Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Rīgas pilsētas būvvaldes lēmums Nr.BV-16-242-ls

Rīgā 2016.gada 30.maijā

Par zemes vienību un ēku adrešu maiņu un piešķiršanu Jaunciema, Kundziņsalas, Mīlgrāvja, Sarkandaugavas un Trīsciema apkaimē

Rīgas pilsētas būvvalde (turpmāk - Būvvalde) saskaņā ar Administratīvo teritoriju un apdzīvotu vietu likuma 17. panta ceturtajā prim daļā noteikto un atbilstoši Ministru kabineta 08.12.2015. noteikumos Nr. 698 "Adresācijas noteikumi" (turpmāk - Adresācijas noteikumi) noteiktajiem adreses piešķiršanas pamatprincipiem pieņem lēmumu par adreses piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu.

[1.] Būvvalde, izskatot Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmas publiskos datus, Nekustamā īpašuma valsts kadastra informācijas sistēmas datus, dokumentus un adrešu piešķiršanas procesa tiesisko regulējumu,

konstatē:

[1.1.] Būvvalde konstatē, ka Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 17. panta ceturtajā prim daļā ir noteikts, ka adresi piešķir, maina, precizē vai likvidē saskaņā ar likumu vai pašvaldības lēmumu. Adresācijas ieviešana, uzturēšana, pilnveidošana un pārskatīšana ir pašvaldībai noteikta pastāvīgi veicama funkcija, kas ir vērsta uz sabiedrības interesēm nodrošināt orientēšanos un konkrētu objektu identificēšanu administratīvās teritorijas ietvaros. Pašvaldībai nav noteiktas brīvas izvēles iespējas izvēlēties ieviest vai neieviest savā administratīvajā teritorijā vienotām prasībām atbilstošu adresācijas sistēmu. Adresācijas veidošanas obligātās prasības, kuras pašvaldībai ir jāievēro, ir noteiktas ar Adresācijas noteikumiem. Pašvaldībai ar normatīvajiem aktiem arī nav noteiktas tiesības izvēlēties, vai savas darbības ietvaros ievērot ārējā normatīvā akta prasības, vai neievērot.

Vienotas adresācijas sistēmas ieviešanas mērķis visā valsts teritorijā ir saistīts ar paredzamu, vienotiem principiem atbilstošas numerācijas ieviešanu. Likumdevējs, nosakot pašvaldībai pienākumu ieviest pašvaldības teritorijā adresācijas sistēmu, ir noteicis adresēšanas principus, kas ir obligāti pildāmi. Adrešu atkārtošanās dažādiem adresācijas objektiem nav pieļaujama, tāpat arī nereglamentēta adrešu numuru secība, vai adrešu numuru izvietojums nepareizās ielu adrešu numuru pusēs, vai adrešu numuru sasaiste ar ielas nosaukumiem, no kuriem netiek nodrošināta piekļuve adresācijas objektam, pilsētas teritorijā nedrīkst pastāvēt. Likumdevējs, nosakot adresācijas sistēmas pamatprincipus un adrešu numuru piešķiršanas kārtību, kā arī adreses pierakstīšanas kārtību, ir paredzējis sistēmu, kas to realizējot dod valsts iedzīvotājiem viennozīmīgu iespēju orientēties un paredzēt apvidū atpazīstamajiem adresācijas objektiem tiem piešķiramos adreses numurus un to secību, kas savukārt nodrošina iespēju personām, kas lieto adreses un pēc tām orientējās pilsētvidē, intuitīvi nojaust pareizu virzienu, lai atrastu sevi interesējošo adresācijas objektu. Vienveidīgas adresācijas ieviešana ir būtiska, lai nodrošinātu sabiedrības intereses orientēties pilsētvidē, meklējot adresācijas objektus. Adresācijas sistēmas ietvaros nav noteikti vai paredzēti izņēmumi, kad īpašniekam vai kādai personai būtu dotas tiesības noteikt adresācijas objektu adreses. Sabiedrības intereses ir vērtējamas augstāk par atsevišķa indivīda interesēm un gadījumā, kad šīs intereses ir pretrunā, tad, piemērojot tiesību normas, ir jāsasniedz tiesisks risinājums, kurš atbilst tiesību normas jēgai un būtībai sabiedrības interesēs.

[1.2.] Saskaņā ar Adresācijas noteikumu 9. punktu pašvaldības domei vai pašvaldības kompetentai institūcijai bez personas piekrišanas, izvērtējot konkrēto situāciju, ir tiesības piešķirt adresi, ja adrese adresācijas objektam nav piešķirta, un mainīt, likvidēt vai precizēt adreses pieraksta formu, ja reģistrētā adrese neatbilst šajos noteikumos minētajām prasībām.

[1.3.] Rīgas domes 04.04.2014. saistošo noteikumu Nr. 114 "Rīgas pilsētas pašvaldības nolikums" 157.1 punktā noteikts, ka, ja saskaņā ar likumu pirms Būvvaldes lēmuma par adreses piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu, kas tiek izdots kā vispārīgais administratīvais akts, nepieciešams uzklausīt lēmuma iespējamos adresātus, Būvvalde uzklausīšanu var veikt, rīkojot publisko apspriešanu.

[1.4.] Ņemot vērā ievērojamo adresācijas objektu skaitu Jaunciema, Kundziņsalas, Mīlgrāvja, Sarkandaugavas un Trīsciema apkaimē, kuriem ir jāmaina vai jāpiešķir adrese, un lielo ieinteresēto personu skaitu, kuru tiesiskās intereses var tikt skartas, Būvvalde 22.03.2016. pieņēma lēmumu Nr. BV-16-143-ls "Par publiskās apspriešanas rīkošanu zemes vienību un ēku adrešu maiņai un piešķiršanai Jaunciema, Kundziņsalas, Mīlgrāvja, Sarkandaugavas un Trīsciema apkaimē", nosakot publiskās apspriešanas norises laiku no 23.03.2016. līdz 20.04.2016. Publiskās apspriešanas laikā tika saņemtas astoņdesmit sešas aptaujas anketas un piecpadsmit iesniegumi. Būvvalde 19.05.2016. ir apkopojusi publiskās apspriešanas rezultātus - Nr. BV-16-6703-nd "Publiskās apspriešanas viedokļu apkopojums zemes vienību un ēku adrešu maiņai un piešķiršanai Jaunciema, Kundziņsalas, Mīlgrāvja, Sarkandaugavas un Trīsciema apkaimē" un publicējusi tos 19.05.2016. oficiālajā Būvvaldes mājaslapā www.rpbv.lv.

[2.] Būvvalde, izvērtējot tās rīcībā esošo informāciju un konstatētos faktus, pieejamos dokumentus saistībā ar adreses piešķiršanas procesa tiesisko regulējumu, publiskās apspriešanas rezultātus,

secina:

[2.1.] Saskaņā ar Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 17. panta ceturto prim daļu pašvaldības lēmumu par adrešu piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu var izdot arī vispārīgā administratīvā akta veidā.

Būvvaldes ieskatā pašvaldībai noteiktā adrešu piešķiršanas kompetence (Administratīvo teritoriju un apdzīvotu vietu likuma 17. panta ceturtā prim daļa) nosaka par pienākumu veikt adrešu piešķiršanu, maiņu un sakārtošanu atbilstoši normatīvo aktu prasībām, tai skaitā ieviest adresācijas pamatprincipiem atbilstošu adresāciju Rīgā.

Interpretējot Adresācijas noteikumu 9. punktu gan gramatiski gan atbilstoši tā jēgai un būtībai ir secināms, ka atbilstoši Adresācijas noteikumu 9. punktā noteiktajam Būvvaldei ir pienākums mainīt adreses adresācijas objektiem, ja to adreses neatbilsts normatīvo aktu prasībām. Adresācijas noteikumi nosaka adrešu piešķiršanas kārtību, kas Būvvaldei ir saistoša un ir jāizpilda.

Adresācijas noteikumu 3. punktā ir noteikts, ka adrese ir noteiktā secībā sakārtotu nosaukumu un numuru - adreses elementu - kopa, kas nodrošina adresācijas objekta atrašanās vietas noteikšanu valstī un ko reģistrē adrešu reģistrā. Ņemot vērā hierarhisko adresācijas sistēmas uzbūvi, ir jāņem vērā, ka, izdarot izmaiņas hierarhiski augstākā adresācijas objektā, izmaiņas ir jāizdara arī attiecīgajiem hierarhiski zemākajiem adresācijas objektiem, kurus skar izdarītās izmaiņas.

[2.2.] Adresācijas noteikumu 2.8. apakšpunkts nosaka, ka adresācijas objekts ir dzīvošanai, saimnieciskai, administratīvai vai publiskai darbībai paredzēta ēka, 2.9. apakšpunktā noteikts, ka adresācijas objekts ir apbūvei paredzēta zemes vienība, un 2.10. apakšpunktā noteikts, ka adresācijas objekts ir telpu grupa.

[2.3.] Adresācijas noteikumu 8. punktā ir noteikts, ka adresācijas sistēmai piemēro šādus pamatprincipus:

- administratīvajā teritorijā adrese nedrīkst atkārtoties (8.1. apakšpunkts);

- katram adresācijas objektam (funkcionāli saistītam objektu kopumam) piešķir vienu adresi; (8.2. apakšpunkts);

- adresācijas objekta nosaukumu veido atbilstoši Valsts valodas likumā noteiktajām prasībām un normatīvajiem aktiem vietvārdu informācijas jomā (8.3. apakšpunkts);

- viena adreses elementa garums nepārsniedz 40 rakstzīmes (8.4. apakšpunkts);

- ciema, viensētas, ēkas un apbūvei paredzētas zemes vienības nosaukumā nedrīkst izmantot vārdu savienojumu, kas satur fiziskas personas vārdu un uzvārdu un informāciju par saimnieciskās darbības formu (8.5. apakšpunkts);

- adresācijas objektu numuros izmanto naturālus skaitļus, kas pierakstīti ar arābu cipariem (8.6. apakšpunkts).

Adresēm Rīgā ir jāatbilst adresācijas sistēmai noteiktajiem pamatprincipiem. Ja Būvvalde konstatē, ka adrese neatbilst noteiktajām prasībām, tad Būvvaldei ir obligāti jāpieņem lēmums par adreses maiņu vai pieraksta precizēšanu. Būvvalde ir konstatējusi, ka vairākas adreses Rīgā atkārtojas vairākiem funkcionāli patstāvīgiem adresācijas objektiem, kas nav pieļaujams, tāpat arī Būvvalde ir konstatējusi, ka vairāku adrešu pierakstā tiek lietoti divi adrešu numuri, kas pierakstīti kā daļskaitlis, kas nonāk pretrunā ar Adresācijas noteikumu 8.6. apakšpunkta prasībām. Būvvaldei, konstatējot lietotu adrešu neatbilstību adresācijas sistēmas prasībām, tās ir jāmaina un attiecīgi jāprecizē to pieraksts. Par konstatētajām adresēm, kas neatbilst adresācijas sistēmas pamatprincipiem, ir organizēta un notikusi publiskā apspriešana.

[2.4.] Adresācijas noteikumu 12. punkts nosaka, ja apbūvei paredzētai zemes vienībai adrese ir piešķirta:

- pirmajai ēkai, kas tiek būvēta vai ir uzbūvēta uz apbūvei paredzētas zemes vienības, un ar to funkcionāli saistītajām ēkām saglabā zemes vienībai piešķirto adresi (12.1. apakšpunkts);

- katrai nākamajai ēkai un ar to funkcionāli saistītajām ēkām, kuras būvēs vai ir uzbūvētas uz apbūvei paredzētas zemes vienības, izvērtējot konkrēto situāciju, piešķir jaunu adresi (12.2. apakšpunkts).

Būvvaldei gadījumā, kad ēkas adrese nesakrīt ar zemes vienības adresi, ir pienākums mainīt vai piešķirt adresi zemes vienībai, lai izpildītu Adresācijas noteikumu 12. punkta prasības.

[2.5.] Adresācijas noteikumu 13. punkts nosaka, ja uz apbūvei paredzētas zemes vienības atrodas vairākas funkcionāli nesaistītas ēkas, katrai ēkai un ar to funkcionāli saistītajām ēkām piešķirt atsevišķu adresi neatkarīgi no tā, vai ēkas ir viena īpašnieka vai vairāku īpašnieku īpašumā (valdījumā).

[2.6.]Adresācijas noteikumu 14. punkts nosaka, ka pilsētu un ciemu teritoriju daļās, kur ir ielas, apbūvei paredzētai zemes vienībai vai ēkai piešķir numuru ar piesaisti ielas nosaukumam. Pilsētu un ciemu teritoriju daļās, kur nav ielu, līdz ielu izbūvei vai gadījumā, ja brauktuvei noteikts ceļa statuss, apbūvei paredzētai zemes vienībai adresi var nepiešķirt, bet ēkai kopā ar zemes vienību saglabā vai piešķir nosaukumu. Divu mēnešu laikā pēc ielu izveides un nosaukumu piešķiršanas tām pašvaldības dome vai pašvaldības kompetentā institūcija pieņem lēmumu par iepriekš piešķirto adrešu maiņu, apbūvei paredzētas zemes vienības vai ēkas nosaukumu aizstājot ar numuru un piesaistot to ielas nosaukumam.

[2.7.] Adresācijas noteikumu 19. punktā noteikts, ka pilsētu un ciemu teritoriju daļās, kur ir ielas, apbūvei paredzētai zemes vienībai vai ēkai numuru piešķir, ņemot vērā tuvāko ielu, ko nosaka, izvērtējot konkrēto situāciju.

[2.8.] Adresācijas noteikumu 17.1. apakšpunktā noteikts, ka pilsētās zemes vienību un ēku numurus piešķir no ielas sākuma augošā secībā virzienā no apdzīvotās vietas centra uz nomali, ielas kreisajā pusē piešķirot nepāra numurus, labajā pusē - pāra numurus.

[2.9.] Adresācijas noteikumu 18. punkts nosaka, ka, lai izvairītos no iepriekš piešķirtu numuru atkārtošanās, zemes vienības un ēkas numuru papildina ar latviešu alfabēta lielo burtu (18.1. apakšpunkts) vai ar mazo burtu "k" un defisi, aiz defises norādot korpusa numuru (18.2. apakšpunkts).

[2.10.] Adresācijas noteikumu 30. punktā noteikts, ka beidzot pastāvēt adresācijas objektam, izņemot telpu grupu, pašvaldības dome vai pašvaldības kompetentā institūcija pieņem lēmumu par adreses likvidēšanu. Ja beidz pastāvēt telpu grupa, telpu grupas adresi dzēš no adrešu reģistra bez lēmuma pieņemšanas par adreses likvidēšanu.

