Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Daugavpils pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.39

Daugavpilī 2017.gada 12.oktobrī (prot. Nr.34, 21.§)
Grozījumi Daugavpils pilsētas domes 2016.gada 24.marta saistošajos noteikumos Nr.12 "Saistošie noteikumi par ielu tirdzniecību Daugavpilī"
Izdoti saskaņā ar Ministru kabineta 2010.gada 12.maija
noteikumu Nr.440 "Noteikumi par tirdzniecības veidiem,
kas saskaņojami ar pašvaldību, un tirdzniecības organizēšanas kārtību"
9.punktu, Alkoholisko dzērienu aprites likuma 8.panta pirmo daļu

Izdarīt Daugavpils pilsētas domes 2016.gada 24.marta saistošajos noteikumos Nr.12 "Saistošie noteikumi par ielu tirdzniecību Daugavpilī" (Latvijas Vēstnesis, 2016., Nr.87 (5659)) šādus grozījumus:

1. Izteikt 12.punkta trešo teikumu šādā redakcijā:

"Atļaujas ielu tirdzniecībai vai ielu tirdzniecības organizēšanai saņemšanai Komunālās saimniecības pārvaldē iesniedzams iesniegums (2.pielikums), pievienojot normatīvajos aktos noteiktos dokumentus.".

2. Izteikt 14.punkta otro teikumu šādā redakcijā:

"Atļaujas ielu tirdzniecībai vai ielu tirdzniecības organizēšanai publiskajā vietā saņemšanai Komunālās saimniecības pārvaldē iesniedzams iesniegums (4.pielikums, 6.pielikums – atkarībā no tirdzniecības veida), pievienojot normatīvajos aktos noteiktos dokumentus.".

3. Izteikt 15.punkta otro teikumu šādā redakcijā:

"Atļaujas ielu tirdzniecībai no pārvietojamā mazumtirdzniecības punkta saņemšanai Komunālās saimniecības pārvaldē iesniedzams iesniegums (8.pielikums), pievienojot normatīvajos aktos noteiktos dokumentus.".

4. Izteikt 17.punktu šādā redakcijā:

"Lai saskaņotu sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu publiskā vietā, tirdzniecības dalībnieks iesniedz Komunālās saimniecības pārvaldē iesniegumu (10.pielikums), pievienojot normatīvajos aktos noteiktos dokumentus.".

5. Izteikt 23.punkta otro teikumu šādā redakcijā:

"Atļaujas ielu tirdzniecībai vai ielu tirdzniecības organizēšanai saņemšanai Komunālās saimniecības pārvaldē iesniedzams iesniegums (14.pielikums, 16.pielikums, 18.pielikums – atkarībā no tirdzniecības veida), pievienojot normatīvajos aktos noteiktos dokumentus.".

6. Papildināt 4.pielikumā sadaļu "Pielikumā:" ar teikumu šādā redakcijā:

" apliecinājums par Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētas nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektroniskās ierīces vai iekārtas tehniskās pases vai Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētu kvīšu esību.".

7. Papildināt 6.pielikumā sadaļu "Pielikumā:" aiz vārdiem "tirdzniecības vietu skaits" ar vārdiem "apliecinājums par Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētas nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektroniskās ierīces vai iekārtas tehniskās pases vai Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētu kvīšu esību.".

8. Papildināt 8.pielikumā sadaļu "Pielikumā:" ar teikumiem šādā redakcijā:

" apliecinājums par Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētas nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektroniskās ierīces vai iekārtas tehniskās pases vai Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētu kvīšu esību;

tirdzniecības vietas vizuālā veidola skice, kas saskaņota ar Daugavpils pilsētas domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamentu.".

9. Papildināt 10.pielikumā sadaļu "Pielikumā:" ar teikumu šādā redakcijā:

" apliecinājums par Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētas nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektroniskās ierīces vai iekārtas tehniskās pases vai Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētu kvīšu esību.".

10. Papildināt 14.pielikumā sadaļu "Pielikumā:" ar teikumu šādā redakcijā:

" apliecinājums par Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētas nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektroniskās ierīces vai iekārtas tehniskās pases vai Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētu kvīšu esību.".

11. Papildināt 16.pielikumā sadaļu "Pielikumā:" aiz vārdiem "tirdzniecības vietu skaits" ar vārdiem "apliecinājums par Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētas nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektroniskās ierīces vai iekārtas tehniskās pases vai Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētu kvīšu esību.".

12. Papildināt 18.pielikumā sadaļu "Pielikumā:" ar teikumu šādā redakcijā:

" apliecinājums par Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētas nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektroniskās ierīces vai iekārtas tehniskās pases vai Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētu kvīšu esību.".

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja 1.vietnieks I.Prelatovs

Daugavpils pilsētas domes 2017.gada 12.oktobra saistošo noteikumu Nr.39 "Grozījumi Daugavpils pilsētas domes 2016.gada 24.marta saistošajos noteikumos Nr.12 "Saistošie noteikumi par ielu tirdzniecību Daugavpilī""
paskaidrojuma raksts

Paskaidrojuma raksta sadaļasNorādāmā informācija
1. Projekta nepieciešamības pamatojums2017.gada 14.jūlijā stājās spēkā grozījumi Ministru kabineta 2010.gada 12.maija noteikumu Nr.440 "Noteikumi par tirdzniecības veidiem, kas saskaņojami ar pašvaldību, un tirdzniecības organizēšanas kārtību" 15. un 19.punktā, kas noteic pienākumu atļaujas ielu tirdzniecībai vai ielu tirdzniecības organizēšanai saņemšanai iesniegt pašvaldībā apliecinājumu par Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētas nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektroniskās ierīces vai iekārtas tehniskās pases vai Valsts ieņēmumu dienestā reģistrētu kvīšu esību (turpmāk – apliecinājums).
2. Īss projekta satura izklāstsAr grozījumiem:

– precizēts 12., 14., 15., 17. un 23.punkts attiecībā uz iesniegumam pievienojamiem dokumentiem;

– papildināts 4.pielikums, 6.pielikums, 8.pielikums, 10.pielikums, 14.pielikums, 16.pielikums un 18.pielikums attiecībā uz apliecinājuma iesniegšanu.

3. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz pašvaldības budžetuNav attiecināms.
4. Informācija par plānoto projekta ietekmi uz uzņēmējdarbības vidi pašvaldības teritorijāNav attiecināms.
5. Informācija par administratīvajām procedūrāmNav attiecināms.
6. Informācija par konsultācijām ar privātpersonāmNav attiecināms.
Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja 1.vietnieks I.Prelatovs
 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Grozījumi Daugavpils pilsētas domes 2016.gada 24.marta saistošajos noteikumos Nr.12 "Saistošie noteikumi .. Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Daugavpils pilsētas dome Veids: saistošie noteikumi Numurs: 39Pieņemts: 12.10.2017.Stājas spēkā: 18.11.2017.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 229, 17.11.2017. OP numurs: 2017/229.25
Saistītie dokumenti
  • Grozītais
  • Izdoti saskaņā ar
  • Citi saistītie dokumenti
295161
18.11.2017
424
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"