Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Rīgas pilsētas būvvaldes lēmums Nr. BV-16-420-ls

Rīgā 2016. gada 17. oktobrī

Par zemes vienību un ēku adrešu maiņu un piešķiršanu Čiekurkalna, Mežaparka un Teikas apkaimē

Rīgas pilsētas būvvalde (turpmāk - Būvvalde) saskaņā ar Administratīvo teritoriju un apdzīvotu vietu likuma 17. panta ceturtajā prim daļā noteikto un atbilstoši Ministru kabineta 08.12.2015. noteikumos Nr. 698 "Adresācijas noteikumi" (turpmāk - Adresācijas noteikumi) noteiktajiem adreses piešķiršanas pamatprincipiem pieņem lēmumu par adreses piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu.

[1.] Būvvalde, izskatot Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmas publiskos datus, Nekustamā īpašuma valsts kadastra informācijas sistēmas datus, dokumentus un adrešu piešķiršanas procesa tiesisko regulējumu,

konstatē:

[1.1.] Būvvalde konstatē, ka Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 17. panta ceturtajā prim daļā ir noteikts, ka adresi piešķir, maina, precizē vai likvidē saskaņā ar likumu vai pašvaldības lēmumu. Adresācijas ieviešana, uzturēšana, pilnveidošana un pārskatīšana ir pašvaldībai noteikta pastāvīgi veicama funkcija, kas ir vērsta uz sabiedrības interesēm nodrošināt orientēšanos un konkrētu objektu identificēšanu administratīvās teritorijas ietvaros. Pašvaldībai nav noteiktas brīvas izvēles iespējas izvēlēties ieviest vai neieviest savā administratīvajā teritorijā vienotām prasībām atbilstošu adresācijas sistēmu. Adresācijas veidošanas obligātās prasības, kuras pašvaldībai ir jāievēro, ir noteiktas ar Adresācijas noteikumiem. Pašvaldībai ar normatīvajiem aktiem arī nav noteiktas tiesības izvēlēties, vai savas darbības ietvaros ievērot ārējā normatīvā akta prasības, vai neievērot.

Vienotas adresācijas sistēmas ieviešanas mērķis visā valsts teritorijā ir saistīts ar paredzamu, vienotiem principiem atbilstošas numerācijas ieviešanu. Likumdevējs, nosakot pašvaldībai pienākumu ieviest pašvaldības teritorijā adresācijas sistēmu, ir noteicis adresēšanas principus, kas ir obligāti pildāmi. Adrešu atkārtošanās dažādiem adresācijas objektiem nav pieļaujama, tāpat arī nereglamentēta adrešu numuru secība, vai adrešu numuru izvietojums nepareizās ielu adrešu numuru pusēs, vai adrešu numuru sasaiste ar ielas nosaukumiem, no kuriem netiek nodrošināta piekļuve adresācijas objektam, pilsētas teritorijā nedrīkst pastāvēt. Likumdevējs, nosakot adresācijas sistēmas pamatprincipus un adrešu numuru piešķiršanas kārtību, kā arī adreses pierakstīšanas kārtību, ir paredzējis sistēmu, kas to realizējot dod valsts iedzīvotājiem viennozīmīgu iespēju orientēties un paredzēt apvidū atpazīstamajiem adresācijas objektiem tiem piešķiramos adreses numurus un to secību, kas savukārt nodrošina iespēju personām, kas lieto adreses un pēc tām orientējās pilsētvidē, intuitīvi nojaust pareizu virzienu, lai atrastu sevi interesējošo adresācijas objektu. Vienveidīgas adresācijas ieviešana ir būtiska, lai nodrošinātu sabiedrības intereses orientēties pilsētvidē, meklējot adresācijas objektus. Adresācijas sistēmas ietvaros nav noteikti vai paredzēti izņēmumi, kad īpašniekam vai kādai personai būtu dotas tiesības noteikt adresācijas objektu adreses. Sabiedrības intereses ir vērtējamas augstāk par atsevišķa indivīda interesēm un gadījumā, kad šīs intereses ir pretrunā, tad, piemērojot tiesību normas, ir jāsasniedz tiesisks risinājums, kurš atbilst tiesību normas jēgai un būtībai sabiedrības interesēs.

[1.2.] Saskaņā ar Adresācijas noteikumu 9. punktu pašvaldības domei vai pašvaldības kompetentai institūcijai bez personas piekrišanas, izvērtējot konkrēto situāciju, ir tiesības piešķirt adresi, ja adrese adresācijas objektam nav piešķirta, un mainīt, likvidēt vai precizēt adreses pieraksta formu, ja reģistrētā adrese neatbilst Adresācijas noteikumos minētajām prasībām.

[1.3.] Rīgas domes 04.04.2014. saistošo noteikumu Nr. 114 "Rīgas pilsētas pašvaldības nolikums" 157.1 punktā noteikts, ka, ja saskaņā ar likumu pirms Būvvaldes lēmuma par adreses piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu, kas tiek izdots kā vispārīgais administratīvais akts, nepieciešams uzklausīt lēmuma iespējamos adresātus, Būvvalde uzklausīšanu var veikt, rīkojot publisko apspriešanu.

[1.4.] Ņemot vērā ievērojamo adresācijas objektu skaitu Čiekurkalna, Mežaparka un Teikas apkaimē, kuriem ir jāmaina vai jāpiešķir adrese, un lielo ieinteresēto personu skaitu, kuru tiesiskās intereses var tikt skartas, Būvvalde 19.08.2016. pieņēma lēmumu Nr. BV-16-353-ls "Par publiskās apspriešanas rīkošanu zemes vienību un ēku adrešu maiņai un piešķiršanai Čiekurkalna, Mežaparka un Teikas apkaimē", nosakot publiskās apspriešanas norises laiku no 23.08.2016. līdz 20.09.2016. Publiskās apspriešanas laikā tika saņemtas divi simti četras aptaujas anketas un trīsdesmit trīs iesniegumi. Būvvalde 17.10.2016. ir apkopojusi publiskās apspriešanas rezultātus - Nr.BV-16-14046-nd "Publiskās apspriešanas viedokļu apkopojums zemes vienību un ēku adrešu maiņai un Čiekurkalna, Mežaparka un Teikas apkaimē" un publicējusi tos oficiālajā Būvvaldes mājaslapā www.rpbv.lv.

[2.] Būvvalde, izvērtējot tās rīcībā esošo informāciju un konstatētos faktus, pieejamos dokumentus saistībā ar adreses piešķiršanas procesa tiesisko regulējumu, publiskās apspriešanas rezultātus,

secina:

[2.1.] Saskaņā ar Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 17. panta ceturto prim daļu pašvaldības lēmumu par adrešu piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu var izdot arī vispārīgā administratīvā akta veidā.

Būvvaldes ieskatā pašvaldībai noteiktā adrešu piešķiršanas kompetence (Administratīvo teritoriju un apdzīvotu vietu likuma 17. panta ceturtā prim daļa) nosaka par pienākumu veikt adrešu piešķiršanu, maiņu un sakārtošanu atbilstoši normatīvo aktu prasībām, tai skaitā ieviest adresācijas pamatprincipiem atbilstošu adresāciju Rīgā.

Interpretējot Adresācijas noteikumu 9. punktu gan gramatiski gan atbilstoši tā jēgai un būtībai ir secināms, ka atbilstoši Adresācijas noteikumu 9. punktā noteiktajam Būvvaldei ir pienākums mainīt adreses adresācijas objektiem, ja to adreses neatbilsts normatīvo aktu prasībām. Adresācijas noteikumi nosaka adrešu piešķiršanas kārtību, kas Būvvaldei ir saistoša un ir jāizpilda.

Adresācijas noteikumu 3. punktā ir noteikts, ka adrese ir noteiktā secībā sakārtotu nosaukumu un numuru - adreses elementu - kopa, kas nodrošina adresācijas objekta atrašanās vietas noteikšanu valstī un ko reģistrē adrešu reģistrā. Ņemot vērā hierarhisko adresācijas sistēmas uzbūvi, ir jāņem vērā, ka, izdarot izmaiņas hierarhiski augstākā adresācijas objektā, izmaiņas ir jāizdara arī attiecīgajiem hierarhiski zemākajiem adresācijas objektiem, kurus skar izdarītās izmaiņas.

[2.2.] Adresācijas noteikumu 2.8. apakšpunkts nosaka, ka adresācijas objekts ir dzīvošanai, saimnieciskai, administratīvai vai publiskai darbībai paredzēta ēka, 2.9. apakšpunktā noteikts, ka adresācijas objekts ir apbūvei paredzēta zemes vienība, un 2.10. apakšpunktā noteikts, ka adresācijas objekts ir telpu grupa.

[2.3.] Adresācijas noteikumu 8. punktā ir noteikts, ka adresācijas sistēmai piemēro šādus pamatprincipus:

- administratīvajā teritorijā adrese nedrīkst atkārtoties (8.1. apakšpunkts);

- katram adresācijas objektam (funkcionāli saistītam objektu kopumam) piešķir vienu adresi; (8.2. apakšpunkts);

- adresācijas objekta nosaukumu veido atbilstoši Valsts valodas likumā noteiktajām prasībām un normatīvajiem aktiem vietvārdu informācijas jomā (8.3. apakšpunkts);

- viena adreses elementa garums nepārsniedz 40 rakstzīmes (8.4. apakšpunkts);

- ciema, viensētas, ēkas un apbūvei paredzētas zemes vienības nosaukumā nedrīkst izmantot vārdu savienojumu, kas satur fiziskas personas vārdu un uzvārdu un informāciju par saimnieciskās darbības formu (8.5. apakšpunkts);

- adresācijas objektu numuros izmanto naturālus skaitļus, kas pierakstīti ar arābu cipariem (8.6. apakšpunkts).

Adresēm Rīgā ir jāatbilst adresācijas sistēmai noteiktajiem pamatprincipiem. Ja Būvvalde konstatē, ka adrese neatbilst noteiktajām prasībām, tad Būvvaldei ir obligāti jāpieņem lēmums par adreses maiņu vai pieraksta precizēšanu. Būvvalde ir konstatējusi, ka vairākas adreses Rīgā atkārtojas vairākiem funkcionāli patstāvīgiem adresācijas objektiem, kas nav pieļaujams, tāpat arī Būvvalde ir konstatējusi, ka vairāku adrešu pierakstā tiek lietoti divi adrešu numuri, kas pierakstīti kā daļskaitlis, kas nonāk pretrunā ar Adresācijas noteikumu 8.2. un 8.6. apakšpunkta prasībām, jo adresācijas objektam piešķiramais adreses numurs atbilstoši 17.1. apakšpunktam nedrīkst būt pretrunā ar 8.6. apakšpunkta prasībām jo adreses numurs ir viens skaitlis un vienīgais izņēmums adreses numuru veidošanas kārtībā ir noteikts adresācijas noteikumu 18. punktā, lai izvairītos no adrešu numuru atkārtošanās. Būvvaldei, konstatējot lietotu adrešu neatbilstību adresācijas sistēmas prasībām, tās ir jāmaina un attiecīgi jāprecizē to pieraksts. Par konstatētajām adresēm, kas neatbilst adresācijas sistēmas pamatprincipiem, ir organizēta un notikusi publiskā apspriešana.

[2.4.] Adresācijas noteikumu 12. punkts nosaka, ja apbūvei paredzētai zemes vienībai adrese ir piešķirta:

- pirmajai ēkai, kas tiek būvēta vai ir uzbūvēta uz apbūvei paredzētas zemes vienības, un ar to funkcionāli saistītajām ēkām saglabā zemes vienībai piešķirto adresi (12.1. apakšpunkts);

- katrai nākamajai ēkai un ar to funkcionāli saistītajām ēkām, kuras būvēs vai ir uzbūvētas uz apbūvei paredzētas zemes vienības, izvērtējot konkrēto situāciju, piešķir jaunu adresi (12.2. apakšpunkts).

Būvvaldei gadījumā, kad ēkas adrese nesakrīt ar zemes vienības adresi, ir pienākums mainīt vai piešķirt adresi zemes vienībai, lai izpildītu Adresācijas noteikumu 12. punkta prasības.

[2.5.] Adresācijas noteikumu 13. punkts nosaka, ja uz apbūvei paredzētas zemes vienības atrodas vairākas funkcionāli nesaistītas ēkas, katrai ēkai un ar to funkcionāli saistītajām ēkām piešķirt atsevišķu adresi neatkarīgi no tā, vai ēkas ir viena īpašnieka vai vairāku īpašnieku īpašumā (valdījumā).