[2.11.] Būvvalde atbilstoši situācijai apvidū, faktiskajiem un tiesiskajiem apstākļiem ir novērtējusi adresācijas objektu piešķiramās adreses un ir nodevusi tās publiskajai apspriešanai.

[2.12.] Administratīvā procesa likuma 62. panta pirmā daļa noteikts, ka, lemjot par tāda administratīvā akta izdošanu, kurš varētu būt nelabvēlīgs adresātam vai trešajai personai, iestāde noskaidro un izvērtē adresāta vai trešās personas viedokli un argumentus šajā lietā.

[2.13.] Ņemot vērā iepriekš minēto, nepieciešams mainīt ēku un zemes vienību adreses adresācijas objektiem, kuri neatbilst Adresācijas noteikumu 8. un 14. punkta, 17.1. apakšpunkta un 19. punkta prasībām, un piešķirt adreses objektiem, kuriem adreses nav bijušas piešķirtas, bet tās ir piešķiramas atbilstoši Adresācijas noteikumu 2.8. un 2.9. apakšpunkta un 13. punkta prasībām.

[2.14.] Ņemot vērā, ka adrese ir noteiktajā secībā sakārtotu nosaukumu un numuru - adreses elementu - kopa, tad Būvvaldei, veicot hierarhiski augstāka adresācijas objekta ēkas adreses maiņu, vienlaicīgi arī jāprecizē hierarhiski zemāku adresācijas objektu adrešu pieraksts atbilstoši mainītajam ēkas numuram, saglabājot telpu grupu esošo numerāciju.

[2.15.] Adresācijas noteikumu 32. punkts nosaka, ja adrese mainīta, kā arī ja precizēta pieraksta forma atbilstoši šajos noteikumos minētajām prasībām, dokumenti, kuros lietota iepriekšējā adrese, ir spēkā un dokumentu maiņa nav jāveic, izņemot, ja to paredz speciālais normatīvais akts.

Tādējādi, ja līdz šim tika izdoti dokumenti, kuros ir fiksēta cita adrese, tie joprojām ir spēkā esoši un to maiņa veicama tikai tad, ja to vēlas pats dokumenta turētājs vai ja to pieprasa normatīvo aktu prasības, bet attiecībā uz zemesgrāmatu apliecībām īpašuma unikālais identifikators ir kadastra numurs, un tas nemainās un adrešu maiņa neietekmē īpašuma piederības jautājumus.

Būvvalde informē, ka pēc lēmuma par adreses piešķiršanu, maiņu, likvidēšanu vai precizēšanu tiks sniegta informācija Valsts zemes dienestam adrešu reģistrācijai Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmā, kā arī informāciju par aktuālajām adresēm citas valsts informācijas sistēmas un reģistri saņem automātiski no Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmas. Lielā daļā gadījumu izmaiņas adresēs ir izsekojamas bez personas starpniecības, taču gadījumos, kad ir pastāvējusi adrešu atkārtošanās, jeb vairāki adresācijas objekti ir lietojuši vienu adresi, bet adreses maiņas gadījumā katram adresācijas objektam ir piešķirta sava, unikāla adrese, ne vienmēr tehnisku risinājumu dēļ ir iespējama nodrošināt automātisku informācijas nodošanu gala lietotājam pareizā veidā un šādos gadījumos adrešu lietotājiem ir ieteicams pārliecināties vai adrešu informācija personu rīcībai ir aktuāla. Tāpat arī izmaiņas hierarhiski dažāda līmeņa adresēs nevar tikt nodotas automātiski, gadījumā ja viendzīvokļa ēkā ir lietots dzīvokļa adreses numurs, tad pēc adrešu maiņas automātiski nav nodrošināma korekta adrešu datu pāreja, jo viendzīvokļa ēkām telpu grupu adreses nepiešķir un iedzīvotājiem ir jālieto ēkas adrese (Adresācijas noteikumu 26. punkts).

Personas pašas ir atbildīgas par pareizu adrešu lietošanu. Šī lēmuma publicēšanā oficiālajā Latvijas Republikas laikrakstā nodrošina visu ar šo adrešu saistīto personu apziņošanu par notikušajām izmaiņām un personas nevar aizbildināties ar nezināšanu par izmaiņām adresācijā, taču personām pašām ir arī jāveic darbības, lai attiecībā uz viņiem tiktu lietota pareiza adrešu informācija. Personām pašām ir jāpaziņo informācija par mainīto adresi visiem ar ko tiek uzturēta personiskā vai lietišķā sarakste. Tāpat arī, lai sekmētu, pēc iespējas nekļūdīgu pasta sūtījumu nogādi, ēkām apvidū pēc iespējas ātrāk ir jāuzstāda ēkas adreses numura zīmes.

Ja komersanta juridiskā adrese tiek mainīta, tad komersantam par adreses maiņu ir jāinformē Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs, kurš adrešu informācijas aktualizēšanu Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā veic bez maksas.

Personām, kuru dzīvesvieta deklarēta mainītajās adresēs, būtu lietderīgi pārliecināties par deklarētās adreses maiņas faktu. Deklarētās dzīvesvietas adreses pārbaudi var veikt, vēršoties Rīgas pilsētas Iedzīvotāju dzīvesvietas reģistrācijas nodaļās vai elektroniski izmantojot e-pakalpojumu "Mani dati Iedzīvotāju reģistrā", kas pieejams interneta vietnē www.latvija.lv. Plašāka informācija pieejama interneta vietnē www.pmlp.gov.lv un www.riga.lv.

Ēku iedzīvotājiem ir nepieciešams pārbaudīt un precizēt reģistrēto informāciju par deklarētajām dzīvesvietu adresēm (Dzīvesvietas deklarēšanas likuma 6. un 7. pants). Personām, kuru deklarētās dzīvesvietu adreses bijušas ēkās ar vienādām adresēm, būtu lietderīgi veikt nepieciešamās darbības, lai Latvijas Republikas Iekšlietu ministrijas Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē būtu nodrošināta aktuāla informācija par pareizām iedzīvotāju dzīvesvietu deklarētajām adresēm. Būvvalde papildus paskaidro, ka informāciju par iedzīvotāju deklarētajām adresēm ir tiesiska precizēt vienīgi pati persona, kuru tas skar, jo nevienai no valsts pārvaldes iestādēm nav noteiktas tiesības mainīt informāciju par iedzīvotāju deklarētajām adresēm. Pareiza informācija par adresi ir būtiska, lai nodrošinātu saziņu ar iedzīvotāju un dati varētu tikt izmantoti arī nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumu piešķiršanā.

Deklarētās dzīvesvietas adreses pārbaudi var veikt, vēršoties Rīgas pilsētas Iedzīvotāju dzīvesvietas reģistrācijas nodaļās vai elektroniski izmantojot e-pakalpojumu "Mani dati Iedzīvotāju reģistrā", kas pieejams interneta vietnē www.latvija.lv. Plašāka informācija pieejama interneta vietnēs www.pmlp.gov.lv un www.riga.lv.

Personām ir iespēja veikt deklarētās dzīvesvietas adreses precizēšanu, kad saglabājas pirmreizējās deklarācijas datums, vai arī atkārtoti deklarēt savu dzīvesvietu

[2.16.] Ievērojot tiesiskos aspektus, kas regulē adreses piešķiršanu, kā arī, ievērojot lietderības apsvērumus, saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 65. panta otro daļu un 66. pantu ir secināms, ka Būvvaldei ir jāpieņem lēmums par adreses maiņu saistībā ar adresēm, kuras neatbilst adresācijas sistēmas pamatprincipiem, lai tiktu ieviesta vienota adresācijas sistēma Rīgā. Adreses maiņa zemes vienībai un ēkai ir nepieciešama, lai nodrošinātu normatīvajos aktos noteikto adrešu veidošanas kārtību, kas noteikta, lai radītu iespējas ātri un viennozīmīgi valsts teritorijā identificēt adresācijas objektu apvidū. Adreses maiņa ir tiesiski pamatota, un ar adreses maiņu faktiski tiks sasniegts tiesisks mērķis. Adreses maiņa atbilstoši Adresācijas noteikumiem ir iespējama vienīgi, izdodot administratīvo aktu, līdz ar ko administratīvā akta izdošana ir vienīgais iespējamais veids, lai nodrošinātu adresācijas objekta identificēšanu apvidū, ievērojot adresācijas sistēmas prasības. Administratīvais akts par adreses maiņu būtiski neierobežo Administratīvā procesa dalībnieku tiesības un tiesiskās intereses, jo vienīgais tiesiskais pienākums, kas izriet saistībā ar administratīvo aktu par adreses maiņu, ir jaunās adreses lietošana, kas nav vērtējama kā tiesību ierobežojums, bet gan kā pienākums, lai nodrošinātu saziņas un atrašanas iespējas. Adresācijas noteikumiem atbilstošu adrešu piešķiršana adresācijas objektiem valsts teritorijā nodrošina valsts, pašvaldības un sabiedrības būtiskās intereses, kas saistītas ar personas sasniedzamību, orientēšanos apvidū un adresācijas objektu identificēšanu. Salīdzinot sabiedrības un valsts pārvaldes intereses ar privātpersonai uzlikto pienākumu lietot piešķirto adresi, ir secināms, ka privātpersonas tiesiskās intereses netiek aizskartas vai kā savādāk ierobežotas, jo persona jau lieto adresi un tai jauns tiesisks pienākums netiek noteikts. Ievērojot Administratīvā procesa likuma 13. pantā noteikto samērīguma principu, ir secināms, ka labumu, ko sabiedrība un valsts pārvalde iegūst ar noteikto ierobežojumu, proti, lietot administratīvā akta adresātam mainīto adresi, kas atbilst pilsētā pastāvošajam ielu tīklam, uzliek administratīvā akta adresātam ļoti nelielu ierobežojumu, taču sabiedrības ieguvums ir ievērojami lielāks, jo sakārtota adresācija nodrošina arī operatīvo dienestu efektīvāku darbību, kas var ietekmēt ar cilvēku veselību un dzīvību saistītus jautājumus.

[3.] Būvvalde, ievērojot minēto un pamatojoties uz Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 17. panta ceturto prim daļu, Adresācijas noteikumu 2.8., 2.9., 2.10. un 8.1. apakšpunktu, 9., 12., 13. un 14. punktu, 17.1., 18.1. un 18.2. apakšpunktu, 19., 28., 29., 30., 34. un 39. punktu, Būvvaldes oficiālajā mājaslapā www.rpbv.lv publicēto publiskās apspriešanas viedokļu apkopojumu zemes vienību un ēku adrešu maiņai un piešķiršanai Jaunciema, Kundziņsalas, Mīlgrāvja, Sarkandaugavas un Trīsciema apkaimē,

nolemj:

[3.1.] mainīt Adresācijas noteikumu 8.1., 8.6. un 17.1. apakšpunktam neatbilstošas esošās adreses, piešķirot jaunas adreses:

