Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Ministru kabineta sēdes protokola izraksts Nr.31

(prot.Nr.31, 6§)

Rīgā 1995.gada 10.jūnijā

Par 1995.gada valsts pamatbudžeta izpildi un nepieciešamajiem grozījumiem un pasākumiem nodokļu iekasēšanas pilnveidošanai


Apspriešanā piedalās: I.Sudraba, V.E.Bresis, A.Poča, A.Gūtmanis, P.Apinis, J.Ozoliņš, I.Emsis, J.Ādamsons, A.Ozols, V.Makarovs, I.Sāmīte, Ā.Ūdris, R.Černajs, R.Apsītis, D.Tunsts, V.A.Tērauda, Ā.Freibergs, J.Iesalnieks, J.Zvanītājs, J.Gaigals, J.Dripe, J.Ritenis, M.Gailis.

Nolemj: 1. I.Sāmītei sagatavot priekšlikumus darba grupas izveidošanai ar valsts budžeta ieņēmumiem saistīto jautājumu risināšanai un iesniegt tos izskatīšanai Ministru kabineta sēdē š.g. 13. jūnijā.

2. A.Počai izstrādāt pasākumu plānu nodokļu un nodevu iekasēšanas uzlabošanai, ņemot vērā izteiktos priekšlikumus, un iesniegt to izskatīšanai Ministru kabineta sēdē š.g. 13. jūnijā.

3. I.Sāmītei apkopot ministriju iesniegtos priekšlikumus valsts budžeta izdevumu daļai, kurā paredzēt kopējo izdevumu samazinājumu par 23- 25 milj. latu, to skaitā ministrijām un centrālajām valsts iestādēm izdevumu samazinājumu par 5%, un iesniegt tos izskatīšanai Ministru kabineta sēdē š.g.13. jūnijā.


Ministru prezidents M.Gailis

Valsts kancelejas direktors Ž.Tikmers

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par 1995.gada valsts pamatbudžeta izpildi un nepieciešamajiem grozījumiem un pasākumiem nodokļu .. Izdevējs: Ministru kabinets Veids: protokola izraksts Numurs: 31Pieņemts: 10.06.1995.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 92, 15.06.1995.
209500
674
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"