[2.6.] Adresācijas noteikumu 14. punkts nosaka, ka pilsētu un ciemu teritoriju daļās, kur ir ielas, apbūvei paredzētai zemes vienībai vai ēkai piešķir numuru ar piesaisti ielas nosaukumam. Pilsētu un ciemu teritoriju daļās, kur nav ielu, līdz ielu izbūvei vai gadījumā, ja brauktuvei noteikts ceļa statuss, apbūvei paredzētai zemes vienībai adresi var nepiešķirt, bet ēkai kopā ar zemes vienību saglabā vai piešķir nosaukumu. Divu mēnešu laikā pēc ielu izveides un nosaukumu piešķiršanas tām pašvaldības dome vai pašvaldības kompetentā institūcija pieņem lēmumu par iepriekš piešķirto adrešu maiņu, apbūvei paredzētas zemes vienības vai ēkas nosaukumu aizstājot ar numuru un piesaistot to ielas nosaukumam.

Saskaņā ar Rīgas domes pieņemtajiem lēmumiem par izmaiņām ielu nosaukumos ir nepieciešams veikt adrešu maiņu ielu tiešā tuvumā esošajiem adresācijas objektiem.

[2.7.] Adresācijas noteikumu 19. punktā noteikts, ka pilsētu un ciemu teritoriju daļās, kur ir ielas, apbūvei paredzētai zemes vienībai vai ēkai numuru piešķir, ņemot vērā tuvāko ielu, ko nosaka, izvērtējot konkrēto situāciju.

[2.8.] Adresācijas noteikumu 17.1. apakšpunktā noteikts, ka pilsētās zemes vienību un ēku numurus piešķir no ielas sākuma augošā secībā virzienā no apdzīvotās vietas centra uz nomali, ielas kreisajā pusē piešķirot nepāra numurus, labajā pusē - pāra numurus.

[2.9.] Adresācijas noteikumu 18. punkts nosaka, ka, lai izvairītos no iepriekš piešķirtu numuru atkārtošanās, zemes vienības un ēkas numuru papildina ar latviešu alfabēta lielo burtu (18.1. apakšpunkts) vai ar mazo burtu "k" un defisi, aiz defises norādot korpusa numuru (18.2. apakšpunkts).

[2.10.] Adresācijas noteikumu 30. punktā noteikts, ka beidzot pastāvēt adresācijas objektam, izņemot telpu grupu, pašvaldības dome vai pašvaldības kompetentā institūcija pieņem lēmumu par adreses likvidēšanu. Ja beidz pastāvēt telpu grupa, telpu grupas adresi dzēš no adrešu reģistra bez lēmuma pieņemšanas par adreses likvidēšanu. Telpu grupu adreses likvidē arī Valsts zemes dienests neievērojot Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 17. panta ceturtajā prim daļā noteikto adrešu likvidēšanas kārtību pamatojoties uz adresācijas noteikumos noteikto.

[2.11.] Būvvalde atbilstoši situācijai apvidū, faktiskajiem un tiesiskajiem apstākļiem ir novērtējusi adresācijas objektu piešķiramās adreses un ir nodevusi tās publiskajai apspriešanai.

[2.12.] Administratīvā procesa likuma 62. panta pirmā daļa noteikts, ka, lemjot par tāda administratīvā akta izdošanu, kurš varētu būt nelabvēlīgs adresātam vai trešajai personai, iestāde noskaidro un izvērtē adresāta vai trešās personas viedokli un argumentus šajā lietā.

[2.13.] Ņemot vērā iepriekš minēto, nepieciešams mainīt ēku un zemes vienību adreses adresācijas objektiem, kuri neatbilst Adresācijas noteikumu 8. un 14. punkta, 17.1. apakšpunkta un 19. punkta prasībām, un piešķirt adreses objektiem, kuriem adreses nav bijušas piešķirtas, bet tās ir piešķiramas atbilstoši Adresācijas noteikumu 2.8. un 2.9. apakšpunkta un 13. punkta prasībām.

[2.14.] Ņemot vērā, ka adrese ir noteiktajā secībā sakārtotu nosaukumu un numuru - adreses elementu - kopa, tad Būvvaldei, veicot hierarhiski augstāka adresācijas objekta ēkas adreses maiņu, vienlaicīgi arī jāprecizē hierarhiski zemāku adresācijas objektu adrešu pieraksts atbilstoši mainītajam ēkas numuram, saglabājot telpu grupu esošo numerāciju.

Būvvalde atbilstoši Adresācijas noteikumu 2.10., apakšpunkta un 3.punkta prasībā veicot telpu grupas adreses pieraksta precizēšanu Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmas datos, ievērojot ēkas mainīto adresi, telpu grupas adresi nemaina. Lai ēkā mainītu telpu grupu adreses, atbilstoši adresācijas noteikumu 24. punkta prasībām, sākot telpu grupu numerāciju ar adreses numuru "1", īpašniekam ir jāvēršas Būvvaldē un jāiesniedz telpu grupu adrešu maiņai nepieciešamā informācija.

[2.15.] Adresācijas noteikumu 32. punkts nosaka, ja adrese mainīta, kā arī ja precizēta pieraksta forma atbilstoši šajos noteikumos minētajām prasībām, dokumenti, kuros lietota iepriekšējā adrese, ir spēkā un dokumentu maiņa nav jāveic, izņemot, ja to paredz speciālais normatīvais akts.

Tādējādi, ja līdz šim tika izdoti dokumenti, kuros ir fiksēta cita adrese, tie joprojām ir spēkā esoši un to maiņa veicama tikai tad, ja to vēlas pats dokumenta turētājs vai ja to pieprasa normatīvo aktu prasības, bet attiecībā uz zemesgrāmatu apliecībām īpašuma unikālais identifikators ir kadastra numurs, un tas nemainās un adrešu maiņa neietekmē īpašuma piederības jautājumus.

Būvvalde informē, ka pēc lēmuma par adreses piešķiršanu, maiņu, likvidēšanu vai precizēšanu tiks sniegta informācija Valsts zemes dienestam adrešu reģistrācijai Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmā, kā arī informāciju par aktuālajām adresēm citas valsts informācijas sistēmas un reģistri saņem automātiski no Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmas. Lielā daļā gadījumu izmaiņas adresēs ir izsekojamas bez personas starpniecības, taču gadījumos, kad ir pastāvējusi adrešu atkārtošanās, jeb vairāki adresācijas objekti ir lietojuši vienu adresi, bet adreses maiņas gadījumā katram adresācijas objektam ir piešķirta sava, unikāla adrese, ne vienmēr tehnisku risinājumu dēļ ir iespējama nodrošināt automātisku informācijas nodošanu gala lietotājam pareizā veidā un šādos gadījumos adrešu lietotājiem ir ieteicams pārliecināties vai adrešu informācija personu rīcībai ir aktuāla. Tāpat arī izmaiņas hierarhiski dažāda līmeņa adresēs nevar tikt nodotas automātiski, gadījumā ja viendzīvokļa ēkā ir lietots dzīvokļa adreses numurs, tad pēc adrešu maiņas automātiski nav nodrošināma korekta adrešu datu pāreja, jo viendzīvokļa ēkām telpu grupu adreses nepiešķir un iedzīvotājiem ir jālieto ēkas adrese (Adresācijas noteikumu 26. punkts).

Personas pašas ir atbildīgas par pareizu adrešu lietošanu. Šī lēmuma publicēšanā oficiālajā Latvijas Republikas laikrakstā nodrošina visu ar šo adrešu saistīto personu apziņošanu par notikušajām izmaiņām un personas (arī personas, kuras nav adresācijas objektu īpašnieki) nevar aizbildināties ar nezināšanu par izmaiņām adresācijā, taču personām pašām ir arī jāveic darbības, lai attiecībā uz viņiem tiktu lietota pareiza adrešu informācija. Personām pašām ir jāpaziņo informācija par mainīto adresi visiem ar ko tiek uzturēta personiskā vai lietišķā sarakste vai arī ir nodibinātas un pastāv saistības. Tāpat arī, lai sekmētu, pēc iespējas nekļūdīgu pasta sūtījumu nogādi, ēkām apvidū pēc iespējas ātrāk ir jāuzstāda ēkas adreses numura zīmes.

Ja komersanta juridiskā adrese tiek mainīta, tad komersantam par adreses maiņu ir jāinformē Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs, kurš adrešu informācijas aktualizēšanu Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā veic bez maksas.

Personām, kuru dzīvesvieta deklarēta mainītajās adresēs, būtu lietderīgi pārliecināties par deklarētās adreses maiņas faktu. Deklarētās dzīvesvietas adreses pārbaudi var veikt, vēršoties Rīgas pilsētas Iedzīvotāju dzīvesvietas reģistrācijas nodaļās vai elektroniski izmantojot e-pakalpojumu "Mani dati Iedzīvotāju reģistrā", "Manā īpašumā deklarētās personas", kas pieejams interneta vietnē www.latvija.lv. Plašāka informācija pieejama interneta vietnē www.pmlp.gov.lv un https://pasvaldiba.riga.lv.

Ēku iedzīvotājiem ir nepieciešams pārbaudīt un precizēt reģistrēto informāciju par deklarētajām dzīvesvietu adresēm (Dzīvesvietas deklarēšanas likuma 6. un 7. pants). Personām, kuru deklarētās dzīvesvietu adreses bijušas ēkās ar vienādām adresēm, būtu lietderīgi veikt nepieciešamās darbības, lai Latvijas Republikas Iekšlietu ministrijas Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē būtu nodrošināta aktuāla informācija par pareizām iedzīvotāju dzīvesvietu deklarētajām adresēm. Būvvalde papildus paskaidro, ka informāciju par iedzīvotāju deklarētajām adresēm ir tiesiska precizēt vienīgi pati persona, kuru tas skar, jo nevienai no valsts pārvaldes iestādēm nav noteiktas tiesības mainīt informāciju par iedzīvotāju deklarētajām adresēm. Pareiza informācija par adresi ir būtiska, lai nodrošinātu saziņu ar iedzīvotāju un dati varētu tikt izmantoti arī nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumu piešķiršanā. Ja persona nav mainījusi dzīvesvietu, bet ēkai ir mainīta adrese atkārtota dzīvesvietas deklarēšana nav jāveic, bet jāprecizē Iedzīvotāju reģistra dati atbilstoši mainītajai adresei.

Deklarētās dzīvesvietas adreses pārbaudi var veikt, vēršoties Rīgas pilsētas Iedzīvotāju dzīvesvietas reģistrācijas nodaļās vai elektroniski izmantojot e-pakalpojumu "Mani dati Iedzīvotāju reģistrā", "Manā īpašumā deklarētās personas", kas pieejams interneta vietnē www.latvija.lv. Plašāka informācija pieejama interneta vietnēs www.pmlp.gov.lv un https://pasvaldiba.riga.lv.

Personām ir iespēja veikt deklarētās dzīvesvietas adreses precizēšanu, kad saglabājas pirmreizējās deklarācijas datums, vai arī atkārtoti deklarēt savu dzīvesvietu

Būvvalde atbilstoši pieprasījumam var izsniegt bezmaksas izziņu, kas apliecina adreses maiņas faktu.

