Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Rīgas pilsētas būvvaldes lēmums Nr.BV-15-338-ls

Rīgā 2015.gada 22.oktobrī

Par zemes vienību un ēku adrešu maiņu un piešķiršanu Atgāzenes, Bieriņu un Torņakalna apkaimē, Usmas un Gardenes ielās

Rīgas pilsētas būvvalde (turpmāk - Būvvalde) saskaņā ar Administratīvo teritoriju un apdzīvotu vietu likuma 17. panta ceturtajā prim daļā noteikto un atbilstoši Ministru kabineta 03.11.2009. noteikumos Nr. 1269 "Adresācijas sistēmas noteikumi" (turpmāk - Adresācijas noteikumi) noteiktajiem adreses piešķiršanas pamatprincipiem pieņem lēmumu par adreses piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu.

[1.] Būvvalde, izskatot Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmas publiskos datus, Nekustamā īpašuma valsts kadastra informācijas sistēmas datus, dokumentus un adrešu piešķiršanas procesa tiesisko regulējumu,

konstatē:

[1.1.] Saskaņā ar Rīgas domes 07.07.2015. lēmumu Nr. 2778 "Par Dārza ielas posma pārdēvēšanu par Usmas ielu un grozījumu Rīgas domes 03.02.1998. lēmumā Nr.5536" un Rīgas domes 07.07.2015. lēmumu Nr. 2773 "Par Gardenes ielas nosaukuma piešķiršanu un grozījumu Rīgas domes 03.02.1998. lēmumā Nr.5536" veiktajām izmaiņām ielu nosaukumos vairākiem adresācijas objektiem Atgāzenes, Bieriņu un Torņakalna apkaimē, Usmas un Gardenes ielās nepieciešama adreses maiņa atbilstoši Adresācijas noteikumu 11. un 21. punkta prasībām.

[1.2.] Saskaņā ar Adresācijas noteikumu 48.1. apakšpunktu pašvaldības dome vai tās pilnvarota institūcija pieņem lēmumu par šo noteikumu 6. punktam neatbilstošo adrešu maiņu vai precizēšanu.

[1.3.] Rīgas domes 04.04.2014. saistošo noteikumu Nr. 114 "Rīgas pilsētas pašvaldības nolikums" 157.1 punktā noteikts, ka, ja saskaņā ar likumu pirms Būvvaldes lēmuma par adreses piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu, kas tiek izdots kā vispārīgais administratīvais akts, nepieciešams uzklausīt lēmuma iespējamos adresātus, Būvvalde uzklausīšanu var veikt, rīkojot publisko apspriešanu.

[1.4.] Ņemot vērā ievērojamo adresācijas objektu skaitu Atgāzenes, Bieriņu un Torņakalna apkaimē, Usmas un Gardenes ielās, kuriem ir jāmaina vai jāpiešķir adrese, un lielo ieinteresēto personu skaitu, kuru tiesiskās intereses var tikt skartas, Būvvalde 06.08.2015. pieņēma lēmumu Nr. BV-15-10714-ls "Par publiskās apspriešanas rīkošanu zemes vienību un ēku adrešu maiņai un piešķiršanai Atgāzenes, Bieriņu un Torņakalna apkaimē, Usmas un Gardenes ielās", nosakot publiskās apspriešanas norises laiku no 10.08.2015. līdz 07.09.2015. Publiskās apspriešanas laikā tika saņemtas astoņdesmit viena aptaujas anketas un astoņi iesniegumi. Būvvalde 22.10.2015. ir apkopojusi publiskās apspriešanas rezultātus - Nr. BV-15-15248-nd "Publiskās apspriešanas viedokļu apkopojums zemes vienību un ēku adrešu maiņai un piešķiršanai Atgāzenes, Bieriņu un Torņakalna apkaimē, Usmas un Gardenes ielās" un publicējusi tos 23.10.2015. oficiālajā Būvvaldes mājaslapā www.rpbv.lv.

[2.] Būvvalde, izvērtējot tās rīcībā esošo informāciju un konstatētos faktus, pieejamos dokumentus saistībā ar adreses piešķiršanas procesa tiesisko regulējumu, publiskās apspriešanas rezultātus,

secina:

[2.1.] Saskaņā ar Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 17. panta ceturto prim daļu pašvaldības lēmumu par adrešu piešķiršanu, maiņu, precizēšanu vai likvidēšanu var izdot arī vispārīgā administratīvā akta veidā.

Būvvaldes ieskatā pašvaldībai noteiktā adrešu piešķiršanas kompetence (Administratīvo teritoriju un apdzīvotu vietu likuma 17. panta ceturtā prim daļa) nosaka par pienākumu veikt adrešu piešķiršanu, maiņu un sakārtošanu atbilstoši normatīvo aktu prasībām, tai skaitā ieviest adresācijas pamatprincipiem atbilstošu adresāciju Rīgā.

Adresācijas noteikumu 3. punktā ir noteikts, ka adrese ir hierarhiski sakārtotu nosaukumu un numuru - adreses elementu - kopa, kas nodrošina adresācijas objekta atrašanās vietas noteikšanu valstī un ko reģistrē adrešu reģistrā. Ņemot vērā hierarhisko adresācijas sistēmas uzbūvi, ir jāņem vērā, ka, izdarot izmaiņas hierarhiski augstākā adresācijas objektā, izmaiņas ir jāizdara arī attiecīgajiem hierarhiski zemākajiem adresācijas objektiem, kurus skar izdarītās izmaiņas. Rīgas dome faktiski ar šī lēmuma 1.2. punktā minētajiem lēmumiem ir izdarījusi izmaiņas pilsētas ielu adresēs. Piešķirtās ielu adreses skar adresācijas objektus - iepriekš jau eksistējošas ēkas un pastāvošas zemes vienības, kuras ir klasificējamas kā adresācijas objekti un kurām jau tiek lietotas adreses.

Adresācijas noteikumu 11. punkts nosaka, ka pilsētu un ciemu teritoriju daļās, kur ir ielas, apbūvei paredzētajai zemes vienībai vai ēkai piešķir numuru ar piesaisti ielas nosaukumam. Pilsētu un ciemu teritoriju daļās, kur nav ielu, līdz ielu izveidei apbūvei paredzētajai zemes vienībai vai ēkai saglabā vai piešķir nosaukumu. Mēneša laikā pēc ielu izveides un nosaukumu piešķiršanas tām pašvaldības dome vai tās pilnvarota institūcija pieņem lēmumu par apbūvei paredzētās zemes vienības vai ēkas nosaukuma maiņu, aizstājot to ar numuru un piesaistot ielas nosaukumam.

Neviena tiesību norma nesatur tiešu regulējumu par situāciju, kad pie pastāvošas apbūves un esoša ielu tīkla tiek mainītas ielu adreses pie adresācijas objektiem, kuriem jau ir piešķirtas adreses. Lai pilsētas teritorijā nodrošinātu adresācijas sistēmu, kas atbilst tai noteiktajām tiesību normām un mērķim, Būvvaldei, lai nodrošinātu tiesiski pamatotu risinājumu, esošās tiesību normas ir jāpiemēro un jāinterpretē paplašināti.

Spēkā esošie Adresācijas noteikumi nesatur tiešu regulējumu esošajai situācijai, taču atbilstoši Administratīvā procesa likuma 15. panta divpadsmitajai daļai iestāde un tiesa nedrīkst atteikties izlemt jautājumu, pamatojoties uz to, ka šis jautājums nav noregulēts ar likumu vai citu ārējo normatīvo aktu (iestāžu un tiesu juridiskās obstrukcijas aizliegums), līdz ar ko Būvvaldes ieskatā pašvaldībai ir jāvadās atbilstoši Administratīvā procesa likuma 17. panta pirmās daļas 4. punktam un jāinterpretē tiesību normas par adrešu piešķiršanu saistībā ar to izveides mērķiem un jēgu, un jāpieņem tiesiski pamatots lēmums par adreses piešķiršanu vai maiņu arī gadījumos, kad izveidota jauna iela un nav jāveic adresācijas objektam piešķirtā nosaukuma maiņa, bet faktiski jāpārskata adresācijas objektam piešķirtais adreses numurs un tā piesaiste ielai. Vadoties pēc šādas tiesību normu piemērošanas, tiek arī nodrošināta vienotas adresācijas sistēmas ieviešana visā pilsētas teritorijā, jo faktiski, lemjot par adreses piešķiršanu un maiņu, tiek nodrošināta aktuāla adreses numura sasaiste ar ielas nosaukumu un adreses numura atbilstība tā veidošanas principiem. Adresācijas galvenais mērķis ir adresācijas objekta atrašana apvidū, līdz ar ko adresācijai pilsētas teritorijā ir jābūt loģiski izkārtotai un viegli uztveramai. Nav pieļaujams, ka adresācijas objektiem piešķirtās adreses apvidū izvietojas neloģiskā un nereglamentētā secībā vai šobrīd pastāvošai ielai pieguļošam adresācijas objektam, kuram vienīgā pieeja ir no pieguļošās ielas, tiktu saglabāts adreses numurs, kas sasaistīts ar neesošu vai citā vietā esošu ielu.

Būvvaldes ieskatā Adresācijas noteikumu 11. punktā minētās tiesību normas būtība un jēga ir nodrošināt adresācijas sistēmas būtisku principu, kas paredz, piešķirot un veidojot adreses, ievērot vienotu principu, proti, ka adreses numurs ir piešķirams un tātad arī adrese ir lietojama saistībā ar tuvāko ielu, no kuras adreses numurs ir piešķirts. Šāda principa ievērošana veido iespēju arī paredzēt adresācijas objektu secību un nodrošina orientēšanās iespēju. Paplašināti interpretējot iepriekš minētās tiesību normas, Būvvalde ir nonākusi pie secinājuma, ka likumdevējs ir iedibinājis principu pašvaldībai vai tās pilnvarotajai institūcijai, risinot adresācijas jautājumus, nodrošināt vienotas adresācijas sistēmas ieviešanu pašvaldības teritorijā. Konkrētajā gadījumā Būvvalde uzskata, ka jauna ielas nosaukuma piešķiršana Rīgā uzliek pienākumu veikt arī hierarhiski zemāku adresācijas objektu adrešu sakārtošanu atbilstoši Adresācijas noteikumu prasībām. Vadoties no tiesību normu interpretācijas, ir secināms, ka pilsētas teritorijā tiek nodrošināta adresācijas sistēmai atbilstoša adresācijas objektu adrešu piešķiršana.

[2.2.] Adresācijas noteikumu 8. punktā noteikts, ka apbūvei paredzētai zemes vienībai un ēkai pašvaldības dome vai tās pilnvarota institūcija piešķir, maina, likvidē nosaukumu vai numuru saskaņā ar teritorijas plānojumu, detālplānojumu vai zemes ierīcības projektu.

[2.3.] Adresācijas noteikumu 2.9. apakšpunktā noteikts, ka adrese ir piešķirama dzīvošanai, saimnieciskai, administratīvai vai publiskai darbībai paredzētai ēkai vai reāli nodalītai ēkas daļai, 2.10. apakšpunktā noteikts, ka adresācijas objekts ir apbūvei paredzēta zemes vienība, un 2.11. apakšpunktā noteikts, ka adresācijas objekts ir telpu grupa.

[2.4.] Adresācijas noteikumu 6. punktā ir noteikts, ka adresācijas sistēmai piemēro šādus pamatprincipus:

- administratīvajā teritorijā adrese nedrīkst atkārtoties (6.1. apakšpunkts);

- katram adresācijas objektam piešķir vienu adresi (6.2. apakšpunkts);

- adresācijas objektu nosaukumi atbilst Valsts valodas likumā noteiktajām prasībām (6.3. apakšpunkts);

- viena adreses elementa garums nepārsniedz 40 rakstzīmes (6.4. apakšpunkts);

- adresācijas objektu numuros izmanto naturālus skaitļus, kas pierakstīti ar arābu cipariem (6.6. apakšpunkts).

