Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Attēlotā redakcija
Tiesību akts zaudēs spēku 2026. gada 1. janvārī.
Jēkabpils novada domes saistošie noteikumi Nr. 27

Jēkabpils novadā 2022. gada 26. maijā
Jēkabpils novada Radžu ūdenskrātuves licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību nolikums
APSTIPRINĀTI
ar Jēkabpils novada domes
26.05.2022. lēmumu Nr. 404 (prot. Nr. 11, 7. §)


PRECIZĒTI
ar Jēkabpils novada domes
30.06.2022. lēmumu Nr. 595 (prot. Nr. 13, 111. §)


Izdoti saskaņā ar Zvejniecības likuma
10. panta piekto daļu
I. Vispārīgie jautājumi

1. Jēkabpils novada Radžu ūdenskrātuves licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību nolikums (turpmāk – nolikums) nosaka kārtību, kādā fiziskās personas var nodarboties ar licencēto makšķerēšanu (turpmāk – licencētā makšķerēšana), licencēto vēžošanu (turpmāk – vēžošana), kā arī licencētajām zemūdens medībām (turpmāk – zemūdens medības) Jēkabpils novada Radžu ūdenskrātuvē (turpmāk – Radžu ūdenskrātuve).

2. Radžu ūdenskrātuve atrodas Jēkabpils pilsētas teritorijā un ir privāta ūdenstilpe, kas pieder Jēkabpils novada pašvaldībai un tai pieder arī zvejas tiesības Radžu ūdenskrātuvē.

3. Licencētā makšķerēšana, vēžošana un zemūdens medības Radžu ūdenskrātuvē tiek ieviesta ievērojot Ministru kabineta 2015. gada 22. decembra noteikumus Nr. 799 "Licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību kārtība", lai racionāli izmantotu zivju un vēžu krājumus ūdeņos, kuros zivju un vēžu ieguve ir pieejama ierobežotā apjomā un ar to tiktu iegūti papildu līdzekļi zivju un vēžu krājumu pavairošanai, aizsardzībai un makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību attīstībai.

4. Licencēto makšķerēšanu, vēžošanu un zemūdens medības Radžu ūdenskrātuvē pamatojoties uz Jēkabpils novada pašvaldības nolikumu (apstiprināts ar Jēkabpils novada pašvaldības 01.07.21. lēmumu Nr. 7) organizē Jēkabpils novada Attīstības pārvalde (turpmāk – organizētājs) adrese: Rīgas iela 150A, Jēkabpils, Jēkabpils novads, LV–5202, tālrunis 20288065, e-pasta adrese vitolds.drozds@jekabpils.lv.

5. Licencētā makšķerēšana, vēžošana un zemūdens medības Radžu ūdenskrātuvē veicama ievērojot Ministru kabineta 2015. gada 22. decembra noteikumus Nr. 800 "Makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumi" un šo nolikumu.

II. Licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumi

6. Nodarboties ar licencēto makšķerēšanu, vēžošanu un zemūdens medībām Radžu ūdenskrātuvē ir tiesīgas fiziskas personas, kuras iegādājušās, vai kurām izsniegta organizētāja īpaša maksas vai bezmaksas atļauja – licence (turpmāk – licence) un kurām licencētās makšķerēšanas, vēžošanas vai zemūdens medību laikā ir klāt makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību karte (turpmāk – makšķerēšanas karte) un personu apliecinošs dokuments, izņemot bērnus un pusaudžus vecumā līdz 16 gadiem, personas vecākas par 65 gadiem un personas ar invaliditāti, kurām atļauts makšķerēt, vēžot un nodarboties ar zemūdens medībām bez makšķerēšanas kartes.

7. Licencētā makšķerēšana, vēžošana un zemūdens medības Radžu ūdenskrātuvē notiek saskaņā ar Ministru kabineta 2015. gada 22. decembra noteikumiem Nr. 800 "Makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumi", ievērojot šādus papildus nosacījumus:

7.1. licencētā makšķerēšana no laivām atļauta no 15. maija līdz pirmajam ledum (līdz Radžu ūdenskrātuves aizsalšanai);

7.2. vēžošana atļauta no 1. jūlija līdz 30. septembrim;

7.3. zemūdens medības atļautas visā Radžu ūdenskrātuvē, izņemot publisko peldvietu un teritoriju no peldvietas līdz atpūtas bāzei "Radži" (šī nolikuma 1. pielikumā iezīmēta teritorija ar sarkanu līniju) dienas gaišajā un tumšajā laikā no 1. jūnija līdz 31. decembrim, vai līdz pirmajam ledum (līdz Radžu ūdenskrātuves aizsalšanai), atkarībā no tā kas iestājas ātrāk. Teritorijas robežpunktu koordinātas 56.481504, 25.855810; 56.476777, 25.854101; 56.477067, 25.842053; 56.483092, 25.840723.

7.4. viena makšķernieka un zemūdens mednieka dienas lomā (izņemot Jēkabpils novada pašvaldības rīkotajās vai ar Jēkabpils novada pašvaldību saskaņotajās sacensībās, kurās loma lielums nevar pārsniegt Ministru kabineta 2015. gada 22. decembra noteikumos Nr. 800 "Makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumi" noteikto) atļauts uzglabāt un paturēt šādas limitētās zivju sugas:

7.4.1. līdakas, zandartus – 3 gab. no katras sugas;

7.4.2. samus – 2 gab.;

7.4.3. līņus – 5 gab.;

7.4.4. plaužus – 5 kg;

7.4.5. karpas – 5 kg;

7.4.6. zušus – 1 gab.;

7.4.7. pārējo iepriekš neminēto sugu zivis, izņemot šī nolikuma 8. punktā norādīto sugu zivis, – 5 kg kopā.

7.5. viena vēžotāja lomā (izņemot Jēkabpils sporta centra rīkotajās vai ar Jēkabpils novada pašvaldību saskaņotajās sacensībās, kurās loma lielums nevar pārsniegt Ministru kabineta 2015. gada 22. decembra noteikumos Nr. 800 "Makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumi" noteikto) atļauts uzglabāt un paturēt vēžus – 50 gab., ne īsākus par 10 centimetriem (vēža garumu nosaka, mērot attālumu no pieres dzelkšņa, asa izauguma pirms acīm, līdz astes plāksnīšu galam).