[2.16.] Ievērojot tiesiskos aspektus, kas regulē adreses piešķiršanu, kā arī, ievērojot lietderības apsvērumus, saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 65. panta otro daļu un 66. pantu ir secināms, ka Būvvaldei ir jāpieņem lēmums par adreses maiņu saistībā ar adresēm, kuras neatbilst adresācijas sistēmas pamatprincipiem, lai tiktu ieviesta vienota adresācijas sistēma Rīgā. Adreses maiņa zemes vienībai un ēkai ir nepieciešama, lai nodrošinātu normatīvajos aktos noteikto adrešu veidošanas kārtību, kas noteikta, lai radītu iespējas ātri un viennozīmīgi valsts teritorijā identificēt adresācijas objektu apvidū. Adreses maiņa ir tiesiski pamatota, un ar adreses maiņu faktiski tiks sasniegts tiesisks mērķis. Adreses maiņa atbilstoši Adresācijas noteikumiem ir iespējama vienīgi, izdodot administratīvo aktu, līdz ar ko administratīvā akta izdošana ir vienīgais iespējamais veids, lai nodrošinātu adresācijas objekta identificēšanu apvidū, ievērojot adresācijas sistēmas prasības. Administratīvais akts par adreses maiņu būtiski neierobežo Administratīvā procesa dalībnieku tiesības un tiesiskās intereses, jo vienīgais tiesiskais pienākums, kas izriet saistībā ar administratīvo aktu par adreses maiņu, ir jaunās adreses lietošana, kas nav vērtējama kā tiesību ierobežojums, bet gan kā pienākums, lai nodrošinātu saziņas un atrašanas iespējas. Adresācijas noteikumiem atbilstošu adrešu piešķiršana adresācijas objektiem valsts teritorijā nodrošina valsts, pašvaldības un sabiedrības būtiskās intereses, kas saistītas ar personas sasniedzamību, orientēšanos apvidū un adresācijas objektu identificēšanu. Salīdzinot sabiedrības un valsts pārvaldes intereses ar privātpersonai uzlikto pienākumu lietot piešķirto adresi, ir secināms, ka privātpersonas tiesiskās intereses netiek aizskartas vai kā savādāk ierobežotas, jo persona jau lieto adresi un tai jauns tiesisks pienākums netiek noteikts. Ievērojot Administratīvā procesa likuma 13. pantā noteikto samērīguma principu, ir secināms, ka labumu, ko sabiedrība un valsts pārvalde iegūst ar noteikto ierobežojumu, proti, lietot administratīvā akta adresātam mainīto adresi, kas atbilst pilsētā pastāvošajam ielu tīklam, uzliek administratīvā akta adresātam ļoti nelielu ierobežojumu, taču sabiedrības ieguvums ir ievērojami lielāks, jo sakārtota adresācija nodrošina arī operatīvo dienestu efektīvāku darbību, kas var ietekmēt ar cilvēku veselību un dzīvību saistītus jautājumus.

[3.] Būvvalde, ievērojot minēto un pamatojoties uz Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 17. panta ceturto prim daļu, Adresācijas noteikumu 2.8., 2.9., 2.10. un 8.1., 8.2., 8.6. apakšpunktu, 9., 12., 13. un 14. punktu, 17.1., 18.1. un 18.2. apakšpunktu, 19., 28., 29., 30., 34. un 39. punktu, Būvvaldes oficiālajā mājaslapā www.rpbv.lv publicēto publiskās apspriešanas viedokļu apkopojumu zemes vienību un ēku adrešu maiņai un piešķiršanai,

nolemj:

[3.1.] mainīt Adresācijas noteikumu 8.1., 8.2, 8.6. un 17.1. apakšpunktam neatbilstošas esošās adreses, piešķirot jaunas adreses:

