Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

LATVIJAS REPUBLIKAS MINISTRU PADOMES LĒMUMS Nr. 86

Par Latvijas Republikas milicijas iestāžu apsardzes dienesta ņemamās maksas tarifu par rūpniecības uzņēmumu, celtniecības, tirdzniecības un citu saimniecisko organizāciju un iestāžu objektu apsardzību apstiprināšanu

 

Latvijas Republikas Ministru Padome nolemj:

1. Apstiprināt pievienotos Latvijas Republikas milicijas iestāžu apsardzes dienesta ņemamās maksas tarifus par rūpniecības uzņēmumu, celtniecības, tirdzniecības un citu saimniecisko organizāciju un iestāžu objektu apsardzību.

Noteikt, ka maksa pēc apstiprinātajiem tarifiem par objektu apsardzību tiek ņemta, sākot ar 1990. gada 1. oktobri. Minētie tarifi neattiecas uz iestādēm un organizācijām, kuras finansē no budžeta.

2. Atzīt par spēku zaudējušu ar 1990. gada 1. oktobri Latvijas PSR Ministru Padomes 1979. gada 21. augusta lēmumu Nr. 437 attiecībā uz saimniecisko organizāciju un iestāžu objektu apsardzību.

Latvijas Republikas Ministru Padomes priekšsēdētāja vietnieks I. BIŠERS

Latvijas Republikas valdības lietu ministrs K. LĪCIS

Rīgā 1990. gada 9. augustā

 

APSTIPRINĀTI
ar Latvijas Republikas Ministru Padomes
1990. gada 9. augusta lēmumu Nr. 86

 Latvijas Republikas milicijas iestāžu apsardzes dienesta ņemamās maksas tarifi par rūpniecības uzņēmumu, celtniecības, tirdzniecības un citu saimniecisko organizāciju un iestāžu objektu apsardzību

1. Tiek noteikti šādi milicijas iestāžu apsardzes dienesta ņemamās maksas tarifi:

- par vienu kontroles un caurlaides, kā arī cita veida stacionāro sargposteni- 1,10 rubļi stundā;

- par vienu kontroles un caurlaides, kā arī cita veida stacionāro militarizētās apsardzes posteni - 1,65 rubļi stundā;

- par apsargāšanu ar tehniskajiem signalizācijas līdzekļiem (centralizēta novērošanas sistēma) - 0,12 rubļi stundā;

- par dienesta sargsuņu izmantošanu objektu apsargāšanā - 40 rubļi mēnesī par vienu suni.

2. Apsargāšanas objekts ir telpa (vieta), kurā glabājas grāmatvedības uzskaitē ņemtās materiālās vērtības, kas nodotas noteiktas materiāli atbildīgas personas pārziņā.

Divas vai vairākas vienā ēkā esošas izolētas telpas (vietas) ar materiālajām vērtībām katra ir atsevišķs apsargāšanas objekts. Līdzīgā kārtībā nosakāmi apsargāšanas objekti, kas atrodas rūpniecības uzņēmumu, ražošanas iecirkņu un būvju teritorijā un citur.

3. Ja apsargājamais objekts ir apgādāts ar divām vai vairākām autonomām signalizācijas sistēmām (apsardzes, ugunsdzēsības, trauksmes signalizācijas sistēma), tad maksa tiek ņemta atsevišķi par katru no šīrn sistēmām.

4. Tehniskās aizsargsignalizācijas ierīces apsargājamos objektos uzstāda un šo ierīču kapitālremontu veic par apsargājamo uzņēmumu, organizāciju un iestāžu līdzekļiem.

5. Objektos, kurus milicijas iestāžu apsardzes dienests apsargā, aizsargsignalizācijas ierīču tehniskā apkope (profilaktiskais remonts un kārtējais remonts) tiek veikta par šī apsardzes dienesta līdzekļiem.

6. Objektos, kurus milicijas iestāžu apsardzes dienests neapsargā, aizsargsignalizācijas ierīču tehniskā apkope tiek veikta uz līguma pamata.

7. Ja objekta apsargāšanai stacionāra sargposteņa vai militarizētās apsardzes posteņa vietā izmanto tehniskos signalizācijas līdzekļus (centralizēta novērošanas sistēma) vai citu pilnīgāku apsargāšanas veidu, tad līdz konkrētā gada beigām maksa ņemama pēc spēkā esošajiem iepriekšējā apsargāšanas veida maksas tarifiem.

8. Ja objektu apsargāšanai izmanto privātām personām piederošus dienesta sargsuņus, suņu īpašniekiem par viena sargsuņa kopšanu un uzturēšanu maksā pēc līguma 30 rubļu mēnesī no apsardzes dienesta līdzekļiem.

9. Par īslaicīgiem apsardzības pakalpojumiem (kravu apsargāšana ceļā, kasieru pavadīšana un tamlīdzīgi pakalpojumi) maksa tiek ņemta uz līguma pamata.

 

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par Latvijas Republikas milicijas iestāžu apsardzes dienesta ņemamās maksas tarifu par rūpniecības .. Izdevējs: Ministru Padome Veids: lēmums Numurs: 86Pieņemts: 09.08.1990.Stājas spēkā: 09.08.1990.Zaudē spēku: 20.02.1994.Publicēts: Latvijas Republikas Augstākās Padomes un Valdības Ziņotājs, 43, 25.10.1990.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
72619
09.08.1990
136
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"