Adresēm Rīgā ir jāatbilst adresācijas sistēmai noteiktajiem pamatprincipiem. Ja Būvvalde konstatē, ka adrese neatbilst noteiktajām prasībām, tad Būvvaldei ir obligāti jāpieņem lēmums par adreses maiņu vai pieraksta precizēšanu. Būvvalde ir konstatējusi, ka vairākas adreses Rīgā atkārtojas vairākiem funkcionāli patstāvīgiem adresācijas objektiem, kas nav pieļaujams, tāpat arī Būvvalde ir konstatējusi, ka vairāku adrešu pierakstā tiek lietoti divi adrešu numuri, kas pierakstīti kā daļskaitlis, kas nonāk pretrunā ar Adresācijas noteikumu 6.6. apakšpunkta prasībām. Būvvaldei, konstatējot lietotu adrešu neatbilstību adresācijas sistēmas prasībām, tās ir jāmaina un attiecīgi jāprecizē to pieraksts. Par konstatētajām adresēm, kas neatbilst adresācijas sistēmas pamatprincipiem, ir organizēta un notikusi publiskā apspriešana.

[2.5.] Adresācijas noteikumu 10. punkts nosaka, ka, ja uz zemes vienības atrodas vairākas funkcionāli nesaistītas ēkas, katrai ēkai piešķir atsevišķu adresi, bet zemes vienībai nosaka adresi, kas piešķirta vienai no ēkām, kas uz tās atrodas, neatkarīgi no tā, vai ēka un zemes vienība ir viena īpašnieka vai vairāku īpašnieku īpašumā (valdījumā).

Būvvaldei gadījumā, kad ēkas adrese nesakrīt ar zemes vienības adresi, ir pienākums mainīt vai piešķirt adresi zemes vienībai, lai izpildītu Adresācijas noteikumu 10. punkta prasības.

[2.6.] Adresācijas noteikumu 21. punktā noteikts, ka pilsētu un ciemu teritoriju daļās, kur ir ielas, apbūvei paredzētai zemes vienībai vai ēkai numuru piešķir saistībā ar tuvāko ielu, no kuras attiecīgajā daļā var nokļūt.

[2.7.] Adresācijas noteikumu 19.1. apakšpunktā noteikts, ka pilsētās zemes vienību un ēku numurus piešķir no ielas sākuma augošā secībā virzienā no apdzīvotās vietas centra uz nomali, ielas kreisajā pusē piešķirot nepāra numurus, labajā pusē - pāra numurus.

[2.8.] Adresācijas noteikumu 20. punkts nosaka, ka, lai izvairītos no iepriekš piešķirtu numuru atkārtošanās, zemes vienības un ēkas numuru papildina ar latviešu alfabēta lielo burtu (20.1. apakšpunkts) vai ar mazo burtu "k" un defisi, aiz defises norādot korpusa numuru (20.2. apakšpunkts).

[2.9.] Adresācijas noteikumu 30. punktā noteikts, ka adresācijas objektam beidzot pastāvēt, pašvaldības dome vai tās pilnvarota institūcija pieņem lēmumu par adreses statusa maiņu adrešu reģistrā.

[2.10.] Būvvalde atbilstoši situācijai apvidū, faktiskajiem un tiesiskajiem apstākļiem ir novērtējusi adresācijas objektu piešķiramās adreses un ir nodevusi tās publiskajai apspriešanai.

[2.11.] Administratīvā procesa likuma 62. panta pirmā daļa noteikts, ka, lemjot par tāda administratīvā akta izdošanu, kurš varētu būt nelabvēlīgs adresātam vai trešajai personai, iestāde noskaidro un izvērtē adresāta vai trešās personas viedokli un argumentus šajā lietā.

[2.12.] Ņemot vērā iepriekš minēto, nepieciešams mainīt ēku un zemes vienību adreses adresācijas objektiem, kuri neatbilst Adresācijas noteikumu 6. un 11. punkta, 19.1. apakšpunkta un 21. punkta prasībām, un piešķirt adreses objektiem, kuriem adreses nav bijušas piešķirtas, bet tās ir piešķiramas atbilstoši Adresācijas noteikumu 2.9. un 2.10. apakšpunkta un 10. punkta prasībām.

[2.13.] Ņemot vērā, ka adrese ir hierarhiski sakārtotu nosaukumu un numuru - adreses elementu - kopa, tad Būvvaldei, veicot hierarhiski augstāka adresācijas objekta ēkas adreses maiņu, vienlaicīgi arī jāprecizē hierarhiski zemāku adresācijas objektu adrešu pieraksts atbilstoši mainītajam ēkas numuram, saglabājot telpu grupu esošo numerāciju.

[2.14.] Adresācijas noteikumu 34. punkts nosaka, ka, ja adresācijas objekta numurs oficiāli mainīts, kā arī ja precizēta pieraksta forma atbilstoši noteikumu prasībām, iepriekšējais numurs juridiski ir identisks jaunajam vai precizētajam numuram. Pēc adreses maiņas vai pieraksta formas precizēšanas lieto jauno numuru.

Tādējādi, ja līdz šim tika izdoti dokumenti, kuros ir fiksēta cita adrese, tie joprojām ir spēkā esoši, un to maiņa veicama tikai tad, ja to vēlas pats dokumenta turētājs, bet attiecībā uz zemesgrāmatu apliecībām īpašuma unikālais identifikators ir kadastra numurs, un tas nemainās.

Būvvalde informē, ka pēc lēmuma par adreses piešķiršanu, maiņu, likvidēšanu vai precizēšanu tiks sniegta informācija Valsts zemes dienestam adrešu reģistrācijai Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmā, kā arī informāciju par aktuālajām adresēm citas valsts informācijas sistēmas un reģistri saņem automātiski no Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmas.

Ja komersanta juridiskā adrese tiek mainīta, tad komersantam par adreses maiņu ir jāinformē Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs, kurš adrešu informācijas aktualizēšanu Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā veic bez maksas.

Personām, kuru dzīvesvieta deklarēta mainītajās adresēs, būtu lietderīgi pārliecināties par deklarētās adreses maiņas faktu. Deklarētās dzīvesvietas adreses pārbaudi var veikt, vēršoties Rīgas pilsētas Iedzīvotāju dzīvesvietas reģistrācijas nodaļās vai elektroniski izmantojot e-pakalpojumu "Mani dati Iedzīvotāju reģistrā", kas pieejams interneta vietnē www.latvija.lv. Plašāka informācija pieejama interneta vietnē www.pmlp.gov.lv un www.riga.lv.

[2.15.] Ievērojot tiesiskos aspektus, kas regulē adreses piešķiršanu, kā arī, ievērojot lietderības apsvērumus, saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 65. panta otro daļu un 66. pantu ir secināms, ka Būvvaldei ir jāpieņem lēmums par adreses maiņu saistībā ar adresēm, kuras neatbilst adresācijas sistēmas pamatprincipiem, lai tiktu ieviesta vienota adresācijas sistēma Rīgā. Adreses maiņa zemes vienībai un ēkai ir nepieciešama, lai nodrošinātu normatīvajos aktos noteikto adrešu veidošanas kārtību, kas noteikta, lai radītu iespējas ātri un viennozīmīgi valsts teritorijā identificēt adresācijas objektu apvidū. Adreses maiņa ir tiesiski pamatota, un ar adreses maiņu faktiski tiks sasniegts tiesisks mērķis. Adreses maiņa atbilstoši Adresācijas noteikumiem ir iespējama vienīgi, izdodot administratīvo aktu, līdz ar ko administratīvā akta izdošana ir vienīgais iespējamais veids, lai nodrošinātu adresācijas objekta identificēšanu apvidū, ievērojot adresācijas sistēmas prasības. Administratīvais akts par adreses maiņu būtiski neierobežo Administratīvā procesa dalībnieku tiesības un tiesiskās intereses, jo vienīgais tiesiskais pienākums, kas izriet saistībā ar administratīvo aktu par adreses maiņu, ir jaunās adreses lietošana, kas nav vērtējama kā tiesību ierobežojums, bet gan kā pienākums, lai nodrošinātu saziņas un atrašanas iespējas. Adresācijas noteikumiem atbilstošu adrešu piešķiršana adresācijas objektiem valsts teritorijā nodrošina valsts, pašvaldības un sabiedrības būtiskās intereses, kas saistītas ar personas sasniedzamību, orientēšanos apvidū un adresācijas objektu identificēšanu. Salīdzinot sabiedrības un valsts pārvaldes intereses ar privātpersonai uzlikto pienākumu lietot piešķirto adresi, ir secināms, ka privātpersonas tiesiskās intereses netiek aizskartas vai kā savādāk ierobežotas, jo persona jau lieto adresi un tai jauns tiesisks pienākums netiek noteikts. Ievērojot Administratīvā procesa likuma 13. pantā noteikto samērīguma principu, ir secināms, ka labumu, ko sabiedrība un valsts pārvalde iegūst ar noteikto ierobežojumu, proti, lietot administratīvā akta adresātam mainīto adresi, kas atbilst pilsētā pastāvošajam ielu tīklam, uzliek administratīvā akta adresātam ļoti nelielu ierobežojumu, taču sabiedrības ieguvums ir ievērojami lielāks, jo sakārtota adresācija nodrošina arī operatīvo dienestu efektīvāku darbību, kas var ietekmēt ar cilvēku veselību un dzīvību saistītus jautājumus.

[3.] Būvvalde, ievērojot minēto un pamatojoties uz Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likuma 17. panta ceturto prim daļu, Adresācijas noteikumu 2.9., 2.10., 2.11. un 6.1. apakšpunktu, 8., 10. un 11. punktu, 19.1., 20.1. un 20.2. apakšpunktu, 21., 28., 29., 30., 36., 41. un 48. punktu, Rīgas domes 07.07.2015. lēmumu Nr. 2778 "Par Dārza ielas posma pārdēvēšanu par Usmas ielu un grozījumu Rīgas domes 03.02.1998. lēmumā Nr.5536", Rīgas domes 07.07.2015. lēmumu Nr. 2773 "Par Gardenes ielas nosaukuma piešķiršanu un grozījumu Rīgas domes 03.02.1998. lēmumā Nr.5536", Būvvaldes oficiālajā mājaslapā www.rpbv.lv publicēto publiskās apspriešanas viedokļu apkopojumu zemes vienību un ēku adrešu maiņai un piešķiršanai Atgāzenes, Bieriņu un Torņakalna apkaimē, Usmas un Gardenes ielās,

nolemj:

[3.1.] mainīt Adresācijas noteikumu 6.1., 6.6. un 19.1. apakšpunktam neatbilstošas esošās adreses, piešķirot jaunas adreses:

Nr.p.k.