Nr.p.k. Esošā adrese Klasifikatora kods Piešķiramā adrese Kadastra apzīmējums
3.1.1. Alekša iela 2 101851766 Alekša iela 2A 01000160104002
3.1.2. Alekša iela 8 101851805 Alekša iela 8A 01000160128002
3.1.3. Allažu iela 2 101814744 Allažu iela 2A 01000160130005
3.1.4. Allažu iela 2 101814744 Allažu iela 2B 01000160130004
3.1.5. Allažu iela 2 101814744 Allažu iela 2C 01000160130003
3.1.6. Allažu iela 2 101814744 Allažu iela 2D 01000160130002
3.1.7. Aptiekas iela 13 101855138 Aptiekas iela 13A 01000160046002
3.1.8. Aptiekas iela 7/9 101855195 Aptiekas iela 7 01000160167001
3.1.9. Aptiekas iela 7/9 101855195 Aptiekas iela 7 01000160167
3.1.10. Aptiekas iela 8 101815834 Aptiekas iela 8 k-1 01000162024008
3.1.11. Aptiekas iela 8 101815834 Aptiekas iela 8 k-2 01000162024007
3.1.12. Aptiekas iela 8 101815834 Aptiekas iela 8 k-3 01000162024004
3.1.13. Aptiekas iela 8 101815834 Aptiekas iela 8 k-4 01000162024005
3.1.14. Aptiekas iela 8 101815834 Aptiekas iela 8 k-5 01000162024006
3.1.15. Aptiekas iela 8 101815834 Aptiekas iela 8 k-6 01000162024003
3.1.16. Bukultu iela 1 101823288 Bukultu iela 1E 01000140128005
3.1.17. Bukultu iela 1 101823288 Bukultu iela 1F 01000140180024
3.1.18. Bukultu iela 1 101823288 Bukultu iela 1F 01000140180013
3.1.19. Bukultu iela 1 101823288 Bukultu iela 1F 01000140180014
3.1.20. Bukultu iela 1 101823288 Bukultu iela 1F 01000140180003
3.1.21. Bukultu iela 1 101823288 Bukultu iela 1F 01000140180
3.1.22. Bukultu iela 1 101823288 Bukultu iela 1J 01000140162025
3.1.23. Bukultu iela 1B 101823302 Bukultu iela 3B 01000140092009
3.1.24. Bukultu iela 1B 101823302 Bukultu iela 3B 01000140092008
3.1.25. Bukultu iela 1B 101823302 Bukultu iela 3B 01000140092010
3.1.26. Bukultu iela 1B 101823302 Bukultu iela 3B 01000140092014
3.1.27. Bukultu iela 1B 101823302 Bukultu iela 3B 01000140092013
3.1.28. Bukultu iela 1B 101823302 Bukultu iela 3B 01000140092012
3.1.29. Bukultu iela 1B 101823302 Bukultu iela 3B 01000140092011
3.1.30. Bukultu iela 1B 101823302 Bukultu iela 3B 01000140092007
3.1.31. Bukultu iela 1B 101823302 Bukultu iela 3B 01000140092002
3.1.32. Bukultu iela 1B 101823302 Bukultu iela 3B 01000140092003
3.1.33. Bukultu iela 1B 101823302 Bukultu iela 3B 01000140092001
3.1.34. Bukultu iela 1B 101823302 Bukultu iela 3B 01000140092004
3.1.35. Bukultu iela 1B 101823302 Bukultu iela 3B 01000140092006
3.1.36. Bukultu iela 1B 101823302 Bukultu iela 3B 01000140092005
3.1.37. Bukultu iela 1B 101823302 Bukultu iela 3B 01000140092
3.1.38. Bukultu iela 2 101823310 Bukultu iela 20 01000140061005
3.1.39. Bukultu iela 2 101823310 Bukultu iela 20 01000140061006
3.1.40. Bukultu iela 2 101823310 Bukultu iela 20 01000140061007
3.1.41. Bukultu iela 2 101823310 Bukultu iela 20 01000140061
3.1.42. Bukultu iela 2 101823310 Bukultu iela 22 01000140039002
3.1.43. Bukultu iela 2 101823310 Bukultu iela 22 01000140061001
3.1.44. Ceļinieku iela 12 103713035 Ceļinieku iela 14 01000160117002
3.1.45. Dambja iela 3 103352907 Dambja iela 7 01000142005001
3.1.46. Dambja iela 3 103352907 Dambja iela 7 01000142005
3.1.47. Draudzības iela 32A 103555381 Draudzības iela 32C 01001130013002
3.1.48. Draudzības iela 34 101877284 Draudzības iela 41 01001132140001
3.1.49. Draudzības iela 34 101877284 Draudzības iela 41 01001132140
3.1.50. Draudzības iela 36 101877292 Draudzības iela 43 01001132141001
3.1.51. Draudzības iela 36 101877292 Draudzības iela 43 01001132141
3.1.52. Duntes iela 12/22 101137384 Duntes iela 16 01000170150034
3.1.53. Duntes iela 17A 105046054 Duntes iela 17C 01000172051
3.1.54. Duntes iela 21A 103000515 Duntes iela 21B 01000172028002
3.1.55. Duntes iela 21A 103000515 Duntes iela 21C 01000172028004
3.1.56. Duntes iela 21A 103000515 Duntes iela 21D 01000172028005
3.1.57. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 16 k-1 01000170150035
3.1.58. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 16 k-10 01000170150022
3.1.59. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 16 k-2 01000170150032
3.1.60. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 16 k-3 01000170150031
3.1.61. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 16 k-4 01000170150030
3.1.62. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 16 k-5 01000170150029
3.1.63. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 16 k-6 01000170150025
3.1.64. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 16 k-7 01000170150026
3.1.65. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 16 k-8 01000170150027
3.1.66. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 16 k-9 01000170150021
3.1.67. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 16A 01000170150033
3.1.68. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 18 01000170150001
3.1.69. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 20 01000170150038
3.1.70. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 20 k-1 01000170150004
3.1.71. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 20 k-2 01000170150003
3.1.72. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 20 k-3 01000170150002
3.1.73. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 22 k-1 01000170150007
3.1.74. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 22 k-2 01000170150008
3.1.75. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 22 k-3 01000170150012
3.1.76. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 22 k-4 01000170150011
3.1.77. Duntes iela 22 101826453 Duntes iela 22 k-5 01000170150017
3.1.78. Duntes iela 24 101137431 Duntes iela 24A 01000170042001
3.1.79. Duntes iela 29/31 101137376 Duntes iela 29 01000160055002
3.1.80. Duntes iela 29/31 101137376 Duntes iela 31 01000160055001
3.1.81. Duntes iela 29/31 101137376 Duntes iela 31 01000160055
3.1.82. Duntes iela 44/46 101878606 Duntes iela 44 01000170022
3.1.83. Duntes iela 50 101137560 Duntes iela 50A 01000170020001
3.1.84. Ezera iela 11 101830453 Ezera iela 11A 01000680113002
3.1.85. Ezera iela 17 101830478 Ezera iela 17A 01000680111002
3.1.86. Ezera iela 18 101887262 Ezera iela 18A 01000680161002
3.1.87. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-1 01000680283018
3.1.88. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-10 01000680283013
3.1.89. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-11 01000680283027
3.1.90. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-12 01000680283026
3.1.91. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-13 01000680283012
3.1.92. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-14 01000680283025
3.1.93. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-15 01000680283001
3.1.94. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-16 01000680283011
3.1.95. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-17 01000680283024
3.1.96. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-18 01000680283010
3.1.97. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-19 01000680283023
3.1.98. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-2 01000680283017
3.1.99. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-20 01000680283008
3.1.100. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-21 01000680283007
3.1.101. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-22 01000680283005
3.1.102. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-23 01000680283022
3.1.103. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-24 01000680283009
3.1.104. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-25 01000680283020
3.1.105. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-3 01000680283016
3.1.106. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-4 01000680283030
3.1.107. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-5 01000680283004
3.1.108. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-6 01000680283015
3.1.109. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-7 01000680283029
3.1.110. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-8 01000680283028
3.1.111. Ezera iela 20 101887295 Ezera iela 20 k-9 01000680283002
3.1.112. Ezera iela 21 101887301 Ezera iela 21A 01000680109002
3.1.113. Ezera iela 21 101887301 Ezera iela 21A 01000680109
3.1.114. Ezera iela 23 101887318 Ezera iela 23 k-2 01000680108002
3.1.115. Ezera iela 29 101887334 Ezera iela 35 01000680102001
3.1.116. Ezera iela 29 101887334 Ezera iela 35 01000680102
3.1.117. Ezera iela 37 101887367 Ezera iela 37A 01000680101002
3.1.118. Gaileņu iela 14 102639104 Gaileņu iela 16 01001142072003
3.1.119. Ganību dambis 19 0 Ganību dambis 19D 01000140123001
3.1.120. Ganību dambis 19 0 Ganību dambis 19E 01000140123021
3.1.121. Ganību dambis 19 101831623 Ganību dambis 19F 01000140123003
3.1.122. Ganību dambis 19 101831623 Ganību dambis 19G 01000140123004
3.1.123. Ganību dambis 19 101831623 Ganību dambis 19H 01000140123020
3.1.124. Ganību dambis 19 101831623 Ganību dambis 19I 01000140123014
3.1.125. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012031
3.1.126. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012023
3.1.127. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012025
3.1.128. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012002
3.1.129. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012014
3.1.130. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012016
3.1.131. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012026
3.1.132. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012012
3.1.133. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012030
3.1.134. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012004
3.1.135. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012001
3.1.136. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012032
3.1.137. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012024
3.1.138. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012008
3.1.139. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012035
3.1.140. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012028
3.1.141. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012029
3.1.142. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012005
3.1.143. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012033
3.1.144. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012021
3.1.145. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012027
3.1.146. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012034
3.1.147. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21D 01000140012
3.1.148. Ganību dambis 21A 101831631 Ganību dambis 21E 01000140012015
3.1.149. Ganību dambis 21B 102639387 Ganību dambis 21F 01000140089009
3.1.150. Ganību dambis 21B 102639387 Ganību dambis 21G 01000140089007
3.1.151. Ganību dambis 23A 101831672 Ganību dambis 23D 01000140109005
3.1.152. Ganību dambis 24 101831680 Ganību dambis 24G 01000140048003
3.1.153. Ganību dambis 24 101831680 Ganību dambis 24H 01000140048004
3.1.154. Ganību dambis 24A 101831697 Ganību dambis 24 k-1 01000140120008
3.1.155. Ganību dambis 24A 101831697 Ganību dambis 24 k-2 01000140120027
3.1.156. Ganību dambis 24A 101831697 Ganību dambis 24 k-3 01000140120011
3.1.157. Ganību dambis 24A 101831697 Ganību dambis 24 k-4 01000140120012
3.1.158. Ganību dambis 24A 101831697 Ganību dambis 24 k-5 01000140120013
3.1.159. Ganību dambis 24A 101831697 Ganību dambis 24 k-6 01000140120049
3.1.160. Ganību dambis 24A 101831697 Ganību dambis 24B 01000142049001
3.1.161. Ganību dambis 24A 101831697 Ganību dambis 24F 01000140120009
3.1.162. Ganību dambis 25 101889178 Ganību dambis 25H 01000130094001
3.1.163. Ganību dambis 25A 101831703 Ganību dambis 23F 01000140143002
3.1.164. Ganību dambis 25A 101831703 Ganību dambis 25I 01000140143005
3.1.165. Ganību dambis 25A 101831703 Ganību dambis 25J 01000140143006
3.1.166. Ganību dambis 25C 102639362 Ganību dambis 25L 01000140094002
3.1.167. Ganību dambis 25C 102639362 Ganību dambis 25M 01000140094006
3.1.168. Ganību dambis 25D 101831728 Ganību dambis 25N 01000142011007
3.1.169. Ganību dambis 25F 103413890 Ganību dambis 25P 01000142011015
3.1.170. Ganību dambis 25G 105940742 Ganību dambis 25K 01000140117003
3.1.171. Ganību dambis 27 k-5 102639354 Ganību dambis 27 k-6 01000142007001
3.1.172. Ganību dambis 29A 101831785 Ganību dambis 29C 01000140139010
3.1.173. Ganību dambis 29A 101831785 Ganību dambis 29D 01000140139005
3.1.174. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 39 01000130152029
3.1.175. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 39 01000130152030
3.1.176. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 39 01000130152097
3.1.177. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 39 01000130152098
3.1.178. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 39 01000130152031
3.1.179. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 43 01000130152133
3.1.180. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 49 01000130152100
3.1.181. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 49 01000130152101
3.1.182. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 49 01000130152035
3.1.183. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 49 01000130152009
3.1.184. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000130152036
3.1.185. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000132038001
3.1.186. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000132038002
3.1.187. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000130152127
3.1.188. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000130152128
3.1.189. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000130152116
3.1.190. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000132038006
3.1.191. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000130152126
3.1.192. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000132038003
3.1.193. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000130152008
3.1.194. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000130152064
3.1.195. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000130152001
3.1.196. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000130152038
3.1.197. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000130152114
3.1.198. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000130152115
3.1.199. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000130152124
3.1.200. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000130152125
3.1.201. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000130152118
3.1.202. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000130152117
3.1.203. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000130152037
3.1.204. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000132038005
3.1.205. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000132038008
3.1.206. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000132038009
3.1.207. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000132038007
3.1.208. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 53 01000132038
3.1.209. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 61 01000132039134
3.1.210. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 61 01000130152111
3.1.211. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 61 01000130152108
3.1.212. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 61 01000130152112
3.1.213. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 61 01000130152006
3.1.214. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 61 01000130152110
3.1.215. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 61 01000130152109
3.1.216. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 61 01000130152113
3.1.217. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 61 01000130152014
3.1.218. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 61 01000130152107
3.1.219. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 61 01000130152015
3.1.220. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 61 01000130152004
3.1.221. Ganību dambis 31 101889258 Ganību dambis 61 01000130152002
3.1.222. Ganību dambis 31 k-1 101831832 Ganību dambis 45 01000130159001
3.1.223. Ganību dambis 31 k-1 101831832 Ganību dambis 45 01000130159
3.1.224. Ganību dambis 31 k-10 106529053 Ganību dambis 61 01000130152003
3.1.225. Ganību dambis 31 k-10 106529053 Ganību dambis 61 01000130100
3.1.226. Ganību dambis 31 k-2 101831840 Ganību dambis 47 01000130152132
3.1.227. Ganību dambis 31 k-2 101831840 Ganību dambis 47 01000130117
3.1.228. Ganību dambis 31 k-3 106595426 Ganību dambis 51 01000130152007
3.1.229. Ganību dambis 31 k-3 106595426 Ganību dambis 51 01000130116