8. Vēžojot, aizliegts vēžu pievilināšanai izmantot jebkādas smaržvielas.

9. Vēžojot, vienam vēžotājam atļauts izmantot tikai Jēkabpils sporta centram piederošos ne vairāk kā 5 krītiņus, kas tiek izsniegti vēžotājam pēc licences saņemšanas.

10. Licencētā makšķerēšana Radžu ūdenskrātuvē atļauta no krasta (izmantojot 4 m tauvas joslu), no ledus, no ūdens transporta līdzekļiem, kā arī iebrienot ūdenī.

11. Laivām, kuras atrodas Radžu ūdenskrātuvē, jābūt reģistrētām atbilstoši normatīvajos aktos noteiktajai kārtībai. Negatīvas ietekmes uz vidi samazināšanas nolūkā licencētajai makšķerēšanai no ūdens transportlīdzekļiem atļauts izmantot tikai piekrastes zemes īpašniekiem piederošās laivas vai Jēkabpils sporta centra iznomātos ūdens transporta līdzekļus.

12. Makšķerniekiem, vēžotājiem un zemūdens medniekiem jāievēro Jēkabpils novada domes saistošie noteikumi par sabiedrisko kārtību (turpmāk – saistošie noteikumi). Saistošie noteikumi ir saistoši visām personām, kas uzturas Radžu ūdenskrātuvē un Radžu ūdenskrātuvei piegulošā teritorijā. Personas par saistošo noteikumu neievērošanu ir saucamas pie administratīvās atbildības minētajos noteikumos paredzētajā kārtībā. Ar saistošajiem noteikumiem var iepazīties Jēkabpils novada pašvaldības mājaslapā www.jekabpils.lv un pie Radžu ūdenskrātuves Mežaparka ielā 7, Jēkabpilī, Jēkabpils nov.

III. Licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību licences

13. Licencētā makšķerēšana Radžu ūdenskrātuvē atļauta tikai iegādājoties vai saņemot kādu no šādām licencēm:

13.1. vienas dienas licence makšķerēšanai 2,00 euro;

13.2. trīs mēnešu licence makšķerēšanai 25,00 euro;

13.3. gada licence makšķerēšanai 45,00 euro;

13.4. trīs mēnešu licence ar atlaidi makšķerēšanai 5,00 euro; personām, kas vecākas par 65 gadiem, personām ar invaliditāti, politiski represētām personām (uzrādot normatīvajos aktos noteikta parauga apliecību);

13.5. gada licence ar atlaidi makšķerēšanai 15,00 euro; personām, kas vecākas par 65 gadiem, personām ar invaliditāti, politiski represētām personām, Radžu ūdenskrātuves krastu zemju īpašniekiem un viņu ģimenes locekļiem, personas no daudzbērnu ģimenēm un ģimenēm, kuru aprūpē ir bērns ar invaliditāti vai pilngadīga persona, kas nav sasniegusi 24 gadu vecumu, ja tai noteikta I vai II invaliditātes grupa, un kurām saskaņā ar valstī īstenoto Latvijas Goda ģimenes apliecības programmu ir piešķirta Latvijas Goda ģimenes apliecība (uzrādot attiecīgu dokumentu);

13.6. gada bezmaksas licence makšķerēšanai: bērniem un pusaudžiem līdz 16 gadiem, bez skaita ierobežojuma.

14. Maksimālais izsniedzamo vienas dienas licenču skaits dienā (trīs mēnešu licenču un gada licenču skaits nav ierobežots):

14.1. licencētajai makšķerēšanai – nav ierobežots;

14.2. vēžošanai – 5;

14.3. zemūdens medībām – 3.

15. Gada bezmaksas licences personām, kuras iepriekšējā gadā ir sniegušas ievērojamu ieguldījumu zivju resursu atjaunošanā, aizsardzībā, Radžu ūdenskrātuves vides sakopšanā un teritorijas attīstībā – ne vairāk kā 10 licences gadā).

16. Vēžošana Radžu ūdenskrātuvē atļauta tikai iegādājoties vienas dienas vēžošanas licenci par 4,00 euro, kā arī papildus samaksājot 0,70 euro par katra krītiņa izmantošanu.

17. Zemūdens medības Radžu ūdenskrātuvē atļautas tikai iegādājoties kādu no šādām licencēm:

17.1. sezonas licence zemūdens medībām, no 1. jūnija līdz 31. decembrim vai līdz pirmajam ledum 145,00 euro – ne vairāk kā 20 licences gadā.

17.2. vienas dienas licence zemūdens medībām 15,00 euro.

18. Licence (2. pielikums) ir stingrās uzskaites veidlapa un tajā tiek norādīts:

18.1. organizētāja nosaukums, reģistrācijas numurs, juridiska adrese un tālruņa numurs;

18.2. licences veids;

18.3. kārtas numurs;

18.4. licencētās makšķerēšanas, vēžošanas, zemūdens medību vieta;

18.5. licences derīguma termiņš;

18.6. licences cena;

18.7. licences izsniegšanas datums, zīmogs;

18.8. ūdenstilpnes nosaukums;

18.9. licences saņēmēja vārds, uzvārds;

18.10. licences saņēmēja personas kods;

18.11. licences saņēmēja tālruņa numurs;

18.12. licences saņēmēja e-pasts;

18.13. licences saņēmēja un izsniedzēja paraksts (izņemot elektroniskām licencēm);

18.14. pašvaldības inspektora tālruņa numurs;

18.15. elektroniskās licences forma vizuāli var atšķirties no nolikuma pielikumā esošā licences parauga.

19. Personas datus un licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību laiku vai termiņu neelektroniskajā licencē ieraksta tās izsniedzējs. Neelektroniskā licence bez tajā ierakstītiem, nepilnīgi ierakstītiem, labotiem vai nepatiesiem personas datiem vai bez licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību laika, termiņa norādes uzskatāma par nederīgu. Elektroniskām licencēm licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību laiku norāda licences īpašnieks, bet licences derīguma termiņš tiek aprēķināts automātiski atkarībā no licences veida.

20. Licences makšķerēšanai, vēžošanai un zemūdens medībām var iegādāties:

20.1. elektroniskās licences – tiešsaistes vietnē www.manacope.lv (nenorādot konkrētu datumu un laiku, elektroniski iegādātām licencēm derīguma termiņš iestājas 60 minūtes pēc to iegādes, vai licencē norādītajā datumā un laikā).

20.2. tīmekļvietnē www.jekabpils.lv norādītajās licenču pārdošanas vietās.