Esošā adrese

Klasifikatora kods

Piešķiramā adrese

Kadastra apzīmējums

3.1.1. Abavas iela 1

101847477

Abavas iela 1A 01000550148001
3.1.2. Abavas iela 11

101847493

Abavas iela 11A 01000550143002
3.1.3. Aizupes iela 20

101850491

Aizupes iela 20A 01000830186002
3.1.4. Akmeņu iela 21/23

101813734

Akmeņu iela 21 01000490126001
3.1.5. Akmeņu iela 21/23

101813734

Akmeņu iela 21 01000490126
3.1.6. Akmeņu iela 26/28

101851202

Akmeņu iela 26 01000490124002
3.1.7. Akmeņu iela 26/28

101851202

Akmeņu iela 26 01000490124
3.1.8. Akmeņu iela 38

101851227

Akmeņu iela 19 01000492034001
3.1.9. Akmeņu iela 38

101851227

Akmeņu iela 19 01000492034
3.1.10. Akmeņu iela 38A

101851235

Akmeņu iela 19A 01000492040001
3.1.11. Akmeņu iela 38A

101851235

Akmeņu iela 19A 01000492040
3.1.12. Alsungas iela 7

101852614

Alsungas iela 7A 01000830099002
3.1.13. Alsungas iela 7

101852614

Alsungas iela 7B 01000830099003
3.1.14. Alsungas iela 8

101852622

Alsungas iela 8A 01000830108002
3.1.15. Altonavas iela 2

101814793

Altonavas iela 2A 01000540081004
3.1.16. Altonavas iela 7A

101852807

Altonavas iela 7B 01000540060002
3.1.17. Apguldes iela 27

102637078

Apguldes iela 27B 01000830196002
3.1.18. Apguldes iela 9A

102637053

Apguldes iela 9B 01000830870002
3.1.19. Armitsteda iela 1

101856211

Armitsteda iela 1A 01000530248002
3.1.20. Armitsteda iela 4/6

102637326

Armitsteda iela 6 01000530226001
3.1.21. Armitsteda iela 4/6

102637326

Armitsteda iela 6 01000530226
3.1.22. Asītes iela 2

102637510

Asītes iela 2B 01000830060002
3.1.23. Asītes iela 3

102637527

Asītes iela 3A 01000830053001
3.1.24. Atgāzenes iela 1

101856420

Atgāzenes iela 1B 01000740124004
3.1.25. Atgāzenes iela 16

102637584

Atgāzenes iela 16A 01000740132001
3.1.26. Atgāzenes iela 2

101856525

Atgāzenes iela 2A 01000740128004
3.1.27. Atgāzenes iela 26

101856558

Atgāzenes iela 26A 01000740060002
3.1.28. Atgāzenes iela 4B

102637576

Atgāzenes iela 4C 01000742005008
3.1.29. Aurenieku iela 1

101858176

Aurenieku iela 3 01000830008001
3.1.30. Ābolu iela 5A

106018086

Ābolu iela 7 01001070276
3.1.31. Āpšu iela 20

101854298

Āpšu iela 22 01000532050
3.1.32. Āpšu iela 3

101815641

Āpšu iela 3 k-1 01000530250006
3.1.33. Āpšu iela 3

101815641

Āpšu iela 3A 01000530250002
3.1.34. Ārlavas iela 5

101856180

Ārlavas iela 7 01000550107001
3.1.35. Bauskas iela 16

106025790

Bauskas iela 16E 01000532017002
3.1.36. Bauskas iela 16

106025790

Bauskas iela 16F 01000532017006
3.1.37. Bauskas iela 16

106025790

Bauskas iela 16G 01000530067001
3.1.38. Bauskas iela 2

101819503

Bauskas iela 2 k-8 01000530018012
3.1.39. Bauskas iela 8

101862030

Bauskas iela 8C 01000530025002
3.1.40. Bieķensalas iela 1A

103155867

Bieķensalas iela 10 01000500281006
3.1.41. Bieķensalas iela 1A

103155867

Bieķensalas iela 10 01000502048
3.1.42. Bieķensalas iela 2

101820764

Bieķensalas iela 1 01000500087001
3.1.43. Bieķensalas iela 2

101820764

Bieķensalas iela 1 01000500087
3.1.44. Bieķensalas iela 2A

101820772

Bieķensalas iela 3 01000500087002
3.1.45. Bieķensalas iela 3

101820780

Bieķensalas iela 16 01000500119001
3.1.46. Bieķensalas iela 3

101820780

Bieķensalas iela 18 01000500090002
3.1.47. Bieķensalas iela 3

101820780

Bieķensalas iela 24 01000500089003
3.1.48. Bieķensalas iela 3

101820780

Bieķensalas iela 24 01000500089
3.1.49. Bieķensalas iela 3A

101820797

Bieķensalas iela 22 01000500091001
3.1.50. Bieķensalas iela 3A

101820797

Bieķensalas iela 22 01000500091
3.1.51. Bieķensalas iela 3B

103714832

Bieķensalas iela 20 01000500090001
3.1.52. Bieķensalas iela 3B

103714832

Bieķensalas iela 20 01000500090
3.1.53. Bieķensalas iela 4

104617922

Bieķensalas iela 9 01000500083001
3.1.54. Bieķensalas iela 4

104617922

Bieķensalas iela 9 01000500083
3.1.55. Bieķensalas iela 5

101820803

Bieķensalas iela 12 01000500281001
3.1.56. Bieķensalas iela 5

101820803

Bieķensalas iela 12 01000502047
3.1.57. Bieķensalas iela 5

101820803

Bieķensalas iela 12A 01000502046
3.1.58. Bieķensalas iela 5

101820803

Bieķensalas iela 8 01000500281002
3.1.59. Bieķensalas iela 5

101820803

Bieķensalas iela 8 01000500281
3.1.60. Bieķensalas iela 5B

106133748

Bieķensalas iela 14 01000502045001
3.1.61. Bieķensalas iela 5B

106133748

Bieķensalas iela 14 01000502045
3.1.62. Bieķensalas iela 5C

106184626

Bieķensalas iela 6A 01000500026
3.1.63. Bieķensalas iela 6

101820811

Bieķensalas iela 11 01000502036001
3.1.64. Bieķensalas iela 6

101820811

Bieķensalas iela 11 01000502036
3.1.65. Bieķensalas iela 6

101820811

Bieķensalas iela 13 01000500066003
3.1.66. Bieķensalas iela 6

101820811

Bieķensalas iela 15 01000500066004
3.1.67. Bieķensalas iela 6

101820811

Bieķensalas iela 17 01000500066002
3.1.68. Bieķensalas iela 6

101820811

Bieķensalas iela 19 01000500066008
3.1.69. Bieķensalas iela 6

101820811

Bieķensalas iela 21 01000500066001
3.1.70. Bieķensalas iela 6

101820811

Bieķensalas iela 21 01000500066
3.1.71. Bieķensalas iela 7

101864331

Bieķensalas iela 36 01000502011002
3.1.72. Bieķensalas iela 7

101864331

Bieķensalas iela 36 01000502011
3.1.73. Bieķensalas iela 7

101864331

Bieķensalas iela 38 01000502011003
3.1.74. Bieķensalas iela 7

101864331

Bieķensalas iela 40 01000502011001
3.1.75. Bieķensalas iela 7A

106468006

Bieķensalas iela 26 01000500085001
3.1.76. Bieķensalas iela 7A

106468006

Bieķensalas iela 26 01000500084
3.1.77. Bieķensalas iela 7B

103280623

Bieķensalas iela 30 01000500085011
3.1.78. Bieķensalas iela 7B

103280623

Bieķensalas iela 32 01000500085010
3.1.79. Bieķensalas iela 7B

103280623

Bieķensalas iela 32 01000500086
3.1.80. Biešu iela 2A

104058602

Biešu iela 2B 01000540063008
3.1.81. Biešu iela 5

101864323

Biešu iela 7 01000540064002
3.1.82. Bramberģes iela 21

102641527

Bramberģes iela 21A 01001060122003
3.1.83. Bramberģes iela 25A

101866288

Bramberģes iela 25B 01001060125003
3.1.84. Bramberģes iela 33

101866351

Bramberģes iela 33A 01001060081003
3.1.85. Bramberģes iela 33A

101866351

Bramberģes iela 33B 01001060081005
3.1.86. Bramberģes iela 39

101866392

Bramberģes iela 39A 01001060751
3.1.87. Briņģu iela 2

101822085

Briņģu iela 5 01001070155006
3.1.88. Briņģu iela 2

101822085

Briņģu iela 7 01001070155005
3.1.89. Briņģu iela 2

101822085

Briņģu iela 9 01001070155003
3.1.90. Brūkleņu iela 59

101867675

Brūkleņu iela 59A 01001060009002
3.1.91. Buru iela 13

101869027

Buru iela 13A 01000500069002
3.1.92. Buru iela 2

101869068

Buru iela 4 01000500101002
3.1.93. Buru iela 3

105839226

Buru iela 3A 01000500078002
3.1.94. Buru iela 4

101869076

Buru iela 22 01000500044
3.1.95. Buru iela 9

101869084

Buru iela 9A 01000500075003
3.1.96. Cepļa iela 20

101869927

Cepļa iela 20A 01000530060002
3.1.97. Cēres iela 10

101823511

Cēres iela 10A 01001060156002
3.1.98. Cēres iela 31

101869404

Cēres iela 53 01001060052001
3.1.99. Cēres iela 31

101869404

Cēres iela 53 01001060052
3.1.100. Cēres iela 33

101869412

Cēres iela 55 01001060051002
3.1.101. Cēres iela 33

101869412

Cēres iela 55 01001060051
3.1.102. Cēres iela 35

102612231

Cēres iela 59 01001060050001
3.1.103. Cēres iela 35

102612231

Cēres iela 59 01001060050
3.1.104. Cēres iela 84/86

101869574

Cēres iela 84 01001060240001
3.1.105. Cēres iela 84/86

101869574

Cēres iela 84 01001060240
3.1.106. Cīruļu iela 10/12

102644686

Cīruļu iela 10 01000750427002
3.1.107. Cīruļu iela 10/12

102644686

Cīruļu iela 10 01000750427
3.1.108. Cīruļu iela 4

105875680

Cīruļu iela 2A 01000752293
3.1.109. Codes iela 47

102673885

Codes iela 49 01001060002002
3.1.110. Codes iela 47

102673885

Codes iela 51 01001060002003
3.1.111. Daudzeses iela 16

101875006

Daudzeses iela 16A 01000530088004
3.1.112. Daudzeses iela 6

101875047

Daudzeses iela 6C 01000530100002
3.1.113. Daudzeses iela 7

101875055

Daudzeses iela 7A 01000530105002
3.1.114. Dauguļu iela 63 k-5

104784605

Dauguļu iela 63 01001060588
3.1.115. Dauguļu iela 63/65

104891843

Dauguļu iela 63 01001060588001
3.1.116. Dāliju iela 1

101872082

Dāliju iela 1B 01001050535
3.1.117. Dāliju iela 26

101824312

Dāliju iela 28 01001050023001
3.1.118. Dikļu iela 1

101825917

Dikļu iela 2A 01001052034001
3.1.119. Dikļu iela 1

101825917

Dikļu iela 2A 01001052034
3.1.120. Dikļu iela 26

101876731

Dikļu iela 30 k-1 01001052016005
3.1.121. Dikļu iela 35

105300392

Dikļu iela 35A 01001050192002
3.1.122. Dikļu iela 50

101825941

Dikļu iela 50A 01001050070006
3.1.123. Dikļu iela 84

101876860

Dikļu iela 84A 01001050246003
3.1.124. Dīķa iela 22

101876610

Dīķa iela 22B 01000740055003
3.1.125. Dīķa iela 24

101876643

Dīķa iela 24A 01000740056002
3.1.126. Dīķa iela 24

101876643

Dīķa iela 24B 01000740056003
3.1.127. Dīķa iela 9

102612545

Dīķa iela 9A 01000740570001
3.1.128. Dīķa iela 9

102612545

Dīķa iela 9A 01000740570
3.1.129. Drustu iela 8

101877846

Drustu iela 8B 01001050148001
3.1.130. Druvas iela 12

101877870

Druvas iela 12A 01001050067007
3.1.131. Elejas iela 1

101885355

Elejas iela 4 01001050313001
3.1.132. Elejas iela 1

101885355

Elejas iela 4 01001050313
3.1.133. Elejas iela 1

101885355

Elejas iela 6 01001050313002
3.1.134. Elejas iela 8

101885402

Elejas iela 12 01001050296001
3.1.135. Elejas iela 8

101885402

Elejas iela 12 01001050296
3.1.136. Friča Brīvzemnieka iela 10

101831117

Friča Brīvzemnieka iela 10A 01000540034002
3.1.137. Friča Brīvzemnieka iela 12

102639032

Friča Brīvzemnieka iela 12A 01000540035002
3.1.138. Friča Brīvzemnieka iela 14/16

101888280

Friča Brīvzemnieka iela 14 01000540036002
3.1.139. Friča Brīvzemnieka iela 14/16

101888280

Friča Brīvzemnieka iela 14A 01000540036003
3.1.140. Friča Brīvzemnieka iela 14/16

101888280

Friča Brīvzemnieka iela 14B 01000540036007
3.1.141. Friča Brīvzemnieka iela 14/16

101888280

Friča Brīvzemnieka iela 14C 01000540036006
3.1.142. Friča Brīvzemnieka iela 14/16