3.1.230. Ganību dambis 31 k-4 103372898 Ganību dambis 35 01000130154013
3.1.231. Ganību dambis 31 k-4 103372898 Ganību dambis 35 01000130154
3.1.232. Ganību dambis 31 k-4 103372898 Ganību dambis 37 01000130152096
3.1.233. Ganību dambis 31 k-5 101831857 Ganību dambis 39 01000130152099
3.1.234. Ganību dambis 31 k-5 101831857 Ganību dambis 39 01000130106
3.1.235. Ganību dambis 31 k-6 106595418 Ganību dambis 49 01000130152011
3.1.236. Ganību dambis 31 k-7 106595401 Ganību dambis 41 01000130152091
3.1.237. Ganību dambis 31 k-7 106595401 Ganību dambis 41 01000130113
3.1.238. Ganību dambis 31 k-8 106595395 Ganību dambis 43 01000130152066
3.1.239. Ganību dambis 31 k-8 106595395 Ganību dambis 43 01000130112
3.1.240. Ganību dambis 32 101831873 Ganību dambis 34 01000140114003
3.1.241. Ganību dambis 36 101831881 Ganību dambis 38 01000140032001
3.1.242. Ganību dambis 40 101831898 Ganību dambis 40M 01000140037003
3.1.243. Ganību dambis 40 101831898 Ganību dambis 40N 01000140037004
3.1.244. Ganību dambis 40 101831898 Ganību dambis 40P 01000140037007
3.1.245. Ganību dambis 40 101831898 Ganību dambis 58 01000142027001
3.1.246. Hāpsalas iela 1 k-2 101833803 Hāpsalas iela 1 k-4 01000160170002
3.1.247. Hāpsalas iela 24 101893153 Hāpsalas iela 24A 01000150064002
3.1.248. Hāpsalas iela 9/11 101893225 Hāpsalas iela 11 01000150075001
3.1.249. Hāpsalas iela 9/11 101893225 Hāpsalas iela 9 01000150075002
3.1.250. Hāpsalas iela 9/11 101893225 Hāpsalas iela 9 01000150075
3.1.251. Ilzenes iela 12 101835655 Ilzenes iela 18 01000130082024
3.1.252. Ilzenes iela 18 101835663 Ilzenes iela 12 01000130082018
3.1.253. Ilzenes iela 18 101835663 Ilzenes iela 12 01000130082
3.1.254. Ilzenes iela 2 101896970 Ilzenes iela 25 01000130087001
3.1.255. Ilzenes iela 2 101896970 Ilzenes iela 25 01000130087
3.1.256. Ilzenes iela 2 101896970 Ilzenes iela 27 01000130087002
3.1.257. Ilzenes iela 2 101896970 Ilzenes iela 29 01000130087003
3.1.258. Ilzenes iela 2 101896970 Ilzenes iela 31 01000130087007
3.1.259. Ilzenes iela 2 101896970 Ilzenes iela 33 01000130087005
3.1.260. Ilzenes iela 2 101896970 Ilzenes iela 35 01000130087004
3.1.261. Ilzenes iela 2 101896970 Ilzenes iela 37 01000130087021
3.1.262. Ilzenes iela 2 101896970 Ilzenes iela 39 01000130087020
3.1.263. Ilzenes iela 2 101896970 Ilzenes iela 41 01000130087019
3.1.264. Ilzenes iela 2 101896970 Ilzenes iela 43 01000130087018
3.1.265. Ilzenes iela 2 101896970 Ilzenes iela 45 01000130087017
3.1.266. Ilzenes iela 24 103548062 Ilzenes iela 32 01000132027001
3.1.267. Ilzenes iela 24 103548062 Ilzenes iela 32 01000132037
3.1.268. Ilzenes iela 28 103372978 Ilzenes iela 30 01000130078004
3.1.269. Ilzenes iela 2A 101835671 Ilzenes iela 23 01000130087024
3.1.270. Ilzenes iela 2A 101835671 Ilzenes iela 23 01000130087029
3.1.271. Ilzenes iela 2A 101835671 Ilzenes iela 23 01000130087026
3.1.272. Ilzenes iela 2A 101835671 Ilzenes iela 23 01000130087025
3.1.273. Ilzenes iela 2B 104994300 Ilzenes iela 21 01000130087006
3.1.274. Ilzenes iela 2B 104994300 Ilzenes iela 21 01000132045
3.1.275. Jaunciema 2. līnija 3 101901237 Jaunciema 2. līnija 1B 01001142331
3.1.276. Jaunciema 3. līnija 1A 101837023 Jaunciema 3. līnija 9 01001140061002
3.1.277. Jaunciema 3. līnija 1A 101837023 Jaunciema 3. līnija 9 01001140061
3.1.278. Jaunciema 3. līnija 48A 101901501 Jaunciema 3. līnija 50 01001140762001
3.1.279. Jaunciema 3. līnija 48A 101901501 Jaunciema 3. līnija 50 01001140762
3.1.280. Jaunciema 3. līnija 6A 101837193 Jaunciema 3. līnija 16 01001140761001
3.1.281. Jaunciema 3. līnija 6A 101837193 Jaunciema 3. līnija 16 01001140761
3.1.282. Jaunciema 3. šķērslīnija 7 101836954 Jaunciema 3. šķērslīnija 11 01001140346001
3.1.283. Jaunciema 3. šķērslīnija 7 101836954 Jaunciema 3. šķērslīnija 11 01001140346
3.1.284. Jaunciema 4. līnija 2/4 104596453 Jaunciema 4. līnija 2 01001140020
3.1.285. Jaunciema 4. līnija 2/4 104596453 Jaunciema 4. līnija 4A 01001140020001
3.1.286. Jaunciema 4. līnija 33/35 101837400 Jaunciema 4. līnija 33 01001140031001
3.1.287. Jaunciema 4. līnija 33/35 101837400 Jaunciema 4. līnija 33 01001140031
3.1.288. Jaunciema 4. līnija 4 101837441 Jaunciema 4. līnija 8A 01001140422001
3.1.289. Jaunciema 4. līnija 4 101837441 Jaunciema 4. līnija 8A 01001140422
3.1.290. Jaunciema 4. līnija 5A 101837490 Jaunciema 4. līnija 7A 01001140496001
3.1.291. Jaunciema 4. līnija 5A 101837490 Jaunciema 4. līnija 7A 01001140496
3.1.292. Jaunciema 5. līnija 10 101837562 Jaunciema 5. līnija 50 01001140210001
3.1.293. Jaunciema 5. līnija 10 101837562 Jaunciema 5. līnija 50 01001140210
3.1.294. Jaunciema 5. līnija 16 101901993 Jaunciema 5. līnija 58 01001140212001
3.1.295. Jaunciema 5. līnija 16 101901993 Jaunciema 5. līnija 58 01001140212
3.1.296. Jaunciema 5. līnija 16A 105391490 Jaunciema 5. līnija 60 01001142208001
3.1.297. Jaunciema 5. līnija 16A 105391490 Jaunciema 5. līnija 60 01001142208
3.1.298. Jaunciema 5. šķērslīnija 6/8 104596687 Jaunciema 5. šķērslīnija 6 01001140122001
3.1.299. Jaunciema 5. šķērslīnija 6/8 104596687 Jaunciema 5. šķērslīnija 6 01001140122
3.1.300. Jaunciema 6. līnija 21 101902288 Jaunciema 6. līnija 21A 01001140472
3.1.301. Jaunciema 7. šķērslīnija 1/3 101902407 Jaunciema 7. šķērslīnija 3 01001140159001
3.1.302. Jaunciema 7. šķērslīnija 1/3 101902407 Jaunciema 7. šķērslīnija 3 01001140159
3.1.303. Jaunciema 7. šķērslīnija 6 101902456 Jaunciema 7. šķērslīnija 18 01001140191001
3.1.304. Jaunciema 7. šķērslīnija 6 101902456 Jaunciema 7. šķērslīnija 18 01001140191
3.1.305. Jaunciema 7. šķērslīnija 6A 105402602 Jaunciema 7. šķērslīnija 16 01001142187001
3.1.306. Jaunciema 7. šķērslīnija 6A 105402602 Jaunciema 7. šķērslīnija 16 01001142187
3.1.307. Jaunciema 8. šķērslīnija 4 101902472 Jaunciema 8. šķērslīnija 1 01001140193001
3.1.308. Jaunciema 8. šķērslīnija 4 101902472 Jaunciema 8. šķērslīnija 1 01001140193
3.1.309. Jaunciema 9. šķērslīnija 10 105593291 Jaunciema 9. šķērslīnija 16 01001140237
3.1.310. Jaunciema 9. šķērslīnija 12 105593306 Jaunciema 9. šķērslīnija 14 01001142332
3.1.311. Jaunciema 9. šķērslīnija 14 105593314 Jaunciema 9. šķērslīnija 12 01001142333
3.1.312. Jaunciema 9. šķērslīnija 16 105593322 Jaunciema 9. šķērslīnija 10 01001142334
3.1.313. Jaunciema gatve 104 101138876 Jaunciema gatve 96A 01001142230001
3.1.314. Jaunciema gatve 104 101138876 Jaunciema gatve 96A 01001142230
3.1.315. Jaunciema gatve 128 101138997 Jaunciema gatve 126 01001140821
3.1.316. Jaunciema gatve 140 101139058 Jaunciema gatve 138A 01001140565001
3.1.317. Jaunciema gatve 140 101139058 Jaunciema gatve 138A 01001140565
3.1.318. Jaunciema gatve 161 101138378 Jaunciema gatve 161C 01001140257001
3.1.319. Jaunciema gatve 161 101138378 Jaunciema gatve 161D 01001140257015
3.1.320. Jaunciema gatve 161 101138378 Jaunciema gatve 161D 01001140257014
3.1.321. Jaunciema gatve 161 101138378 Jaunciema gatve 161D 01001140257020
3.1.322. Jaunciema gatve 161 101138378 Jaunciema gatve 161D 01001140257025
3.1.323. Jaunciema gatve 161 101138378 Jaunciema gatve 161D 01001140257024
3.1.324. Jaunciema gatve 161 101138378 Jaunciema gatve 161D 01001140257021
3.1.325. Jaunciema gatve 161 101138378 Jaunciema gatve 161D 01001140257054
3.1.326. Jaunciema gatve 161 101138378 Jaunciema gatve 167D 01001142045056
3.1.327. Jaunciema gatve 161 101138378 Jaunciema gatve 167D 01001142045
3.1.328. Jaunciema gatve 167 101138400 Jaunciema gatve 169A 01001130242003
3.1.329. Jaunciema gatve 167 101138400 Jaunciema gatve 169A 01001130242004
3.1.330. Jaunciema gatve 167 101138400 Jaunciema gatve 169A 01001130242001
3.1.331. Jaunciema gatve 171 101138425 Jaunciema gatve 250 01001130275
3.1.332. Jaunciema gatve 182 101139267 Jaunciema gatve 182D 01001140079007
3.1.333. Jaunciema gatve 182 101139267 Jaunciema gatve 182E 01001140079006
3.1.334. Jaunciema gatve 213C 106435451 Jaunciema gatve 231C 01001130415
3.1.335. Jaunciema gatve 231 101138722 Jaunciema gatve 231J 01001130259014
3.1.336. Jaunciema gatve 231 101138722 Jaunciema gatve 231J 01001130259
3.1.337. Jaunciema gatve 231A 101902536 Jaunciema gatve 231B 01001132310003
3.1.338. Jaunciema gatve 231A 101902536 Jaunciema gatve 231C 01001132310004
3.1.339. Jaunciema gatve 231A 101902536 Jaunciema gatve 231D 01001132310005
3.1.340. Jaunciema gatve 231A 101902536 Jaunciema gatve 231E 01001130259002
3.1.341. Jaunciema gatve 231A 101902536 Jaunciema gatve 231F 01001132310007
3.1.342. Jaunciema gatve 231A 101902536 Jaunciema gatve 231F 01001132310
3.1.343. Jaunciema gatve 231A 101902536 Jaunciema gatve 231G 01001130259001
3.1.344. Jaunciema gatve 231A 101902536 Jaunciema gatve 231G 01001132311
3.1.345. Jaunciema gatve 231A 101902536 Jaunciema gatve 231H 01001132310002
3.1.346. Jaunciema gatve 273 103592178 Jaunciema gatve 275 01001132253001
3.1.347. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320E 01001132174001
3.1.348. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320F 01001132279001
3.1.349. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320F 01001132279
3.1.350. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320G 01001130162032
3.1.351. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320H 01001130162007
3.1.352. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320H 01001130162
3.1.353. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320I 01001130162019
3.1.354. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320I 01001130162018
3.1.355. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320I 01001132283
3.1.356. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320J 01001130162014
3.1.357. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320K 01001132284031
3.1.358. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320K 01001132284
3.1.359. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320L 01001130162001
3.1.360. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320L 01001132282
3.1.361. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320M 01001130162010
3.1.362. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320M 01001130162009
3.1.363. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320M 01001130162008
3.1.364. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320N 01001130162013
3.1.365. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320N 01001130162011
3.1.366. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320N 01001130162012
3.1.367. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320P 01001130162004
3.1.368. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320P 01001130162006
3.1.369. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320P 01001130162002
3.1.370. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320P 01001132281
3.1.371. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320R 01001130162022
3.1.372. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320R 01001130162021
3.1.373. Jaunciema gatve 320 101837876 Jaunciema gatve 320S 01001130162015
3.1.374. Jaunciema gatve 322 101902608 Jaunciema gatve 322A 01001130164003
3.1.375. Kaķasēkļa dambis 22 101907014 Kaķasēkļa dambis 20 01000130001001
3.1.376. Kaķasēkļa dambis 23 102647064 Kaķasēkļa dambis 24 01000130009002
3.1.377. Kaķasēkļa dambis 23 102647064 Kaķasēkļa dambis 24 01000130009
3.1.378. Kaķasēkļa dambis 23A 101907030 Kaķasēkļa dambis 26 01000130006
3.1.379. Kalmju iela 11 101840343 Kalmju iela 10 01001130116001
3.1.380. Kalmju iela 11 101840343 Kalmju iela 10 01001130116
3.1.381. Kalmju iela 15 101907906 Kalmju iela 20A 01001130118001
3.1.382. Kalmju iela 15 101907906 Kalmju iela 20A 01001130118
3.1.383. Kalmju iela 15A 103281272 Kalmju iela 16A 01001132231001
3.1.384. Kalmju iela 15A 103281272 Kalmju iela 16A 01001132231
3.1.385. Kalmju iela 17 103107166 Kalmju iela 20B 01001132022001
3.1.386. Kalmju iela 17 103107166 Kalmju iela 20B 01001132022
3.1.387. Kalmju iela 9C 104710138 Kalmju iela 12A 01001132298001
3.1.388. Kalmju iela 9C 104710138 Kalmju iela 12A 01001132298
3.1.389. Kalmju iela 9D 105514786 Kalmju iela 14A 01001132576
3.1.390. Kundziņsalas 16. līnija 17 101919808 Kundziņsalas 16. līnija 19 01000960276
3.1.391. Kundziņsalas 16. līnija 6 101846186 Kundziņsalas 16. līnija 7 01000960218001
3.1.392. Kundziņsalas 16. līnija 6 101846186 Kundziņsalas 16. līnija 7 01000960218
3.1.393. Kundziņsalas 6. līnija 1 101919994 Kundziņsalas 6. līnija 6 01000960155001
3.1.394. Kundziņsalas 6. līnija 1 101919994 Kundziņsalas 6. līnija 6 01000960155
3.1.395. Kundziņsalas 7. līnija 11 101920103 Kundziņsalas 7. līnija 7 01000960006001
3.1.396. Kundziņsalas 7. līnija 11 101920103 Kundziņsalas 7. līnija 7 01000960006
3.1.397. Kundziņsalas 7. līnija 5 101920160 Kundziņsalas 7. līnija 13 01000960061001
3.1.398. Kundziņsalas 7. līnija 5 101920160 Kundziņsalas 7. līnija 13 01000960061
3.1.399. Kundziņsalas 8. līnija 7 101920273 Kundziņsalas 8. līnija 18 01000960139001
3.1.400. Kundziņsalas 8. līnija 7 101920273 Kundziņsalas 8. līnija 18 01000960139
3.1.401. Kundziņsalas 8. līnija 8 101846321 Kundziņsalas 8. līnija 16 01000960067001
3.1.402. Kundziņsalas 8. līnija 8 101846321 Kundziņsalas 8. līnija 16 01000960067
3.1.403. Kundziņsalas 8. līnija 9 101920281 Kundziņsalas 8. līnija 12 01000960066002
3.1.404. Kundziņsalas 8. līnija 9 101920281 Kundziņsalas 8. līnija 12 01000960066
3.1.405. Kundziņsalas 8. līnija 9 101920281 Kundziņsalas 8. līnija 14 01000960066001
3.1.406. Lāpstu iela 1 101923777 Lāpstu iela 2 01000150034002
3.1.407. Lāpstu iela 1 101923777 Lāpstu iela 2 01000150034
3.1.408. Limbažu iela 7 101931495 Limbažu iela 5 01000150058002
3.1.409. Līču iela 10 104586596 Līču iela 9 01001132050
3.1.410. Līču iela 2 102614581 Līču iela 4 01001130244005
3.1.411. Līču iela 2 102614581 Līču iela 4 01001130244004
3.1.412. Līču iela 2 102614581 Līču iela 4 01001130244003
3.1.413. Līču iela 2 102614581 Līču iela 4 01001130244002
3.1.414. Līču iela 6 105346437 Līču iela 7 01001132052001
3.1.415. Līču iela 6 105346437 Līču iela 7 01001132052
3.1.416. Meža prospekts 11 101950691 Meža prospekts 11A 01000900014003
3.1.417. Mīlgrāvja iela 6 103411700 Mīlgrāvja iela 14 01000682055001
3.1.418. Mīlgrāvja iela 6 103411700 Mīlgrāvja iela 14 01000682055
3.1.419. Mores iela 3 101954713 Mores iela 3A 01000682072002
3.1.420. Ostas iela 1 101959056 Ostas iela 3 01000680290001
3.1.421. Ostas iela 1 101959056 Ostas iela 3 01000680290
3.1.422. Ostas iela 8 103333470 Ostas iela 4A 01000682005004
3.1.423. Ostas iela 8 103333470 Ostas iela 4A 01000682005
3.1.424. Patversmes iela 2 101962962 Patversmes iela 2A 01000160132002
3.1.425. Patversmes iela 2 101962962 Patversmes iela 2B 01000160132003
3.1.426. Patversmes iela 2 101962962 Patversmes iela 2C 01000160132004
3.1.427. Patversmes iela 2 101962962 Patversmes iela 2D 01000160132006
3.1.428. Patversmes iela 2 101962962 Patversmes iela 2E 01000160132005
3.1.429. Patversmes iela 22 k-2 101962987 Patversmes iela 22 k-1 01000172016009
3.1.430. Patversmes iela 23 101963015 Patversmes iela 25 01000170035015
3.1.431. Patversmes iela 23 101963015 Patversmes iela 27 01000170035002
3.1.432. Patversmes iela 23 101963015 Patversmes iela 29 01000170035001
3.1.433. Patversmes iela 24 101963023 Patversmes iela 24A 01000172017002
3.1.434. Patversmes iela 30 101963056 Patversmes iela 30 k-4 01000170125003
3.1.435. Priežu iela 12 101969210 Priežu iela 12A 01000160101002
3.1.436. Priežu iela 13 101969227 Priežu iela 11 01000160090001
3.1.437. Priežu iela 13 101969227 Priežu iela 15 01000160090003
3.1.438. Priežu iela 2 101969243 Priežu iela 2A 01000160095003
3.1.439. Priežu iela 2 101969243 Priežu iela 2B 01000160095002
3.1.440. Priežu iela 4 101969268 Priežu iela 6 01000160097002
3.1.441. Priežu iela 6/8 101969284 Priežu iela 8 01000160098001
3.1.442. Priežu iela 6/8 101969284 Priežu iela 8 01000160098
3.1.443. Rankas iela 10 101974212 Rankas iela 8 01000132005014
3.1.444. Rankas iela 11A 106256557 Rankas iela 15 01000130143001
3.1.445. Rankas iela 11A 106256557 Rankas iela 15 01000130143
3.1.446. Rankas iela 2A 101974245 Rankas iela 2C 01000140177005
3.1.447. Rankas iela 2A 101974245 Rankas iela 2C 01000142026001
3.1.448. Rankas iela 4A 103372496 Rankas iela 6 01000132006001
3.1.449. Rankas iela 5A 101974278 Rankas iela 5B 01000130115007
3.1.450. Rāmuļu iela 1 101974181 Rāmuļu iela 19 01000140102014
3.1.451. Rāmuļu iela 1 101974181 Rāmuļu iela 27 01000140102016
3.1.452. Rāmuļu iela 1 101974181 Rāmuļu iela 29 01000140102003
3.1.453. Rāmuļu iela 1 101974181 Rāmuļu iela 29 01000140102008
3.1.454. Rāmuļu iela 1 101974181 Rāmuļu iela 29 01000140102002
3.1.455. Rāmuļu iela 1 101974181 Rāmuļu iela 29 01000140102006