21. Vienai personai nevar būt vairāk par 1 (vienu) aktīvu licenci.

22. Pašvaldība no makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību licenču pārdošanas iegūtos līdzekļus sadala šādi:

22.1. valsts pamatbudžetā Zivju fonda dotācijas ieņēmumu veidošanai – 10 %;

22.2. organizētājam – 90 %.

23. Organizētājs savu līdzekļu daļu izlieto Radžu ūdenskrātuves zivju resursu pavairošanai, vides un zivju aizsardzības nodrošināšanai, licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību organizēšanai un tai nepieciešamās infrastruktūras izveidošanai un uzturēšanai.

IV. Makšķernieku, vēžotāju un zemūdens mednieku lomu uzskaite

24. Visiem makšķerniekiem, vēžotājiem un zemūdens medniekiem, izņemot tos, kuri ir iegādājušies licenci interneta vietnē www.manacope.lv, ir jāreģistrē lomi licences otrajā pusē pēc tur norādītās lomu uzskaites formas (zivs suga, daudzums, svars vai vēžu daudzums gabalos), vajadzības gadījumā pārnesot ierakstus uz atsevišķas lapas, kas jānodod 5 dienu laikā pēc licences derīguma termiņa beigām licenču iegādes vietās. Neelektroniskās licences nodod organizētājam vai kādā no licenču realizācijas vietām, vai nosūta organizētājam uz licencē norādīto adresi, vai iemet kastītē, kas atrodas Radžu ūdenskrātuves krastā pie namiņa Mežaparka ielā 7, Jēkabpilī, Jēkabpils nov.

25. Interneta vietnē www.manacope.lv iegādātās licences īpašnieks piecu dienu laikā pēc licences derīguma termiņa beigām savu lomu reģistrē šajās vietnēs paredzētā kārtībā.

26. Personas, kas pārkāps nolikumā noteikto lomu uzskaites kārtību, tiks reģistrētas un, izmantojot licencē norādīto tālruņa numuru vai elektroniskā pasta adresi, tām paziņos par nepieciešamību 14 dienu laikā iesniegt loma pārskatu. Ja minētajā termiņā loma pārskats netiks iesniegts, organizētājs par konstatēto pārkāpumu informēs zivju resursu aizsardzības un uzraudzības iestādes.

27. Organizētājs licences ar lomu uzskaiti par gadu līdz nākamā gada 1. februārim iesniedz Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskajā institūtā "BIOR" zivju krājumu novērtēšanai.

V. Licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību organizētāja sniegtie pakalpojumi un pienākumi

28. Organizētāja pienākumi:

28.1. nodrošināt informācijas pieejamību angļu un krievu valodā vai, ja nepieciešams, arī citu Latvijas kaimiņvalstu valodā par saziņas iespējām ar organizētāju, par licencētās makšķerēšanas noteikumiem, licenču veidiem, skaitu, to maksu, kā arī lomu uzskaiti Radžu ūdenskrātuvē un nodrošināt atbilstošu norādes zīmju izvietošanu ūdenskrātuves piekrastē;

28.2. nodrošināt licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību licenču pieejamību iespējami plašākam makšķernieku, vēžotāju un zemūdens mednieku lokam un to realizāciju Radžu ūdenskrātuves tuvumā, kā arī vietējos laikrakstos un pašvaldības sabiedriskajās vietās sniegt rakstisku informāciju par licenču realizāciju;

28.3. licenču noformēšanā, uzskaitē un realizācijā ievērot normatīvajos aktos noteiktās prasības;

28.4. nodrošināt no licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medībām licenču realizācijas iegūto naudas līdzekļu sadali un izmantošanu atbilstoši nolikumā paredzētajiem mērķiem;

28.5. iesniegt Lauku atbalsta dienestā pārskatu par licencēto makšķerēšanu, vēžošanu un zemūdens medībām divas reizes gadā, par katru iepriekšējo pusgadu – attiecīgi līdz 15. jūlijam un 15. janvārim, kā arī pārskaitīt valsts pamatbudžetā Zivju fonda dotācijas ieņēmumu veidošanai naudas līdzekļus, kas iegūti, realizējot licences, divas reizes gadā par katru iepriekšējo pusgadu – attiecīgi līdz 10. jūlijam par pirmo pusgadu un līdz 10. janvārim – par otro pusgadu;

28.6. nodrošināt lomu uzskaiti šī nolikuma IV nodaļā noteiktajā kārtībā;

28.7. organizētājs uzskaita pārdotās un izsniegtās licences;

28.8. veikt zivju krājumu papildināšanu atbilstoši Radžu ūdenskrātuves zivsaimnieciskās ekspluatācijas noteikumiem;

28.9. nodrošināt vides un zivju aizsardzības prasību ievērošanas uzraudzību;

28.10. iepazīstināt makšķerniekus, vēžotājus un zemūdens medniekus ar šo nolikumu;

28.11. noteikt atbildīgo personu, kas ir ieguvusi sabiedriskā vides inspektora vai pašvaldības pilnvarotās personas statusu un piedalās vides un zivju resursu aizsardzības un uzraudzības pasākumos;

28.12. katru gadu līdz 31. decembrim iesniegt Valsts vides dienestā pārskatu par veiktajiem dabas aizsardzības, kontroles un zivju resursu papildināšanas (ja tas ir paredzēts) pasākumiem, kā arī informāciju par licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību organizēšanai nepieciešamās infrastruktūras izveidošanu un uzturēšanu.

28.13. Informēt makšķerniekus, vēžotājus vai zemūdens medniekus par publiskām piekļuves vietām ūdenstilpēs, kurās ir organizēta licencētā makšķerēšana, vēžošana un zemūdens medības.

VI. Pasākumu plāns zivju resursu saglabāšanai, papildināšanai un aizsardzībai un licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību prasību ievērošanas kontrole

29. Pasākumu plāns zivju resursu saglabāšanai, papildināšanai un aizsardzībai nolikuma darbības laikā ir veikt zivju krājumu papildināšanu atbilstoši Radžu ūdenskrātuves zivsaimnieciskās ekspluatācijas noteikumiem, kas apstiprināti 2005. gada 30. novembrī ar Jēkabpils pilsētas domes lēmumu Nr. 553 (protokols Nr. 29, 3. §).

30. Kontroli par licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību nolikuma ievērošanu veic Jēkabpils novada pašvaldības pilnvarotās personas, kā arī Valsts vides dienests un Valsts vides dienesta pilnvarotās personas – sabiedriskie vides inspektori.