101888280

Friča Brīvzemnieka iela 16 01000540036001
3.1.143. Friča Brīvzemnieka iela 14/16

101888280

Friča Brīvzemnieka iela 16 01000540036
3.1.144. Friča Brīvzemnieka iela 14/16

101888280

Friča Brīvzemnieka iela 16A 01000540036005
3.1.145. Friča Brīvzemnieka iela 2

101888303

Friča Brīvzemnieka iela 2A 01000540030002
3.1.146. Friča Brīvzemnieka iela 2

101888303

Friča Brīvzemnieka iela 2B 01000540030003
3.1.147. Friča Brīvzemnieka iela 2

101888303

Friča Brīvzemnieka iela 2C 01000540030004
3.1.148. Friča Brīvzemnieka iela 22

101888328

Friča Brīvzemnieka iela 22A 01000550007002
3.1.149. Friča Brīvzemnieka iela 22

101888328

Friča Brīvzemnieka iela 22B 01000550007004
3.1.150. Friča Brīvzemnieka iela 22

101888328

Friča Brīvzemnieka iela 22C 01000550007003
3.1.151. Friča Brīvzemnieka iela 3

101888336

Friča Brīvzemnieka iela 3A 01000540099004
3.1.152. Friča Brīvzemnieka iela 3

101888336

Friča Brīvzemnieka iela 3B 01000540099003
3.1.153. Friča Brīvzemnieka iela 5

101888352

Friča Brīvzemnieka iela 5A 01000540028001
3.1.154. Friča Brīvzemnieka iela 9

101888393

Friča Brīvzemnieka iela 11 01000540026002
3.1.155. Gardenes iela 8

106603181

Gardenes iela 8 k-6 01000560402
3.1.156. Graudu iela 55

101832826

Graudu iela 55A 01001070370001
3.1.157. Graudu iela 55

101832826

Graudu iela 55B 01001070370002
3.1.158. Graudu iela 59

101832834

Graudu iela 59A 01001070007001
3.1.159. Graudu iela 59

101832834

Graudu iela 59A 01001072178
3.1.160. Graudu iela 59

101832834

Graudu iela 59B 01001070263003
3.1.161. Graudu iela 59

101832834

Graudu iela 59C 01001070007004
3.1.162. Graudu iela 68

101832850

Graudu iela 68A 01001072198001
3.1.163. Graudu iela 68

101832850

Graudu iela 68A 01001070158
3.1.164. Graudu iela 68

101832850

Graudu iela 68B 01001070132002
3.1.165. Graudu iela 68

101832850

Graudu iela 68B 01001070005
3.1.166. Graudu iela 68

101832850

Graudu iela 68C 01001070008
3.1.167. Grobiņas iela 3

101892248

Grobiņas iela 3A 01000550050003
3.1.168. Grobiņas iela 3

101892248

Grobiņas iela 3B 01000550050002
3.1.169. Grobiņas iela 3

101892248

Grobiņas iela 5 01000550050001
3.1.170. Ģimnastikas iela 26

101896054

Ģimnastikas iela 26A 01000740154002
3.1.171. Ģimnastikas iela 30/32

101896095

Ģimnastikas iela 30 01000740014001
3.1.172. Ģimnastikas iela 30/32

101896095

Ģimnastikas iela 30 01000740014
3.1.173. Ģimnastikas iela 45

102674380

Ģimnastikas iela 45A 01000830036002
3.1.174. Ģimnastikas iela 47

101835220

Ģimnastikas iela 47B 01000830035002
3.1.175. Ģimnastikas iela 48

101835237

Ģimnastikas iela 48A 01001060193002
3.1.176. Ģimnastikas iela 9/11

101896296

Ģimnastikas iela 11 01000740050001
3.1.177. Ģimnastikas iela 9/11

101896296

Ģimnastikas iela 9 01000740050018
3.1.178. Ģimnastikas iela 9/11

101896296

Ģimnastikas iela 9 01000740050
3.1.179. Ģipša iela 4A

101896351

Ģipša iela 2A 01000620127
3.1.180. Imulas iela 11

101898515

Imulas iela 11B 01001060300003
3.1.181. Indriķa iela 10

101898765

Indriķa iela 10A 01000540097002
3.1.182. Indriķa iela 4

101898812

Indriķa iela 4A 01000540041002
3.1.183. Indriķa iela 7A

106407117

Indriķa iela 7C 01000550044003
3.1.184. Indriķa iela 8

101836134

Indriķa iela 8 k-1 01000540058004
3.1.185. Īves iela 1

101899646

Īves iela 1A 01000550076002
3.1.186. Jelgavas iela 15/17

101904000

Jelgavas iela 17 01000540003
3.1.187. Jelgavas iela 26

101838314

Jelgavas iela 26 k-1 01000500106007
3.1.188. Jelgavas iela 26

101838314

Jelgavas iela 26 k-2 01000500106008
3.1.189. Jelgavas iela 26

101838314

Jelgavas iela 26 k-3 01000500106012
3.1.190. Jelgavas iela 26

101838314

Jelgavas iela 26 k-4 01000500106002
3.1.191. Jelgavas iela 26

101838314

Jelgavas iela 26 k-5 01000500106001
3.1.192. Jelgavas iela 30

101904105

Jelgavas iela 30A 01000500104001
3.1.193. Jelgavas iela 30

101904105

Jelgavas iela 30B 01000500104002
3.1.194. Jelgavas iela 32

101904121

Jelgavas iela 32A 01000500103003
3.1.195. Jelgavas iela 36

101838347

Jelgavas iela 38 01000500096006
3.1.196. Jelgavas iela 36

101838347

Jelgavas iela 40 01000500096010
3.1.197. Jelgavas iela 44/46

102613610

Jelgavas iela 42 01000500094007
3.1.198. Jelgavas iela 44/46

102613610

Jelgavas iela 42 01000500094
3.1.199. Jelgavas iela 44/46

102613610

Jelgavas iela 42 k-1 01000500094011
3.1.200. Jelgavas iela 45

101838363

Jelgavas iela 45A 01000540009004
3.1.201. Jelgavas iela 48

102642834

Jelgavas iela 44 01000530003001
3.1.202. Jelgavas iela 48

102642834

Jelgavas iela 46 01000530003002
3.1.203. Jelgavas iela 51/53

101904170

Jelgavas iela 53 01000540013001
3.1.204. Jelgavas iela 51/53

101904170

Jelgavas iela 53 01000540013
3.1.205. Jelgavas iela 52

101904187

Jelgavas iela 52A 01000530002005
3.1.206. Jelgavas iela 52

101904187

Jelgavas iela 52B 01000530002003
3.1.207. Jelgavas iela 61A

101838388

Jelgavas iela 61B 01000540187005
3.1.208. Jelgavas iela 62/64

101838396

Jelgavas iela 62 01000530011002
3.1.209. Jelgavas iela 62/64

101838396

Jelgavas iela 62 01000530011
3.1.210. Jelgavas iela 62/64

101838396

Jelgavas iela 62A 01000530011003
3.1.211. Jelgavas iela 62/64

101838396

Jelgavas iela 64 01000530011001
3.1.212. Jelgavas iela 66

101838402

Jelgavas iela 66A 01000530012003
3.1.213. Jelgavas iela 66

101838402

Jelgavas iela 66B 01000530012002
3.1.214. Jelgavas iela 68/72

105790694

Jelgavas iela 68 01000530013024
3.1.215. Jelgavas iela 68/72

105790694

Jelgavas iela 68 01000530013008
3.1.216. Jelgavas iela 68/72

105790694

Jelgavas iela 68 01000530013022
3.1.217. Jelgavas iela 68/72

105790694

Jelgavas iela 68 01000530013021
3.1.218. Jelgavas iela 68/72

105790694

Jelgavas iela 68 01000530013023
3.1.219. Jelgavas iela 68/72

105790694

Jelgavas iela 68 01000530013012
3.1.220. Jelgavas iela 68/72

105790694

Jelgavas iela 68 01000530013011
3.1.221. Jelgavas iela 68/72

105790694

Jelgavas iela 68 01000530013005
3.1.222. Jelgavas iela 68/72

105790694

Jelgavas iela 68 01000530013004
3.1.223. Jelgavas iela 68/72

105790694

Jelgavas iela 68 01000530013017
3.1.224. Jelgavas iela 68/72

105790694

Jelgavas iela 68 01000530013003
3.1.225. Jelgavas iela 68/72

105790694

Jelgavas iela 68 01000530013001
3.1.226. Jelgavas iela 68/72

105790694

Jelgavas iela 68 01000530013002
3.1.227. Jelgavas iela 68/72

105790694

Jelgavas iela 68 01000530013025
3.1.228. Jelgavas iela 68/72

105790694

Jelgavas iela 68 01000530013015
3.1.229. Jelgavas iela 68/72

105790694

Jelgavas iela 68 01000530013016
3.1.230. Jelgavas iela 68/72

105790694

Jelgavas iela 68 01000530013014
3.1.231. Jelgavas iela 68/72

105790694

Jelgavas iela 68 01000530013
3.1.232. Jelgavas iela 68/72

105790694

Jelgavas iela 72 01000530013007
3.1.233. Jelgavas iela 8

101904314

Jelgavas iela 8A 01000500111001
3.1.234. Jelgavas iela 86

101904330

Jelgavas iela 86A 01000530338001
3.1.235. Jelgavas iela 92

101904355

Jelgavas iela 94 01000530251002
3.1.236. Jūrkalnes iela 1 k-1

106597317

Jūrkalnes iela 1 k-1 01000760485
3.1.237. Kabiles iela 10

104994567

Kabiles iela 10A 01001062160002
3.1.238. Kabiles iela 13

101906912

Kabiles iela 13A 01001060643002
3.1.239. Kalnciema iela 36/38

101840657

Kalnciema iela 38 01000590150
3.1.240. Kalvenes iela 5/7

102645317

Kalvenes iela 7 01001060313001
3.1.241. Kalvenes iela 5/7

102645317

Kalvenes iela 7 01001060313
3.1.242. Kantora iela 1

101909661

Kantora iela 1B 01000830029003
3.1.243. Kantora iela 21

102646665

Kantora iela 21A 01001050145002
3.1.244. Kantora iela 25

101909813

Kantora iela 25A 01001050395
3.1.245. Kantora iela 35

101841378

Kantora iela 35B 01001050154001
3.1.246. Kantora iela 46/48

101841417

Kantora iela 48 01001060386001
3.1.247. Kantora iela 46/48

101841417

Kantora iela 48 01001060386
3.1.248. Kantora iela 49/51

101909991

Kantora iela 49 01001050162001
3.1.249. Kantora iela 49/51

101909991

Kantora iela 49 01001050162
3.1.250. Kantora iela 65/67

102613844

Kantora iela 65 01001050043006
3.1.251. Kantora iela 65/67

102613844

Kantora iela 65 01001050043
3.1.252. Kantora iela 68A

101910125

Kantora iela 68B 01001060874001
3.1.253. Kantora iela 68A

101910125

Kantora iela 68B 01001060874
3.1.254. Kantora iela 73/75

101910174

Kantora iela 73 01001050041001
3.1.255. Kantora iela 73/75

101910174

Kantora iela 73 01001050041
3.1.256. Kantora iela 85/87

101910262

Kantora iela 87 01001050032001
3.1.257. Kantora iela 85/87

101910262

Kantora iela 87 01001050032