3.1.456. Rāmuļu iela 1 101974181 Rāmuļu iela 29 01000140102004
3.1.457. Rāmuļu iela 1 101974181 Rāmuļu iela 29 01000140102
3.1.458. Rāmuļu iela 1A 103357338 Rāmuļu iela 21 01000140102011
3.1.459. Rāmuļu iela 1A 103357338 Rāmuļu iela 21 01000140102012
3.1.460. Rāmuļu iela 1A 103357338 Rāmuļu iela 23 01000140102010
3.1.461. Rāmuļu iela 1A 103357338 Rāmuļu iela 23 01000142020
3.1.462. Rāmuļu iela 1A 103357338 Rāmuļu iela 25 01000140102001
3.1.463. Rāmuļu iela 1A 103357338 Rāmuļu iela 5 01000140043003
3.1.464. Rāmuļu iela 2 101974198 Rāmuļu iela 24 01000140105004
3.1.465. Rāmuļu iela 2 101974198 Rāmuļu iela 24 01000140105007
3.1.466. Rāmuļu iela 2 101974198 Rāmuļu iela 24 01000140105002
3.1.467. Rāmuļu iela 2 101974198 Rāmuļu iela 24 01000140105001
3.1.468. Rāmuļu iela 2 101974198 Rāmuļu iela 24 01000140105009
3.1.469. Rāmuļu iela 2 101974198 Rāmuļu iela 24 01000140067
3.1.470. Rāmuļu iela 2 101974198 Rāmuļu iela 26 01000140105005
3.1.471. Rāmuļu iela 2B 105997656 Rāmuļu iela 22 01000140105006
3.1.472. Rāmuļu iela 2B 105997656 Rāmuļu iela 22 01000140068
3.1.473. Rāmuļu iela 3 102616222 Rāmuļu iela 33 01000140116002
3.1.474. Rāmuļu iela 3 102616222 Rāmuļu iela 33 01000140116001
3.1.475. Rāmuļu iela 3 102616222 Rāmuļu iela 33 01000140116018
3.1.476. Rāmuļu iela 3 102616222 Rāmuļu iela 33 01000140116019
3.1.477. Rāmuļu iela 3 102616222 Rāmuļu iela 33 01000140116004
3.1.478. Rāmuļu iela 3 102616222 Rāmuļu iela 33 01000140116003
3.1.479. Rāmuļu iela 3 102616222 Rāmuļu iela 33 01000140116
3.1.480. Rāmuļu iela 3A 103844856 Rāmuļu iela 41 01000140106026
3.1.481. Rāmuļu iela 3A 103844856 Rāmuļu iela 41 01000140106006
3.1.482. Rāmuļu iela 3A 103844856 Rāmuļu iela 41 01000140106
3.1.483. Rāmuļu iela 3B 103844815 Rāmuļu iela 37 01000140106009
3.1.484. Rāmuļu iela 3B 103844815 Rāmuļu iela 37 01000140106010
3.1.485. Rāmuļu iela 3B 103844815 Rāmuļu iela 37 01000140106021
3.1.486. Rāmuļu iela 3B 103844815 Rāmuļu iela 37 01000140106016
3.1.487. Rāmuļu iela 3B 103844815 Rāmuļu iela 37 01000140106007
3.1.488. Rāmuļu iela 3B 103844815 Rāmuļu iela 37 01000142080
3.1.489. Rāmuļu iela 3B 103844815 Rāmuļu iela 41 01000140106003
3.1.490. Rāmuļu iela 3B 103844815 Rāmuļu iela 41 01000140106002
3.1.491. Rāmuļu iela 3B 103844815 Rāmuļu iela 41 01000140106001
3.1.492. Rāmuļu iela 3B 103844815 Rāmuļu iela 41 01000140106013
3.1.493. Rāmuļu iela 3B 103844815 Rāmuļu iela 41 01000140106005
3.1.494. Rāmuļu iela 3B 103844815 Rāmuļu iela 41 01000140106004
3.1.495. Rāmuļu iela 4 101974204 Rāmuļu iela 10 01000140051013
3.1.496. Rāmuļu iela 4 101974204 Rāmuļu iela 10 01000140051012
3.1.497. Rāmuļu iela 4 101974204 Rāmuļu iela 10 01000140051011
3.1.498. Rāmuļu iela 4 101974204 Rāmuļu iela 10 01000140051026
3.1.499. Rāmuļu iela 4 101974204 Rāmuļu iela 10 01000140051003
3.1.500. Rāmuļu iela 4 101974204 Rāmuļu iela 12 01000140051002
3.1.501. Rāmuļu iela 4 101974204 Rāmuļu iela 14 01000140051015
3.1.502. Rāmuļu iela 4 101974204 Rāmuļu iela 16 01000140051017
3.1.503. Rāmuļu iela 4 101974204 Rāmuļu iela 18 01000140051009
3.1.504. Rāmuļu iela 4 101974204 Rāmuļu iela 20 01000140051001
3.1.505. Rāmuļu iela 4 101974204 Rāmuļu iela 28 01000140051024
3.1.506. Rāmuļu iela 4 101974204 Rāmuļu iela 30 01000140051019
3.1.507. Rāmuļu iela 4 101974204 Rāmuļu iela 34 01000140051023
3.1.508. Rāmuļu iela 4 101974204 Rāmuļu iela 34 01000140051004
3.1.509. Rāmuļu iela 4 101974204 Rāmuļu iela 8 01000140051008
3.1.510. Rāmuļu iela 4 101974204 Rāmuļu iela 8 01000140051007
3.1.511. Rāmuļu iela 4 101974204 Rāmuļu iela 8 01000140051006
3.1.512. Rāmuļu iela 4 101974204 Rāmuļu iela 8 01000140051005
3.1.513. Rāmuļu iela 4 101974204 Rāmuļu iela 8 01000140041
3.1.514. Rāmuļu iela 4 k-1 106276064 Rāmuļu iela 6 01000140051010
3.1.515. Rāmuļu iela 4 k-1 106276064 Rāmuļu iela 6 01000140044
3.1.516. Rāmuļu iela 6 106398554 Rāmuļu iela 30 01000140051025
3.1.517. Rāmuļu iela 6 106398554 Rāmuļu iela 34 01000140051022
3.1.518. Rāmuļu iela 6 106398554 Rāmuļu iela 36 01000140050013
3.1.519. Rāmuļu iela 6 106398554 Rāmuļu iela 36 01000140050011
3.1.520. Rāmuļu iela 6 106398554 Rāmuļu iela 36 01000142094
3.1.521. Rudzu iela 52 101981476 Rudzu iela 61 01001130090001
3.1.522. Rudzu iela 52 101981476 Rudzu iela 61 01001130090
3.1.523. Sarkandaugavas iela 19 102635765 Sarkandaugavas iela 19A 01000150109001
3.1.524. Sarkandaugavas iela 2 101985233 Sarkandaugavas iela 2A 01000160140
3.1.525. Sarkandaugavas iela 23 101985266 Sarkandaugavas iela 23A 01000150107005
3.1.526. Sarkandaugavas iela 25 101985282 Sarkandaugavas iela 25A 01000150106002
3.1.527. Sarkandaugavas iela 31 101985426 Sarkandaugavas iela 31A 01000150055
3.1.528. Sarkandaugavas iela 5/7 101985475 Sarkandaugavas iela 3 01000162009001
3.1.529. Sarkandaugavas iela 5/7 101985475 Sarkandaugavas iela 3 01000162009
3.1.530. Sīmaņa iela 14/16 102636590 Sīmaņa iela 16 01000170001001
3.1.531. Sīmaņa iela 14/16 102636590 Sīmaņa iela 16 01000170001
3.1.532. Sīmaņa iela 7/9 101990741 Sīmaņa iela 9A 01000160081001
3.1.533. Sīmaņa iela 7/9 101990741 Sīmaņa iela 9A 01000160081
3.1.534. Sliežu iela 11 101993835 Sliežu iela 8 01000162026001
3.1.535. Sliežu iela 33 101993964 Sliežu iela 34 01000150135024
3.1.536. Sliežu iela 33 101993964 Sliežu iela 35 01000152028001
3.1.537. Sliežu iela 33A 103358276 Sliežu iela 32 01000150135015
3.1.538. Sliežu iela 33A 103358276 Sliežu iela 34 k-1 01000150135017
3.1.539. Sliežu iela 33A 103358276 Sliežu iela 34 k-10 01000150135001
3.1.540. Sliežu iela 33A 103358276 Sliežu iela 34 k-11 01000150135021
3.1.541. Sliežu iela 33A 103358276 Sliežu iela 34 k-12 01000150135016
3.1.542. Sliežu iela 33A 103358276 Sliežu iela 34 k-13 01000150135007
3.1.543. Sliežu iela 33A 103358276 Sliežu iela 34 k-14 01000150135008
3.1.544. Sliežu iela 33A 103358276 Sliežu iela 34 k-15 01000150135014
3.1.545. Sliežu iela 33A 103358276 Sliežu iela 34 k-2 01000150135020
3.1.546. Sliežu iela 33A 103358276 Sliežu iela 34 k-3 01000150135011
3.1.547. Sliežu iela 33A 103358276 Sliežu iela 34 k-4 01000150135010
3.1.548. Sliežu iela 33A 103358276 Sliežu iela 34 k-5 01000150135009
3.1.549. Sliežu iela 33A 103358276 Sliežu iela 34 k-6 01000150135006
3.1.550. Sliežu iela 33A 103358276 Sliežu iela 34 k-7 01000150135005
3.1.551. Sliežu iela 33A 103358276 Sliežu iela 34 k-8 01000150135004
3.1.552. Sliežu iela 33A 103358276 Sliežu iela 34 k-9 01000150135003
3.1.553. Sliežu iela 6 101993980 Sliežu iela 1A 01000170002013
3.1.554. Sliežu iela 6 101993980 Sliežu iela 5A 01000170002018
3.1.555. Sliežu iela 6 101993980 Sliežu iela 7 01000170002011
3.1.556. Sliežu iela 6 101993980 Sliežu iela 7 01000170002012
3.1.557. Sliežu iela 6 101993980 Sliežu iela 7 01000170002001
3.1.558. Sliežu iela 6 101993980 Sliežu iela 7 01000172058
3.1.559. Sliežu iela 6 101993980 Sliežu iela 7C 01000170002045
3.1.560. Sliežu iela 6 101993980 Sliežu iela 7C 01000170002046
3.1.561. Sliežu iela 6 101993980 Sliežu iela 7C 01000170002048
3.1.562. Sliežu iela 6 101993980 Sliežu iela 7C 01000170002047
3.1.563. Sliežu iela 6A 103200072 Sliežu iela 5 01000170002002
3.1.564. Sliežu iela 6A 103200072 Sliežu iela 5 01000172040
3.1.565. Sliežu iela 6A 103200072 Sliežu iela 7C 01000172047
3.1.566. Sliežu iela 6B 104480883 Sliežu iela 5B 01000172057001
3.1.567. Sliežu iela 6B 104480883 Sliežu iela 5B 01000172057
3.1.568. Sliežu iela 6C 104891128 Sliežu iela 7A 01000170002017
3.1.569. Sliežu iela 6C 104891128 Sliežu iela 7A 01000172055
3.1.570. Sliežu iela 6D 105205216 Sliežu iela 1 01000170002059
3.1.571. Sliežu iela 6D 105205216 Sliežu iela 1 01000172063
3.1.572. Sliežu iela 6E 106321563 Sliežu iela 3 01000170002052
3.1.573. Sliežu iela 6E 106321563 Sliežu iela 3 01000172060
3.1.574. Steķu iela 11 104577097 Steķu iela 12A 01001140792002
3.1.575. Steķu iela 11 104577097 Steķu iela 12A 01001140792
3.1.576. Steķu iela 1A 105515208 Steķu iela 11A 01001142292
3.1.577. Steķu iela 1B 106451097 Steķu iela 15 01001140264
3.1.578. Steķu iela 2A 101998073 Steķu iela 9A 01001140372001
3.1.579. Steķu iela 2A 101998073 Steķu iela 9A 01001140372
3.1.580. Steķu iela 9 102637953 Steķu iela 10A 01001140755001
3.1.581. Steķu iela 9 102637953 Steķu iela 10A 01001140755
3.1.582. Šalku iela 11 101881050 Šalku iela 15A 01001140699001
3.1.583. Šalku iela 11 101881050 Šalku iela 15A 01001140699
3.1.584. Šalku iela 3 101828014 Šalku iela 7A 01001140695001
3.1.585. Šalku iela 3 101828014 Šalku iela 7A 01001140695
3.1.586. Tilta iela 11 k-1 102007331 Tilta iela 9 01000160071001
3.1.587. Tilta iela 11 k-1 102007331 Tilta iela 9 01000160071
3.1.588. Tilta iela 2/4 102646038 Tilta iela 2 01000160056003
3.1.589. Tilta iela 2/4 102646038 Tilta iela 2 01000160056
3.1.590. Tilta iela 2/4 102646038 Tilta iela 4 01000160056001
3.1.591. Tilta iela 20 102007436 Tilta iela 18 01000160074001
3.1.592. Tilta iela 26 102007485 Tilta iela 26A 01000160077001
3.1.593. Tilta iela 28 102007493 Tilta iela 28 k-4 01000160078005
3.1.594. Tvaika iela 2 102009786 Tvaika iela 2 k-1 01000160053070
3.1.595. Tvaika iela 2 102009786 Tvaika iela 2 k-2 01000160053013
3.1.596. Tvaika iela 2 102009786 Tvaika iela 2 k-3 01000160053057
3.1.597. Tvaika iela 2 102009786 Tvaika iela 2 k-4 01000160053015
3.1.598. Tvaika iela 2 102009786 Tvaika iela 2 k-5 01000160053026
3.1.599. Tvaika iela 2 102009786 Tvaika iela 2 k-6 01000160053059
3.1.600. Tvaika iela 26 102009841 Tvaika iela 26A 01000150087002
3.1.601. Tvaika iela 27 102646302 Tvaika iela 27 k-2 01000680261019
3.1.602. Tvaika iela 27 102646302 Tvaika iela 27 k-3 01000680261012
3.1.603. Tvaika iela 29 102009874 Tvaika iela 29 k-1 01000150136006
3.1.604. Tvaika iela 29 102009874 Tvaika iela 29 k-2 01000150136005
3.1.605. Tvaika iela 29 102009874 Tvaika iela 29 k-3 01000150136003
3.1.606. Tvaika iela 29 102009874 Tvaika iela 29 k-4 01000150136002
3.1.607. Tvaika iela 29 102009874 Tvaika iela 29 k-5 01000150136007
3.1.608. Tvaika iela 31 103413183 Tvaika iela 31 k-1 01000680287001
3.1.609. Tvaika iela 31 103413183 Tvaika iela 31 k-2 01000680287002
3.1.610. Tvaika iela 31 103413183 Tvaika iela 31 k-3 01000680287007
3.1.611. Tvaika iela 31 103413183 Tvaika iela 31 k-4 01000680287005
3.1.612. Tvaika iela 31 103413183 Tvaika iela 31 k-5 01000680287006
3.1.613. Tvaika iela 35 102009921 Tvaika iela 33 01000680129026
3.1.614. Tvaika iela 35 102009921 Tvaika iela 35A 01000680129008
3.1.615. Tvaika iela 35 102009921 Tvaika iela 58 01000680225
3.1.616. Tvaika iela 35 102009921 Tvaika iela 60 01000680173003
3.1.617. Tvaika iela 35 102009921 Tvaika iela 60 01000680173001
3.1.618. Tvaika iela 35 102009921 Tvaika iela 60 01000680173014
3.1.619. Tvaika iela 35 102009921 Tvaika iela 60 01000680173
3.1.620. Tvaika iela 36 102009946 Tvaika iela 36A 01000150030004
3.1.621. Tvaika iela 39 102009962 Tvaika iela 39C 01000680123002
3.1.622. Tvaika iela 39 102009962 Tvaika iela 41 01000680135001
3.1.623. Tvaika iela 39 102009962 Tvaika iela 41 01000680135
3.1.624. Tvaika iela 44 102009995 Tvaika iela 44 k-1 01000150020009
3.1.625. Tvaika iela 44 102009995 Tvaika iela 44 k-2 01000150020001
3.1.626. Tvaika iela 44 102009995 Tvaika iela 44 k-3 01000150020016
3.1.627. Tvaika iela 44 102009995 Tvaika iela 44 k-4 01000150020024
3.1.628. Tvaika iela 4B 104457043 Tvaika iela 4E 01000160195005
3.1.629. Tvaika iela 54 k-2 102010073 Tvaika iela 54 k-5 01000152026002
3.1.630. Tvaika iela 56 102646327 Tvaika iela 56D 01000680238002
3.1.631. Tvaika iela 68 102010120 Tvaika iela 68E 01000682098015
3.1.632. Tvaika iela 7 102010145 Tvaika iela 7 k-2 01000150088009
3.1.633. Tvaika iela 7 102010145 Tvaika iela 7 k-3 01000150088021
3.1.634. Uriekstes iela 3 102012341 Uriekstes iela 3 k-1 01000130099002
3.1.635. Uriekstes iela 3 102012341 Uriekstes iela 3 k-2 01000130099003
3.1.636. Uriekstes iela 3 102012341 Uriekstes iela 3 k-3 01000130099004
3.1.637. Uriekstes iela 3 102012341 Uriekstes iela 3 k-4 01000130099005
3.1.638. Uriekstes iela 3 102012341 Uriekstes iela 3 k-5 01000130099019
3.1.639. Uriekstes iela 30 106442030 Uriekstes iela 18G 01000960216001
3.1.640. Uriekstes iela 48 106237385 Uriekstes iela 48 k-7 01000682080015
3.1.641. Uriekstes iela 48 106237385 Uriekstes iela 48 k-8 01000682080016
3.1.642. Vārpu iela 4 105695872 Vārpu iela 3 01001132239
3.1.643. Viestura prospekts 11 102694208 Viestura prospekts 11A 01000952022002
3.1.644. Viestura prospekts 17 k-1 102022408 Viestura prospekts 17 k-2 01000950037009
3.1.645. Viestura prospekts 35 102022545 Viestura prospekts 35A 01000950027001
3.1.646. Viestura prospekts 35 102022545 Viestura prospekts 35A 01000950027
3.1.647. Viestura prospekts 35 102022545 Viestura prospekts 35B 01000952032001
3.1.648. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 23A 01000950047008
3.1.649. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 23B 01000950047005
3.1.650. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 23C 01000950047006
3.1.651. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 23D 01000950047007
3.1.652. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 23E 01000950047004
3.1.653. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 23F 01000950047001
3.1.654. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 23G 01000950047003
3.1.655. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 23H 01000950047002
3.1.656. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 29A 01000950048006
3.1.657. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 29B 01000950048008
3.1.658. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 29C 01000950048010
3.1.659. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 29D 01000950048009
3.1.660. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 29E 01000950048007
3.1.661. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 29F 01000950048005
3.1.662. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 29G 01000950048001
3.1.663. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 29H 01000950048004
3.1.664. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 29I 01000950048002
3.1.665. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 29J 01000950048003
3.1.666. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 37B 01000950049006
3.1.667. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 37C 01000950049001
3.1.668. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 39A 01000950049002
3.1.669. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 39B 01000950049003
3.1.670. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 39C 01000950049004
3.1.671. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 39D 01000950049005
3.1.672. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 55B 01000950050006
3.1.673. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 55C 01000950050001
3.1.674. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 55D 01000950050003
3.1.675. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 55E 01000950050007
3.1.676. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 55F 01000950050008
3.1.677. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 55G 01000950050004
3.1.678. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 55H 01000950050002
3.1.679. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 55I 01000950050009
3.1.680. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 55J 01000950050010
3.1.681. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 59A 01000950051003
3.1.682. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 59B 01000950051004
3.1.683. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 59C 01000950051005
3.1.684. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 59D 01000950051002
3.1.685. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 59E 01000950051001
3.1.686. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 59F 01000950051006
3.1.687. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 59G 01000950051008
3.1.688. Viestura prospekts 55A 103357475 Viestura prospekts 59H 01000950051007
3.1.689. Viestura prospekts 57 104582507 Viestura prospekts 57A 01000950053003
3.1.690. Viestura prospekts 81 102022787 Viestura prospekts 71A 01000952121001
3.1.691. Viestura prospekts 81 102022787 Viestura prospekts 71A 01000952145
3.1.692. Viestura prospekts 81 102022787 Viestura prospekts 81C 01000952106002
3.1.693. Viestura prospekts 81 102022787 Viestura prospekts 81C 01000952121
3.1.694. Viestura prospekts 81 102022787 Viestura prospekts 81D 01000952106005
3.1.695. Vitrupes iela 5 103000636 Vitrupes iela 5A 01000682004001
3.1.696. Ziemeļu iela 12 102030665 Ziemeļu iela 12A 01000152040001

