Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Par precizējuma publicēšanu

Mārupes novada pašvaldība (turpmāk - Pašvaldība) Teritorijas attīstības plānošanas sistēmā (turpmāk - TAPIS) un attiecīgi ģeoportālā ir publicējusi Mārupes novada pašvaldības domes 2023. gada 28. februāra saistošos noteikumus Nr. 6/2023 "Lokālplānojuma, ar kuru groza teritorijas plānojumu nekustamā īpašuma "Mežciems" Mārupē, Mārupes novadā (kadastra Nr. 80760120122) teritorijā, Grafiskā daļa un Teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi" (turpmāk - saistošie noteikumi). Saistošie noteikumi caur TAPIS nodoti publicēšanai arī oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un publicēti 2023. gada 8. marta laidienā, Nr. 48, publikācijas Nr. OP 2023/48.9.

Ievērojot, ka Pašvaldība ir konstatējusi Saistošo noteikumu redakcijā, kas publicēta Valsts vienotajā ģeotelpiskās informācijas portālā Ģeolatvija, kļūdainu atsauci uz spēku zaudējušu normatīvo aktu (likumu "Par pašvaldībām"), Pašvaldība, pamatojoties uz Administratīvā procesa likuma 72. pantu, ir veikusi kļūdas labojumu Mārupes pašvaldības domes 2023. gada 28. februāra lēmumā Nr. 55, attiecīgi labojot Saistošo noteikumu redakcijā atsauci uz likumu un pantu, uz kura pamata izdoti saistošie noteikumi.

Ar šo Mārupes novada pašvaldība nosūta precizētos saistošos noteikumus Nr. 6/2023, un lūdz veikt kļūdas labojumu arī oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" publicētajā Saistošo noteikumu redakcijā attiecībā uz atsauci uz likumu un pantu, uz kura pamata izdoti saistošie noteikumi - aizstājot "…likuma "Par pašvaldībām" 43. panta pirmo daļu" ar "…likuma "Pašvaldību likums" 44. panta pirmo daļu".

Izpilddirektora vietniece attīstības un vides jautājumos I. Krēmere

 
Tiesību akta pase
Saistītie dokumenti
  • Precizētais
343673
09.03.2023
424
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"