Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Finansu ministrijas rīkojums nr.355

1995.gada 1.augustā

Par kārtību, kādā izsniedzamas speciālas atļaujas (licences) tabakas izstrādājumu izgatavošanai realizācijai, ievešanai realizācijai un vairumtirdzniecībai

Saskaņā ar Ministru kabineta 1995.gada 30.maija noteikumiem nr.143 "Tabakas izstrādājumu marķēšanas, pārvadāšanas, uzglabāšanas un realizācijas noteikumi" un 1995.gada 30.maija noteikumiem nr.144 "Grozījumi Ministru kabineta noteikumos nr.77 "Noteikumi par valsts nodevu par speciālās atļaujas (licences) izsniegšanu atsevišķiem uzņēmējdarbības veidiem"":

1. Izveidot komisiju speciālo atļauju (licenču) izsniegšanai tabakas izstrādājumu izgatavošanai realizācijai, ievešanai realizācijai un vairumtirdzniecībai (turpmāk tekstā - "licencēšanas komisija") 8 cilvēku sastāvā.

Licencēšanas komisijas priekšsēdētājs:

A.Kodoliņš - Finansu ministrijas Nodokļu politikas departamenta direktors.

Licencēšanas komisijas priekšsēdētāja vietnieks:

V.Desainis - Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles departamenta

Tabakas marķēšanas daļas priekšnieks.

Licencēšanas komisijas dalībnieki:

I.Āriņa - Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles departamenta Tabakas

marķēšanas daļas vecākā referente;

A.Burka - Ekonomikas ministrijas Rūpniecības politikas departamenta

Investīciju piesaistes un uzņēmējdarbības veicināšanas nodaļas vadītāja;

A.Kleinberga - Labklājības ministrijas Veselības departamenta Veselības

veicināšanas nodaļas vadītāja vietniece;

M.Krams - Zemkopības ministrijas Ārējo sakaru departamenta direktors;

A.Laukroze - Iekšlietu ministrijas Policijas departamenta Galvenās

Kriminālpolicijas pārvaldes Pārvaldes cīņai ar noziegumiem

ekonomikas sfērā priekšnieka vietnieks;

M.Melers - Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles departamenta

direktora konsultants.

2. Apstiprināt pievienoto Kārtību, kādā izsniedzamas speciālās atļaujas (licences) tabakas izstrādājumu izgatavošanai realizācijai, ievešanai realizācijai un vairumtirdzniecībai.

3. Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles departamenta Tabakas marķēšanas daļai nodrošināt Licencēšanas komisijas darbību.

4. Atzīt par spēku zaudējušiem šādus Finansu ministrijas rīkojumus:

4.1. 1994.gada 11.maija rīkojumu nr.154 "Par kārtību, kādā izsniedzamas speciālās atļaujas (licences) tabakas izstrādājumu izgatavošanai realizācijai, ievešanai realizācijai un vairumtirdzniecībai";

4.2. 1995.gada 31.janvāra rīkojumu nr.49 "Par grozījumiem kārtībā, kādā izsniedzamas speciālās atļaujas (licences) tabakas izstrādājumu izgatavošanai realizācijai, ievešanai realizācijai un vairumtirdzniecībai".

Finansu ministre I.Sāmīte

Kārtība,

kādā izsniedzamas speciālās atļaujas (licences)

tabakas izstrādājumu izgatavošanai realizācijai,

ievešanai realizācijai un vairumtirdzniecībai

1. Saskaņā ar Latvijas Republikas Ministru kabineta 1995.gada 30.maija noteikumiem nr.143 "Tabakas izstrādājumu marķēšanas, pārvadāšanas, uzglabāšanas un realizācijas noteikumi" speciālās atļaujas (licences) tabakas izstrādājumu ražošanai realizācijai, ievešanai realizācijai un vairumtirdzniecībai izsniedz Finansu ministrija.

2. Lēmumu par speciālās atļaujas (licences) izsniegšanu pieņem Finansu ministrijas izveidotā Licencēšanas komisija.

Licencēšanas komisija izskata iesniegtos pieteikumus par speciālo atļauju (licenču) izsniegšanu:

- tabakas izstrādājumu izgatavošanai realizācijai - uz pieciem gadiem;

- tabakas izstrādājumu ievešanai realizācijai - uz vienu gadu;

- tabakas izstrādājumu vairumtirdzniecībai - uz vienu gadu.

Licenču derīguma termiņu nosaka Ministru kabineta 1995.gada 30.maija noteikumi nr.144 "Grozījumi Ministru kabineta 1995.gada 31.marta noteikumos nr.77 "Noteikumi par valsts nodevu par speciālās atļaujas (licences) izsniegšanu atsevišķiem uzņēmējdarbības veidiem"".

Licences tiek izsniegtas uz katru tabakas izstrādājumu realizācijas (tirdzniecības) vietu.

3. Licencēšanas komisijas sēdi vada komisijas priekšsēdētājs, bet viņa prombūtnes laikā - komisijas priekšsēdētāja vietnieks. Pēc Licencēšanas komisijas ieskatiem uz sēdi tiek uzaicinātas ieinteresētās personas.

4. Licencēšanas komisija pieņem lēmumus ar vienkāršu balsu vairākumu. Ja balsu vairākuma nav, izšķirošā balss ir sēdes vadītājam. Katram komisijas loceklim ir viena balss. Licencēšanas komisija ir lemttiesīga, ja tās sēdē piedalās ne mazāk kā puse no komisijas sastāva.

5. Licencēšanas komisijas sēdes protokolē. Protokolu paraksta sēdes vadītājs un visi komisijas locekļi, kas piedalījušies komisijas sēdē.