Nr.p.k. Esošā adrese Klasifikatora kods Piešķiramā adrese Kadastra apzīmējums
3.1.1. Apes iela 10 101854345 Apes iela 10A 01000860059006
3.1.2. Atlasa iela 7 101816772 Atlasa iela 10A 01000870224061
3.1.3. 8A 01000870146015
01000870146016
3.1.4. Augstrozes iela 1 102637961 Augstrozes iela 1J 01000872009002
1K 01000872011001
01000872011
1L 01000872011002
3.1.9. Bajāru iela 4 101859530 Bajāru iela 4A 01000890247002
3.1.10. Bajāru iela 59 101859707 Bajāru iela 59A 01001160163002
3.1.11. Bergenas iela 1/3 101863241 Bergenas iela 1 01000940075001
01000940075
3.1.13. Bērzaunes iela 2 101862303 Bērzaunes iela 4 01000700008
3.1.14. Bērzaunes iela 8 103331362 Bērzaunes iela 18 01000702329
3.1.15. Bērzpils iela 11 101819995 Bērzpils iela 6 01000862011
3.1.16. Biķernieku iela 1 101864348 Biķernieku iela 1B 01000890081012
01000890081010
3.1.18. Biķernieku iela 15 101864540 Biķernieku iela 15 k-2 01000890039002
15 k-3 01000890039003
3.1.20. Biķernieku iela 17A 101820998 Biķernieku iela 17C 01000890037008
17D 01000890037005
17E 01000890037009
17F 01000890037002
3.1.24. Biķernieku iela 2 101864678 Biķernieku iela 2A 01000892022029
2B 01000892022037
2C 01000892010001
3.1.27. Biķernieku iela 27 102641262 Biķernieku iela 31B 01000890068002
01000890068
3.1.29. Biķernieku iela 32A 102998743 Biķernieku iela 32 01000890234001
32C 01000890234006
3.1.31. Biķernieku iela 33A 101865132 Biķernieku iela 31C 01000892043
3.1.32. Biķernieku iela 35 101821202 Biķernieku iela 35B 01000890049002
3.1.33. Biķernieku iela 4 101865181 Biķernieku iela 4A 01000890364
3.1.34. Biķernieku iela 45A 105975903 Biķernieku iela 47A 01000892073001
01000890661
3.1.36. Biķernieku iela 46 101865261 Biķernieku iela 46 k-1 01000890180002
3.1.37. Biķernieku iela 57 102641270 Biķernieku iela 57A 01000890040001
3.1.38. Biķernieku iela 61 101821268 Biķernieku iela 61A 01000890066010
3.1.39. Biķernieku iela 63 101865413 Biķernieku iela 63A 01000890166009
3.1.40. Biķernieku iela 75 101865462 Biķernieku iela 75A 01000892062002
3.1.41. Brīvības gatve 193C 103331194 Brīvības gatve 193D 01000862044005
3.1.42. Brīvības gatve 195 102641945 Brīvības gatve 195 k-2 01000860003003
195 k-3 01000860003002
195 k-4 01000860003004
195 k-5 01000860003005
3.1.46. Brīvības gatve 197 101822518 Brīvības gatve 197G 01000862008013
197H 01000862008001
01000862008004
01000862008011
01000862008
197I 01000862008002
197J 01000862008003
3.1.53. Brīvības gatve 197B 103324228 Brīvības gatve 197E 01000860005012
197F 01000860005002
3.1.55. Brīvības gatve 199 101822526 Brīvības gatve 199C 01000862009
3.1.56. Brīvības gatve 202 101128125 Brīvības gatve 202B 01000700001015
3.1.57. Brīvības gatve 204 101128133 Brīvības gatve 204C 01000700002005
3.1.58. Brīvības gatve 205 101126740 Brīvības gatve 205A 01000860031002
3.1.59. Brīvības gatve 208 101128158 Brīvības gatve 208A 01000700003002
208B 01000702180001
01000702180
208C 01000702180002
3.1.63. Brīvības gatve 210 101128166 Brīvības gatve 210A 01000700009001
3.1.64. Brīvības gatve 211 101126773 Brīvības gatve 211A 01000860034005
01000860034001
01000860034002
01000860034004
01000860034003
3.1.69. Brīvības gatve 212 101128174 Brīvības gatve 212C 01000700130001
3.1.70. Brīvības gatve 214 101128182 Brīvības gatve 214G 01000702344003
214J 01000702382003
214T 01000702397005
3.1.73. Brīvības gatve 214B 101822542 Brīvības gatve 214R 01000702288002
3.1.74. Brīvības gatve 214I 103331756 Brīvības gatve 214K 01000702289003
214V 01000702289005
3.1.76. Brīvības gatve 215 101126798 Brīvības gatve 217C 01000860046006
3.1.77. Brīvības gatve 217 101126804 Brīvības gatve 217B 01000860046002
3.1.78. Brīvības gatve 218 101128205 Brīvības gatve 218B 01000890004004
218C 01000890004013
218D 01000890004001
3.1.81. Brīvības gatve 222 101128221 Brīvības gatve 222A 01000890010001
3.1.82. Brīvības gatve 223 101126837 Brīvības gatve 223B 01000860050003
3.1.83. Brīvības gatve 224 101128238 Brīvības gatve 224A 01000890011002
224B 01000890011003
3.1.85. Brīvības gatve 234 101128295 Brīvības gatve 234A 01000890191002
234B 01000890191003
234C 01000890191005
234D 01000890191004
234E 01000890191007
234F 01000890191006
3.1.91. Brīvības gatve 237 101126917 Brīvības gatve 237A 01000862089
3.1.92. Brīvības gatve 238 101128318 Brīvības gatve 240 01000890190008
3.1.93. Brīvības gatve 246 101128350 Brīvības gatve 246A 01000890016008
3.1.94. Brīvības gatve 249 101126974 Brīvības gatve 251A 01000860418001
01000860418
3.1.96. Brīvības gatve 289 101127172 Brīvības gatve 289A 01000860199003
3.1.97. Brīvības gatve 292 101128607 Brīvības gatve 292A 01001150009002
3.1.98. Brīvības gatve 294 101128615 Brīvības gatve 294A 01001150008002
3.1.99. Brīvības gatve 298 101128631 Brīvības gatve 298A 01001150006002
3.1.100. Brīvības gatve 301 101127236 Brīvības gatve 305A 01000912016001
3.1.101. Brīvības gatve 312 101128711 Brīvības gatve 312A 01001150127003
3.1.102. Brīvības gatve 318 101128744 Brīvības gatve 318A 01001150130002
3.1.103. Brīvības gatve 326/328 101867160 Brīvības gatve 326 01001150135001
328A 01001150135002
328B 01001150135003
328C 01001150135004
3.1.107. Brīvības gatve 336 101128840 Brīvības gatve 336A 01001150139002
3.1.108. Brīvības gatve 352/358 104892291 Brīvības gatve 358 01000920007002
01000920007
3.1.110. Caunes iela 15 104586491 Caunes iela 15A 01000862002
3.1.111. Čiekurkalna 1. līnija 11 101828617 Čiekurkalna 1. līnija 11A 01000870344001
11B 01000870350
13 01000870123001
13A 01000870123002
3.1.115. Čiekurkalna 1. līnija 15 101882928 Čiekurkalna 1. līnija 15A 01000870122002
3.1.116. Čiekurkalna 1. līnija 35A 103614247 Čiekurkalna 1. līnija 35B 01000870110003
3.1.117. Čiekurkalna 1. līnija 49 101883191 Čiekurkalna 1. līnija 49A 01000880019002
3.1.118. Čiekurkalna 1. līnija 53 101883222 Čiekurkalna 1. līnija 53B 01000880025004
3.1.119. Čiekurkalna 1. līnija 53A 101883230 Čiekurkalna 1. līnija 53C 01000880162005
3.1.120. Čiekurkalna 1. līnija 6/8 101883288 Čiekurkalna 1. līnija 6 01000870239001
01000870239002
01000870239
8 01000872059001
3.1.124. Čiekurkalna 1. līnija 7 101828738 Čiekurkalna 1. līnija 7B 01000870126007
3.1.125. Čiekurkalna 1. šķērslīnija 10 101882856 Čiekurkalna 1. šķērslīnija 10A 01000870010002
3.1.126. Čiekurkalna 1. šķērslīnija 4 101882897 Čiekurkalna 1. šķērslīnija 4A 01000870007002
4B 01000870007003
3.1.128. Čiekurkalna 1. šķērslīnija 6 101828578 Čiekurkalna 1. šķērslīnija 6A 01000870008001
6B 01000870008003
3.1.130. Čiekurkalna 1. šķērslīnija 7 101882903 Čiekurkalna 1. šķērslīnija 7A 01000870012002
3.1.131. Čiekurkalna 2. līnija 17 102644862 Čiekurkalna 2. līnija 17A 01000870070001
3.1.132. Čiekurkalna 2. līnija 27/29 101828850 Čiekurkalna 2. līnija 31D 01000870091001
01000870091
3.1.134. Čiekurkalna 2. līnija 30 101883786 Čiekurkalna 2. līnija 30A 01000870082002
30B 01000870082004
30C 01000870082003
30D 01000870082005
3.1.138. Čiekurkalna 2. līnija 34/36 101883817 Čiekurkalna 2. līnija 36 01000880111001
01000880111
3.1.140. Čiekurkalna 2. līnija 37/39 101828883 Čiekurkalna 2. līnija 37 01000880003001
01000880003
3.1.142. Čiekurkalna 2. līnija 38/40 101883841 Čiekurkalna 2. līnija 38 01000880045001
01000880045
3.1.144. Čiekurkalna 2. līnija 49 101883890 Čiekurkalna 2. līnija 49B 01000880044002
3.1.145. Čiekurkalna 2. līnija 50 101828906 Čiekurkalna 2. līnija 50A 01000880125001
3.1.146. Čiekurkalna 2. līnija 51 101828914 Čiekurkalna 2. līnija 51A 01000880057002
3.1.147. Čiekurkalna 2. līnija 6B 101884080 Čiekurkalna 2. līnija 6C 01000870030001
3.1.148. Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A 101883464 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1B 01000870260003
1C 01000870260001
1D 01000870260004
3.1.151. Čiekurkalna 2. šķērslīnija 2 101883472 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 2A 01000870016002
3.1.152. Čiekurkalna 3. šķērslīnija 11 101828955 Čiekurkalna 3. šķērslīnija 11A 01000870213002
3.1.153. Čiekurkalna 3. šķērslīnija 17 101884177 Čiekurkalna 3. šķērslīnija 17A 01000870063002
17B 01000870063003
3.1.155. Čiekurkalna 3. šķērslīnija 22 101828988 Čiekurkalna 3. šķērslīnija 22A 01000870042002
22B 01000870042007
3.1.157. Čiekurkalna 3. šķērslīnija 28 101884265 Čiekurkalna 3. šķērslīnija 28E 01000870033
3.1.158. Čiekurkalna 3. šķērslīnija 5 101884312 Čiekurkalna 3. šķērslīnija 5A 01000870168002
3.1.159. Čiekurkalna 4. šķērslīnija 12 102644950 Čiekurkalna 4. šķērslīnija 12 k-2 01000870065001
3.1.160. Čiekurkalna 4. šķērslīnija 14 101829024 Čiekurkalna 4. šķērslīnija 12 k-2 01000870065
3.1.161. Čiekurkalna 5. šķērslīnija 3 101829178 Čiekurkalna 5. šķērslīnija 3B 01000880022001
3C 01000880022004
3D 01000880022006
3E 01000882006002
3F 01000882020006
01000882020007
01000882020
3G 01000880022008
3.1.169. Čiekurkalna 6. šķērslīnija 1 101884683 Čiekurkalna 6. šķērslīnija 1A 01000880027001
3.1.170. Čiekurkalna 6. šķērslīnija 8 101884802 Čiekurkalna 6. šķērslīnija 8A 01000880010002
3.1.171. Čiekurkalna 7. šķērslīnija 9/11 104586073 Čiekurkalna 7. šķērslīnija 9 01000880152001
01000880152
3.1.173. Čiekurkalna 8. šķērslīnija 5 101884948 Čiekurkalna 8. šķērslīnija 5A 01000880116002
3.1.174. Dzērbenes iela 27 101826517 Dzērbenes iela 27B 01001150309011
27C 01001150309013
3.1.176. Dzērbenes iela 27A 101826525 Dzērbenes iela 27D 01001150274003
3.1.177. Džutas iela 8 101827961 Džutas iela 10 01000860076001
3.1.178. Ezermalas iela 24/26 101887543 Ezermalas iela 24 01000840011002
01000842087
26 01000840011013
01000840011
28B 01000840040003
01000840040
28C 01000840040005
28D 01000840040015
3.1.186. Ezermalas iela 25 102648677 Ezermalas iela 25B 01000840525004
3.1.187. Ezermalas iela 6 101830687 Ezermalas iela 6B 01000850229006
6C 01000850229002
6F 01000850229001
3.1.190. Ezermalas iela 8 101830726 Ezermalas iela 8B 01000850228001
8C 01000850228003
3.1.192. Ezermalas iela 8A 103331450 Ezermalas iela 10 01000850017004
10A 01000850017001
10B 01000850017002
10C 01000850017006
10D 01000850017005
10E 01000850017003
10F 01000850017008
3.1.199. Gaujas iela 1 102612988 Gaujas iela 1C 01000870139003
3.1.200. Gaujas iela 19 101889998 Gaujas iela 19A 01000870342003
3.1.201. Gaujas iela 2 106184683 Gaujas iela 4 01000900003001
3.1.202. Gaujas iela 20 101890002 Gaujas iela 18 01000850013002
22 01000850067001
3.1.204. Gaujas iela 37 101890156 Gaujas iela 37A 01000850007002
3.1.205. Gaujas iela 5 101832184 Gaujas iela 5B 01000870194003
3.1.206. Gaujas iela 5A 102673112 Gaujas iela 9C 01000870141024
3.1.207. Gaujas iela 7 101832215 Gaujas iela 7A 01000870184007
3.1.208. Gaujas iela 9 101832223 Gaujas iela 9A 01000870264003
9B 01000870264005
3.1.210. Gdaņskas iela 11 101832303 Gdaņskas iela 11A 01000940032003