VII. Noslēguma jautājumi

31. Nolikums stājas spēkā saskaņā ar likuma "Par pašvaldībām" 45. pantā noteikto kārtību un ir spēkā līdz 2025. gada 31. decembrim.

32. Ar nolikuma spēkā stāšanos spēku zaudē Jēkabpils pilsētas Radžu ūdenskrātuves licencētās makšķerēšanas un vēžošanas nolikums (apstiprināts ar Jēkabpils pilsētas domes 26.03.2020. saistošajiem noteikumiem Nr. 7, lēmums Nr. 138).

Pielikumā:

1. Licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību vietas shēma.

2. Licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību licenču paraugi.

3. Nolikuma saskaņojumi.

Jēkabpils novada domes priekšsēdētājs R. Ragainis
1. pielikums
Jēkabpils novada Radžu ūdenskrātuves
licencētās makšķerēšanas, vēžošanas
un zemūdens medību nolikumam
Licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību vietas shēma

2. pielikums
Jēkabpils novada Radžu ūdenskrātuves
licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un
zemūdens medību nolikumam

(Pielikums grozīts ar Jēkabpils novada domes 27.04.2023. saistošajiem noteikumiem Nr. 11)

LICENCĒTĀS MAKŠĶERĒŠANAS, VĒŽOŠANAS UN ZEMŪDENS MEDĪBU LICENČU PARAUGI

1. Vienas dienas licence makšķerēšanai

Jēkabpils novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 90000024205
Jēkabpils novada Attīstības pārvalde

Reģ. Nr. 40900038701, Rīgas iela 150A, Jēkabpils, Jēkabpils novads, LV-5202

VIENAS DIENAS LICENCE MAKŠĶERĒŠANAI Nr._______

20___. gada____________________

Licences cena: 2,00 EUR

Ar Jēkabpils novada Radžu ūdenskrātuves licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemledus medību nolikumu esmu iepazinies

____________________________________________
(vārds, uzvārds)

____________________________________________
(makšķernieka personas kods)

___________________________________________
(tālruņa numurs)

____________________________________________
(e-pasta adrese saziņai)

____________________________________________
(licences saņēmēja paraksts)

Jēkabpils novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 90000024205
Jēkabpils novada Attīstības pārvalde

Reģ. Nr. 40900038701, Rīgas iela 150A, Jēkabpils, Jēkabpils novads,

LV-5202, www.jekabpils.lv

Vides aizsardzības speciālista t.: 20288065

VIENAS DIENAS LICENCE MAKŠĶERĒŠANAI

Radžu ūdenskrātuvē

Nr. ________

20___. gada ____ . _________________

Licences cena: 2,00 EUR

Licence izdota: 
 

(vārds, uzvārds)

Licenci izsniedza: 
 

(paraksts)

Kas jāzina licences īpašniekiem

1. Bez personas datu un makšķerēšanas datuma norādes licence uzskatāma par nederīgu.

2. Makšķerējot, vēžojot un nodarbojoties ar zemūdens medībām ievērojiet Ministru kabineta 22.12.2015 noteikumus Nr. 800 "Makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumi" un Nolikumu par licencēto makšķerēšanu, vēžošanu un zemūdens medībām Radžu ūdenskrātuvē.

3. Visiem licenču īpašniekiem neatkarīgi no to veida obligāti jāreģistrē savus lomus. Neelektronisko makšķerēšanas, vēžošanas vai zemūdens medību licenču īpašniekiem jāaizpilda lomu uzskaites tabulu, kas atrodas šīs licences otrā pusē. Piecas dienas pēc licences derīguma termiņa beigām licenci ar vai bez ierakstiem, obligāti jānodod licenču nodošanas vietās vai lomu jāreģistrē www.manacope.lv.

Viena makšķernieka diennakts lomā drīkst uzglabāt un paturēt šādas limitētās zivju sugas:

1. līdakas, zandartus – trīs no katras sugas;

2. samus – 2 gab;

3. līņus – 5 gab;

4. plaužus – 5 kg;

5. karpas – 5 kg

6. zušus – 1 gab

7. Aizliegts iegūt baltos amūrus un platpierus

8. pārējo sugu zivis – 5 kg kopā

 

Lomu uzskaites forma (nododama piecu dienu laikā pēc derīguma termiņa beigām licenču nodošanas vietā)

Licences darbības laikā nozvejotās zivis:

Suga

Skaits

Svars

   
   
   
   
   
   
   
   

Makšķernieka paraksts:

2. Trīs mēnešu licence makšķerēšanai

Jēkabpils novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 90000024205
Jēkabpils novada Attīstības pārvalde

Reģ. Nr. 40900038701, Rīgas iela 150A, Jēkabpils, Jēkabpils novads, LV-5202

TRĪS MĒNEŠU LICENCE MAKŠĶERĒŠANAI

Nr._______

No 20___. gada___________līdz______________

Licences cena: 25,00 EUR

Ar Jēkabpils novada Radžu ūdenskrātuves licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemledus medību nolikumu esmu iepazinies

____________________________________________
(vārds, uzvārds)

____________________________________________
(makšķernieka personas kods)

___________________________________________
(tālruņa numurs)

____________________________________________
(e-pasta adrese saziņai)

____________________________________________
(licences saņēmēja paraksts)

Jēkabpils novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 90000024205
Jēkabpils novada Attīstības pārvalde

Reģ. Nr. 40900038701, Rīgas iela 150A, Jēkabpils, Jēkabpils novads,

LV-5202, www.jekabpils.lv

Vides aizsardzības speciālista t.: 20288065

TRĪS MĒNEŠU LICENCE MAKŠĶERĒŠANAI

Nr. ________

 Radžu ūdenskrātuvē

No 20___. gada ____ . ____________līdz___________________

Licences cena: 25,00 EUR

Licence izdota: 
 

(vārds, uzvārds)

Licenci izsniedza: 
 

(paraksts)

Kas jāzina licences īpašniekiem

1. Bez personas datu un makšķerēšanas datuma norādes licence uzskatāma par nederīgu.

2. Makšķerējot, vēžojot un nodarbojoties ar zemūdens medībām ievērojiet Ministru kabineta 22.12.2015 noteikumus Nr. 800 "Makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumi" un Nolikumu par licencēto makšķerēšanu, vēžošanu un zemūdens medībām Radžu ūdenskrātuvē.

