Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Precizējot iepriekš publicēto

"Latvijas Vēstneša" 15.augusta numurā publicētajam Jūrmalas pilsētas domes lēmumam Nr.609 "Par transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas noteikumu kontroli" nepareizi norādīts lēmuma parakstītājs. Pareizi jābūt: "Domes priekšsēdētāja vietnieks J.Hlevickis"

 

Jūrmalas pilsētas domes lēmums Nr.609

Jūrmalā 2002.gada 31.jūlijā

Par transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas noteikumu kontroli

Lai Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā nodrošinātu transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas noteikumu kontroli, pamatojoties uz Latvijas Republikas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 205.pantu, 211.3pantu, Latvijas Republikas Ceļu satiksmes likumu, Latvijas Republikas Ministru kabineta 1999.gada 19.janvāra noteikumiem Nr.15 "Ceļu satiksmes noteikumi" un Latvijas Republikas Ministru kabineta 2001.gada 17.jūlija noteikumiem Nr.316 "Kārtība, kādā sastādāms administratīvā pārkāpuma protokols par transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas noteikumu pārkāpšanu, noformējams paziņojums un nosūtāma informācija par uzlikto naudas sodu, kā arī iekasējams naudas sods", Jūrmalas pilsētas dome nolemj:

1.Pilnvarot Jūrmalas pilsētas domes municipālo policiju un Jūrmalas pilsētas policijas pārvaldi kontrolēt transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas noteikumu ievērošanu atbilstoši Ceļu satiksmes noteikumiem un noteikt, ka Jūrmalas pilsētas domes municipālās policijas un Jūrmalas pilsētas policijas pārvaldes norīkotās amatpersonas ir tiesīgas izskatīt administratīvo pārkāpumu lietas par transportlīdzekļu apstāšanās vai stāvēšanas noteikumu pārkāpšanu un uzlikt naudas sodu līdz desmit latiem bez transportlīdzekļa vadītāja klātbūtnes atbilstoši Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 122.1pantam.

2.Noteikt, ka sūdzības par piemēroto naudas sodu izskata institūcijas, kura piemērojusi administratīvo sodu, vadītājs vai tā pilnvarota amatpersona.

3.Noteikt, ka Jūrmalas pilsētas domes municipālā policija nodrošina no CSDD saņemto protokolu - paziņojumu veidlapu uzglabāšanu un uzskaiti, kā arī informācijas par sastādītajiem protokoliem - paziņojumiem ievadīšanu transportlīdzekļu un vadītāju valsts nozīmes reģistrā ne vēlāk kā triju dienu laikā no protokola - paziņojuma sastādīšanas.

4.Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājam D.Urbanovičam noslēgt sadarbības līgumu starp Jūrmalas pilsētas domi un Jūrmalas pilsētas policijas pārvaldi.

5.Lūgt Ceļu satiksmes drošības direkcijai sagatavot sadarbības līgumu par informācijas apmaiņu ar Jūrmalas pilsētas domes municipālo policiju un iesniegt to parakstīšanai Jūrmalas pilsētas domē.

6.Ar 2002.gada 1.septembri papildus ieviest vienu Jūrmalas pilsētas domes municipālās policijas inspektora štata vietu, nosakot amatalgu Ls 185 mēnesī.

7.Jūrmalas pilsētas domes finansu pārvaldei atvērt speciālu kontu soda naudas iemaksām.

8.Noteikt, ka ieņēmumi no soda naudas par transportlīdzekļu apstāšanās vai stāvēšanas noteikumu pārkāpumiem tiek sadalīti starp Jūrmalas pašvaldības pamatbudžetu un Ceļu satiksmes drošības direkciju:

9.1.Jūrmalas pašvaldības pamatbudžetam - 70 %;

9.2.Ceļu satiksmes drošības direkcijai - 30 %.

10.Noteikt, ka kontrolei nepieciešamās materiāli tehniskās bāzes nodrošināšanai un procesā iesaistīto darbinieku materiālajai stimulēšanai ar Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāja rīkojumu var izlietot līdz 50% no domes pamatbudžetā iekasētās soda naudas.

11.Noteikt, ka Jūrmalas pilsētā minētā kārtība stājas spēkā ar 2002.gada 1.septembri.

12.Jūrmalas pilsētas domes galvenajam speciālistam sabiedrisko attiecību jautājumos nodrošināt lēmuma publicēšanu laikrakstos "Latvijas Vēstnesis" un "Jūrmalas Ziņas".

13.Jūrmalas pilsētas domes izpilddirektoram Z.Starkam kontrolēt lēmuma izpildi.

Domes priekšsēdētāja vietnieks J.Hlevickis

 

 
Saistītie dokumenti
  • Precizētais
65743
31.07.2002
136
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"