Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Ogres novada domes sēdes protokola Nr.16 izraksts

Ogrē 2006.gada 13.jūlijā (prot. Nr.16, 23.§)

Par saistošo noteikumu Nr.70 "Detālais plānojums zemesgabaliem "Pārupes" un "Viļņi" Ogres novada Ogresgala pagastā" apstiprināšanu

Pamatojoties uz LR Ministru kabineta 19.10.2004.g izdoto noteikumu Nr.883 "Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi" 79.p un 05.12.2000.g izdoto noteikumu Nr.423 "Noteikumi par teritoriju plānojumiem" 51.p dome, atklāti balsojot "par"- 13 balsis (E.Bartkevičs, P.Dimants, R.Javoišs, A.Auziņš, G.Gutpelcs, L.Tribockis, I.Vecziediņa, J.Latišs, L.Sokolova, J.Tukišs, V.Paškovičs, G.Kārkliņš, V.Pūķe), "pret"- nav, "atturas"- nav, nolemj:

1. Apstiprināt Ogres novada saistošos noteikumus Nr.70 "Detālais plānojums zemesgabaliem "Pārupes" un "Viļņi" Ogres novada Ogresgala pagastā", (pielikumā uz 5 lapām).

2. Noteikt, ka detālā plānojuma teritorijā paredzēto zemesgabalu atdalīšana un ierakstīšana Zemesgrāmatā pieļaujama tikai pēc plānoto ielu, inženierkomunikāciju un aizsargdambju izbūves un tā realizējama par detālā plānojuma projekta ierosinātāja līdzekļiem.

3. Uzdot būvvaldes teritorijas plānotājam Uldim Apinim likumā noteiktā kārtībā iesniegt zināšanai saistošos noteikumus atbildīgajām valsts institūcijām un ievietot informāciju par detālā plānojuma un saistošo noteikumu apstiprināšanu Ogres rajona vietējā laikrakstā un laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

4. Kontroli par lēmuma izpildi uzdot Ogres novada domes izpilddirektoram Ainaram Vilnītim.

Sēdes vadītājs, Ogres novada domes priekšsēdētājs E.Bartkevičs

Lēmums stājies spēkā 14.07.2006.

Ar saistošajiem noteikumiem un detālajiem plānojumiem var iepazīties Ogres novada domes būvvaldē Ogrē, Brīvības ielā 48, 214.kabinetā, katru darba dienu no plkst. 8 līdz 17.

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par saistošo noteikumu Nr.70 "Detālais plānojums zemesgabaliem "Pārupes" un "Viļņi" Ogres novada .. Izdevējs: Ogres novada dome Veids: protokola izraksts Numurs: 16Pieņemts: 13.07.2006.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 122, 03.08.2006.
141074
674
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"