3.1.258. Kārļa Ulmaņa gatve 2

101841876

Kārļa Ulmaņa gatve 2 k-2 01000530074064
3.1.259. Kārļa Ulmaņa gatve 2

101841876

Kārļa Ulmaņa gatve 2 k-3 01000530074065
3.1.260. Kārļa Ulmaņa gatve 2

101841876

Kārļa Ulmaņa gatve 2 k-4 01000530074054
3.1.261. Kārļa Ulmaņa gatve 2

101841876

Kārļa Ulmaņa gatve 2 k-5 01000530074008
3.1.262. Kārļa Ulmaņa gatve 2A

101841884

Kārļa Ulmaņa gatve 2C 01000500187002
3.1.263. Koku iela 12

101914278

Koku iela 12B 01000530236002
3.1.264. Koku iela 16A

105646418

Koku iela 16B 01000530234004
3.1.265. Koku iela 2

101914317

Koku iela 2 k-1 01000530257004
3.1.266. Koku iela 9/11

101914366

Koku iela 11 01000530110001
3.1.267. Koku iela 9/11

101914366

Koku iela 11 01000530110
3.1.268. Konrāda iela 1

101914542

Konrāda iela 1A 01000530009002
3.1.269. Konrāda iela 9

102647312

Konrāda iela 11 01000530159002
3.1.270. Kurmales iela 5

101921082

Kurmales iela 5B 01001060107002
3.1.271. Kurmenes iela 11

105491223

Kurmenes iela 16 01001060849001
3.1.272. Kurmenes iela 11

105491223

Kurmenes iela 16 01001060849
3.1.273. Kurmenes iela 13

105491231

Kurmenes iela 14 01001062371
3.1.274. Kurmenes iela 15

105491248

Kurmenes iela 12 01001062369
3.1.275. Kurmenes iela 17

105491256

Kurmenes iela 10 01001062370
3.1.276. Kurmenes iela 19

105491264

Kurmenes iela 8A 01001062372
3.1.277. Kurmenes iela 1B

105149524

Kurmenes iela 24 01001062300001
3.1.278. Kurmenes iela 1B

105149524

Kurmenes iela 24 01001062300
3.1.279. Kurmenes iela 2

102614202

Kurmenes iela 11A 01001060181001
3.1.280. Kurmenes iela 2

102614202

Kurmenes iela 11A 01001060181
3.1.281. Kurmenes iela 21

105491272

Kurmenes iela 6A 01001062373001
3.1.282. Kurmenes iela 21

105491272

Kurmenes iela 6A 01001062373
3.1.283. Kurmenes iela 23

105491280

Kurmenes iela 4B 01001062374001
3.1.284. Kurmenes iela 23

105491280

Kurmenes iela 4B 01001062374
3.1.285. Kurmenes iela 25

105491297

Kurmenes iela 2C 01001062376001
3.1.286. Kurmenes iela 25

105491297

Kurmenes iela 2C 01001062376
3.1.287. Kurmenes iela 2A

102647417

Kurmenes iela 9 01001060569001
3.1.288. Kurmenes iela 2A

102647417

Kurmenes iela 9 01001060569
3.1.289. Kurmenes iela 2B

102967067

Kurmenes iela 7 01001062101001
3.1.290. Kurmenes iela 2B

102967067

Kurmenes iela 7 01001062101
3.1.291. Kurmenes iela 3

105149532

Kurmenes iela 22 01001062299001
3.1.292. Kurmenes iela 3

105149532

Kurmenes iela 22 01001062299
3.1.293. Kurmenes iela 4

101921146

Kurmenes iela 15 01001060038003
3.1.294. Kurmenes iela 4

101921146

Kurmenes iela 15 01001060038
3.1.295. Kurmenes iela 4A

105705775

Kurmenes iela 13 01001062361001
3.1.296. Kurmenes iela 4A

105705775

Kurmenes iela 13 01001062361
3.1.297. Kurmenes iela 5

103155922

Kurmenes iela 20 01001062073
3.1.298. Kurmenes iela 6

106302953

Kurmenes iela 17 01001060953001
3.1.299. Kurmenes iela 6

106302953

Kurmenes iela 17 01001060953
3.1.300. Kurmenes iela 8

104617988

Kurmenes iela 19 01001062257001
3.1.301. Kurmenes iela 8

104617988

Kurmenes iela 19 01001062257
3.1.302. Kursīšu iela 1

101921242

Kursīšu iela 1A 01001060222002
3.1.303. Kursīšu iela 19

101921291

Kursīšu iela 17B 01001062004001
3.1.304. Kursīšu iela 19

101921291

Kursīšu iela 17B 01001062004
3.1.305. Laivu iela 1

101923576

Laivu iela 3 01000500118001
3.1.306. Lauteres iela 3

102639081

Lauteres iela 3A 01000750425002
3.1.307. Lauteres iela 5

101924600

Lauteres iela 7 01000750424002
3.1.308. Lauteres iela 5

101924600

Lauteres iela 7 01000750424
3.1.309. Lestenes iela 12

102640051

Lestenes iela 12C 01000750377002
3.1.310. Lestenes iela 12A

101925932

Lestenes iela 12B 01000750698002
3.1.311. Lestenes iela 8A

104309083

Lestenes iela 8B 01000752206001
3.1.312. Liepājas iela 25

101929675

Liepājas iela 25A 01000750126002
3.1.313. Liepājas iela 31

102641808

Liepājas iela 31A 01000750362005
3.1.314. Liepājas iela 37

101929755

Liepājas iela 37A 01000752052001
3.1.315. Liepājas iela 37

101929755

Liepājas iela 37B 01000752052004
3.1.316. Liepājas iela 76A

101930122

Liepājas iela 76B 01001050126
3.1.317. Lībagu iela 9

101926114

Lībagu iela 7 01000752118
3.1.318. Līdaku iela 3

102675044

Līdaku iela 3A 01000750416001
3.1.319. Līdera iela 6

101926436

Līdera iela 4 01000750306001
3.1.320. Līdera iela 6

101926436

Līdera iela 4 01000750306
3.1.321. Līdera iela 8

101926452

Līdera iela 6 01000750305001
3.1.322. Līdera iela 8

101926452

Līdera iela 6 01000752061
3.1.323. Līves iela 14

102614645

Līves iela 14A 01001050122001
3.1.324. Līves iela 6

101932046

Līves iela 6A 01001050118002
3.1.325. Ludviķa iela 3

101934781

Ludviķa iela 3A 01000530156002
3.1.326. Ludviķa iela 3

101934781

Ludviķa iela 3B 01000530156003
3.1.327. Ludviķa iela 4

101934798

Ludviķa iela 6 01000530155002
3.1.328. Makša iela 1/3

101936648

Makša iela 3 01000550164001
3.1.329. Makša iela 1/3

101936648

Makša iela 3 01000550164
3.1.330. Makša iela 18

101936703

Makša iela 18A 01000550158002
3.1.331. Mežotnes iela 13

101951781

Mežotnes iela 13B 01000750383004
3.1.332. Mēmeles iela 15

101948718

Mēmeles iela 16 01001050314001
3.1.333. Mēmeles iela 15

101948718

Mēmeles iela 16 01001050314
3.1.334. Mūkusalas iela 15

101829596

Mūkusalas iela 15 k-1 01000500019001
3.1.335. Mūkusalas iela 33

101955194

Mūkusalas iela 33 k-2 01000500023002
3.1.336. Mūkusalas iela 33

101955194

Mūkusalas iela 33 k-3 01000500023003
3.1.337. Mūkusalas iela 41

101955200

Mūkusalas iela 29D 01000502034004
3.1.338. Mūkusalas iela 41

101955200

Mūkusalas iela 29D 01000502055
3.1.339. Mūkusalas iela 41A

101955217

Mūkusalas iela 31A 01000500022002
3.1.340. Mūkusalas iela 41B

101955225

Mūkusalas iela 42B 01000500124036
3.1.341. Mūkusalas iela 42

101955233

Mūkusalas iela 42A 01000500174008
3.1.342. Mūkusalas iela 42

101955233

Mūkusalas iela 42C 01000500174002
3.1.343. Mūkusalas iela 42

101955233

Mūkusalas iela 42D 01000500174004
3.1.344. Mūkusalas iela 44

101955258

Mūkusalas iela 43A 01000500029009
3.1.345. Mūkusalas iela 44

101955258

Mūkusalas iela 43A 01000500029
3.1.346. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 45 01000500034004
3.1.347. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 45 01000500034009
3.1.348. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 45 01000500034010
3.1.349. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 45 01000500034011
3.1.350. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 45 01000500034012
3.1.351. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 45 01000500034013
3.1.352. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 45 01000500034032
3.1.353. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 45 01000500034027
3.1.354. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 45 01000500034006
3.1.355. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 45 01000500034007
3.1.356. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 45 01000500034008
3.1.357. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 45 01000500034033
3.1.358. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 45 01000500034025
3.1.359. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 45 01000500034024
3.1.360. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 45 01000500034
3.1.361. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 46D 01000500034003
3.1.362. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 47 01000500034023
3.1.363. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 47A 01000500034002
3.1.364. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 47B 01000500034026
3.1.365. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 49 01000500034001
3.1.366. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 49 k-1 01000500034015
3.1.367. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 49 k-10 01000500034029
3.1.368. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 49 k-2 01000500034028
3.1.369. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 49 k-3 01000500034019
3.1.370. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 49 k-4 01000500034021
3.1.371. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 49 k-5 01000500034016
3.1.372. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 49 k-6 01000500034017
3.1.373. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 49 k-7 01000500034031
3.1.374. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 49 k-8 01000500034005
3.1.375. Mūkusalas iela 45/47

