Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Ministru kabineta noteikumi Nr.382

Rīgā 1998.gada 29.septembrī (prot. Nr.54 32.§)
Grozījumi Ministru kabineta 1995.gada 7.novembra noteikumos Nr.337 "Noteikumi par dzīvojamo māju privatizācijas objektu vērtības noteikšanu"
Izdoti saskaņā ar likuma "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju"
27.pantu un Pārejas noteikumu 7.punktu

Izdarīt Ministru kabineta 1995.gada 7.novembra noteikumos Nr.337 "Noteikumi par dzīvojamo māju privatizācijas objektu vērtības noteikšanu" (Latvijas Vēstnesis, 1995, 178.nr.; 1996, 164.nr.; 1997, 49./50.nr.) šādus grozījumus:

1. Aizstāt 1.punktā vārdus "attiecīgās pilsētas vai pagasta dzīvojamo māju privatizācijas komisija" ar vārdiem "Centrālā dzīvojamo māju privatizācijas komisija vai attiecīgās pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisija (turpmāk - privatizācijas komisija)".

2. Svītrot 2.punktā vārdus "attiecīgās pilsētas vai pagasta dzīvojamo māju".

3. Izteikt 6., 7. un 8.punktu šādā redakcijā:

"6. Neapdzīvojamās telpas (izņemot mākslinieka darbnīcu) vērtība nosakāma saskaņā ar Ministru kabineta noteiktu metodiku, kādā nosakāma privatizējamo neapdzīvojamo telpu vērtība.

7. Neapdzīvojamās telpas vai mākslinieka darbnīcas līdzšinējam nomniekam saskaņā ar likuma "Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju" 44.pantu atlīdzināmi tie izdevumi, par kuriem viņš nav saņēmis atlīdzību. Lai līdzšinējā nomnieka izdevumus atzītu par atlīdzināmiem, tiem jābūt likumīgi izdarītiem līdz dienai, kad pieņemts Centrālās dzīvojamo māju privatizācijas komisijas vai pašvaldības domes (padomes) lēmums par attiecīgās dzīvojamās mājas privatizācijas uzsākšanu, un norādītiem nomnieka grāmatvedības pārskatos vai pierādāmiem ar jebkuriem citiem norēķinu dokumentiem, kas noformēti saskaņā ar tiesību aktiem.

8. Izdevumus, kas saistīti ar privatizējamā objekta uzlabošanu (izņemot izdevumus par attiecīgā objekta ārējās apdares, konstruktīvo elementu (bez iekšējās apdares), ūdensvada, kanalizācijas stāvvadu, centrālās apkures, liftu un elektroapgādes sistēmas pilnīgu vai daļēju nomaiņu vai izbūvi attiecīgajā objektā) un veikti normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā, neapdzīvojamās telpas vai mākslinieka darbnīcas līdzšinējam nomniekam atlīdzina saskaņā ar Civillikuma 866.pantu un 867.panta pirmo daļu, ja minētie izdevumi apliecināti atbilstoši šo noteikumu 7.punkta prasībām."

4. Svītrot pielikuma 14.punktā vārdus "attiecīgās pašvaldības dzīvojamo māju".

Ministru prezidents G.Krasts

Ekonomikas ministrs L.Strujevičs
 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Grozījumi Ministru kabineta 1995.gada 7.novembra noteikumos Nr.337 "Noteikumi par dzīvojamo māju privatizācijas .. Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: noteikumi Numurs: 382Pieņemts: 29.09.1998.Stājas spēkā: 03.10.1998.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 284/285, 02.10.1998.
Saistītie dokumenti
  • Grozītais
  • Izdoti saskaņā ar
49956
03.10.1998
87
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"