3.1.211. Gdaņskas iela 16 101890453 Gdaņskas iela 12 01000942004004
01000942004
3.1.213. Gdaņskas iela 18 103555453 Gdaņskas iela 10 01000942021001
01000942021
3.1.215. Gdaņskas iela 3/5 101832336 Gdaņskas iela 3 01000840090
5 01000840091001
01000840091
3.1.218. Hamburgas iela 17 101892963 Hamburgas iela 17A 01000840099002
3.1.219. Ieriķu iela 5 k-1 103332620 Ieriķu iela 7D 01000702347
3.1.220. Kastrānes iela 7 101912081 Kastrānes iela 7B 01000890197004
3.1.221. Kokneses prospekts 13A 101914036 Kokneses prospekts 13B 01000840064001
13C 01000840064008
3.1.223. Kokneses prospekts 20 101914108 Kokneses prospekts 20A 01000942015002
3.1.224. Krimuldas iela 1 101844986 Krimuldas iela 2A 01000860005011
01000862041
3.1.226. Kroņu iela 21A 106525552 Kroņu iela 20A 01000702366
3.1.227. Kroņu iela 23 101845184 Kroņu iela 26 01000702349001
01000702349
3.1.229. Kroņu iela 23A 101845192 Kroņu iela 22 01000700985003
01000700985002
01000700985001
01000700985
3.1.233. Krustabaznīcas iela 11 101917677 Krustabaznīcas iela 11 k-1 01000910112001
11 k-10 01000910112005
11 k-11 01000910112017
11 k-12 01000910112040
11 k-13 01000910112009
11 k-14 01000910112015
11 k-15 01000910112016
11 k-16 01000910112014
11 k-17 01000910112041
11 k-18 01000910112028
11 k-19 01000910112037
11 k-2 01000910112018
11 k-20 01000910112036
11 k-22 01000910112035
11 k-23 01000910112034
11 k-24 01000910112033
11 k-25 01000910112032
11 k-26 01000910112030
11 k-27 01000910112029
11 k-28 01000910112022
11 k-29 01000910112021
11 k-3 01000910112046
11 k-30 01000910112023
11 k-31 01000910112024
11 k-32 01000910112026
11 k-33 01000910112025
11 k-4 01000910112020
11 k-5 01000910112038
11 k-6 01000910112013
11 k-7 01000910112012
11 k-8 01000910112011
11 k-9 01000910112010
3.1.265. Krustabaznīcas iela 4A 104668392 Krustabaznīcas iela 16A 01000850195004
01000850195006
01000850195008
01000850195007
01000850195001
01000850195005
01000850195
3.1.272. Krustabaznīcas iela 9 101845264 Krustabaznīcas iela 9 k-1 01000910090002
9 k-2 01000910090004
9 k-3 01000910090006
9 k-4 01000910090046
9 k-5 01000910090008
9 k-6 01000910090005
9 k-7 01000910090043
9 k-8 01000910090038
3.1.280. Krustabaznīcas iela 9A 101845272 Krustabaznīcas iela 15 01000910341007
01000910341006
01000910341005
01000910341015
01000910341014
01000910341001
01000910341002
01000910341010
01000910341013
01000910341011
01000910341003
01000910341009
01000910341008
01000910341004
01000910341017
01000910341016
01000910341012
01000910341018
01000910341
9C 01000910221004
9D 01000910221001
3.1.301. Kuršu iela 1 101920788 Kuršu iela 1A 01001150152005
3.1.302. Kuršu iela 3 101846491 Kuršu iela 3A 01001150151002
3.1.303. Ķeguma iela 52/54 0 Ķeguma iela 52 k-4 01000892102001
3.1.304. Ķīšezera iela 13 k-2 101895768 Ķīšezera iela 13 k-3 01000850213002
3.1.305. Ķīšezera iela 21 101835116 Ķīšezera iela 21A 01000852006001
3.1.306. Ķīšezera iela 27A 103331491 Ķīšezera iela 27C 01000850232002
3.1.307. Ķīšezera iela 29 101895807 Ķīšezera iela 27B 01000850233003
29A 01000850233001
3.1.309. Ķīšezera iela 7 101835140 Ķīšezera iela 7A 01000850014009
3.1.310. Laimdotas iela 34 101923367 Laimdotas iela 36 01001160216
3.1.311. Laimdotas iela 42 101923414 Laimdotas iela 40 01000890640002
3.1.312. Lielvārdes iela 14 101928681 Lielvārdes iela 14A 01001150185002
3.1.313. Lielvārdes iela 36/38 101928905 Lielvārdes iela 36 01000922097012
01000922097001
01000922097
38 01000922097010
01000922097011
3.1.318. Lizuma iela 3 101932118 Lizuma iela 3 k-1 01000910324010
3 k-10 01000910324007
3 k-11 01000910324006
3 k-12 01000910324005
3 k-13 01000910324004
3 k-14 01000910324003
3 k-15 01000910324002
3 k-16 01000910324001
3 k-2 01000910324011
3 k-3 01000910324012
3 k-4 01000910324013
3 k-5 01000910324014
3 k-6 01000910324015
3 k-7 01000910324016
3 k-8 01000910324009
3 k-9 01000910324008
3.1.334. Lizuma iela 7 101932150 Lizuma iela 7 k-1 01000910350004
7 k-2 01000910350011
7 k-3 01000910350010
7 k-4 01000910350003
7 k-5 01000910350007
7 k-6 01000910350008
7 k-7 01000910350009
7 k-8 01000910350001
7 k-9 01000910350002
3.1.343. Lībekas iela 9/11 101926323 Lībekas iela 11 01000840157001
01000840157
3.1.345. Maija iela 1 101936414 Maija iela 1A 01000860139001
3.1.346. Maija iela 1C 106631885 Maija iela 1 01000860139002
3.1.347. Maija iela 4 101936488 Maija iela 4A 01000860135002
3.1.348. Maija iela 7 101936527 Maija iela 7A 01000860142001
3.1.349. Maija iela 9 102644307 Maija iela 11 01000860143001
3.1.350. Meža prospekts 1 101950675 Meža prospekts 1B 01000940267016
1C 01000940267065
1D 01000940267312
1E 01000940267169
1F 01000940267061
1G 01000940267010
3.1.356. Meža prospekts 62 101950997 Meža prospekts 62A 01000940161002
3.1.357. Meža prospekts 86 101951105 Meža prospekts 84 01000900049001
3.1.358. Mirdzas Ķempes iela 3A 101954143 Mirdzas Ķempes iela 5A 01000842025001
01000842025
5B 01000842025002
3.1.361. Palmu iela 5 101961421 Palmu iela 5A 01000860137001
3.1.362. Pāvu iela 14 101963386 Pāvu iela 14A 01000952050010
3.1.363. Pēkšēna iela 3/5 101963595 Pēkšēna iela 3 01001150112001
01001150112
3.1.365. Pīkola iela 30 102696750 Pīkola iela 30A 01001160208002
3.1.366. Pudiķa iela 16 101971030 Pudiķa iela 16A 01001150012002
3.1.367. Raiskuma iela 1 101979174 Raiskuma iela 1 01000910356
3.1.368. Raunas iela 10/12 101975046 Raunas iela 10 01000890095003
01000890095001
12 01000890095002
3.1.371. Raunas iela 15 101975087 Raunas iela 15B 01000892026
3.1.372. Raunas iela 16B 101975095 Raunas iela 16A 01000890606001
01000890606
16D 01000890643001
01000890643
3.1.376. Raunas iela 22B 105613590 Raunas iela 22D 01000892064002
3.1.377. Raunas iela 30 101975296 Raunas iela 28A 01000890539
3.1.378. Raunas iela 4 101975431 Raunas iela 4A 01000890092002
3.1.379. Raunas iela 45 101975464 Raunas iela 45 k-1 01000890620
3.1.380. Raunas iela 50 k-2 102968495 Raunas iela 50 k-3 01000892063003
3.1.381. Raunas iela 54 101975608 Raunas iela 56 01000890158001
3.1.382. Raunas iela 58 101975624 Raunas iela 58 k-2 01000892025
58 k-5 01000890170
58D 01000890170022
58E 01000890170021
58F 01000890170020
58H 01000890170018
58I 01000890170017
58J 01000890170016
58K 01000890170015
58L 01000890170014
58M 01000890170008
3.1.393. Raunas iela 6 101975704 Raunas iela 6A 01000890093002
3.1.394. Roberta Feldmaņa iela 11 101853616 Roberta Feldmaņa iela 11A 01000840175009
3.1.395. Roberta Feldmaņa iela 8 105345396 Roberta Feldmaņa iela 8A 01000840175022
3.1.396. Ropažu iela 122 k-14 102676214 Ropažu iela 130A 01000912077001
01000912077
3.1.398. Ropažu iela 140 k-4 103324461 Ropažu iela 140 01000910407002
140A 01000910407
3.1.400. Ropažu iela 15 101979287 Ropažu iela 15A 01000860051002
15B 01000860051003
3.1.402. Ropažu iela 16 105870157 Ropažu iela 16A 01000860009001
01000860009
3.1.404. Ropažu iela 28 101979422 Ropažu iela 28A 01000862036002
3.1.405. Ropažu iela 33 101979455 Ropažu iela 33A 01000860027001
3.1.406. Ropažu iela 44/46 101979510 Ropažu iela 46 01000862040001
01000862040
3.1.408. Ropažu iela 48/50 106498520 Ropažu iela 48 01000860269002
3.1.409. Ropažu iela 52/56 104586475 Ropažu iela 52 01000860270003
52A 01000860270004
54 01000860270002
56 01000860270001
01000860270
3.1.414. Ropažu iela 6 101979615 Ropažu iela 6A 01000862012001
3.1.415. Ropažu iela 62 101979648 Ropažu iela 62A 01000862046003
3.1.416. Ropažu iela 70 101979711 Ropažu iela 64 01000862047002
01000862047006
01000862047004
01000862047003
66 01000860283035
01000860283070
01000860283034
01000860283044
01000860283092
01000860283039
01000860283088
01000860283040
01000860283077
01000860283007
01000860283087
01000860283084
01000860283085
01000860283075
01000860283052
01000860283115
01000860283074
01000860283058
01000860283120
01000860283122
01000860283121
01000860283059
01000860283042
01000860283041
01000860283065
01000860283066
01000860283064
01000860283014
01000860283123
01000860283124
01000860283056
01000860283060
01000860283057
01000862048005
01000860283025
01000860283076
01000860283093
01000860283101
01000860283100
01000860283099
01000860283098
01000860283097
01000860283096
01000860283095
01000860283045
01000860283094
01000860283110
01000860283109
01000860283048
01000860283108
01000860283111
01000860283049
01000860283102
01000860283112
01000860283080
01000860283105
01000860283116
01000860283081
01000860283118
01000860283106
01000860283082
01000860283119
01000860283117
01000860283083
01000860283107
01000860283024
01000860283113
01000860283050
01000860283078
01000860283103
01000860283051
01000860283114
01000860283079
01000860283104
01000860283073
01000862048
68 01000860283038
70A 01000860283011
70B 01000860283053
70C 01000860283130
3.1.500. Ropažu iela 74 101979744 Ropažu iela 72 01000860177002
3.1.501. Ropažu iela 76 101979760 Ropažu iela 76A 01000860173
3.1.502. Ropažu iela 78 101979785 Ropažu iela 80 01000860226
3.1.503. Ropažu iela 92 101979898 Ropažu iela 92A 01000860228009
92B 01000860228008
92C 01000860228002
3.1.506. Ropažu iela 98 101979937 Ropažu iela 98A 01000910008002
3.1.507. Ropažu iela 99 102697945 Ropažu iela 99A 01000910154002
99B 01000910154007
3.1.509. Rusova iela 26 101982822 Rusova iela 26A 01000870354003
26B 01000870354002
3.1.511. Siguldas prospekts 11/13 101989224 Siguldas prospekts 11 01000940092001
01000940092
3.1.513. Siguldas prospekts 48 102636308 Siguldas prospekts 48A 01000940234001
3.1.514. Starta iela 30 101997520 Starta iela 30 k-1 01000860429001
30 k-2 01000860429002
30 k-3 01000860427003
30 k-4 01000860427001
3.1.518. Stāmerienas iela 4 101997176 Stāmerienas iela 6A 01000922295
3.1.519. Stāmerienas iela 8 101997184 Stāmerienas iela 8A 01000920483003
3.1.520. Stārķu iela 1 101997344 Stārķu iela 3A 01000700194001
3.1.521. Stārķu iela 2A 105927171 Stārķu iela 4 01000700306001
4A 01000701037001
3.1.523. Stendera iela 9 101998418 Stendera iela 9A 01000840130002
3.1.524. Stokholmas iela 26 101999604 Stokholmas iela 24 01000840272001
01000840272
26C 01000840275002
3.1.527. Struktoru iela 14A 104419550 Struktoru iela 14B 01000890244003
3.1.528. Struktoru iela 8 102001160 Struktoru iela 12 01000890243001
01000890243
3.1.530. Sudrabu Edžus iela 13 102001972 Sudrabu Edžus iela 13A 01000840168001
3.1.531. Šmerļa iela 1 102643844 Šmerļa iela 1 k-3 01000920021078
1 k-4 01000920021077
3.1.533. Tēraudlietuves iela 10 102005096 Tēraudlietuves iela 10A 01000870193002
3.1.534. Tēraudlietuves iela 7 102005168 Tēraudlietuves iela 18 01000870148
3.1.535. Tēraudlietuves iela 8 102005176 Tēraudlietuves iela 8A 01000870191002
3.1.536. Trikātas iela 5 102617546 Trikātas iela 5 k-1 01000872019001
01000872019
5 k-2 01000872060001
3.1.539. Trikātas iela 6 102009214 Trikātas iela 14 01000870288002
01000870288