3. Visiem licenču īpašniekiem neatkarīgi no to veida obligāti jāreģistrē savus lomus. Neelektronisko makšķerēšanas, vēžošanas vai zemūdens medību licenču īpašniekiem jāaizpilda lomu uzskaites tabulu, kas atrodas šīs licences otrā pusē. Piecas dienas pēc licences derīguma termiņa beigām licenci ar vai bez ierakstiem, obligāti jānodod licenču nodošanas vietās vai lomu jāreģistrē www.manacope.lv.

Viena makšķernieka diennakts lomā drīkst uzglabāt un paturēt šādas limitētās zivju sugas:

1. līdakas, zandartus – trīs no katras sugas;

2. samus – 2 gab;

3. līņus – 5 gab;

4. plaužus – 5 kg;

5. karpas – 5 kg

6. zušus – 1 gab

7. Aizliegts iegūt baltos amūrus un platpierus

8. pārējo sugu zivis – 5 kg kopā

 

Lomu uzskaites forma (nododama piecu dienu laikā pēc derīguma termiņa beigām licenču nodošanas vietā).

Licences darbības laikā nozvejotās zivis:

Suga

Skaits

Svars

   
   
   
   
   
   
   
   

Makšķernieka paraksts:

3. Gada licence makšķerēšanai

Jēkabpils novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 90000024205
Jēkabpils novada Attīstības pārvalde

Reģ. Nr. 40900038701, Rīgas iela 150A, Jēkabpils, Jēkabpils novads, LV-5202

GADA LICENCE MAKŠĶERĒŠANAI

Nr._______

Derīga: No 20___. gada___.__________ līdz 20__. gada 31. decembrim

Licences cena: 45,00 EUR

Ar Jēkabpils novada Radžu ūdenskrātuves licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemledus medību nolikumu esmu iepazinies

____________________________________________
(vārds, uzvārds)

____________________________________________
(makšķernieka personas kods)

___________________________________________
(tālruņa numurs)

____________________________________________
(e-pasta adrese saziņai)

____________________________________________
(licences saņēmēja paraksts)

Jēkabpils novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 90000024205
Jēkabpils novada Attīstības pārvalde

Reģ. Nr. 40900038701, Rīgas iela 150A, Jēkabpils, Jēkabpils novads,

LV-5202, www.jekabpils.lv

Vides aizsardzības speciālista t.: 20288065

GADA LICENCE MAKŠĶERĒŠANAI

Nr. ________

 Radžu ūdenskrātuvē

Derīga: No 20___. gada___.__________ līdz 20__. gada 31. decembrim

Licences cena: 45,00 EUR

Licence izdota: 
 

(vārds, uzvārds)

Licenci izsniedza: 
 

(paraksts)

Kas jāzina licences īpašniekiem

1. Bez personas datu un makšķerēšanas datuma norādes licence uzskatāma par nederīgu.

2. Makšķerējot, vēžojot un nodarbojoties ar zemūdens medībām ievērojiet Ministru kabineta 22.12.2015 noteikumus Nr. 800 "Makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumi" un Nolikumu par licencēto makšķerēšanu, vēžošanu un zemūdens medībām Radžu ūdenskrātuvē.

3. Visiem licenču īpašniekiem neatkarīgi no to veida obligāti jāreģistrē savus lomus. Neelektronisko makšķerēšanas, vēžošanas vai zemūdens medību licenču īpašniekiem jāaizpilda lomu uzskaites tabulu, kas atrodas šīs licences otrā pusē. Piecas dienas pēc licences derīguma termiņa beigām licenci ar vai bez ierakstiem, obligāti jānodod licenču nodošanas vietās vai lomu jāreģistrē www.manacope.lv.

Viena makšķernieka diennakts lomā drīkst uzglabāt un paturēt šādas limitētās zivju sugas:

1. līdakas, zandartus – trīs no katras sugas;

2. samus – 2 gab;

3. līņus – 5 gab;

4. plaužus – 5 kg;

5. karpas – 5 kg

6. zušus – 1 gab

7. Aizliegts iegūt baltos amūrus un platpierus

8. pārējo sugu zivis – 5 kg kopā

 

 

Lomu uzskaites forma (nododama piecu dienu laikā pēc derīguma termiņa beigām licenču nodošanas vietā).

Licences darbības laikā nozvejotās zivis:

Suga

Skaits

Svars

   
   
   
   
   
   
   
   

Makšķernieka paraksts:

4. Trīs mēnešu licence ar atlaidi makšķerēšanai

Jēkabpils novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 90000024205
Jēkabpils novada Attīstības pārvalde

Reģ. Nr. 40900038701, Rīgas iela 150A, Jēkabpils, Jēkabpils novads, LV-5202

TRĪS MĒNEŠU LICENCE AR ATLAIDI MAKŠĶERĒŠANAI

Nr._______

Derīga: No 20___. gada___.__________ līdz 20___. gada 31. decembrim

Licences cena: 5,00 EUR

Ar Jēkabpils novada Radžu ūdenskrātuves licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemledus medību nolikumu esmu iepazinies

____________________________________________
(vārds, uzvārds)

____________________________________________
(makšķernieka personas kods)

___________________________________________
(tālruņa numurs)

____________________________________________
(e-pasta adrese saziņai)

____________________________________________
(licences saņēmēja paraksts)

Jēkabpils novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 90000024205
Jēkabpils novada Attīstības pārvalde

Reģ. Nr. 40900038701, Rīgas iela 150A, Jēkabpils, Jēkabpils novads,

LV-5202, www.jekabpils.lv

Vides aizsardzības speciālista t.: 20288065

TRĪS MĒNEŠU LICENCE AR ATLAIDI MAKŠĶERĒŠANAI

Nr. ________

Radžu ūdenskrātuvē

Derīga: No 20___. gada___.__________ līdz 20___. gada 31. decembrim

Licences cena: 5,00 EUR

Licence izdota: 
 

(vārds, uzvārds)

Licenci izsniedza: 
 

(paraksts)

Kas jāzina licences īpašniekiem

1. Bez personas datu un makšķerēšanas datuma norādes licence uzskatāma par nederīgu.

2. Makšķerējot, vēžojot un nodarbojoties ar zemūdens medībām ievērojiet Ministru kabineta 22.12.2015 noteikumus Nr. 800 "Makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumi" un Nolikumu par licencēto makšķerēšanu, vēžošanu un zemūdens medībām Radžu ūdenskrātuvē.