101955266

Mūkusalas iela 49 k-9 01000500034034
3.1.376. Mūkusalas iela 45C

101955290

Mūkusalas iela 46C 01000502006001
3.1.377. Mūkusalas iela 45C

101955290

Mūkusalas iela 46C 01000502006
3.1.378. Mūkusalas iela 46

102615454

Mūkusalas iela 46A 01000500032003
3.1.379. Mūkusalas iela 46

102615454

Mūkusalas iela 46B 01000500032002
3.1.380. Mūkusalas iela 51

101955313

Mūkusalas iela 51A 01000500123003
3.1.381. Mūkusalas iela 59

101955346

Mūkusalas iela 59A 01000500117001
3.1.382. Mūkusalas iela 59

101955346

Mūkusalas iela 59A 01000500117
3.1.383. Mūkusalas iela 63

101955354

Mūkusalas iela 63 k-1 01000500054001
3.1.384. Mūkusalas iela 63

101955354

Mūkusalas iela 63 k-1 01000502001
3.1.385. Mūkusalas iela 63

101955354

Mūkusalas iela 63 k-2 01000500054003
3.1.386. Mūkusalas iela 63

101955354

Mūkusalas iela 63 k-2 01000500054
3.1.387. Mūkusalas iela 63

101955354

Mūkusalas iela 63 k-3 01000500054004
3.1.388. Mūkusalas iela 63

101955354

Mūkusalas iela 63 k-4 01000500054002
3.1.389. Mūkusalas iela 9 k-1

104784662

Mūkusalas iela 11 01000502037001
3.1.390. Mūkusalas iela 9/11

101955506

Mūkusalas iela 9 01000502022002
3.1.391. Mūkusalas iela 9/11

101955506

Mūkusalas iela 9 01000502022
3.1.392. Neretas iela 8

101956758

Neretas iela 8A 01000530089002
3.1.393. Ojāra Vācieša iela 14

101957928

Ojāra Vācieša iela 14A 01000550169001
3.1.394. Ojāra Vācieša iela 16

101957944

Ojāra Vācieša iela 16A 01000550037002
3.1.395. Ojāra Vācieša iela 19

101957977

Ojāra Vācieša iela 19A 01000552022002
3.1.396. Ojāra Vācieša iela 19

101957977

Ojāra Vācieša iela 19B 01000552022003
3.1.397. Ojāra Vācieša iela 2

101957985

Ojāra Vācieša iela 2H 01000550004011
3.1.398. Ojāra Vācieša iela 26

101958046

Ojāra Vācieša iela 26B 01000550170002
3.1.399. Ojāra Vācieša iela 28

102694562

Ojāra Vācieša iela 28B 01000550046002
3.1.400. Ojāra Vācieša iela 28

102694562

Ojāra Vācieša iela 28C 01000550046003
3.1.401. Ojāra Vācieša iela 2B

105113851

Ojāra Vācieša iela 2D 01000492030002
3.1.402. Ojāra Vācieša iela 4

102675696

Ojāra Vācieša iela 4A 01000550218003
3.1.403. Ojāra Vācieša iela 43

101958255

Ojāra Vācieša iela 43A 01000550054001
3.1.404. Ojāra Vācieša iela 43

101958255

Ojāra Vācieša iela 43B 01000550054002
3.1.405. Ojāra Vācieša iela 45

101958271

Ojāra Vācieša iela 45A 01000550065002
3.1.406. Ojāra Vācieša iela 48

101958302

Ojāra Vācieša iela 48A 01001060198001
3.1.407. Ojāra Vācieša iela 6

101958376

Ojāra Vācieša iela 6 k-1 01000550018002
3.1.408. Ojāra Vācieša iela 6

101958376

Ojāra Vācieša iela 6 k-2 01000550018008
3.1.409. Ojāra Vācieša iela 6

101958376

Ojāra Vācieša iela 6 k-3 01000550018006
3.1.410. Ojāra Vācieša iela 6

101958376

Ojāra Vācieša iela 6 k-4 01000550018009
3.1.411. Ojāra Vācieša iela 6

101958376

Ojāra Vācieša iela 6 k-5 01000550018011
3.1.412. Ojāra Vācieša iela 69A

103356303

Ojāra Vācieša iela 69B 01000830030003
3.1.413. Ojāra Vācieša iela 69A

103356303

Ojāra Vācieša iela 69C 01000830030004
3.1.414. Pampāļu iela 1A

102615702

Pampāļu iela 1D 01001060970002
3.1.415. Penkules iela 1

101964113

Penkules iela 7 01001060281002
3.1.416. Penkules iela 1

101964113

Penkules iela 7 01001060281
3.1.417. Penkules iela 9

101964371

Penkules iela 17 01001060584001
3.1.418. Penkules iela 9

101964371

Penkules iela 17 01001060584
3.1.419. Priedkalna iela 2A

101968932

Priedkalna iela 2B 01001070432005
3.1.420. Raudas iela 12A

106356355

Raudas iela 12B 01000752020002
3.1.421. Raudas iela 12A

106356355

Raudas iela 12C 01000752020005
3.1.422. Raudas iela 12A

106356355

Raudas iela 12D 01000752020001
3.1.423. Raudas iela 14

101974614

Raudas iela 14A 01000750354002
3.1.424. Raudas iela 2

102616247

Raudas iela 3 01000750070001
3.1.425. Raudas iela 2

102616247

Raudas iela 3 01000750070
3.1.426. Raudas iela 35A

101974823

Raudas iela 39 01000752040001
3.1.427. Raudas iela 35A

101974823

Raudas iela 39 01000752040
3.1.428. Raudas iela 35B

105113876

Raudas iela 37 01000750460002
3.1.429. Raudas iela 35B

105113876

Raudas iela 37 01000750460
3.1.430. Raudas iela 8

101974864

Raudas iela 8A 01000750067002
3.1.431. Robežu iela 32

101978461

Robežu iela 32B 01000830104001
3.1.432. Robežu iela 8

101978621

Robežu iela 8A 01000740001002
3.1.433. Sējas iela 66A

103715110

Sējas iela 86A 01001062048001
3.1.434. Sējas iela 66A

103715110

Sējas iela 86A 01001062048
3.1.435. Sējas iela 84/86

101987140

Sējas iela 86 01001062049001
3.1.436. Sējas iela 84/86

101987140

Sējas iela 86 01001062049
3.1.437. Sīpeles iela 41

102616866

Sīpeles iela 41 k-1 01001060716
3.1.438. Slampes iela 13

101993216

Slampes iela 13A 01001060373004
3.1.439. Spirgus iela 12

101996125

Spirgus iela 14 01000752001
3.1.440. Spoles iela 1

104796798

Spoles iela 2A 01001060007001
3.1.441. Spoles iela 1

104796798

Spoles iela 2A 01001060007
3.1.442. Spoles iela 1A

104796804

Spoles iela 4A 01001060007002
3.1.443. Spoles iela 6

101996221

Spoles iela 6A 01001060616002
3.1.444. Tēriņu iela 1/3

102005875

Tēriņu iela 1 01000550126001
3.1.445. Tēriņu iela 1/3

102005875

Tēriņu iela 3 01000550126009
3.1.446. Tēriņu iela 1/3

102005875

Tēriņu iela 3A 01000550126002
3.1.447. Tēriņu iela 13

102005914

Tēriņu iela 13A 01000550121002
3.1.448. Tēriņu iela 17

102005955

Tēriņu iela 17A 01000550119002
3.1.449. Tēriņu iela 40

102006186

Tēriņu iela 40B 01000830081006
3.1.450. Tēriņu iela 40

102006186

Tēriņu iela 40C 01000830081002
3.1.451. Tēriņu iela 55

102006338

Tēriņu iela 55A 01001060127019
3.1.452. Tēriņu iela 58

102006354

Tēriņu iela 58 k-1 01001060115005
3.1.453. Tēriņu iela 61

102006395

Tēriņu iela 67 01001060094001
3.1.454. Tēriņu iela 61

102006395

Tēriņu iela 67 01001060094
3.1.455. Tēriņu iela 63

102006418

Tēriņu iela 79 01001060419001
3.1.456. Tēriņu iela 63

102006418

Tēriņu iela 79 01001060419
3.1.457. Tipogrāfijas iela 1

102007661

Tipogrāfijas iela 3 01000530170003
3.1.458. Tipogrāfijas iela 10

102007678

Tipogrāfijas iela 10A 01000530128002
3.1.459. Tipogrāfijas iela 12

102007686

Tipogrāfijas iela 12A 01000530114005
3.1.460. Tipogrāfijas iela 2

102646062

Tipogrāfijas iela 2A 01000530125001
3.1.461. Tipogrāfijas iela 4

102007694

Tipogrāfijas iela 4A 01000530126002
3.1.462. Torņakalna iela 18

102646167

Torņakalna iela 18A 01000540056002
3.1.463. Torņakalna iela 24

102008462

Torņakalna iela 24A 01000550031002
3.1.464. Torņakalna iela 3/5

102008495

Torņakalna iela 5 01000540044006
3.1.465. Torņakalna iela 30

102008501

Torņakalna iela 32 01000550028001
3.1.466. Ugāles iela 5

102010715

Ugāles iela 5A 01000750078002
3.1.467. Ugāles iela 8

102010748

Ugāles iela 8A 01000750439001
3.1.468. Uzvaras bulvāris 10

101129561

Uzvaras bulvāris 18 01000490230001
3.1.469. Uzvaras bulvāris 10

101129561

Uzvaras bulvāris 18 01000490230
3.1.470. Uzvaras bulvāris 16

101129594

Uzvaras bulvāris 14 01000490250002
3.1.471. Uzvaras bulvāris 2/4

101129658

Uzvaras bulvāris 10 01000492013007
3.1.472. Uzvaras bulvāris 2/4

101129658

Uzvaras bulvāris 10 01000492013
3.1.473. Uzvaras bulvāris 2/4

101129658

Uzvaras bulvāris 12 01000492013006
3.1.474. Uzvaras bulvāris 2/4

101129658

Uzvaras bulvāris 6 01000490133001
3.1.475. Uzvaras bulvāris 2/4

101129658

Uzvaras bulvāris 6 01000490133
3.1.476. Uzvaras bulvāris 2/4A

104580753

Uzvaras bulvāris 4 01000492025001
3.1.477. Uzvaras bulvāris 2/4A

104580753

Uzvaras bulvāris 4 01000492025
3.1.478. Valguma iela 5

101129721

Valguma iela 4A 01000490253001
3.1.479. Valguma iela 5

101129721

Valguma iela 4A 01000490253
3.1.480. Vecsaules iela 1

102019692

Vecsaules iela 11 01000550108001
3.1.481. Vecsaules iela 1

102019692

Vecsaules iela 11 01000550108
3.1.482. Vecsaules iela 2

102653742

Vecsaules iela 4 01000550165001
3.1.483. Vecsaules iela 5

102019731

Vecsaules iela 1A 01000550229001
3.1.484. Vēja iela 1

102693544

Vēja iela 1A 01000530008002
3.1.485. Vēja iela 11

104596332

Vēja iela 11A 01000530039001
3.1.486. Vēja iela 28

102016951

Vēja iela 28A 01000530033002
3.1.487. Vēja iela 3

102016968

Vēja iela 3A 01000530044001
3.1.488. Vienības gatve 119

103414948

Vienības gatve 119A 01001070555002
3.1.489. Vienības gatve 13

104421057

Vienības gatve 13A 01000540024002
3.1.490. Vienības gatve 20

102021793

Vienības gatve 20 k-1 01000540160003
3.1.491. Vienības gatve 20

102021793

Vienības gatve 20 k-2 01000540160004
3.1.492. Vienības gatve 20

102021793

Vienības gatve 20 k-3 01000540160019
3.1.493. Vienības gatve 20

102021793

Vienības gatve 20C 01000540160016
3.1.494. Vienības gatve 20

102021793

Vienības gatve 20D 01000540160026
3.1.495. Vienības gatve 20

102021793

Vienības gatve 20E 01000540160007
3.1.496. Vienības gatve 20

102021793

Vienības gatve 20F 01000540160008
3.1.497. Vienības gatve 20

102021793

Vienības gatve 20G 01000540160009
3.1.498. Vienības gatve 24

105570328

Vienības gatve 24 k-10 01000540017014
3.1.499. Vienības gatve 24

105570328

Vienības gatve 24 k-11 01000540017042
3.1.500. Vienības gatve 24

105570328

Vienības gatve 24 k-2 01000540017016
3.1.501. Vienības gatve 24

105570328

Vienības gatve 24 k-4 01000540017017
3.1.502. Vienības gatve 24

105570328

Vienības gatve 24 k-5 01000540017012
3.1.503. Vienības gatve 24

105570328

Vienības gatve 24 k-6 01000540017005
3.1.504. Vienības gatve 24

105570328

Vienības gatve 24 k-7 01000540017004
3.1.505. Vienības gatve 24

105570328

Vienības gatve 24 k-8 01000540017048
3.1.506. Vienības gatve 24

105570328

Vienības gatve 24 k-9 01000540017043
3.1.507. Vienības gatve 31

102021832

Vienības gatve 31A 01000540117011
3.1.508. Vienības gatve 32

102021840

Vienības gatve 32 k-1 01000540020004
3.1.509. Vienības gatve 34

102021865

Vienības gatve 34A 01000540070001
3.1.510. Vienības gatve 38

102021898

Vienības gatve 38B 01000540068001
3.1.511. Vienības gatve 41

102021912

Vienības gatve 39 01000540093005
3.1.512. Vienības gatve 42

102021920

Vienības gatve 42A 01000540073003
3.1.513. Vienības gatve 43

102021937

Vienības gatve 43A 01000540094004
3.1.514. Vienības gatve 45

102021945

Vienības gatve 45 k-1 01000540101023
3.1.515. Vienības gatve 45

102021945

Vienības gatve 45 k-10 01000540101014
3.1.516. Vienības gatve 45

102021945

Vienības gatve 45 k-11 01000540101055
3.1.517. Vienības gatve 45

102021945

Vienības gatve 45 k-12 01000540101010
3.1.518. Vienības gatve 45

102021945

Vienības gatve 45 k-13 01000540101009
3.1.519. Vienības gatve 45

102021945

Vienības gatve 45 k-14 01000540101007
3.1.520. Vienības gatve 45

102021945

Vienības gatve 45 k-15 01000540101008
3.1.521. Vienības gatve 45

102021945

Vienības gatve 45 k-16 01000540101005
3.1.522. Vienības gatve 45

102021945

Vienības gatve 45 k-17 01000540101003
3.1.523. Vienības gatve 45

102021945

Vienības gatve 45 k-18 01000540101002
3.1.524. Vienības gatve 45

102021945

Vienības gatve 45 k-19 01000540101001
3.1.525. Vienības gatve 45

102021945

Vienības gatve 45 k-2 01000540101026
3.1.526. Vienības gatve 45

102021945

Vienības gatve 45 k-3 01000540101024
3.1.527. Vienības gatve 45

102021945

Vienības gatve 45 k-4 01000540101074
3.1.528. Vienības gatve 45

102021945

Vienības gatve 45 k-5 01000540101020
3.1.529. Vienības gatve 45

102021945

Vienības gatve 45 k-6 01000540101021
3.1.530. Vienības gatve 45

102021945

Vienības gatve 45 k-7 01000540101035
3.1.531. Vienības gatve 45

102021945

Vienības gatve 45 k-8 01000540101022
3.1.532. Vienības gatve 45

102021945

Vienības gatve 45 k-9 01000540101015
3.1.533. Vienības gatve 48

102021953

Vienības gatve 48A 01000540122002
3.1.534. Vienības gatve 48

102021953

Vienības gatve 48B 01000540122003
3.1.535. Vienības gatve 51

104590081

Vienības gatve 51A 01000740036002
3.1.536. Vienības gatve 51

104590081

Vienības gatve 51B 01000740036004
3.1.537. Vienības gatve 53

102021986

Vienības gatve 53A 01000740037002
3.1.538. Vienības gatve 56

103240604

Vienības gatve 58 01000530259003
3.1.539. Vienības gatve 66

102022055

Vienības gatve 66A 01000530121002
3.1.540. Vienības gatve 69

102694152

Vienības gatve 69A 01000740043001
3.1.541. Vienības gatve 69

102694152

Vienības gatve 69B 01000740043002
3.1.542. Vienības gatve 70

102022071

Vienības gatve 70A 01000530123003
3.1.543. Vienības gatve 75

102022102

Vienības gatve 75B 01000740047002
3.1.544. Vienības gatve 76

102022110

Vienības gatve 74 01000530129002
3.1.545. Vienības gatve 77

102022127

Vienības gatve 77A 01000740048013
3.1.546. Vienības gatve 81

102022168

Vienības gatve 81A 01000740171002
3.1.547. Vienības gatve 83

102618105

Vienības gatve 83A 01000740175002
3.1.548. Zvārdes iela 1

102032572

Zvārdes iela 1A 01000550039004
3.1.549. Zvārdes iela 1

102032572

Zvārdes iela 1B 01000550039014
3.1.550. Zvārdes iela 1

102032572

Zvārdes iela 1C 01000550039002
3.1.551. Zvārdes iela 1

102032572

Zvārdes iela 1D 01000550039003
3.1.552. Zvārdes iela 15

102032611

Zvārdes iela 15A 01000830002002
3.1.553. Bieķensalas iela 2B

106581818

Bieķensalas iela 7 zemes vienība bez kadastra apzīmējuma
3.1.554. Bieķensalas iela 4

104617922

Bieķensalas iela 9 zemes vienība bez kadastra apzīmējuma

[3.2.] mainīt Adresācijas noteikumu 11. un 21. punktam neatbilstošas esošās adreses, piešķirot jaunas adreses:

Nr.p.k.