3.1.541. Trikātas iela 6 k-1 103061068 Trikātas iela 11 01000870245001
3.1.542. Trikātas iela 6 k-2 104795080 Trikātas iela 16 01000870245004
3.1.543. Turaidas iela 1 102009528 Turaidas iela 5 01000700150
3.1.544. Turaidas iela 6 102009585 Turaidas iela 4 01000700123003
01000700026003
01000700123002
3.1.547. Ūnijas iela 1 102011202 Ūnijas iela 1B 01000890002001
3.1.548. Ūnijas iela 11A 102617618 Ūnijas iela 13 01000890295
15 01000890008016
15A 01000890008021
15B 01000890008005
15C 01000890008006
15D 01000890008004
15E 01000890008020
3.1.555. Ūnijas iela 12 102011243 Ūnijas iela 14 01000700995003
3.1.556. Ūnijas iela 24 102617634 Ūnijas iela 30A 01000702505
3.1.557. Ūnijas iela 25A 105530487 Ūnijas iela 27 01000700078006
3.1.558. Ūnijas iela 27/29 102011348 Ūnijas iela 31A 01000702388001
01000702495
3.1.560. Ūnijas iela 28 102011356 Ūnijas iela 30 01000700921001
3.1.561. Ūnijas iela 29 102011380 Ūnijas iela 29A 01000700079002
3.1.562. Ūnijas iela 32/34 102676946 Ūnijas iela 32 01000700063002
  32A 01000700063003
34 01000700063001
3.1.565. Ūnijas iela 33 102011428 Ūnijas iela 33A 01000700193002
3.1.566. Ūnijas iela 39 102011460 Ūnijas iela 39A 01000700083001
3.1.567. Ūnijas iela 45 102011516 Ūnijas iela 43 01000700084003
3.1.568. Ūnijas iela 6 102646497 Ūnijas iela 6B 01000702281001
6C 01000702281003
3.1.570. Ūnijas iela 7 102011766 Ūnijas iela 7A 01000890006002
3.1.571. Ūnijas iela 9 102011934 Ūnijas iela 9A 01000890036007
3.1.572. Varoņu iela 1 103411292 Varoņu iela 11 01000900077001
01000900077
3.1.574. Varoņu iela 1A 105955762 Varoņu iela 7 01000902009
3.1.575. Varoņu iela 3 105113956 Varoņu iela 13 01000902004003
01000902004
3.1.577. Varoņu iela 3A 103330955 Varoņu iela 5 01000900050002
3.1.578. Vāveres iela 1 102016767 Vāveres iela 5 01000860156003
01000860156
3.1.580. Vidrižu iela 1 103411307 Vidrižu iela 1B 01000860010002
3.1.581. Vidrižu iela 2 102021125 Vidrižu iela 2A 01000860255004
3.1.582. Vidrižu iela 3 102694111 Vidrižu iela 1A 01000862059001
3.1.583. Vidrižu iela 4 102021133 Vidrižu iela 4B 01000862109
3.1.584. Viestura prospekts 2 105075575 Viestura prospekts 4 01000950040044
6 01000950040045
3.1.586. Visbijas prospekts 18 102024243 Visbijas prospekts 18A 01000940010
3.1.587. Visbijas prospekts 6/8 102024508 Visbijas prospekts 6 01000940017001
01000940017005
01000940017
3.1.590. Viskaļu iela 1 101134924 Viskaļu iela 3 01000880091
3.1.591. Viskaļu iela 13 101134981 Viskaļu iela 13A 01000880084
3.1.592. Viskaļu iela 16A 102024532 Viskaļu iela 16G 01000852051001
3.1.593. Viskaļu iela 25 101135042 Viskaļu iela 25A 01000850028006
3.1.594. Viskaļu iela 27A 104582556 Viskaļu iela 27B 01000852017006
27C 01000852017003
3.1.596. Viskaļu iela 37 105514503 Viskaļu iela 39 01000850032004
41 01000850032003
43 01000850032002
3.1.599. Viskaļu iela 5 101134940 Viskaļu iela 7 01000882012001
01000882012002
01000882012
3.1.602. Zālīša iela 5 102026544 Zālīša iela 7 01000892077
3.1.603. Zemgaļu iela 23A k-1 102029478 Zemgaļu iela 23 k-2 01000922156
3.1.604. Zemgaļu iela 23A k-2 102029486 Zemgaļu iela 23 k-2 01000922156001
3.1.605. Zemitāna laukums 2 102006772 Zemitāna laukums 2A 01001150051002
3.1.606. Baltezera iela 10 101860461 Biatlona iela 15 01001240031001
01001240031
3.1.608. Baltezera iela 12 101860478 Biatlona iela 11 01001240030001
01001240030
3.1.610. 13 01001240030002
3.1.611. Baltezera iela 17 104589995 Skeletona iela 2 01001240079001
01001240079
3.1.613. Berģu iela 36 102612055 Leldes iela 3 01001270140001
01001270140
3.1.615. Berģu iela 38 101863764 Leldes iela 5 01001270142001
01001270142
3.1.617. Berģu iela 40 101820475 Leldes iela 1 01001270141001
01001270141
3.1.619. Berģu iela 44 101820483 Leldes iela 4 01001270144001
01001270144
3.1.621. Berģu iela 46 101820491 Leldes iela 2 01001270500001
01001270500
3.1.623. Berģu iela 50 101820514 Tota iela 3 01001270146001
01001270146
3.1.625. Berģu iela 52 101863797 Tota iela 1 01001270145001
01001270145
3.1.627. Berģu iela 56 101863803 Tota iela 2 01001270492001
01001270492
3.1.629. Brīvības gatve 470/472 104582306 Jāzepa iela 2 01001270493001
01001270493
3.1.631. Jaunciema gatve 11 101837796 Aboras iela 7 01001280099001
01001280099
3.1.633. Jaunciema gatve 13 101837802 Aboras iela 9 01001280098001
01001280098
3.1.635. Jaunciema gatve 15 101837810 Aboras iela 6 01001280101001
01001280101
3.1.637. Jaunciema gatve 3 101902593 Armērijas iela 2 01001282120001
01001282120
3.1.639. Jaunciema gatve 5 101902704 Aboras iela 1 01001282126001
01001280319
3.1.641. Jaunciema gatve 7 101902800 Aboras iela 2 01001282121001
01001282121
3.1.643. Jaunciema gatve 9 102613588 Aboras iela 5 01001282125001
01001280100
3.1.645. Juglas iela 18 101838740 Mežapurva iela 1 01001230151006
01001230151005
3.1.647. 11 01001230126017
3.1.648. 13 01001230126013
3.1.649. 15 01001230126014
3.1.650. 17 01001230126015
3.1.651. 19 01001230126012
01001230126
3.1.653. 21 01001230126011
3.1.654. 3 01001230126007
3.1.655. 9 01001230126010
3.1.656. Juglas iela 18C 103795735 Mežapurva iela 1 01001230159
3.1.657. Juglas iela 18D 105579625 Mežapurva iela 5 01001232371001
01001232371
3.1.659. Juglas iela 18F 105457176 Mežapurva iela 2 01001232184001
01001232184
3.1.661. 4 01001232184002
3.1.662. 6 01001232184003
3.1.663. Kanāla iela 11A 103547325 Aboras iela 3 01001282134004
01001282134
3.1.665. Kvēles iela 64 104590040 Veldres iela 2A 01001240303003
3.1.666. Mazā Juglas iela 100 106619468 Dimantu iela 19 01001230309
3.1.667. Mazā Juglas iela 102 106619476 Dimantu iela 17 01001230310
3.1.668. Mazā Juglas iela 104 106619484 Safīra iela 6 01001230311
3.1.669. Mazā Juglas iela 40 106619162 Rubīna iela 11 01001230338
3.1.670. Mazā Juglas iela 42 106619170 Rubīna iela 9 01001230337
3.1.671. Mazā Juglas iela 44 106619187 Rubīna iela 7 01001230336
3.1.672. Mazā Juglas iela 46 106619195 Rubīna iela 5 01001230335
3.1.673. Mazā Juglas iela 48 106619201 Rubīna iela 3 01001230334
3.1.674. Mazā Juglas iela 50 106619218 Rubīna iela 1 01001230333
3.1.675. Mazā Juglas iela 52 106619226 Rubīna iela 2 01001230332
3.1.676. Mazā Juglas iela 54 106619234 Rubīna iela 4 01001230331
3.1.677. Mazā Juglas iela 56 106619242 Rubīna iela 6 01001230330
3.1.678. Mazā Juglas iela 58 106619250 Rubīna iela 8 01001230329
3.1.679. Mazā Juglas iela 60 106619267 Rubīna iela 10 01001230328
3.1.680. Mazā Juglas iela 62 106619275 Rubīna iela 12 01001230327
3.1.681. Mazā Juglas iela 64 106619283 Rubīna iela 14 01001230326
3.1.682. Mazā Juglas iela 66 106619291 Rubīna iela 16 01001230325
3.1.683. Mazā Juglas iela 74 106619330 Dimantu iela 3 01001230322
3.1.684. Mazā Juglas iela 76 106619347 Dimantu iela 5 01001230321
3.1.685. Mazā Juglas iela 78 106619355 Dimantu iela 7 01001230318
3.1.686. Mazā Juglas iela 80 106619363 Dimantu iela 9 01001230317
3.1.687. Mazā Juglas iela 82 106619371 Dimantu iela 11 01001230316
3.1.688. Mazā Juglas iela 84 106619388 Opāla iela 1 01001230315
3.1.689. Mazā Juglas iela 86 106619396 Opāla iela 2 01001230314
3.1.690. Mazā Juglas iela 88 106619402 Opāla iela 4 01001230313
3.1.691. Mazā Juglas iela 90 106619410 Dimantu iela 12 01001230312
3.1.692. Mazā Juglas iela 92 106619427 Safīra iela 4 01001230305
3.1.693. Mazā Juglas iela 94 106619435 Safīra iela 2 01001230306
3.1.694. Mazā Juglas iela 96 106619443 Dimantu iela 20 01001230307
3.1.695. Mazā Juglas iela 98 106619451 Dimantu iela 21 01001230308
3.1.696. Mārkalnes iela 2 k-4 101939196 Alsupes iela 20 01000912081001
01000912081
3.1.698. Mārkalnes iela 4A 101939284 Alsupes iela 15 01000910055007
01000910055006
01000910055002
01000910055003
01000910055005
01000910055001
01000910055010
01000910055004
01000910055
3.1.707. Murjāņu iela 39 101955844 Biatlona iela 1 01001240004001
01001240004
3.1.709. Murjāņu iela 41 101955860 Biatlona iela 2 01001240032001
01001240032
3.1.711. Murjāņu iela 43 101955885 Bobsleja iela 1 01001240033001
01001240033
3.1.713. Murjāņu iela 45 101955908 Bobsleja iela 2 01001240034001
01001240034
3.1.715. Murjāņu iela 72 101956130 Murjāņu iela 157 01001230097002
01001230097003
01001230097001
01001230097
3.1.719. Priedkalnes iela 10 105810198 Vīķu iela 7 01001280297001
01001280297
3.1.721. Priedkalnes iela 12 105737014 Vīķu iela 9 01001280301
3.1.722. Priedkalnes iela 12A 105328900 Vīķu iela 11 01001280302
3.1.723. Priedkalnes iela 14 105385864 Vīķu iela 21 01001280303001
01001280303
3.1.725. Priedkalnes iela 16 105328917 Vīķu iela 23 01001280304001
01001280304
3.1.727. Priedkalnes iela 16A 105824962 Vīķu iela 19 01001280307001
01001280307
3.1.729. Priedkalnes iela 18 105664380 Vīķu iela 15 01001280305
3.1.730. Priedkalnes iela 19 101969001 Vīķu iela 5 01001280163001
01001280163
3.1.732. Priedkalnes iela 21 101969026 Vīķu iela 1 01001280167001
01001280167
3.1.734. Slēpotāju iela 23 101993587 Biatlona iela 9 01001240029003
3.1.735. Tebras iela 2A 106573570 Dambjapurva iela 4 01001242058
3.1.736. Tebras iela 3 105791085 Dambjapurva iela 3 01001242087001
01001242087
3.1.738. Tirzas iela 10 105614535 Alsupes iela 13 01000910054002
3.1.739. Tirzas iela 2 102007942 Alsupes iela 3 01000912072001
01000912072
3.1.741. Tirzas iela 3 k-7 106209774 Alsupes iela 8 01000910025001
01000910087
3.1.743. Tirzas iela 3B 105960225 Alsupes iela 14 01000910086
3.1.744. Tirzas iela 3C 105960200 Alsupes iela 18 01000910084
3.1.745. Tirzas iela 4 105614502 Alsupes iela 5 01000912072002
3.1.746. Tirzas iela 6 105614510 Alsupes iela 9 01000910054003
01000910054
3.1.748. Tirzas iela 8 105614527 Alsupes iela 11 01000910054001
3.1.749. Tramplīna iela 2 102008815 Skeletona iela 4 01001240080001
01001240080
3.1.751. Tramplīna iela 4 102008864 Skeletona iela 6 01001240280001
01001240280
3.1.753. Tramplīna iela 6 102008872 Skeletona iela 3 01001242049002
01001242049003
01001242049001
01001242088
3.1.757. 8 01001240274001
01001240274
3.1.759. Uguns iela 10 104590828 Negaisa iela 2 01001270487009
01001270487
3.1.761. Uguns iela 12 104590836 Negaisa iela 4 01001270488001
01001270488
3.1.763. Uguns iela 14 103749150 Negaisa iela 6 01001270489001
01001270489
3.1.765. Uguns iela 18 103749167 Negaisa iela 12 01001270536001
01001270536
3.1.767. Uguns iela 23 103749368 Negaisa iela 1 01001270459001
01001270459
3.1.769. Uguns iela 25 103749376 Negaisa iela 3 01001270511001
01001270511
3.1.771. Uguns iela 27 103749384 Negaisa iela 5 01001270486001
01001270486
3.1.773. Uguns iela 29 103749392 Negaisa iela 7 01001270485001
01001270485
3.2.775. Uguns iela 31 103749407 Negaisa iela 9 01001270463001
01001270463
3.1.777. Uguns iela 33 103749415 Negaisa iela 11 01001270465001
01001270465
3.1.779. Uguns iela 35 103749423 Negaisa iela 13 01001270543001
01001270543