3. Visiem licenču īpašniekiem neatkarīgi no to veida obligāti jāreģistrē savus lomus. Neelektronisko makšķerēšanas, vēžošanas vai zemūdens medību licenču īpašniekiem jāaizpilda lomu uzskaites tabulu, kas atrodas šīs licences otrā pusē. Piecas dienas pēc licences derīguma termiņa beigām licenci ar vai bez ierakstiem, obligāti jānodod licenču nodošanas vietās vai lomu jāreģistrē www.manacope.lv.

Viena makšķernieka diennakts lomā drīkst uzglabāt un paturēt šādas limitētās zivju sugas:

1. līdakas, zandartus – trīs no katras sugas;

2. samus – 2 gab;

3. līņus – 5 gab;

4. plaužus – 5 kg;

5. karpas – 5 kg

6. zušus – 1 gab

7. Aizliegts iegūt baltos amūrus un platpierus

8. pārējo sugu zivis – 5 kg kopā

 

 

Lomu uzskaites forma (nododama piecu dienu laikā pēc derīguma termiņa beigām licenču nodošanas vietā).

Licences darbības laikā nozvejotās zivis:

Suga

Skaits

Svars

   
   
   
   
   
   
   
   

Makšķernieka paraksts:

5. Gada licence ar atlaidi makšķerēšanai

Jēkabpils novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 90000024205
Jēkabpils novada Attīstības pārvalde

Reģ. Nr. 40900038701, Rīgas iela 150A, Jēkabpils, Jēkabpils novads, LV-5202

GADA LICENCE AR ATLAIDI MAKŠĶERĒŠANAI

Nr._______

Derīga: No 20___. gada___.__________ līdz 20___. gada 31. decembrim

Licences cena: 15,00 EUR

Ar Jēkabpils novada Radžu ūdenskrātuves licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemledus medību nolikumu esmu iepazinies

____________________________________________
(vārds, uzvārds)

____________________________________________
(makšķernieka personas kods)

___________________________________________
(tālruņa numurs)

____________________________________________
(e-pasta adrese saziņai)

____________________________________________
(licences saņēmēja paraksts)

Jēkabpils novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 90000024205
Jēkabpils novada Attīstības pārvalde

Reģ. Nr. 40900038701, Rīgas iela 150A, Jēkabpils, Jēkabpils novads,

LV-5202, www.jekabpils.lv

Vides aizsardzības speciālista t.: 20288065

GADA LICENCE AR ATLAIDI MAKŠĶERĒŠANAI

Nr. ________

Radžu ūdenskrātuvē

Derīga: No 20___. gada___.__________ līdz 20___. gada 31. decembrim

Licences cena: 15,00 EUR

Licence izdota: 
 

(vārds, uzvārds)

Licenci izsniedza: 
 

(paraksts)

Kas jāzina licences īpašniekiem

1. Bez personas datu un makšķerēšanas datuma norādes licence uzskatāma par nederīgu.

2. Makšķerējot, vēžojot un nodarbojoties ar zemūdens medībām ievērojiet Ministru kabineta 22.12.2015 noteikumus Nr. 800 "Makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumi" un Nolikumu par licencēto makšķerēšanu, vēžošanu un zemūdens medībām Radžu ūdenskrātuvē.

3. Visiem licenču īpašniekiem neatkarīgi no to veida obligāti jāreģistrē savus lomus. Neelektronisko makšķerēšanas, vēžošanas vai zemūdens medību licenču īpašniekiem jāaizpilda lomu uzskaites tabulu, kas atrodas šīs licences otrā pusē. Piecas dienas pēc licences derīguma termiņa beigām licenci ar vai bez ierakstiem, obligāti jānodod licenču nodošanas vietās vai lomu jāreģistrē www.manacope.lv.

Viena makšķernieka diennakts lomā drīkst uzglabāt un paturēt šādas limitētās zivju sugas:

1. līdakas, zandartus – trīs no katras sugas;

2. samus – 2 gab;

3. līņus – 5 gab;

4. plaužus – 5 kg;

5. karpas – 5 kg

6. zušus – 1 gab

7. Aizliegts iegūt baltos amūrus un platpierus

8. pārējo sugu zivis – 5 kg kopā

 

 

Lomu uzskaites forma (nododama piecu dienu laikā pēc derīguma termiņa beigām licenču nodošanas vietā).

Licences darbības laikā nozvejotās zivis:

Suga

Skaits

Svars

   
   
   
   
   
   
   
   

Makšķernieka paraksts:

6. Gada bezmaksas licence makšķerēšanai

Jēkabpils novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 90000024205
Jēkabpils novada Attīstības pārvalde

Reģ. Nr. 40900038701, Rīgas iela 150A, Jēkabpils, Jēkabpils novads, LV-5202

GADA BEZMAKSAS LICENCE MAKSĶERĒŠANAI

Nr._______

20____. gada ___. līdz 31. decembrim

Licences cena: bezmaksas

Ar Jēkabpils novada Radžu ūdenskrātuves licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemledus medību nolikumu esmu iepazinies

____________________________________________
(vārds, uzvārds)

____________________________________________

(makšķernieka personas kods)

___________________________________________

(tālruņa numurs)

____________________________________________

(e-pasta adrese saziņai)

____________________________________________

(licences saņēmēja paraksts)

Jēkabpils novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 90000024205
Jēkabpils novada Attīstības pārvalde

Reģ. Nr. 40900038701, Rīgas iela 150A, Jēkabpils, Jēkabpils novads,

LV-5202, www.jekabpils.lv

Vides aizsardzības speciālista t.: 20288065

GADA BEZMAKSAS LICENCE MAKŠĶERĒŠANAI

Nr. ________

Radžu ūdenskrātuvē

Derīga: No 20___. gada___.__________ līdz 20___. gada 31. decembrim

Licences cena: bezmaksas

Licence izdota: 
 

(vārds, uzvārds)

Licenci izsniedza: 
 

(paraksts)

Kas jāzina licences īpašniekiem

1. Bez personas datu un makšķerēšanas datuma norādes licence uzskatāma par nederīgu.

2. Makšķerējot, vēžojot un nodarbojoties ar zemūdens medībām ievērojiet Ministru kabineta 22.12.2015 noteikumus Nr. 800 "Makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumi" un Nolikumu par licencēto makšķerēšanu, vēžošanu un zemūdens medībām Radžu ūdenskrātuvē.