[3.2.] mainīt Adresācijas noteikumu 14. un 19. punktam neatbilstošas esošās adreses, piešķirot jaunas adreses:

Nr.p.k. Esošā adrese Klasifikatora kods Piešķiramā adrese Kadastra apzīmējums
3.2.1. Allažu iela 5 101814752 Sarkandaugavas iela 9 01000160006001
3.2.2. Aplokciema iela 2 101815690 Ostas prospekts 1 01000682034001
3.2.3. Aplokciema iela 2 101815690 Ostas prospekts 1 01000682034
3.2.4. Aplokciema iela 2A 103690116 Ostas prospekts 3 01000680178001
3.2.5. Aplokciema iela 2A 103690116 Ostas prospekts 3 01000680178
3.2.6. Aptiekas iela 17 101815801 Tvaika iela 10 01000160042002
3.2.7. Aptiekas iela 17 101815801 Tvaika iela 8 01000160042003
3.2.8. Arāju iela 2 101816098 Trīsciema 2. līnija 30 01001130092001
3.2.9. Arāju iela 2 101816098 Trīsciema 2. līnija 30 01001130092
3.2.10. Arāju iela 4 101816112 Trīsciema 2. līnija 19 01001130093001
3.2.11. Arāju iela 4 101816112 Trīsciema 2. līnija 19 01001130093
3.2.12. Ādažu iela 3 104220596 Carnikavas iela 1 01000680308005
3.2.13. Ādažu iela 3 104220596 Carnikavas iela 1 01000680308
3.2.14. Ādažu iela 3 104220596 Carnikavas iela 1A 01000680308004
3.2.15. Ādažu iela 3 104220596 Carnikavas iela 1B 01000680308001
3.2.16. Ādažu iela 3 104220596 Carnikavas iela 1C 01000682047001
3.2.17. Ādažu iela 3 104220596 Carnikavas iela 1C 01000682047
3.2.18. Ādažu iela 3 104220596 Carnikavas iela 3A 01000682020001
3.2.19. Ādažu iela 3 104220596 Carnikavas iela 3A 01000682020
3.2.20. Ādažu iela 3 104220596 Carnikavas iela 3B 01000682046001
3.2.21. Ādažu iela 3 104220596 Carnikavas iela 3D 01000682045001
3.2.22. Ādažu iela 3 104220596 Carnikavas iela 3D 01000682045
3.2.23. Ādažu iela 3A 105613285 Carnikavas iela 3 01000682017002
3.2.24. Ādažu iela 3A 105613285 Carnikavas iela 3 01000682017001
3.2.25. Ādažu iela 3A 105613285 Carnikavas iela 3 01000682017
3.2.26. Āliņģu iela 2A 102639530 Draudzības iela 38 01001130055001
3.2.27. Āliņģu iela 2A 102639530 Draudzības iela 38 01001130055
3.2.28. Duntes iela 13 101826437 Bukultu iela 2A 01000172022001
3.2.29. Duntes iela 21 101137392 Dambja iela 11 01000170139001
3.2.30. Duntes iela 21 101137392 Dambja iela 11 01000170139
3.2.31. Duntes iela 34 101137480 Vītolu iela 2 01000170045055
3.2.32. Duntes iela 34 101137480 Vītolu iela 4 01000170047002
3.2.33. Duntes iela 34 101137480 Vītolu iela 4A 01000170047001
3.2.34. Duntes iela 44/46 101878606 Āžu iela 18 01000170022004
3.2.35. Duntes iela 48 101137552 Āžu iela 16 01000170021003
3.2.36. Duntes iela 50 101137560 Āžu iela 10 01000170020004
3.2.37. Duntes iela 50 101137560 Āžu iela 12 01000170020003
3.2.38. Ezera iela 25 101887326 Ostas iela 12 01000680107002
3.2.39. Gaileņu iela 14A 103000677 Jaunciema 2. līnija 1C 01001142072002
3.2.40. Gaileņu iela 14A 103000677 Jaunciema 2. līnija 1C 01001142072
3.2.41. Ganību dambis 21B 102639387 Rankas iela 1B 01000140089012
3.2.42. Ganību dambis 21B 102639387 Rankas iela 1B 01000140089011
3.2.43. Ganību dambis 21B 102639387 Rankas iela 1B 01000140089006
3.2.44. Ganību dambis 21B 102639387 Rankas iela 1C 01000140089013
3.2.45. Ganību dambis 24 101831680 Rāmuļu iela 30 01000140080003
3.2.46. Ganību dambis 24 101831680 Rāmuļu iela 32 01000140080002
3.2.47. Ganību dambis 24 101831680 Sāremas iela 1 01000140048001
3.2.48. Ganību dambis 24 101831680 Sāremas iela 1B 01000140080001
3.2.49. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 11 k-1 01000140120050
3.2.50. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 01000140120021
3.2.51. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 01000140120022
3.2.52. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 01000140120023
3.2.53. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 01000140120025
3.2.54. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 01000140120024
3.2.55. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 k-1 01000140120026
3.2.56. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 k-10 01000140120039
3.2.57. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 k-11 01000140120038
3.2.58. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 k-12 01000140120044
3.2.59. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 k-13 01000140120042
3.2.60. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 k-14 01000140120041
3.2.61. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 k-15 01000140120004
3.2.62. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 k-16 01000140120005
3.2.63. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 k-17 01000140120045
3.2.64. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 k-2 01000140120031
3.2.65. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 k-2 01000140120030
3.2.66. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 k-3 01000140120037
3.2.67. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 k-4 01000140120036
3.2.68. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 k-5 01000140120034
3.2.69. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 k-6 01000140120035
3.2.70. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 k-7 01000140120043
3.2.71. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 k-8 01000140120003
3.2.72. Ganību dambis 24A 101831697 Bukultu iela 7 k-9 01000140120040
3.2.73. Ganību dambis 24A 101831697 Rāmuļu iela 45 01000140050001
3.2.74. Ganību dambis 24A 101831697 Rāmuļu iela 45 01000140050006
3.2.75. Ganību dambis 24A 101831697 Rāmuļu iela 45 01000140050004
3.2.76. Ganību dambis 24A 101831697 Rāmuļu iela 45 01000140050010
3.2.77. Ganību dambis 24A 101831697 Rāmuļu iela 45 01000140050009
3.2.78. Ganību dambis 24A 101831697 Rāmuļu iela 45 01000140050002
3.2.79. Ganību dambis 24A 101831697 Rāmuļu iela 45 01000140050007
3.2.80. Ganību dambis 24A 101831697 Rāmuļu iela 45 01000140050008
3.2.81. Ganību dambis 24A 101831697 Rāmuļu iela 45 01000140050005
3.2.82. Ganību dambis 24A 101831697 Rāmuļu iela 45 01000140050003
3.2.83. Ganību dambis 24A 101831697 Rāmuļu iela 45 01000140050
3.2.84. Ganību dambis 24A 101831697 Sāremas iela 10 01000140120019
3.2.85. Ganību dambis 24A 101831697 Sāremas iela 4 01000140120002
3.2.86. Ganību dambis 24A 101831697 Sāremas iela 8 01000140120015
3.2.87. Ganību dambis 24A 101831697 Sāremas iela 8 01000140120016
3.2.88. Ganību dambis 24A 101831697 Sāremas iela 8 01000140120017
3.2.89. Ganību dambis 24C 103353886 Rāmuļu iela 2 01000142029001
3.2.90. Ganību dambis 24C 103353886 Rāmuļu iela 2 01000142029
3.2.91. Ganību dambis 24C 103353886 Rāmuļu iela 4 01000142029002
3.2.92. Ganību dambis 26 101831736 Rāmuļu iela 11 01000140064009
3.2.93. Ganību dambis 26 101831736 Rāmuļu iela 17 01000140064001
3.2.94. Ganību dambis 26 101831736 Rāmuļu iela 7 01000140043007
3.2.95. Ganību dambis 26 101831736 Rāmuļu iela 9 01000140043001
3.2.96. Ganību dambis 26C 106579436 Rāmuļu iela 15 01000140064008
3.2.97. Ganību dambis 26C 106579436 Rāmuļu iela 15 01000140149
3.2.98. Ganību dambis 26D 106579444 Rāmuļu iela 13 01000140149001
3.2.99. Ganību dambis 27 101831744 Uriekstes iela 1 01000140093002
3.2.100. Ganību dambis 27 101831744 Uriekstes iela 1 01000140093
3.2.101. Ganību dambis 27 101831744 Uriekstes iela 1A 01000140093008
3.2.102. Ganību dambis 27 101831744 Uriekstes iela 1B 01000140093009
3.2.103. Ganību dambis 27 101831744 Uriekstes iela 1C 01000132000010
3.2.104. Ganību dambis 31 101889258 Uriekstes iela 2B 01000130160001
3.2.105. Ganību dambis 31 101889258 Uriekstes iela 2C 01000130167001
3.2.106. Ganību dambis 31 101889258 Uriekstes iela 2D 01000130152092
3.2.107. Ganību dambis 32 101831873 Dambja iela 2A 01000140114027
3.2.108. Ganību dambis 32 101831873 Dambja iela 2B 01000140114028
3.2.109. Ganību dambis 40 101831898 Dambja iela 1 01000140091007
3.2.110. Ganību dambis 40 101831898 Dambja iela 1 01000140091009
3.2.111. Ganību dambis 40C 103372904 Dambja iela 3A 01000140091001
3.2.112. Ganību dambis 40C 103372904 Dambja iela 3A 01000140091003
3.2.113. Ganību dambis 40C 103372904 Dambja iela 3A 01000140091
3.2.114. Ganību dambis 40C 103372904 Dambja iela 3B 01000140091004
3.2.115. Ganību dambis 40C 103372904 Dambja iela 3B 01000140091046
3.2.116. Ganību dambis 40E 103372912 Dambja iela 1 01000140091008
3.2.117. Ganību dambis 40E 103372912 Dambja iela 1 01000142039
3.2.118. Ganību dambis 40H 103475564 Dambja iela 5A 01000140091034
3.2.119. Ganību dambis 40H 103475564 Dambja iela 5A 01000140091033
3.2.120. Ganību dambis 40H 103475564 Dambja iela 5A 01000140091032
3.2.121. Ganību dambis 40H 103475564 Dambja iela 5A 01000140091031
3.2.122. Ganību dambis 40H 103475564 Dambja iela 5A 01000140185
3.2.123. Ilzenes iela 5 101896995 Rankas iela 3A 01000130088
3.2.124. Jaunciema 2. līnija 11 101836794 Jaunciema gatve 196A 01001140071001
3.2.125. Jaunciema 2. līnija 11 101836794 Jaunciema gatve 196A 01001140071
3.2.126. Jaunciema 2. līnija 7 101901294 Jaunciema 2. šķērslīnija 1 01001140075001
3.2.127. Jaunciema 2. līnija 7 101901294 Jaunciema 2. šķērslīnija 1 01001140075
3.2.128. Jaunciema 2. šķērslīnija 24 101901077 Jaunciema 6. līnija 11 01001140016001
3.2.129. Jaunciema 2. šķērslīnija 24 101901077 Jaunciema 6. līnija 11 01001142189
3.2.130. Jaunciema 5. līnija 24 101902005 Jaunciema 9. šķērslīnija 25 01001140190001
3.2.131. Jaunciema 5. līnija 24 101902005 Jaunciema 9. šķērslīnija 25 01001140190
3.2.132. Jaunciema gatve 106 101138884 Jaunciema 9. šķērslīnija 4 01001140205001
3.2.133. Jaunciema gatve 106 101138884 Jaunciema 9. šķērslīnija 4 01001140205
3.2.134. Jaunciema gatve 148B 105239586 Jaunciema 5. šķērslīnija 2N 01001142248001
3.2.135. Jaunciema gatve 148B 105239586 Jaunciema 5. šķērslīnija 2N 01001142248
3.2.136. Jaunciema gatve 148C 106005568 Jaunciema 5. šķērslīnija 2P 01001142247001
3.2.137. Jaunciema gatve 148C 106005568 Jaunciema 5. šķērslīnija 2P 01001142247
3.2.138. Jaunciema gatve 150 101139105 Jaunciema 5. šķērslīnija 2R 01001142002003
3.2.139. Jaunciema gatve 160 101139154 Jaunciema 4. šķērslīnija 3 01001140113001
3.2.140. Jaunciema gatve 160 101139154 Jaunciema 4. šķērslīnija 3 01001140113
3.2.141. Jaunciema gatve 201A 105189488 Kalmju iela 11A 01001132233001
3.2.142. Jaunciema gatve 201A 105189488 Kalmju iela 11A 01001132233
3.2.143. Jaunciema gatve 203A 106262415 Kalmju iela 2A 01001130333
3.2.144. Jaunciema gatve 203B 106262423 Kalmju iela 4B 01001130332
3.2.145. Jaunciema gatve 203C 106262448 Kalmju iela 6A 01001130331
3.2.146. Jaunciema gatve 203D 106262456 Kalmju iela 8 01001130195001
3.2.147. Jaunciema gatve 203D 106262456 Kalmju iela 8 01001130330
3.2.148. Jaunciema gatve 268B 101902560 Rudzu iela 4 01001130215013
3.2.149. Jaunciema gatve 268B 101902560 Rudzu iela 4 01001130215
3.2.150. Jaunciema gatve 78 101138747 Jaunciema 10. šķērslīnija 13 01001140215001
3.2.151. Jaunciema gatve 78 101138747 Jaunciema 10. šķērslīnija 13 01001140215
3.2.152. Jaunciema gatve 80 101138755 Jaunciema 10. šķērslīnija 11 01001140258001
3.2.153. Jaunciema gatve 80 101138755 Jaunciema 10. šķērslīnija 11 01001140258
3.2.154. Jaunciema gatve 82 101138763 Jaunciema 10. šķērslīnija 5 01001140603
3.2.155. Jaunciema gatve 94E 106174133 Jaunciema 5. līnija 28 01001140207041
3.2.156. Kundziņsalas 10. šķērslīnija 16 103331916 Uriekstes iela 18B 01000960237033
3.2.157. Kundziņsalas 10. šķērslīnija 16 103331916 Uriekstes iela 18B 01000960237034
3.2.158. Kundziņsalas 10. šķērslīnija 16 103331916 Uriekstes iela 18B 01000960237032
3.2.159. Kundziņsalas 10. šķērslīnija 16 103331916 Uriekstes iela 18C 01000960237031
3.2.160. Kundziņsalas 10. šķērslīnija 16 k-1 105972883 Uriekstes iela 18D 01000960237053
3.2.161. Kundziņsalas 10. šķērslīnija 16 k-2 106039325 Uriekstes iela 18E 01000960237061
3.2.162. Kundziņsalas 10. šķērslīnija 16 k-3 106174422 Uriekstes iela 18F 01000960237054
3.2.163. Kundziņsalas 15. līnija 1 101919736 Kundziņsalas 7. šķērslīnija 9 01000962038
3.2.164. Kundziņsalas 16. līnija 2A 105449626 Uriekstes iela 34 01000960242003
3.2.165. Kundziņsalas 16. līnija 2A 105449626 Uriekstes iela 34 01000960242002
3.2.166. Kundziņsalas 16. līnija 2A 105449626 Uriekstes iela 34 01000960242001
3.2.167. Kundziņsalas 16. līnija 4 105449634 Uriekstes iela 32A 01000962021001
3.2.168. Kundziņsalas 16. līnija 4 105449634 Uriekstes iela 32A 01000962021003
3.2.169. Kundziņsalas 16. līnija 4 105449634 Uriekstes iela 32B 01000962021006
3.2.170. Kundziņsalas 3. līnija 24 106358488 Kundziņsalas 6. šķērslīnija 2C 01000960182001
3.2.171. Kundziņsalas 3. līnija 24 106358488 Kundziņsalas 6. šķērslīnija 2C 01000960182
3.2.172. Kundziņsalas 4. līnija 11 101919920 Kundziņsalas 2. šķērslīnija 2 01000960088001
3.2.173. Kundziņsalas 4. līnija 11 101919920 Kundziņsalas 2. šķērslīnija 2 01000960088
3.2.174. Kundziņsalas 7. šķērslīnija 25 105756268 Uriekstes iela 24 01000962020003
3.2.175. Kundziņsalas 7. šķērslīnija 25 105756268 Uriekstes iela 26 01000962020001
3.2.176. Kundziņsalas 8. līnija 3 105198415 Uriekstes iela 42A 01000682081007
3.2.177. Kundziņsalas 8. līnija 3 105198415 Uriekstes iela 42A 01000680098
3.2.178. Kundziņsalas 8. šķērslīnija 2 101920193 Kundziņsalas 10. līnija 2 01000960177001
3.2.179. Kundziņsalas 8. šķērslīnija 2 101920193 Kundziņsalas 10. līnija 2 01000960177
3.2.180. Lēdurgas iela 1 101924787 Tvaika iela 39C 01000680123
3.2.181. Līču iela 5 103324180 Mazurgas iela 3 01001132076001
3.2.182. Līču iela 5 103324180 Mazurgas iela 3 01001132076
3.2.183. Mazā Vējzaķsala 25 101948164 Kaķasēkļa dambis 28 01000130007001
3.2.184. Mazā Vējzaķsala 25 101948164 Kaķasēkļa dambis 28 01000130007
3.2.185. Mores iela 18 101954674 Ostas prospekts 8 01000680229001
3.2.186. Mores iela 35 101954738 Krapes iela 1 01000680211
3.2.187. Mores iela 38A 105640214 Zušu iela 2A 01000952201
3.2.188. Ostas prospekts 5 101959097 Mores iela 9 01000680201001
3.2.189. Ostas prospekts 5 101959097 Mores iela 9 01000680201
3.2.190. Patversmes iela 1 101962890 Tilta iela 16 01000162012004
3.2.191. Patversmes iela 1 101962890 Tilta iela 16A 01000162012003
3.2.192. Patversmes iela 10 101962905 Sīmaņa iela 5 01000160089002
3.2.193. Patversmes iela 11B 105973506 Sīmaņa iela 12A 01000172045001
3.2.194. Patversmes iela 12 101962921 Sīmaņa iela 10 01000170009001
3.2.195. Patversmes iela 12 101962921 Sīmaņa iela 10 01000170009
3.2.196. Patversmes iela 26 103412341 Pededzes iela 7 01000170126002
3.2.197. Patversmes iela 30 k-3 102615743 Pededzes iela 6 01000170141002
3.2.198. Priežu iela 12 101969210 Sīmaņa iela 3C 01000160101005
3.2.199. Rāmuļu iela 4 101974204 Sāremas iela 1A 01000140051018
3.2.200. Rāmuļu iela 4 101974204 Sāremas iela 1C 01000140051020
3.2.201. Rudzu iela 40 101981410 Apļa iela 3 01001130070001
3.2.202. Rudzu iela 40 101981410 Apļa iela 3 01001132503
3.2.203. Rudzu iela 42 101981427 Apļa iela 5 01001130070003
3.2.204. Rudzu iela 48 101981451 Kātu iela 41 01001130091001
3.2.205. Rudzu iela 48 101981451 Kātu iela 41 01001130091
3.2.206. Sarkandaugavas iela 1 101985153 Aptiekas iela 2A 01000160060002
3.2.207. Sarkandaugavas iela 22 101985258 Limbažu iela 8 01000160171002
3.2.208. Sarkandaugavas iela 24 101985274 Limbažu iela 6 01000160129004
3.2.209. Sarkandaugavas iela 26 k-1 101985305 Limbažu iela 9A 01000152005003
3.2.210. Sarkandaugavas iela 26 k-10 105835026 Limbažu iela 13 01000152001001
3.2.211. Sarkandaugavas iela 26 k-10 105835026 Limbažu iela 13 01000152001
3.2.212. Sarkandaugavas iela 26 k-10 105835026 Limbažu iela 13 k-1 01000152001024
3.2.213. Sarkandaugavas iela 26 k-10 105835026 Limbažu iela 13 k-10 01000152001015
3.2.214. Sarkandaugavas iela 26 k-10 105835026 Limbažu iela 13 k-2 01000152001023
3.2.215. Sarkandaugavas iela 26 k-10 105835026 Limbažu iela 13 k-3 01000152001022
3.2.216. Sarkandaugavas iela 26 k-10 105835026 Limbažu iela 13 k-4 01000152001021
3.2.217. Sarkandaugavas iela 26 k-10 105835026 Limbažu iela 13 k-5 01000152001020
3.2.218. Sarkandaugavas iela 26 k-10 105835026 Limbažu iela 13 k-6 01000152001019
3.2.219. Sarkandaugavas iela 26 k-10 105835026 Limbažu iela 13 k-7 01000152001018
3.2.220. Sarkandaugavas iela 26 k-10 105835026 Limbažu iela 13 k-8 01000152001017
3.2.221. Sarkandaugavas iela 26 k-10 105835026 Limbažu iela 13 k-9 01000152001016
3.2.222. Sarkandaugavas iela 30 101985418 Zāģeru iela 7 01000150115001
3.2.223. Sarkandaugavas iela 30 101985418 Zāģeru iela 7 01000150115
3.2.224. Sarkandaugavas iela 33 k-1 104960904 Zāģeru iela 6 01000152045001
3.2.225. Sarkandaugavas iela 33 k-1 104960904 Zāģeru iela 6 01000152045
3.2.226. Sīmaņa iela 14/16 102636590 Sliežu iela 7B 01000172035016
3.2.227. Sīmaņa iela 6 101990733 Priežu iela 14A 01000170012002
3.2.228. Sīmaņa iela 6 101990733 Priežu iela 14B 01000170012003
3.2.229. Sīmaņa iela 6 101990733 Priežu iela 14D 01000170012006
3.2.230. Sīmaņa iela 6 101990733 Priežu iela 14E 01000170012010
3.2.231. Sliežu iela 19 101993843 Zāģeru iela 11 01000152031001
3.2.232. Sliežu iela 19 101993843 Zāģeru iela 9 01000152031002
3.2.233. Sliežu iela 19 101993843 Zāģeru iela 9 01000152031
3.2.234. Sliežu iela 23 101993868 Gaujienas iela 6 01000150015004
3.2.235. Sliežu iela 6 101993980 Patversmes iela 19 01000170002025
3.2.236. Sliežu iela 6 101993980 Patversmes iela 19 01000170002036
3.2.237. Sliežu iela 6 101993980 Patversmes iela 19 01000170002053
3.2.238. Sliežu iela 6 101993980 Patversmes iela 19 01000170002032
3.2.239. Sliežu iela 6 101993980 Patversmes iela 19 01000170002056
3.2.240. Sliežu iela 6 101993980 Patversmes iela 19 01000170002057
3.2.241. Sliežu iela 6 101993980 Patversmes iela 19 01000170002055
3.2.242. Sliežu iela 6 101993980 Patversmes iela 19 01000170002035
3.2.243. Sliežu iela 6 101993980 Patversmes iela 19 01000170002034
3.2.244. Sliežu iela 6 101993980 Patversmes iela 19 01000170002058
3.2.245. Sliežu iela 6 101993980 Patversmes iela 19 01000170002024
3.2.246. Sliežu iela 6 101993980 Patversmes iela 19 01000170002015
3.2.247. Sliežu iela 6 101993980 Patversmes iela 19 01000170002028
3.2.248. Sliežu iela 6 101993980 Patversmes iela 19 01000170002026
3.2.249. Sliežu iela 6 101993980 Patversmes iela 19 01000170002040
3.2.250. Sliežu iela 6 101993980 Patversmes iela 19 01000170002004
3.2.251. Sliežu iela 6 101993980 Patversmes iela 19 01000170002029
3.2.252. Sliežu iela 6 101993980 Sīmaņa iela 12 01000170002010
3.2.253. Sliežu iela 6 101993980 Sīmaņa iela 12 01000170002009
3.2.254. Tilta iela 11 k-2 102007348 Ceļinieku iela 16 01000160069002
3.2.255. Tilta iela 12 102007380 Alekša iela 12 01000160094003
3.2.256. Tilta iela 12 102007380 Alekša iela 14 01000160094002
3.2.257. Tilta iela 14 102007397 Priežu iela 1 01000160093003
3.2.258. Tilta iela 32 102617490 Sliežu iela 9 01000160207006
3.2.259. Tvaika iela 18 102009778 Ziemeļu iela 7 01000160003001
3.2.260. Tvaika iela 2 102009786 Aptiekas iela 1 k-1 01000160053069
3.2.261. Tvaika iela 2 102009786 Aptiekas iela 1 k-10 01000160053016
3.2.262. Tvaika iela 2 102009786 Aptiekas iela 1 k-11 01000160053068
3.2.263. Tvaika iela 2 102009786 Aptiekas iela 1 k-13 01000160053005
3.2.264. Tvaika iela 2 102009786 Aptiekas iela 1 k-2 01000160053007
3.2.265. Tvaika iela 2 102009786 Aptiekas iela 1 k-3 01000160053001
3.2.266. Tvaika iela 2 102009786 Aptiekas iela 1 k-4 01000160053043
3.2.267. Tvaika iela 2 102009786 Aptiekas iela 1 k-6 01000160053003
3.2.268. Tvaika iela 2 102009786 Aptiekas iela 1 k-7 01000160053006
3.2.269. Tvaika iela 2 102009786 Aptiekas iela 1 k-8 01000160053002
3.2.270. Tvaika iela 2 102009786 Aptiekas iela 1 k-9 01000160053004
3.2.271. Tvaika iela 22A 103334632 Limbažu iela 1A 01000150083001
3.2.272. Tvaika iela 22A 103334632 Limbažu iela 1A 01000150083
3.2.273. Tvaika iela 3 102009882 Aptiekas iela 17A 01000150097001
3.2.274. Tvaika iela 3 102009882 Aptiekas iela 17B 01000150097002
3.2.275. Tvaika iela 44 102009995 Gaujienas iela 2A 01000152023001
3.2.276. Tvaika iela 44 102009995 Gaujienas iela 2A 01000152023
3.2.277. Tvaika iela 48B 102010016 Gaujienas iela 1C 01000152034001
3.2.278. Tvaika iela 48B 102010016 Gaujienas iela 1C 01000152034
3.2.279. Tvaika iela 4C 104457051 Aptiekas iela 3 01000160195015
3.2.280. Tvaika iela 4C 104457051 Aptiekas iela 3 01000160195018
3.2.281. Tvaika iela 4C 104457051 Aptiekas iela 3 01000162042001
3.2.282. Tvaika iela 4C 104457051 Aptiekas iela 3 01000162042
3.2.283. Tvaika iela 54 102010057 Sliežu iela 31 01000150130001
3.2.284. Tvaika iela 54 102010057 Sliežu iela 31 01000150130
3.2.285. Tvaika iela 7 102010145 Aptiekas iela 24 01000150134006
3.2.286. Tvaika iela 7 102010145 Aptiekas iela 26 01000150134005
3.2.287. Tvaika iela 7 102010145 Aptiekas iela 26 01000150134
3.2.288. Vējzaķsala 5 102017535 Rankas iela 5 01000130079001
3.2.289. Vējzaķsala 5 102017535 Rankas iela 5 01000130079
3.2.290. Ziemeļu iela 12 102030665 Limbažu iela 1B 01000150080001
3.2.291. Ziemeļu iela 20 102030720 Lāpstu iela 4A 01000150042002

