Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

 

Ogres novada domes sēdes protokola Nr.13 izraksts

2004.gada 8.jūlijā (prot.Nr.13, 4.§)

Par saistošo noteikumu Nr.21 "Detālais plānojums zemesgabaliem Ogrē, Meža prospektā 19A, Meža prospektā 19B un Zaķu ielā 16, un grozījumi saistošajos noteikumos Nr.6 "Ogres novada Ogres pilsētas Apbūves noteikumi" un Nr.13 "Par Ogres pilsētas atļauto un plānoto teritorijas izmantošanu (zonējumu)" apstiprināšanu"

Noklausoties Ogres novada domes būvvaldes teritorijas plānotāja U.Apiņa un projekta autora I.Šļivkas informāciju un iepazīstoties ar pēc SIA "Orions, celtniecības kompānija" ierosinājuma izstrādātā detālā plānojuma materiāliem un tā sabiedriskās apspriešanas rezultātiem, valsts un pašvaldību institūciju un dienestu sniegtajiem atzinumiem par izstrādāto plānojumu, kā arī pamatojoties uz LR likuma "Par pašvaldībām" 43.panta 1.daļas 1.punktu un Ministru kabineta 05.12.2000. noteikumu Nr.423 "Noteikumi par teritorijas plānojumiem" 51.punktu, nolemj:

1. Apstiprināt Ogres novada saistošos noteikumus Nr.21 "Detālais plānojums zemesgabaliem Ogrē, Meža prospektā 19A, kadastra numurs 7401-003-0225, Meža prospektā 19B, kadastra numurs 7401-003-048, un Zaķu ielā 16, kadastra numurs 4401-003-0222, un grozījumi saistošajos noteikumos Nr.6 "Ogres novada Ogres pilsētas Apbūves noteikumi" un Nr.13 "Par Ogres pilsētas atļauto un plānoto teritorijas izmantošanu (zonējumu)"" (skat. pielikumā uz 4 lapām).

2. Detālā plānojuma teritorijā esošajai beznosaukuma ielai ar koriģētajām sarkanajām līnijām piešķirt Dzilnu ielas nosaukumu un attiecīgi papildināt Ogres pilsētas sarkano līniju plānu un ielu sarakstu.

3. Noteikt, ka detālā plānojuma teritorijā paredzēto zemesgabalu atdalīšana un ierakstīšana zemesgrāmatā, kā arī ielu, piebraucamo ceļu, inženierkomunikāciju projektēšana un izbūve veicama par detālā plānojuma projekta ierosinātāja SIA "Orions, celtniecības kompānija" līdzekļiem.

4. Ogres novada būvvaldes teritorijas plānotājam U.Apinim likumā noteiktā kārtībā informēt atbildīgās valsts institūcijas par pieņemto lēmumu un ievietot informāciju par detālā plānojuma apstiprināšanu Ogres novada prese izdevumā "Ogrēnietis" un laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

5. Uzdot Ogres novada būvvaldei veikt attiecīgas izmaiņas saistošo noteikumu Nr.13 "Par Ogres pilsētas atļauto un plānoto teritorijas izmantošanu (zonējumu)" pielikumā esošajā Ogres pilsētas teritorijas zonējuma kartē.

6. Uzdot domes lietvedības nodaļas vadītājai K.Apinei ne vēlāk kā divas nedēļas pēc saistošo noteikumu pieņemšanas izlikt tos redzamā vietā domē.

7. Kontroli pār lēmuma izpildi uzdot Ogres novada domes izpilddirektoram A. Vilnītim.

Domes priekšsēdētājs E.Bartkevičs

Lēmums stājies spēkā 09.07.2004.

Ar šo lēmumu pielikumā esošajiem saistošajiem noteikumiem var iepazīties Ogres novada domē, Ogrē, Brīvības ielā 48.

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par saistošo noteikumu Nr.21 "Detālais plānojums zemesgabaliem Ogrē, Meža prospektā 19A, Meža .. Izdevējs: Ogres novada dome Veids: protokola izraksts Numurs: 13Pieņemts: 08.07.2004.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 112, 16.07.2004.
91214
674
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"