3. Visiem licenču īpašniekiem neatkarīgi no to veida obligāti jāreģistrē savus lomus. Neelektronisko makšķerēšanas, vēžošanas vai zemūdens medību licenču īpašniekiem jāaizpilda lomu uzskaites tabulu, kas atrodas šīs licences otrā pusē. Piecas dienas pēc licences derīguma termiņa beigām licenci ar vai bez ierakstiem, obligāti jānodod licenču nodošanas vietās vai lomu jāreģistrē www.manacope.lv.

Viena makšķernieka diennakts lomā drīkst uzglabāt un paturēt šādas limitētās zivju sugas:

1. līdakas, zandartus – trīs no katras sugas;

2. samus – 2 gab;

3. līņus – 5 gab;

4. plaužus – 5 kg;

5. karpas – 5 kg

6. zušus – 1 gab

7. Aizliegts iegūt baltos amūrus un platpierus

8. pārējo sugu zivis – 5 kg kopā

 

 

Lomu uzskaites forma (nododama piecu dienu laikā pēc derīguma termiņa beigām licenču nodošanas vietā).

Licences darbības laikā nozvejotās zivis:

Suga

Skaits

Svars

   
   
   
   
   
   
   
   

Makšķernieka paraksts:

7. Vienas dienas vēžošanas licence

Jēkabpils novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 90000024205
Jēkabpils novada Attīstības pārvalde

Reģ. Nr. 40900038701, Rīgas iela 150A, Jēkabpils, Jēkabpils novads, LV-5202

VIENAS DIENAS VĒŽOŠANAS LICENCE

Nr ._______

20____. gada ___. ______________

Vienas dienas vēžošanas licence 4,00 euro, kā arī papildus maksa 0,70 euro par katra krītiņa izmantošanu.

Ar Jēkabpils novada Radžu ūdenskrātuves licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemledus medību nolikumu esmu iepazinies

____________________________________________
(vārds, uzvārds)

____________________________________________

(makšķernieka personas kods)

___________________________________________

(tālruņa numurs)

____________________________________________

(e-pasta adrese saziņai)

____________________________________________

(licences saņēmēja paraksts)

Jēkabpils novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 90000024205
Jēkabpils novada Attīstības pārvalde

Reģ. Nr. 40900038701, Rīgas iela 150A, Jēkabpils, Jēkabpils novads,

LV-5202, www.jekabpils.lv

Vides aizsardzības speciālista t.: 20288065

VIENAS DIENAS VĒŽOŠANAS LICENCE

Nr. ________

Radžu ūdenskrātuvē

Derīga: 20___. gada ___. ______________________

Licences cena: Vienas dienas vēžošanas licence 4,00 euro, kā arī papildus maksa 0,70 euro par katra krītiņa izmantošanu.

Licence izdota: 
 

(vārds, uzvārds)

Licenci izsniedza: 
 

(paraksts)

Kas jāzina licences īpašniekiem

1. Bez personas datu un makšķerēšanas datuma norādes licence uzskatāma par nederīgu.

2. Makšķerējot, vēžojot un nodarbojoties ar zemūdens medībām ievērojiet Ministru kabineta 22.12.2015 noteikumus Nr. 800 "Makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumi" un Nolikumu par licencēto makšķerēšanu, vēžošanu un zemūdens medībām Radžu ūdenskrātuvē.

3. Visiem licenču īpašniekiem neatkarīgi no to veida obligāti jāreģistrē savus lomus. Neelektronisko makšķerēšanas, vēžošanas vai zemūdens medību licenču īpašniekiem jāaizpilda lomu uzskaites tabulu, kas atrodas šīs licences otrā pusē. Piecas dienas pēc licences derīguma termiņa beigām licenci ar vai bez ierakstiem, obligāti jānodod licenču nodošanas vietās vai lomu jāreģistrē www.manacope.lv.

Viena vēžotāja diennakts lomā drīkst uzglabāt un paturēt:

1. Vēžus – ne vairāk kā 50 gab.

2. Vēžojot, aizliegts vēžu pievilināšanai izmantot jebkādas smaržvielas

3. minimālais pieļaujamais garums – 10 cm

4. aizliegts paturēt mātītes ar redzamiem ikriem

 

 

Lomu uzskaites forma (nododama piecu dienu laikā pēc derīguma termiņa beigām licenču nodošanas vietā).

Licences darbības laikā noķertie vēži:

Vēža garums,
cm

Skaits,
gab.

Atlaisto vēžu skaits (ar ikriem, mazāki par 10 cm), gab.

   

Makšķernieka paraksts:

8. Sezonas licence zemūdens medībām

Jēkabpils novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 90000024205
Jēkabpils novada Attīstības pārvalde

Reģ. Nr. 40900038701, Rīgas iela 150A, Jēkabpils, Jēkabpils novads, LV-5202

SEZONAS LICENCE
ZEMŪDENS MEDĪBĀM

1. jūnija līdz 31. decembrim vai līdz pirmajam ledum

Nr ._______

Izsniegta: 20____. gada ___. ______________

Licences cena: 145,00 EUR

Ar Jēkabpils novada Radžu ūdenskrātuves licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemledus medību nolikumu esmu iepazinies

____________________________________________
(vārds, uzvārds)

____________________________________________
(makšķernieka personas kods)

___________________________________________

(tālruņa numurs)

____________________________________________

(e-pasta adrese saziņai)

____________________________________________

(licences saņēmēja paraksts)

Jēkabpils novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 90000024205
Jēkabpils novada Attīstības pārvalde

Reģ. Nr. 40900038701, Rīgas iela 150A, Jēkabpils, Jēkabpils novads,

LV-5202, www.jekabpils.lv

Vides aizsardzības speciālista t.: 20288065

SEZONAS LICENCE ZEMŪDENS MEDĪBĀM

Nr. ________

Radžu ūdenskrātuvē

Derīga: no 1. jūnija līdz 31. decembrim vai līdz pirmajam ledum

Izsniegta: 20___. gada ____ . ____________________

Licences cena: 145,00 EUR

Licence izdota: 
 

(vārds, uzvārds)

Licenci izsniedza: 
 

(paraksts)

Kas jāzina licences īpašniekiem

1. Bez personas datu un makšķerēšanas datuma norādes licence uzskatāma par nederīgu.

2. Makšķerējot, vēžojot un nodarbojoties ar zemūdens medībām ievērojiet Ministru kabineta 22.12.2015 noteikumus Nr. 800 "Makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumi" un Nolikumu par licencēto makšķerēšanu, vēžošanu un zemūdens medībām Radžu ūdenskrātuvē.

