plānojumu - skvēra zonu, par spēku zaudējušu.

2. Apstiprināt saistošos noteikumus Nr.41 "Jelgavas teritorijas plānojuma zonējuma grozījumi Lietuvas šosejas un Miera ielas krustojuma rajonā"( Būvvaldē).

3. Būvvaldei (vadītājs A.Račinskis) nosūtīt saistošos noteikumus Nr.41

"Jelgavas teritorijas plānojuma zonējuma grozījumi Lietuvas šosejas un Miera ielas krustojuma rajonā" reģistrācijai Vides Aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā.

4. Noteikt, ka saistošie noteikumi Nr.41 "Jelgavas teritorijas plānojuma zonējuma grozījumi Lietuvas šosejas un Miera ielas krustojuma rajonā" stājas spēka pēc paziņojuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

5. Lēmuma izpildi kontrolēt pašvaldības izpilddirektoram G. Kurlovičam.

Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētājs A. Rāviņš

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par Jelgavas teritorijas plānojuma grozījumu galīgās redakcijas un saistošo noteikumu "Par Jelgavas .. Izdevējs: Jelgavas pilsētas dome Veids: protokola izraksts Numurs: 25Pieņemts: 13.12.2001.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 2, 04.01.2002.
57133
674
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"