Esošā adrese

Klasifikatora kods

Piešķiramā adrese

Kadastra apzīmējums

3.2.1. Abavas iela 15A

101847540

Apriķu iela 2 01000550140002
3.2.2. Akmeņu iela 13

101851147

Valguma iela 2A 01000490130002
3.2.3. Akmeņu iela 18A

101813726

Jelgavas iela 2A 01000492036001
3.2.4. Akmeņu iela 18A

101813726

Jelgavas iela 2A 01000492036
3.2.5. Akmeņu iela 18A

101813726

Jelgavas iela 2B 01000492036002
3.2.6. Altonavas iela 20

102611576

Ārlavas iela 1A 01000550111002
3.2.7. Altonavas iela 4

101852776

Gustava iela 2A 01000540082002
3.2.8. Altonavas iela 4

101852776

Gustava iela 2B 01000540082001
3.2.9. Apguldes iela 7

101854634

Engures iela 5 01000830129001
3.2.10. Aurenieku iela 3

102673602

Ojāra Vācieša iela 32C 01000830061
3.2.11. Bauskas iela 11

101861213

Armitsteda iela 8 01000530225002
3.2.12. Bauskas iela 16

106025790

Vēja iela 34 01000532017003
3.2.13. Bauskas iela 16

106025790

Vēja iela 36 01000532017013
3.2.14. Bauskas iela 16

106025790

Vēja iela 38 01000532017005
3.2.15. Bauskas iela 16

106025790

Vēja iela 40 01000532017009
3.2.16. Bauskas iela 16

106025790

Vēja iela 42 01000532017010
3.2.17. Bauskas iela 16

106025790

Vēja iela 44 01000532017012
3.2.18. Bauskas iela 16

106025790

Vēja iela 46 01000532017008
3.2.19. Bauskas iela 16B

104690240

Vēja iela 48 01000532001002
3.2.20. Bauskas iela 6

101861978

Ludviķa iela 11 01000530217001
3.2.21. Bauskas iela 8A

103415402

Ludviķa iela 8 01000530346004
3.2.22. Bauskas iela 8A

103415402

Ludviķa iela 8 01000530346
3.2.23. Bauskas iela 8B

103415410

Ludviķa iela 10 01000530347003
3.2.24. Bauskas iela 8B

103415410

Ludviķa iela 10 01000530347
3.2.25. Bieķensalas iela 2

101820764

Buru iela 17A 01000502013002
3.2.26. Bieķensalas iela 2

101820764

Buru iela 17A 01000502013
3.2.27. Bieķensalas iela 2

101820764

Buru iela 17B 01000502013001
3.2.28. Bieķensalas iela 2A

101820772

Buru iela 3A 01000500079
3.2.29. Bramberģes iela 11

101866142

Codes iela 10C 01001060134001
3.2.30. Bramberģes iela 11

101866142

Codes iela 10C 01001060134
3.2.31. Bramberģes iela 16

101866191

Kabiles iela 3 01001060151001
3.2.32. Bramberģes iela 16

101866191

Kabiles iela 3 01001060151
3.2.33. Bramberģes iela 23

101866255

Codes iela 12A 01001060123001
3.2.34. Bramberģes iela 9A

105529347

Apguldes iela 34 01001062386
3.2.35. Brūkleņu iela 79

104231422

Sējas iela 94 01001060253001
3.2.36. Brūkleņu iela 79

104231422

Sējas iela 94 01001060253
3.2.37. Buru iela 23

102672922

Bieķensalas iela 23 01000500050004
3.2.38. Cēres iela 11

101869308

Kabiles iela 5A 01001060152001
3.2.39. Cēres iela 11

101869308

Kabiles iela 5A 01001060152
3.2.40. Cēres iela 27

105489661

Tēriņu iela 60 k-1 01001069002001
3.2.41. Cēres iela 27

105489661

Tēriņu iela 60 k-1 01001069002
3.2.42. Cēres iela 65

101823544

Kursīšu iela 2B 01001060409001
3.2.43. Cēres iela 65

101823544

Kursīšu iela 2B 01001060409
3.2.44. Cēres iela 73

102644598

Velēnu iela 7 01001060237001
3.2.45. Cēres iela 73

102644598

Velēnu iela 7 01001060237
3.2.46. Codes iela 43B

105625033

Kursīšu iela 2D 01001062136001
3.2.47. Codes iela 43B

105625033

Kursīšu iela 2D 01001062136
3.2.48. Daibes iela 8

101872017

Dauguļu iela 12 01001050011001
3.2.49. Daibes iela 8

101872017

Dauguļu iela 12 01001050011
3.2.50. Dāliju iela 7

101872291

Brūkleņu iela 23 01001050064004
3.2.51. Dārza iela 15A

101872644

Usmas iela 20 01000640358001
3.2.52. Dārza iela 15A

101872644

Usmas iela 20 01000640358
3.2.53. Dārza iela 15B

101872652

Usmas iela 18 01000640359001
3.2.54. Dārza iela 15B

101872652

Usmas iela 18 01000640359
3.2.55. Dārza iela 17

101872660

Usmas iela 16 01000640047001
3.2.56. Dārza iela 17

101872660

Usmas iela 16 01000640047
3.2.57. Dārza iela 19

101872693

Usmas iela 10 01000640046001
3.2.58. Dārza iela 19

101872693

Usmas iela 10 01000640046
3.2.59. Dārza iela 19B

105965234

Usmas iela 12 01000640050
3.2.60. Dārza iela 21

101872724

Usmas iela 4 01000640143001
3.2.61. Dārza iela 21

101872724

Usmas iela 4 01000640143
3.2.62. Dārza iela 21A

101824618

Usmas iela 6 01000640478001
3.2.63. Dārza iela 21A

101824618

Usmas iela 6 01000640478
3.2.64. Dārza iela 23

103409302

Usmas iela 2 01000640142001
3.2.65. Dārza iela 23

103409302

Usmas iela 2 01000640142
3.2.66. Dārza iela 32

101872740

Usmas iela 19 01000640023009
3.2.67. Dārza iela 32

101872740

Usmas iela 19 01000640023
3.2.68. Dārza iela 32A

101872757

Usmas iela 21 01000640023007
3.2.69. Dārza iela 32A

101872757

Usmas iela 23 01000640023005
3.2.70. Dārza iela 34/36

104596373

Usmas iela 15 01000640024001
3.2.71. Dārza iela 34/36

104596373

Usmas iela 15 01000640024
3.2.72. Dārza iela 36

102612385

Usmas iela 17 01000640024002
3.2.73. Dārza iela 36A

101872765

Jaunsaules iela 18B 01000640024003
3.2.74. Dārza iela 36A

101872765

Jaunsaules iela 18B 01000642132
3.2.75. Dārza iela 38

101872773

Usmas iela 11 01000642921002
3.2.76. Dārza iela 38

101872773

Usmas iela 9 01000642921001
3.2.77. Dārza iela 38

101872773

Usmas iela 9 01000642921
3.2.78. Dārza iela 38A

101872781

Jaunsaules iela 18A 01000642080001
3.2.79. Dārza iela 38A

101872781

Jaunsaules iela 18A 01000642080
3.2.80. Dārza iela 42

101872798

Usmas iela 7 01000640353001
3.2.81. Dārza iela 42

101872798

Usmas iela 7 01000640353
3.2.82. Dārza iela 46

101872804

Morica iela 16 01000640169001
3.2.83. Dārza iela 46

101872804

Morica iela 16 01000642156
3.2.84. Dārza iela 46

101872804

Morica iela 16A 01000642170
3.2.85. Dārza iela 48

101872812

Usmas iela 5 01000640273001
3.2.86. Dārza iela 48

101872812

Usmas iela 5 01000640273
3.2.87. Dārza iela 50

102612393

Usmas iela 1 01000640148001
3.2.88. Dārza iela 50

102612393

Usmas iela 1 01000640148
3.2.89. Dārza iela 52

101824675

Usmas iela 3 01000640148005
3.2.90. Dikļu iela 91

101876893

Upesgrīvas iela 22 01001050006002
3.2.91. Dzelzceļa iela 11C

106525335

Ģimnastikas iela 25A 01000832040
3.2.92. Dzelzceļa iela 23B

105579754

Sējas iela 1 01001060164
3.2.93. Friča Brīvzemnieka iela 18

101888297

Indriķa iela 2A 01000540040001
3.2.94. Friča Brīvzemnieka iela 18

101888297

Indriķa iela 2A 01000540040
3.2.95. Friča Brīvzemnieka iela 24

101831125

Cigoriņu iela 1 01000550006001
3.2.96. Friča Brīvzemnieka iela 24

101831125

Cigoriņu iela 1 01000550006
3.2.97. Friča Brīvzemnieka iela 24

101831125

Cigoriņu iela 3 01000550006002
3.2.98. Friča Brīvzemnieka iela 24

101831125

Cigoriņu iela 5 01000550006003
3.2.99. Ģimnastikas iela 36

101896126

Aizupes iela 7A 01000832008002
3.2.100. Ģimnastikas iela 38

101896142

Apguldes iela 16A 01000830790002
3.2.101. Ģimnastikas iela 39

101896150

Tēriņu iela 38B 01000830079002
3.2.102. Īves iela 3

101899662

Zvārdes iela 4A 01000550077002
3.2.103. Jelgavas iela 36

101838347

Buru iela 1 01000500096001
3.2.104. Jelgavas iela 37

101838355

Vienības gatve 14 01000540001005
3.2.105. Jelgavas iela 37

101838355

Vienības gatve 16 01000540001002
3.2.106. Jelgavas iela 63 k-1

105105065

Satiksmes iela 3 01000540018008
3.2.107. Jelgavas iela 67

101904267

Vanagu iela 4 k-1 01000540178002
3.2.108. Jelgavas iela 86

101904330

Armitsteda iela 4 01000530338
3.2.109. Kalvenes iela 24B

105676852

Imulas iela 12A 01001062393
3.2.110. Kantora iela 70A

101910158

Dauguļu iela 47 01001060400001
3.2.111. Kantora iela 70A

101910158

Dauguļu iela 47 01001060400
3.2.112. Kantora iela 86

101910270

Upesgrīvas iela 54 01001060005001
3.2.113. Kantora iela 86

101910270

Upesgrīvas iela 54 01001060005
3.2.114. Koku iela 7

101914341

Āpšu iela 16A 01000530111002
3.2.115. Koku iela 7

101914341

Āpšu iela 16B 01000530111003
3.2.116. Kurmenes iela 1

101921121

Sīpeles iela 35B 01001060037001
3.2.117. Kurmenes iela 1

101921121

Sīpeles iela 35C 01001060037
3.2.118. Kurmenes iela 1A

101921138

Sīpeles iela 35C 01001060037009
3.2.119. Laidzes iela 7

101923078

Līdaku iela 7 01000750418005
3.2.120. Liepājas iela 56

101930001

Līdaku iela 13 01000750468003
3.2.121. Liepājas iela 60

101930018

Lutriņu iela 2 k-1 01000750442001
3.2.122. Liepājas iela 60

101930018