3. Visiem licenču īpašniekiem neatkarīgi no to veida obligāti jāreģistrē savus lomus. Neelektronisko makšķerēšanas, vēžošanas vai zemūdens medību licenču īpašniekiem jāaizpilda lomu uzskaites tabulu, kas atrodas šīs licences otrā pusē. Piecas dienas pēc licences derīguma termiņa beigām licenci ar vai bez ierakstiem, obligāti jānodod licenču nodošanas vietās vai lomu jāreģistrē www.manacope.lv.

Viena zemūdens mednieka diennakts lomā drīkst uzglabāt un paturēt šādas limitētās zivju sugas:

1. līdakas, zandartus – trīs no katras sugas;

2. samus – 2 gab;

3. līņus – 5 gab;

4. plaužus – 5 kg;

5. karpas – 5 kg

6. zušus – 1 gab

7. Aizliegts iegūt baltos amūrus un platpierus

8. pārējo sugu zivis – 5 kg kopā

 

 

Lomu uzskaites forma (nododama piecu dienu laikā pēc derīguma termiņa beigām licenču nodošanas vietā).

Licences darbības laikā nozvejotās zivis:

Suga

Skaits

Svars

   
   
   
   
   
   
   
   

Makšķernieka paraksts:

9. Vienas dienas licence zemūdens medībām

Jēkabpils novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 90000024205
Jēkabpils novada Attīstības pārvalde

Reģ. Nr. 40900038701, Rīgas iela 150A, Jēkabpils, Jēkabpils novads, LV-5202

VIENAS DIENAS LICENCE ZEMŪDENS MEDĪBĀM

Nr._______

20____. gada ___. ______________

Licences cena: 15,00 EUR

Ar Jēkabpils novada Radžu ūdenskrātuves licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemledus medību nolikumu esmu iepazinies

____________________________________________
(vārds, uzvārds)

____________________________________________
(makšķernieka personas kods)

___________________________________________
(tālruņa numurs)

____________________________________________
(e-pasta adrese saziņai)

____________________________________________
(licences saņēmēja paraksts)

Jēkabpils novada pašvaldība, reģistrācijas Nr. 90000024205
Jēkabpils novada Attīstības pārvalde

Reģ. Nr. 40900038701, Rīgas iela 150A, Jēkabpils, Jēkabpils novads,

LV-5202, www.jekabpils.lv

Vides aizsardzības speciālista t.: 20288065

VIENAS DIENAS LICENCE ZEMŪDENS MEDĪBĀM

Nr. ________

Radžu ūdenskrātuvē

Derīga: 20___. gada ___. ______________________

Licences cena: 15,00 EUR

Licence izdota: 
 

(vārds, uzvārds)

Licenci izsniedza: 
 

(paraksts)

Kas jāzina licences īpašniekiem

1. Bez personas datu un makšķerēšanas datuma norādes licence uzskatāma par nederīgu.

2. Makšķerējot, vēžojot un nodarbojoties ar zemūdens medībām ievērojiet Ministru kabineta 22.12.2015 noteikumus Nr. 800 "Makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumi" un Nolikumu par licencēto makšķerēšanu, vēžošanu un zemūdens medībām Radžu ūdenskrātuvē.

3. Visiem licenču īpašniekiem neatkarīgi no to veida obligāti jāreģistrē savus lomus. Neelektronisko makšķerēšanas, vēžošanas vai zemūdens medību licenču īpašniekiem jāaizpilda lomu uzskaites tabulu, kas atrodas šīs licences otrā pusē. Piecas dienas pēc licences derīguma termiņa beigām licenci ar vai bez ierakstiem, obligāti jānodod licenču nodošanas vietās vai lomu jāreģistrē www.manacope.lv.

Viena zemūdens mednieka diennakts lomā drīkst uzglabāt un paturēt šādas limitētās zivju sugas:

1. līdakas, zandartus – trīs no katras sugas;

2. samus – 2 gab;

3. līņus – 5 gab;

4. plaužus – 5 kg;

5. karpas – 5 kg

6. zušus – 1 gab

7. Aizliegts iegūt baltos amūrus un platpierus

8. pārējo sugu zivis – 5 kg kopā

 

 

Lomu uzskaites forma (nododama piecu dienu laikā pēc derīguma termiņa beigām licenču nodošanas vietā).

Licences darbības laikā nozvejotās zivis:

Suga

Skaits

Svars

   
   
   
   
   
   
   
   

Makšķernieka paraksts:

3. pielikums
Jēkabpils novada Radžu ūdenskrātuves
licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un
zemūdens medību nolikumam
Jēkabpils novada Radžu ūdenskrātuves licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību nolikuma saskaņojumi

SASKAŅOTS:
Zemkopības ministrijā 22.04.2022., Nr. 4.1-2e/681/2022

SASKAŅOTS:
Valsts zinātniskajā institūtā "Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskais institūts "BIOR"" 02.05.2022., Nr. 30-1/102-e

SASKAŅOTS:
Valsts vides dienestā 11.05.2022., Nr. 2.3/1442/LA/2022

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Jēkabpils novada Radžu ūdenskrātuves licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību .. Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Jēkabpils novada dome Veids: saistošie noteikumi Numurs: 27Pieņemts: 26.05.2022.Stājas spēkā: 09.07.2022.Zaudē spēku: 01.01.2026.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 130, 08.07.2022. OP numurs: 2022/130.37
Saistītie dokumenti
  • Grozījumi
  • Tiesību akti, kuriem maina statusu
  • Izdoti saskaņā ar
  • Citi saistītie dokumenti
333754
{"selected":{"value":"09.05.2023","content":"<font class='s-1'>09.05.2023.-31.12.2025.<\/font> <font class='s-3'>Sp\u0113k\u0101 eso\u0161\u0101<\/font>"},"data":[{"value":"09.05.2023","iso_value":"2023\/05\/09","content":"<font class='s-1'>09.05.2023.-31.12.2025.<\/font> <font class='s-3'>Sp\u0113k\u0101 eso\u0161\u0101<\/font>"},{"value":"09.07.2022","iso_value":"2022\/07\/09","content":"<font class='s-1'>09.07.2022.-08.05.2023.<\/font> <font class='s-2'>Pamata<\/font>"}]}
09.05.2023
424
1
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"