[3.3.] piešķirt adresācijas objektiem šādas adreses saskaņā ar Adresācijas noteikumu 2.8. un 2.9. apakšpunktu, 9. un 14. punktu:

Nr.p.k. Piešķiramā adrese Kadastra apzīmējums Adresācijas objekts
3.3.1. Aptiekas iela 20 01000160040 Zemes vienība
3.3.2. Bukultu iela 2A 01000170058 Zemes vienība
3.3.3. Bukultu iela 7 01000142067 Zemes vienība
3.3.4. Bukultu iela 7 k-1 01000142052 Zemes vienība
3.3.5. Bukultu iela 7 k-11 01000142076 Zemes vienība
3.3.6. Carnikavas iela 3B 01000682046 Zemes vienība
3.3.7. Ezera iela 27 01000682110 Zemes vienība
3.3.8. Ezera iela 31 01000682109 Zemes vienība
3.3.9. Ezera iela 33 01000680103 Zemes vienība
3.3.10. Ganību dambis 24 k-1 01000142066 Zemes vienība
3.3.11. Ganību dambis 24 k-3 01000142070 Zemes vienība
3.3.12. Ganību dambis 24 k-4 01000142078 Zemes vienība
3.3.13. Ganību dambis 24 k-5 01000142059 Zemes vienība
3.3.14. Ganību dambis 24B 01000142049 Zemes vienība
3.3.15. Ganību dambis 24F 01000142050 Zemes vienība
3.3.16. Ganību dambis 49 01000130114 Zemes vienība
3.3.17. Ganību dambis 58 01000142027 Zemes vienība
3.3.18. Ilzenes iela 23 01000132044 Zemes vienība
3.3.19. Jaunciema 6. līnija 27 01001140009 Zemes vienība
3.3.20. Jaunciema gatve 273 01001130479 Zemes vienība
3.3.21. Kundziņsalas 6. šķērslīnija 2B 01000960003 Zemes vienība
3.3.22. Mīlgrāvja iela 18 01000682022 Zemes vienība
3.3.23. Pededzes iela 7 01000172042 Zemes vienība
3.3.24. Rankas iela 8 01000132005 Zemes vienība
3.3.25. Rāmuļu iela 11 01000140148 Zemes vienība
3.3.26. Rāmuļu iela 17 01000140147 Zemes vienība
3.3.27. Rāmuļu iela 5 01000140043 Zemes vienība
3.3.28. Sāremas iela 10 01000142079 Zemes vienība
3.3.29. Sāremas iela 1B 01000140080 Zemes vienība
3.3.30. Sāremas iela 4 01000142065 Zemes vienība
3.3.31. Sāremas iela 8 01000142053 Zemes vienība
3.3.32. Sliežu iela 5A 01000172061 Zemes vienība
3.3.33. Sliežu iela 7B 01000172052 Zemes vienība
3.3.34. Tvaika iela 30 01000150033 Zemes vienība
3.3.35. Tvaika iela 62 01000682119001 Caurlaide- kafejnīca
3.3.36. Uriekstes iela 1C 01000132000 Zemes vienība
3.3.37. Uriekstes iela 2B 01000130160 Zemes vienība
3.3.38. Uriekstes iela 2C 01000130167 Zemes vienība
3.3.39. Uriekstes iela 2D 01000130168 Zemes vienība
3.3.40. Viestura prospekts 23A 01000950047 Zemes vienība
3.3.41. Viestura prospekts 29A 01000950048 Zemes vienība
3.3.42. Viestura prospekts 37C 01000950049 Zemes vienība
3.3.43. Viestura prospekts 55A 01000950050 Zemes vienība
3.3.44. Viestura prospekts 59A 01000950051 Zemes vienība

