Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Finansu ministrijas informācija

1998.gada 14.aprīlī

Par ASV un Latvijas līgumu finansu jomā

Otrdien, 14. aprīlī, Finansu ministrijas valsts sekretāre Valentīna Andrējeva, Vērtspapīru tirgus komisijas priekšsēdētājs Viktors Gustsons, Latvijas Centrālā depozitārija prezidents Mārtiņš Rikšis, Rīgas Fondu biržas prezidents Uldis Cērps un Latvijas Zvērinātu revidentu asociācijas prezidente Sandra Vilcāne parakstīja vienošanās memorandu ar ASV Starptautiskās attīstības aģentūru (SAA) un KPMG/Barents Group LLC par SAA un KPMG/Barents Group LLC tehnisko palīdzību Latvijas vērtspapīru tirgus attīstībā (vērtspapīru tirgus uzraudzības pilnveidošana, darījumu operācijas, uzskaites uzlabošana u.c.) un starptautiskiem normatīviem atbilstošu grāmatvedības standartu izstrādē Latvijā.

Minētais memorands tapis, pildot 1995. gada 20. decembrī parakstīto ASV un Latvijas divpusējo līgumu par ekonomisko un tehnisko palīdzību, ASV Starptautiskās attīstības aģentūra izvēlējās KPMG/Barents Group LLC.

Saskaņā ar memorandu SAA finansē un KPMG/Barents Group LLC veic tehnisko palīdzību 1270 speciālistu (ekspertu) pilnu darba dienu apmērā. Lai gan šī palīdzība jau tiek sniegta gandrīz pusgadu, tagad tā tiek noformēta memoranda veidā.

Finansu ministrijas informācijas dienests

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par ASV un Latvijas līgumu finansu jomā Izdevējs: Finanšu ministrija Veids: informācija Pieņemts: 14.04.1998.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 100/101, 16.04.1998.
215086
2537
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"