Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

 LATVIJAS REPUBLIKAS MINISTRU PADOMES LĒMUMS Nr. 167

Par rajona (pilsētas) Tautas deputātu padomes izpildkomitejas finansu nodaļu

Latvijas Republikas Ministru Padome nolemj:

1. Pārtraukt ar 1991. gada 1. janvāri rajonu un pilsētu Tautas deputātu padomju izpildkomiteju finansu nodokļu (pārvalžu) uzturēšanu no Latvijas Republikas valsts budžeta un ieteikt rajonu un pilsētu Tautas deputātu padomju izpildkomitejām paredzēt šīm vajadzībām līdzekļus vietējā budžetā.

2. Noteikt, ka Finansu ministrijas Valsts finansu inspekcijas iestādes veic kontroles un revīzijas funkcijas jautājumā par Latvijas Republikas valsts budžeta izpildi, kā arī par administratīvā pārvaldes aparāta uzturēšanu un ārējo ekonomisko sakaru finansēšanu Finansu ministrijas un rajonu un pilsētu Tautas deputātu padomju izpildkomiteju finansu nodaļu (pārvalžu) pašreizējo štatu un darba samaksas fonda ietvaros.

3. Finansu ministrijai mēneša laikā iesniegt Latvijas Republikas Ministru Padomei priekšlikumus par Finansu ministrijas un Finansu ministrijas Valsts finansu inspekcijas iestāžu darbinieku skaitu un darba samaksas fondu.

4. Atzīt par spēku zaudējušiem Latvijas PSR Ministru Padomes 1973. gada 28. februāra lēmumu Nr. 106 «Par Rajona un pilsētas Tautas deputātu padomes izpildkomitejas finansu nodaļas nolikuma apstiprināšanu» (Ziņotājs, 1973, Nr. 17) un tajā izdarītos grozījumus un papildinājumus.

5. Finansu ministrijai izstrādāt un nosūtīt pilsētu un rajonu Tautas deputātu padomju izpildkomitejām rekomendācijas rajona vai pilsētas Tautas deputātu padomes izpildkomitejas finansu nodaļas (pārvaldes) nolikuma izstrādāšanai.

Latvijas Republikas Ministru Padomes priekšsēdētājs I. GODMANIS

Latvijas Republikas valdības lietu ministrs K. LĪCIS

Rīgā 1990. gada 16. oktobrī

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par rajona (pilsētas) Tautas deputātu padomes izpildkomitejas finansu nodaļu Izdevējs: Ministru Padome Veids: lēmums Numurs: 167Pieņemts: 16.10.1990.Stājas spēkā: 16.10.1990.Zaudē spēku: 20.02.1994.Publicēts: Latvijas Republikas Augstākās Padomes un Valdības Ziņotājs, 49, 06.12.1990.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
72857
16.10.1990
136
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"