Lutriņu iela 2 k-1 01000750442
3.2.123. Liepājas iela 60

101930018

Lutriņu iela 2 k-2 01000750442003
3.2.124. Liepājas iela 68A

104960535

Lestenes iela 11 01000752091001
3.2.125. Liepājas iela 68A

104960535

Lestenes iela 11 01000752091
3.2.126. Lībagu iela 1

101926050

Līdaku iela 11 01000750455001
3.2.127. Lutriņu iela 6

101935855

Lestenes iela 4A 01000750386005
3.2.128. Lutriņu iela 6

101935855

Lestenes iela 4A 01000750386
3.2.129. Makša iela 14

102644323

Apriķu iela 3 01000550155001
3.2.130. Mārupes iela 27

101940238

Gardenes iela 7 01000562051001
3.2.131. Mārupes iela 27

101940238

Gardenes iela 7 01000562051
3.2.132. Mārupes iela 29

101940254

Gardenes iela 5 01000562052001
3.2.133. Mārupes iela 29

101940254

Gardenes iela 5 01000562052
3.2.134. Mārupes iela 31

101940287

Gardenes iela 3 01000562053001
3.2.135. Mārupes iela 31

101940287

Gardenes iela 3 01000562053
3.2.136. Mārupes iela 43

101940391

Gardenes iela 9 01000562029001
3.2.137. Mārupes iela 43

101940391

Gardenes iela 9 01000562029
3.2.138. Mežotnes iela 50

101952115

Dauguļu iela 2 k-1 01001052159001
3.2.139. Mežotnes iela 9C

104456958

Lutriņu iela 5D 01000752201001
3.2.140. Mežotnes iela 9C

104456958

Lutriņu iela 5D 01000752201
3.2.141. Mūkusalas iela 51

101955313

Buru iela 14 01000500123009
3.2.142. Mūkusalas iela 51

101955313

Buru iela 16 01000500123001
3.2.143. Neretas iela 10

101956717

Daudzeses iela 18 01000530087001
3.2.144. Neretas iela 10

101956717

Daudzeses iela 18 01000530087
3.2.145. Ojāra Vācieša iela 26A

101958054

Tīreļa iela 4 01000550101001
3.2.146. Ojāra Vācieša iela 26A

101958054

Tīreļa iela 4 01000550101
3.2.147. Ojāra Vācieša iela 49

101958310

Gulbenes iela 2 k-1 01000550074005
3.2.148. Ojāra Vācieša iela 71

101958464

Kantora iela 1A 01000830031002
3.2.149. Olīvu iela 3

101958640

Gustava iela 10 01000540126002
3.2.150. Ozolnieku iela 13

101959763

Raudas iela 17A 01000750336001
3.2.151. Ozolnieku iela 13

101959763

Raudas iela 17A 01000750336
3.2.152. Ozolnieku iela 16

101959788

Mežotnes iela 23 k-1 01000750358002
3.2.153. Priedkalna iela 1

101968916

Dīķa iela 38 01001070001001
3.2.154. Priedkalna iela 1

101968916

Dīķa iela 38 01001070001
3.2.155. Priedkalna iela 1A

106204121

Dīķa iela 36 01001070298001
3.2.156. Priedkalna iela 1A

106204121

Dīķa iela 36 01001070298
3.2.157. Raudas iela 12

101974591

Liepājas iela 35 01000750068006
3.2.158. Raudas iela 12

101974591

Liepājas iela 35 k-1 01000750068005
3.2.159. Raudas iela 12

101974591

Liepājas iela 35 k-2 01000750363007
3.2.160. Raudas iela 12

101974591

Liepājas iela 35 k-3 01000750068002
3.2.161. Robežu iela 28

101978332

Apguldes iela 2 01000830134002
3.2.162. Robežu iela 3 k-6

101978404

Tēriņu iela 16 k-1 01000552005014
3.2.163. Robežu iela 3A

101978517

Tēriņu iela 16A 01000550234001
3.2.164. Robežu iela 3A

101978517

Tēriņu iela 16A 01000550234
3.2.165. Sējas iela 35

101986758

Tēriņu iela 71 01001060801001
3.2.166. Sējas iela 35

101986758

Tēriņu iela 73 01001060801002
3.2.167. Sējas iela 41

101986813

Kalvenes iela 52 01001060208001
3.2.168. Sējas iela 41

101986813

Kalvenes iela 52 01001060208
3.2.169. Sējas iela 48

102636131

Tēriņu iela 75 01001060098001
3.2.170. Sējas iela 48

102636131

Tēriņu iela 75 01001060098
3.2.171. Sējas iela 89

101987173

Dauguļu iela 89 01001060020001
3.2.172. Sīpeles iela 41 k-4

105205160

Sējas iela 96B 01001060716006
3.2.173. Sīpeles iela 41 k-5

105205177

Sējas iela 98B 01001060716003
3.2.174. Sīpeles iela 41 k-6

105205185

Sējas iela 96A 01001060716005
3.2.175. Sīpeles iela 41 k-7

105205193

Sējas iela 98A 01001060716004
3.2.176. Torņakalna iela 16

102008438

Biešu iela 4A 01000542012001
3.2.177. Torņakalna iela 16

102008438

Biešu iela 4A 01000542012
3.2.178. Uzvaras bulvāris 20

105059858

Ojāra Vācieša iela 2 k-1 01000490256003
3.2.179. Uzvaras bulvāris 20

105059858

Ojāra Vācieša iela 2 k-1 01000490256
3.2.180. Uzvaras bulvāris 20

105059858

Ojāra Vācieša iela 2 k-2 01000490256004
3.2.181. Uzvaras bulvāris 20

105059858

Ojāra Vācieša iela 2 k-3 01000490256001
3.2.182. Vēja iela 20A

105870212

Cepļa iela 10 01000530035008
3.2.183. Vēja iela 20A

105870212

Cepļa iela 12 01000530035006
3.2.184. Vēja iela 4

102017004

Bieķensalas iela 2 01000530004003
3.2.185. Vēja iela 4

102017004

Bieķensalas iela 2 01000532040
3.2.186. Vienības gatve 101

104421065

Graudu iela 47 01001070153003
3.2.187. Vienības gatve 105

102021422

Briņģu iela 3 01001070013003
3.2.188. Vienības gatve 115

102021496

Kaplavas iela 2C 01001070025001
3.2.189. Vienības gatve 115

102021496

Kaplavas iela 2C 01001070025
3.2.190. Vienības gatve 115

102021496

Kaplavas iela 2D 01001070025003
3.2.191. Vienības gatve 117

106297030

Bārbeles iela 1 k-1 01001072118001
3.2.192. Vienības gatve 117

106297030

Bārbeles iela 1 k-1 01001072118005
3.2.193. Vienības gatve 117

106297030

Bārbeles iela 1 k-2 01001072118002
3.2.194. Vienības gatve 117

106297030

Bārbeles iela 1 k-3 01001072118003
3.2.195. Vienības gatve 117

106297030

Bārbeles iela 1 k-4 01001072118004
3.2.196. Vienības gatve 24

105570328

Jelgavas iela 57 01000540017020
3.2.197. Vienības gatve 24

105570328

Jelgavas iela 57 k-1 01000540017001
3.2.198. Vienības gatve 24

105570328

Jelgavas iela 57 k-2 01000540017019
3.2.199. Vienības gatve 34

102021865

Satiksmes iela 2A 01000540070004
3.2.200. Vienības gatve 42

102021920

Vanagu iela 3 01000540073002
3.2.201. Vienības gatve 51

104590081

Robežu iela 2A 01000740036001
3.2.202. Vienības gatve 56

103240604

Āpšu iela 9 01000530259002

[3.3.] piešķirt adresācijas objektiem šādas adreses saskaņā ar Adresācijas noteikumu 10. punktu:

Nr.p.k.

Piešķiramā adrese

Kadastra apzīmējums

3.3.1. Asītes iela 3A 01000830053
3.3.2. Bieķensalas iela 28 01000502043002
3.3.3. Liepājas iela 76A 01001050545

[3.4.] likvidēt adresācijas objektiem šādas adreses saskaņā ar Adresācijas noteikumu 30. punktu:

Nr.p.k.

Likvidējamā adrese

Klasifikatora kods

3.4.1. Bieķensalas iela 1C 105967904
3.4.2. Bieķensalas iela 1D 105967912
3.4.3. Bieķensalas iela 1B 105967920
3.4.4. Bauskas iela 5 101819577
3.4.5. Bramberģes iela 44 101866472
3.4.6. Buru iela 15A 101869043
3.4.7. Mūkusalas iela 9 k-2 104891948

[3.5.] precizēt mainīto ēku telpu grupu adrešu pierakstu atbilstoši mainītajai ēkas adresei, saglabājot uz lēmuma pieņemšanas brīdi Valsts adrešu reģistra informācijas sistēmā reģistrēto telpu grupas adreses numuru.

Atbilstoši Administratīvā procesa likuma 70. panta pirmajai daļai šis administratīvais akts stājas spēkā ar tā paziņošanas brīdi adresātam. Ar paziņošanu Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" uzskatāms, ka vispārīgais administratīvais akts ir kļuvis zināms administratīvā akta adresātiem. Ar šādu paziņošanu netiek pārkāptas ieinteresēto tiesības uzzināt administratīvo aktu, un šāda paziņošana lielā ieinteresēto personu skaita dēļ ir uzskatāma par saprātīgu.

Saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 77. pantu un 79. panta pirmo daļu šo administratīvo aktu var apstrīdēt Rīgas domes Pilsētas attīstības departamentā Amatu ielā 4, Rīgā viena mēneša laikā no tā spēkā stāšanās dienas, iesniedzot attiecīgu iesniegumu Būvvaldē Amatu ielā 4, Rīgā.

Būvvalde informē, ka ēkas numerācijas zīme jāuzstāda atbilstoši Rīgas domes 22.10.2013. saistošajiem noteikumiem Nr. 62 "Par ielu un laukumu nosaukuma zīmju, ēku, telpu grupu numura zīmju un virziena rādītāju uz infrastruktūras, kultūras vai tūrisma objektiem izvietošanas kārtību Rīgas pilsētā".

Rīgas pilsētas būvvaldes vadītājs I.Vircavs

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par zemes vienību un ēku adrešu maiņu un piešķiršanu Atgāzenes, Bieriņu un Torņakalna apkaimē, .. Izdevējs: Rīgas pilsētas būvvalde Veids: lēmums Numurs: BV-15-338-lsPieņemts: 22.10.2015.Stājas spēkā: 27.10.2015.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 210, 27.10.2015. OP numurs: 2015/210.17
Saistītie dokumenti
  • Saistītie dokumenti
277394
27.10.2015
136
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"