[3.4.] likvidēt adresācijas objektiem šādas adreses saskaņā ar Adresācijas noteikumu 30. punktu:

Nr.p.k. Likvidējamā adrese Klasifikatora kods Kadastra apzīmējums
3.4.1. Duntes iela 36/40 104594400 -
3.4.2. Duntes iela 44/46 101878606 -
3.4.3. Ganību dambis 31 101889258 01000130152119, 01000130152120, 01000130152121, 01000130152122, 01000130152123, 01000130152094
3.4.4. Ilzenes iela 2B 104994300 01000130087027
3.4.5. Jaunciema 3. šķērslīnija 1 101836866 01001140085002
3.4.6. Jaunciema gatve 161 101138378 01001140257075
3.4.7. Ostas iela 1 101959056 01000680264008, 01000680264029, 01000680264009, 01000680264011, 01000680264017, 01000680264030, 01000680264020, 0100068026400, 01000680264014
3.4.8. Rāmuļu iela 4 101974204 01000140051021
3.4.9. Sliežu iela 6 101993980 01000170002030

[3.5.] precizēt mainīto ēku telpu grupu adrešu pierakstu atbilstoši mainītajai ēkas adresei, saglabājot uz lēmuma pieņemšanas brīdi Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmā reģistrēto telpu grupas adreses numuru.

Atbilstoši Administratīvā procesa likuma 70. panta pirmajai daļai šis administratīvais akts stājas spēkā ar tā paziņošanas brīdi adresātam. Ar paziņošanu Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" uzskatāms, ka vispārīgais administratīvais akts ir kļuvis zināms administratīvā akta adresātiem. Ar šādu paziņošanu netiek pārkāptas ieinteresēto tiesības uzzināt administratīvo aktu, un šāda paziņošana lielā ieinteresēto personu skaita dēļ ir uzskatāma par saprātīgu.

Saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 77. pantu un 79. panta pirmo daļu šo administratīvo aktu var apstrīdēt Rīgas domes Pilsētas attīstības departamentā Amatu ielā 4, Rīgā viena mēneša laikā no tā spēkā stāšanās dienas, iesniedzot attiecīgu iesniegumu Būvvaldē Amatu ielā 4, Rīgā.

Būvvalde informē, ka ēkas numerācijas zīme jāuzstāda atbilstoši Rīgas domes 22.10.2013. saistošajiem noteikumiem Nr. 62 "Par ielu un laukumu nosaukuma zīmju, ēku, telpu grupu numura zīmju un virziena rādītāju uz infrastruktūras, kultūras vai tūrisma objektiem izvietošanas kārtību Rīgas pilsētā".

Rīgas pilsētas būvvaldes vadītājs I.Vircavs

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par zemes vienību un ēku adrešu maiņu un piešķiršanu Jaunciema, Kundziņsalas, Mīlgrāvja, Sarkandaugavas .. Izdevējs: Rīgas pilsētas būvvalde Veids: lēmums Numurs: BV-16-242-lsPieņemts: 30.05.2016.Stājas spēkā: 01.06.2016.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 105, 01.06.2016. OP numurs: 2016/105.7
Saistītie dokumenti
  • Saistītie dokumenti
282460
01.06.2016
136
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"