[3.2.] mainīt Adresācijas noteikumu 14. un 19. punktam neatbilstošas esošās adreses, piešķirot jaunas adreses:

Nr.p.k. Esošā adrese Klasifikatora kods Piešķiramā adrese Kadastra apzīmējums
3.2.1. Aizkraukles iela 21 k-1 106312312 Krīvu iela 11 01001150309002
01001150309012
01001150309
3.2.4. Apes iela 3 101815666 Brīvības gatve 215C 01000860054005
3.2.5. Biķernieku iela 1 101864348 Gustava  Zemgala gatve 70 01000890081006
01000890081009
72 01000890081004
3.2.8. Biķernieku iela 18 101821001 Bajāru iela 18 01000890024006
01000892187
20 01000890024005
22 01000890024004
01000890024017
01000890024016
01000890024015
01000892188
3.2.16. Biķernieku iela 19C 101864661 Raunas iela 16 01000890144013
01000890144
3.2.18. Biķernieku iela 26 101821130 Pīkola iela 19 01000890067002
3.2.19. Biķernieku iela 43 102612127 Kastrānes iela 1 k-1 01000890043
3.2.20. Biķernieku iela 79 101821292 Laimdotas iela 57A 01000890146
3.2.21. Biķernieku iela 79A 104480594 Laimdotas iela 59A 01000892048001
01000892048
3.2.23. Biķernieku iela 93 k-4 102672875 Ķeguma iela 31 01000890023001
3.2.24. Biķernieku iela 93 k-5 102610420 Ķeguma iela 29 01000890023002
01000890023
3.2.26. Brīvības gatve 193 101867015 Krimuldas iela 6 01000862060002
01000862060001
3.2.28. Brīvības gatve 201 101126724 Gustava  Zemgala gatve 77 01000862039046
01000862039004
01000862039018
01000862039026
01000862039030
01000862039029
01000862039028
01000862039027
01000862039034
01000862039001
01000862039002
01000862039035
01000862039003
01000862039005
01000862039
81 01000862088056
83 01000862039049
01000862039012
01000862039040
01000862039039
01000862039016
01000862039014
01000862039015
01000862039013
Starta iela 11 01000862039019
01000862039024
01000862039050
01000862039043
01000862039007
01000862039008
01000862039037
01000862039042
01000862087055
01000862039025
01000862039038
01000862039009
01000862039023
01000862039006
01000862039036
01000862039051
13 01000862039011
13A 01000862039010
15 01000862086054
3.2.71. Brīvības gatve 201A 106248332 Starta iela 11 01000862087
3.2.72. Brīvības gatve 201B 106248340 Gustava  Zemgala gatve 81 01000862088
3.2.73. Brīvības gatve 201E 105769460 Gustava  Zemgala gatve 85 01000862039021
01000862039041
01000862039022
01000862039020
01000862083053
01000862039048
01000862083
3.2.80. Brīvības gatve 204 101128133 Turaidas iela 2C 01000700002009
3.2.81. Brīvības gatve 206 101128141 Turaidas iela 1B 01000700004006
3.2.82. Brīvības gatve 212B 105854126 Bērzaunes iela 2B 01000700130003
01000702537
3.2.84. Brīvības gatve 214 101128182 Bērzaunes iela 12 01000700287004
01000702283003
01000700287008
12A 01000700287002
3B 01000702404001
Ieriķu iela 7B 01000702400002
01000702400003
3.2.91. Brīvības gatve 214C 101867064 Bērzaunes iela 8A 01000702306001
01000700125003
01000700125002
01000700125004
01000702306
8B 01000702307
3.2.97. Brīvības gatve 214M 103413511 Bērzaunes iela 1 01000702382002
3.2.98. Brīvības gatve 216 101128190 Ūnijas iela 1C 01000890001008
3.2.99. Brīvības gatve 224 101128238 Gustava  Zemgala gatve 69 01000890011015
71 01000890011005
71A 01000892071013
71B 01000892071034
3.2.103. Brīvības gatve 229 101126878 Apes iela 1D 01000860039002
3.2.104. Brīvības gatve 231 101126886 Apes iela 2 k-1 01000860030003
3.2.105. Brīvības gatve 237 101126917 Vidrižu iela 1 k-1 01000860010006
1A 01000862059
3.2.107. Brīvības gatve 238 101128318 Pabažu iela 6 01000890190007
3.2.108. Brīvības gatve 245 101126958 Piebalgas iela 12 01000860239001
01000860239
3.2.110. Brīvības gatve 249B 103413536 Piebalgas iela 10A 01000860013005
01000860013006
01000860013004
01000862114
3.2.114. Brīvības gatve 260A 101867144 Bajāru iela 2A 01000892047002
01000892047
3.2.116. Brīvības gatve 273 101127092 Caunes iela 1 01000860186004
1A 01000860186002
1B 01000860186003
3.2.119. Brīvības gatve 291A 101867152 Caunes iela 11 01000860203001
11A 01000860453
3.2.121. Brīvības gatve 301 101127236 Krustabaznīcas iela 2A 01000910149012
01000910149011
01000910149010
4 01000910020013
Ropažu iela 95 01000910020015
01000910020002
01000910020001
01000910020017
01000910020016
01000910020018
01000910020003
3.2.132. Brīvības gatve 358 101128953 Stāmerienas iela 2 k-1 01000920011
3.2.133. Brīvības gatve 360 101128978 Stāmerienas iela 4A 01000920008
3.2.134. Burtnieku iela 32 101823423 Biķernieku iela 63 01000892170
3.2.135. Caunes iela 10A 105328693 Mazā Ropažu iela 4 01000860224009
3.2.136. Caunes iela 8A 101869236 Mazā Caunes iela 2B 01000860207002
3.2.137. Čiekurkalna 1. līnija 3 101828666 Augstrozes iela 9 01000870128002
01000870128
3.2.139. Čiekurkalna 1. līnija 43 101883134 Čiekurkalna 5. šķērslīnija 8A 01000870105001
3.2.140. Čiekurkalna 1. līnija 51 101883206 Čiekurkalna 5. šķērslīnija 3E 01000882006
3.2.141. Čiekurkalna 1. līnija 88 101883392 Čiekurkalna 8. šķērslīnija 1A 01000880088017
3.2.142. Čiekurkalna 2. līnija 45 101883874 Čiekurkalna 6. šķērslīnija 17A 01000880043002
3.2.143. Čiekurkalna 2. līnija 56 101883946 Čiekurkalna 8. šķērslīnija 20A 01000880050001
01000880050
3.2.145. Čiekurkalna 3. šķērslīnija 2 101884208 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 2A 01000870115002
3.2.146. Dzērbenes iela 5 101878768 Kuršu iela 23A 01001150140002
3.2.147. Džutas iela 7 101827953 Vāveres iela 2A 01000860148006
3.2.148. Ezermalas iela 25A 103351585 Annas Sakses iela 21 01000842086001
01000842086
3.2.150. Ezermalas iela 30 k-1 104776382 Brēmenes iela 9B 01000842079001
01000842079
3.2.152. Ezermalas iela 30 k-3 105640021 Brēmenes iela 9C 01000842078001
01000842078
3.2.154. Ezermalas iela 30 k-5 105640038 Brēmenes iela 9D 01000842080001
01000842080
3.2.156. Ezermalas iela 30 k-6 103362106 Brēmenes iela 23 01000842034001
01000842034
3.2.158. Ezermalas iela 30 k-7 103555445 Brēmenes iela 9E 01000842082001
01000842082
3.2.160. Ezermalas iela 30A 101887576 Cimzes iela 4A 01000840421001
01000840421
3.2.162. Ezermalas iela 4F 105514511 Sprukstes iela 13 01000852141
3.2.163. Ezermalas iela 4G 105514528 Mailīšu iela 5B 01000852140
3.2.164. Ezermalas iela 4H 105514536 Mailīšu iela 7B 01000852139
3.2.165. Ezermalas iela 4I 105514544 Mailīšu iela 9B 01000852138
3.2.166. Ezermalas iela 4J 105514552 Mailīšu iela 11B 01000852137
3.2.167. Ezermalas iela 4K 105514560 Mailīšu iela 13B 01000852136
3.2.168. Ezermalas iela 4L 105514577 Mailīšu iela 15A 01000852135
3.2.169. Ezermalas iela 4M 105514585 Mailīšu iela 13A 01000852134
3.2.170. Ezermalas iela 4N 105514593 Mailīšu iela 11A 01000852133
3.2.171. Ezermalas iela 4O 105514608 Mailīšu iela 9A 01000852132
3.2.172. Ezermalas iela 4P 105514616 Mailīšu iela 7A 01000852131
3.2.173. Ezermalas iela 4R 105514624 Mailīšu iela 5A 01000852130
3.2.174. Ezermalas iela 6D 105756163 Viskaļu iela 48 01000850021015
01000852159
3.2.176. Ezermalas iela 6E 105756171 Viskaļu iela 46 01000850021016
01000852160
3.2.178. Ezermalas iela 6K 105756155 Viskaļu iela 36 01000850021004
01000852158
36A 01000850021005
36B 01000850021006
36C 01000850021009
3.2.183. Gaujas iela 3 101832135 Abulas iela 2 01000870228001
01000870228
2 k-1 01000870228003
2 k-2 01000870228004
2 k-3 01000870228005
2 k-4 01000870228006
2 k-5 01000870228007
2 k-6 01000870228008
4 01000870228002
3.2.192. Gaujas iela 32 101890076 Ķīšezera iela 11A 01000850208001
3.2.193. Gaujas iela 47A 101890228 Čiekurkalna 3. šķērslīnija 28E 01000870033001
28F 01000870033002
3.2.195. Gaujas iela 5 101832184 Abulas iela 1 01000870194005
3 01000870194004
3A 01000870194007
3B 01000870194002
7 01000870194009
9 01000870194010
3.2.201. Gaujas iela 5A 102673112 Abulas iela 11 01000870141019
01000870141035
01000870141017
01000870141036
01000870141028
01000870141029
01000870141008
01000870141018
01000870141022
01000870141033
01000870141027
01000870141015
01000870141041
01000870141023
01000870141004
01000870141006
01000870141026
01000870141012
01000870141020
01000870141030
01000870141025
01000870141037
01000870141034
01000870141042
01000870141014
01000870141013
01000870141002
01000870141009
01000870141011
01000870141038
01000870141021
01000870141010
01000870141
Tēraudlietuves iela 11 01000870141007
5 01000870141001
7 01000870141003
01000872028
9 01000870141039
01000870141016
01000870141040
01000870141005
01000872027
3.2.243. Gustava Zemgala gatve 55 102014097 Gustava  Zemgala gatve 57 01000890581003
3.2.244. Gustava Zemgala gatve 61 104892861 Gustava  Zemgala gatve 59 01000892069002
63 01000892069004
3.2.246. Hamburgas iela 7 k-1 103275558 Lībekas iela 2 01000840060001
01000842084
3.2.248. Ieriķu iela 67 k-1 0 Ķeguma iela 39 jaunbūve bez kadastra apzīmējuma
106314888 Ķeguma iela 39 01000892175
3.2.250. Ieriķu iela 67 k-2 0 Ķeguma iela 39A jaunbūve bez kadastra apzīmējuma
3.2.251. Ieriķu iela 67 k-3 0 Ķeguma iela 39B jaunbūve bez kadastra apzīmējuma
3.2.252. Ieriķu iela 67A 103843397 Klūgu iela 3A 01000890332
3.2.253. Kastrānes iela 1 101912016 Raunas iela 34A 01000890154002
38 01000890154004
3.2.255. Kokneses prospekts 15 101914052 Visbijas prospekts 1A 01000840256003
3.2.256. Kokneses prospekts 39 104643650 Meža prospekts 3 01000950040019
3.2.257. Krustabaznīcas iela 2A 101917693 Ropažu iela 97 01000910149
3.2.258. Krustabaznīcas iela 2B 104577851 Brīvības gatve 305A 01000912016002
01000912016
3.2.260. Krustabaznīcas iela 8A 102611295 Bērzpils iela 53 01000912129001
01000912129
3.2.262. Laimdotas iela 2A 104600626 Ausmas iela 1A 01001150124004
3.2.263. Laimdotas iela 42 101923414 Ieriķu iela 43A 01000890640001
01000890640
3.2.265. Laimdotas iela 45 101923422 Pīkola iela 36 01001162011001
3.2.266. Mazā Ropažu iela 6 101947878 Caunes iela 11B 01000862021
3.2.267. Meža prospekts 26A 106358447 Kokneses prospekts 38 01000942017001
01000942017
3.2.269. Pabažu iela 5 101959997 Struktoru iela 4C 01000890190001
01000892198
3.2.271. Pēterupes iela 6 102615815 Lībekas iela 9 01000840158001
01000840158
3.2.273. Pīkola iela 16 101964974 Burtnieku iela 25 01001160188001
01001160188
3.2.275. Pudiķa iela 35 102697342 Bajāru iela 5B 01000890222008
3.2.276. Raunas iela 45 101975464 Klūgu iela 2 01000890620002
3.2.277. Raunas iela 64 101975737 Ķeguma iela 33A 01000890268
3.2.278. Ropažu iela 1 101978976 Gustava  Zemgala gatve 74 k-1 01000860294002
3.2.279. Ropažu iela 10 101978984 Gustava  Zemgala gatve 76 01000860438012
01000860078
3.2.281. Ropažu iela 10 k-1 105940783 Gustava  Zemgala gatve 78 01000860074001
01000860074
3.2.283. Ropažu iela 107 101979053 Brīvības gatve 319 01000912050002
3.2.284. Ropažu iela 12 k-1 105530028 Gustava  Zemgala gatve 80 01000860438011
01000860438
3.2.286. Ropažu iela 122 k-10 101979158 Bērzpils iela 59 01000910111010
3.2.287. Ropažu iela 122 k-11 101979166 Bērzpils iela 71 01000910142001
01000910142
3.2.289. Ropažu iela 122 k-13 101979182 Raiskuma iela 3 01000910421001
01000910421002
01000910421
3.2.292. Ropažu iela 122 k-2 102616431 Bērzpils iela 61 01000912059001
01000912059
3.2.294. Ropažu iela 122 k-3 101979190 Bērzpils iela 63 01000912060001
01000912060
3.2.296. Ropažu iela 122 k-4 101979205 Bērzpils iela 65 01000912061001
01000912061
3.2.298. Ropažu iela 122 k-6 101979221 Bērzpils iela 75 01000910222001
01000910222
3.2.300. Ropažu iela 122 k-7 101979238 Bērzpils iela 73 01000910419001
01000910419
3.2.302. Ropažu iela 122 k-8 101979246 Bērzpils iela 69 01000910141001
01000910141
3.2.304. Ropažu iela 122 k-9 101979254 Bērzpils iela 67 01000910140001
01000910140
3.2.306. Ropažu iela 140 101979270 Brīvības gatve 325 01000910409001
Lizuma iela 1A 01000910411001
01000910411002
3.2.309. Ropažu iela 140 k-1 106303223 Brīvības gatve 323 01000910408001
01000910408
3.2.311. Ropažu iela 140 k-2 106303207 Brīvības gatve 327 01000910410001
01000910410
3.2.313. Ropažu iela 27 101979414 Apes iela 7 01000860038002
3.2.314. Ropažu iela 70 101979711 Bērzpils iela 21 01000862007016
01000862007017
23 01000862007004
01000862007019
25 01000862007068
01000862007018
01000862007089
01000862007090
01000862007067
27 01000862007027
29 01000862007012
3.2.325. Ropažu iela 74 101979744 Džutas iela 13A 01000860177001
01000860168
3.2.327. Ropažu iela 8 101979808 Gustava  Zemgala gatve 74 01000860081
3.2.328. Ropažu iela 8 k-2 105940814 Gustava  Zemgala gatve 74 k-2 01000860082
3.2.329. Rusova iela 1A 103282635 Talejas iela 9A 01000852070
3.2.330. Starta iela 5 102637824 Trikātas iela 2 01000872002010
3.2.331. Starta iela 5B 105212777 Trikātas iela 4A 01000870135007
01000872100
3.2.333. Starta iela 5C 105212785 Trikātas iela 4 01000870135008
01000872102
3.2.335. Starta iela 5D 105212793 Trikātas iela 6A 01000870135027
01000870135031
01000870135026
01000872098
3.2.339. Starta iela 5E 105212808 Trikātas iela 8 01000870135025
01000870135058
01000872096
3.2.342. Stārķu iela 6 102637904 Ieriķu iela 9A 01000701036001
01000701036
3.2.344. Stārķu iela 6A 101997385 Ieriķu iela 9B 01000701037002
01000701037
3.2.346. Stirnu iela 69 101999397 Ieriķu iela 77 01000892133001
01000892133
3.2.348. Stirnu iela 69A 101999403 Ieriķu iela 75 01000892129001
01000892129
3.2.350. Stirnu iela 71 k-1 101999428 Biķernieku iela 111 01000890293001
01000890293
3.2.352. Stirnu iela 71 k-2 101999436 Biķernieku iela 109A 01000890291001
01000890291
3.2.354. Stirnu iela 73 106535571 Ieriķu iela 79 01000890616001
3.2.355. Struktoru iela 15 102001097 Zālīša iela 1A 01000890064004
3.2.356. Stūrīša iela 19 102001417 Burtnieku iela 6A 01001160066002
3.2.357. Tālivalža iela 19 102004004 Bajāru iela 12 01000890378003
3.2.358. Ūnijas iela 14A 103845255 Ieriķu iela 7B 01000702400001
01000702400
3.2.360. Ūnijas iela 16B 103352080 Ieriķu iela 7C 01000700076001
01000702345
3.2.362. Ūnijas iela 4 103412470 Brīvības gatve 214S 01000702397003
01000702408
214U 01000702397004
3.2.365. Ūnijas iela 8 k-10 105046288 Ieriķu iela 5B 01000702318015
3.2.366. Ūnijas iela 8 k-8 105046263 Ieriķu iela 5A 01000702318014
3.2.367. Ūnijas iela 8 k-9 105046271 Ieriķu iela 5 01000702318016
3.2.368. Vairoga iela 56 102652812 Kastrānes iela 16 01000890382001
01000890383
3.2.370. Vidrižu iela 4 102021133 Piebalgas iela 6A 01000862053001
01000862110
3.2.372. Vidrižu iela 4A 103156032 Piebalgas iela 6B 01000862052003
01000860090
3.2.374. Vidrižu iela 8 102021158 Piebalgas iela 15 01000860242005
3.2.375. Vijciema iela 3 105530567 Bērzpils iela 25 01000862007022
01000862007069
01000862007033
01000862007028
01000862007029
01000862007030
01000862007020
01000862007021
01000862007037
01000862007023
01000862007031
01000862007032
01000862007036
01000862007
3.2.389. Viskaļu iela 11 101134973 Čiekurkalna 2. līnija 75 01000850180001
01000850180005
01000850180003
01000850180
3.2.393. Viskaļu iela 21 101135026 Čiekurkalna 2. līnija 74 01000850170007
01000850170002
01000850170008
01000850170009
01000850170003
01000850170006
01000850170005
01000850170004
01000850170001
01000850170
3.2.403. Viskaļu iela 7 101134957 Čiekurkalna 2. līnija 75 01000850180002
3.2.404. Zemitāna laukums 10 102006748 Laimdotas iela 1B 01001150072001
01001150072
3.2.406. Zemitāna laukums 11 102006756 Pudiķa iela 1 01001150029002
01001150029
3.2.408. Zemitāna laukums 13 102006764 Tālivalža iela 2A 01001152016001
01001152016
3.2.410. Zemitāna laukums 8 102006828 Laimdotas iela 1A 01001150073001
01001150073

