Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

LATVIJAS REPUBLIKAS MINISTRU PADOMES LĒMUMS Nr. 96

Par iedzīvotāju reģistrācijas pirmuzskaiti 1992. gadā

Lai savlaicīgi un kvalitatīvi Latvijas Republikā veiktu iedzīvotāju reģistrācijas pirmuzskaiti, Latvijas Republikas Ministru Padome nolemj:

1. Tieslietu ministrijai organizēt un līdz 1992. gada 1. septembrim veikt iedzīvotāju reģistrācijas pirmuzskaiti (tālāk tekstā - «pirmuzskaite») saskaņā ar Latvijas Republikas likumu «Par Iedzīvotāju reģistru» un Latvijas Republikas Augstākās Padomes 1991. gada 17. decembra lēmumu «Par Latvijas Republikas likuma «Par Iedzīvotāju reģistru» spēkā stāšanās kārtību».

2. Attiecināt uz iestāžu, organizāciju un uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) darbiniekiem, kuri pēc saskaņošanas ar šo iestāžu, organizāciju un uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) vadību iesaistīti pirmuzskaites sagatavošanā, norisē un materiālu apstrādē, Latvijas darba likumu kodeksa 114. pantā noteiktās garantijas.

3. Satiksmes ministrijai nodrošināt:

3.1. to pasta un telegrāfa korespondenču, sūtījumu un bandroļu ārpuskārtas pieņemšanu un piegādi adresātam, kuri attiecas uz pirmuzskaites sagatavošanu, norisi un materiālu apstrādi;

3.2. Tieslietu ministrijas Pilsonības un imigrācijas departamentu (tālāk tekstā - «departaments») uz pirmuzskaites sagatavošanas un norises laiku ar papildu telefonu numuriem un nekomutējamiem sakaru kanāliem.

4. Ieteikt rajonu un pilsētu pašvaldību institūcijām uz pirmuzskaites sagatavošanas, norises un materiālu apstrādes laiku piešķirt departamenta nodaļām darbam un materiālu glabāšanai nepieciešamas apsargājamas telpas, kurās ierīkoti telefona sakari, kā arī sniegt palīdzību pirmuzskaites sagatavošanā un norise iesaistīto darbinieku nodrošināšanā ar transportlīdzekļiem, noslēdzot attiecīgus līgumus ar iestādēm, organizācijām un uzņēmumiem (uzņēmējsabiedrībām).

Izdevumi par transporta izmantošanu tiks segti no departamenta līdzekļiem.

5. Iestāžu, organizāciju un uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) administrācijām nodrošināt darbiniekiem iespēju ierasties Iedzīvotāju reģistrā noteiktajā reģistrācijas pirmuzskaites termiņā.

Latvijas Republikas Ministru Padomes priekšsēdētājs I.GODMANIS

Latvijas Republikas tieslietu ministrs V.SKUDRA

Rīgā 1992. gada 24. martā

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par iedzīvotāju reģistrācijas pirmuzskaiti 1992. gadā Izdevējs: Ministru Padome Veids: lēmums Numurs: 96Pieņemts: 24.03.1992.Stājas spēkā: 24.03.1992.Zaudē spēku: 10.06.1994.Publicēts: Latvijas Republikas Augstākās Padomes un Valdības Ziņotājs, 18/19, 07.05.1992.; Diena, 67, 10.04.1992.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Grozījumi
65505
24.03.1992
136
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"