[3.3.] piešķirt adresācijas objektiem šādas adreses saskaņā ar Adresācijas noteikumu 2.8. un 2.9. apakšpunktu, 9. un 14. punktu:

Nr.p.k. Piešķiramā adrese Kadastra apzīmējums Adresācijas objekts
3.3.1. Atlasa iela 8A 01000870363 Zemes vienība
3.3.2. Bērzaunes iela 12A 01000700287 Zemes vienība
3B 01000702404 Zemes vienība
3.3.4. Biķernieku iela 63A 01000892171 Zemes vienība
3.3.5. Brīvības gatve 215C 01000860455 Zemes vienība
325 01000910409 Zemes vienība
3.3.7. Čiekurkalna 1. līnija 13 01000870123 Zemes vienība
24 01000870182 Zemes vienība
8 01000872059 Zemes vienība
3.3.10. Čiekurkalna 2. šķērslīnija 4 k-1 01000872058 Zemes vienība
3.3.11. Čiekurkalna 3. šķērslīnija 28A 01000852127 Zemes vienība
3.3.12. Gaujas iela 19A 01000870356 Zemes vienība
22 01000850067 Zemes vienība
3.3.14. Krimuldas iela 6 01000862060 Zemes vienība
3.3.15. Krustabaznīcas iela 2A 01000912197 Zemes vienība
4 01000910017 Zemes vienība
3.3.17. Ķeguma iela 31 01000890150 Zemes vienība
52 k-4 01000892102 Zemes vienība
3.3.19. Ķīšezera iela 11A 01000850208 Zemes vienība
3.3.20. Lizuma iela 1A 01000910411 Zemes vienība
3.3.21. Pīkola iela 36 01001162011 Zemes vienība
3.3.22. Raunas iela 30A 01000890188 Zemes vienība
3.3.23. Ropažu iela 95 01000910020 Zemes vienība
3.3.24. Starta iela 15 01000862086 Zemes vienība
30 k-3 01000860427 Zemes vienība
3.3.26. Stāmerienas iela 4 01000922457 Zemes vienība
3.3.27. Trikātas iela 5 k-2 01000872060 Zemes vienība
3.3.29. Alsupes iela 1 01000912107 Zemes vienība
6 01000910095 Zemes vienība
7 01000912108 Zemes vienība
3.3.32. Biatlona iela 14 01001240649002 Garāža
3.3.33. Skeletona iela 1 01001240649001 Garāža
01001240649 Zemes vienība
3.3.35. Vīķu iela 13 01001280292 Zemes vienība
17 01001280306 Zemes vienība

[3.4.] likvidēt adresācijas objektiem šādas adreses saskaņā ar Adresācijas noteikumu 30. punktu:

Nr.p.k. Likvidējamā adrese Klasifikatora kods Kadastra apzīmējums
3.4.1. Ostas prospekts 7 106054748
3.4.2. Ostas prospekts 11C 106440316
3.4.3. Ostas prospekts 20 106358463
3.4.4. Ieriķu iela 5 101834895
3.4.5. Ieriķu iela 5C 103412132
3.4.6. Klūgu iela 3A 101843123 01000890332012, 01000890332009
3.4.7. Ķīšezera iela 19 103281947
3.4.8. Ķīšezera iela 19B 103282065
3.4.9. Ķīšezera iela 19A 103281963
3.4.10. Vairoga iela 15/17 102013786
3.4.11. Talejas iela 7A 105825015
3.4.12. Biķernieku iela 113 101864436 01000922288
3.4.13. Brīvības gatve 368 101129014
3.4.14. Brīvības gatve 360 101128978
3.4.15. Bērzaunes iela 2 101862303 01000702073001, 01000700008003
3.4.16. Brīvības gatve 228 101128262 01000890012010, 01000890012011
3.4.17. Augstrozes iela 17 101857672 01000850005
3.4.18. Augstrozes iela 13 101817122 01000850063, 01000850063001, 01000850063005, 01000850063004, 01000850063003, 01000850063002
3.4.19. Augstrozes iela 11 101817114 01000850064001, 01000850064002, 01000850064
3.4.20. Augstrozes iela 9 101817163 01000870001
3.4.21. Čiekurkalna 1. līnija 10 101828600 01000870002
3.4.22. Brīvības gatve 348 101128904 01000922203
3.4.23. Brīvības gatve 350 101128912 01000920753, 01000920755
3.4.24. Brīvības gatve 201 101126724 01000862039033
3.4.25. Brīvības gatve 251A 105972795 01000860454
3.4.26. Apes iela 12 k-1 103413271  -
3.4.27. Bērzpils iela 16 105790565 01000862118
3.4.28. Ropažu iela 70 101979711 01000862007001
3.4.29. Caunes iela 10A 105328693 01000862102
3.4.30. Čiekurkalna 1. līnija 5A 104893285 01000872057
3.4.31. Čiekurkalna 1. līnija 5 101828705 01000870127
3.4.32. Ropažu iela 70 101979711 01000862045001, 01000862048001, 01000862048002, 01000862048003, 01000860283128
3.4.33. Ropažu iela 70 101979711 01000860283
3.4.34. Starta iela 48 105515023 01000872107
3.4.35. Ieriķu iela 5C 103412132 01000702405
3.4.36. Augstrozes iela 1B 102940588 01000870343004
3.4.37. Čiekurkalna 1. līnija 11 101828617 01000872064
3.4.38. Krustabaznīcas iela 8C 106021340 01000912128
3.4.39. Krustabaznīcas iela 24 105328798 01000852029

[3.5.] precizēt mainīto ēku telpu grupu adrešu pierakstu atbilstoši mainītajai ēkas adresei, saglabājot uz lēmuma pieņemšanas brīdi Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmā reģistrēto telpu grupas adreses numuru.

Nr.p.k. Telpu grupas kadastra apzīmējums Klasifikatora kods Iepriekšējā adrese Piešķiramā adrese
3.5.1. 01000870260003009 112744380 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A - 9, Rīga Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1B - 1, Rīga
3.5.2. 01000870260003010 112200631 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A - 10, Rīga Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1B - 2, Rīga
3.5.3. 01000870260003011 112192564 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A - 11, Rīga Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1B - 3, Rīga
3.5.4. 01000870260003012 112744364 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A - 12, Rīga Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1B - 4, Rīga
3.5.5. 01000870260002005 112164816 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A - 5, Rīga Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A - 1, Rīga
3.5.6. 01000870260002006 112170282 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A - 6, Rīga Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A - 2, Rīga
3.5.7. 01000870260002007 112744372 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A - 7, Rīga Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A - 3, Rīga
3.5.8. 01000870260002008 112119321 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A - 8, Rīga Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A - 4, Rīga
3.5.9. 01000870260001001 112184975 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A - 1, Rīga Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1C - 1, Rīga
3.5.10. 01000870260001002 112175990 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A - 2, Rīga Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1C - 2, Rīga
3.5.11. 01000870260001003 112146638 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A - 3, Rīga Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1C - 3, Rīga
3.5.12. 01000870260001004 112170893 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A - 4, Rīga Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1C - 4, Rīga
3.5.13. 01000870260004013 112119073 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A - 13, Rīga Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1D - 1, Rīga
3.5.14. 01000870260004014 112171901 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A - 14, Rīga Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1D - 2, Rīga
3.5.15. 01000870260004015 112119998 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A - 15, Rīga Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1D - 3, Rīga
3.5.16. 01000870260004016 112172743 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1A - 16, Rīga Čiekurkalna 2. šķērslīnija 1D - 4, Rīga
3.5.17. 01000870016002001 112744411 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 2 - 2/3, Rīga Čiekurkalna 2. šķērslīnija 2A - 1, Rīga
3.5.18. 01000870016002002 112744428 Čiekurkalna 2. šķērslīnija 2 - 4, Rīga Čiekurkalna 2. šķērslīnija 2A - 2, Rīga
3.5.19. 01000870245004001 118806601 Trikātas iela 6 k-2 - 7, Rīga Trikātas iela 16 - 1, Rīga
3.5.20. 01000870245004002 118806618 Trikātas iela 6 k-2 - 8, Rīga Trikātas iela 16 - 2, Rīga
3.5.21. 01000840099002007 112190608 Hamburgas iela 17 -7, Rīga Hamburgas iela 17A -1, Rīga
3.5.22. 01000840099002008 112215877 Hamburgas iela 17 -8, Rīga Hamburgas iela 17A -2, Rīga

Atbilstoši Administratīvā procesa likuma 70. panta pirmajai daļai šis administratīvais akts stājas spēkā ar tā paziņošanas brīdi adresātam. Ar paziņošanu Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" uzskatāms, ka vispārīgais administratīvais akts ir kļuvis zināms administratīvā akta adresātiem. Ar šādu paziņošanu netiek pārkāptas ieinteresēto tiesības uzzināt administratīvo aktu, un šāda paziņošana lielā ieinteresēto personu skaita dēļ ir uzskatāma par saprātīgu.

Saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 77. pantu un 79. panta pirmo daļu šo administratīvo aktu var apstrīdēt Rīgas domes Pilsētas attīstības departamentā Amatu ielā 4, Rīgā viena mēneša laikā no tā spēkā stāšanās dienas, iesniedzot attiecīgu iesniegumu Būvvaldē Amatu ielā 4, Rīgā.

Būvvalde informē, ka ēkas numerācijas zīme jāuzstāda atbilstoši Rīgas domes 22.10.2013. saistošajiem noteikumiem Nr. 62 "Par ielu un laukumu nosaukuma zīmju, ēku, telpu grupu numura zīmju un virziena rādītāju uz infrastruktūras, kultūras vai tūrisma objektiem izvietošanas kārtību Rīgas pilsētā".

Rīgas pilsētas būvvaldes vadītājs I.Vircavs

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par zemes vienību un ēku adrešu maiņu un piešķiršanu Čiekurkalna, Mežaparka un Teikas apkaimē Izdevējs: Rīgas pilsētas būvvalde Veids: lēmums Numurs: BV-16-420-lsPieņemts: 17.10.2016.Stājas spēkā: 18.10.2016.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 202, 18.10.2016. OP numurs: 2016/202.11
Saistītie dokumenti
  • Saistītie dokumenti
285445
18.10.2016
136
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"