6. Licencēšanas komisija ir tiesīga pieņemt lēmumu:

6.1. par speciālās atļaujas (licences) izsniegšanu;

6.2. par atteikumu izsniegt speciālo atļauju (licenci);

6.3. par izsniegtās speciālās atļaujas (licences) anulēšanu;

6.4. par jaunas licences izsniegšanu, izbeidzoties iepriekš izsniegtās speciālās atļaujas (licences) derīguma termiņam;

6.5. par atteikumu izsniegt jaunu speciālo atļauju (licenci), izbeidzoties iepriekš izsniegtās licences derīguma termiņam;

6.6. par speciālās atļaujas (licences) anulēšanu, ja uzņēmums (uzņēmējsabiedrība) sešu mēnešu laikā nav uzsācis tabakas izstrādājumu realizāciju;

6.7. par speciālās atļaujas (licences) anulēšanu, ja uzņēmuma (uzņēmējsabied-rības) tabakas izstrādājumu realizācijas apjoms sešu mēnešu laikā ir mazāks par:

6.7.1. 450 tūkstošiem cigarešu paciņu - ievešanai realizācijai;

6.7.2. 100 tūkstošiem cigarešu paciņu - vairumtirdzniecībai;

6.8. par atteikumu izsniegt speciālo atļauju (licenci) vai to anulēt, ja uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) darbībā tiek konstatēti pārkāpumi, kas paredzēti:

6.8.1. Ministru kabineta noteikumos;

6.8.2. Administratīvo pārkāpumu kodeksā;

6.8.3. Kriminālkodeksā;

6.8.4. citos Latvijas Republikas tiesībaktos.

7. Speciālās atļaujas (licences) visa veida tabakas izstrādājumu izgatavošanai realizācijai, ievešanai realizācijai un vairumtirdzniecībai:

7.1. var tikt saņemta, ja uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) apmaksātais pamatkapitāls ieteikuma iesniegšanas brīdī (dienā) nav mazāks par Ls 2000;

7.2. ir derīga, ja to izmanto tikai tā juridiskā persona, kurai tā izsniegta;

7.3. dod tiesības veikt attiecīgas darbības tikai licencē norādītajā vietā;

7.4. netiek izsniegta uz tirdzniecības vietu, kuras lietderīgā platība ir mazāka par 50 m2.

8. Lai saņemtu speciālo atļauju (licenci), jāiesniedz pieteikums Licencēšanas komisijai.

Pieteikumam jāpievieno:

8.1. uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) reģistrācijas apliecības noraksts (oriģinālu uzrāda, iesniedzot pieteikumu);

8.2. uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) statūtu kopija;

8.3. Valsts ieņēmumu dienesta attiecīgās nodaļas izziņa par stāšanos nodokļu maksātāju uzskaitē, par pilnīgu norēķināšanos ar budžetu un par to norēķina kontu paziņošanu, kas tiks izmantoti norēķinos par tabakas izstrādājumiem;

8.4. administratīvās teritorijas pašvaldības dokumentāli apliecināta (apstiprināta) piekrišana attiecīgās uzņēmējdarbības veikšanai pieteikumā norādītajās tirdzniecības (realizācijas ) vietās;

8.5. deklarācija par tabakas izstrādājumu uzglabāšanas vietām un tabakas izstrādājumu krājumiem pieteikuma iesniegšanas brīdī (dienā);

8.6. dokumentāls apliecinājums uzņēmumam (uzņēmējsabiedrībai) par tabakas izstrādājumu ieguves avotiem, tabakas izstrādājumu licences saņemšanai ievešanai, brīvai realizācijai nepieciešams tabakas izstrādājumu ražotāja apliecinājums, ka licences saņēmējs ir uzņēmums (uzņēmējsabiedrība), kurš pilnvarots realizēt ražotāja tabakas izstrādājumus;

8.7. deklarācija par realizējamo tabakas izstrādājumu apjomu un sortimentu licences darbības laikā;

8.8. īpašumtiesības apliecinošs dokuments vai nomas līgums telpām, kurās tiks uzglabāti un realizēti vairumtirdzniecībā tabakas izstrādājumi (oriģinālu uzrāda, iesniedzot pieteikumu), kā arī šo telpu izvietojuma plāns;

8.9. licences saņemšanai tabakas izstrādājumu izgatavošanai realizācijai jāiesniedz Valsts ieņēmumu dienesta apstiprināta izziņa, ka:

8.9.1. uzņēmumam ir speciālas apsargātas telpas tabakas izstrādājumu izgatavošanai nepieciešamo izejvielu uzglabāšanai, tabakas izstrādājumu ražošanai un gatavās produkcijas uzglabāšanai;

8.9.2. uzņēmumā ir izveidota īpaša izejvielu, marķējuma zīmju un izstrādājumu uzskaites un kontroles sistēma.

9. Licencēšanas komisija ir tiesīga uzņēmumiem (uzņēmējsabiedrībām) pieprasīt papildus informāciju bez 8.punktā minētajiem dokumentiem.

Visa nepieciešamā informācija iesniedzama Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles departamenta Tabakas marķēšanas daļā.

10. Pieteikumi un tiem pievienoti dokumenti un izsniegtās licences reģistrē cauršūtā, numurētā un apzīmogotā reģistrācijas žurnālā.

Iesniegtajiem dokumentiem vai to norakstiem jābūt valsts valodā.

11. Piešķirto speciālo atļauju (licenci) komisija izsniedz uzņēmumam (uzņēmējsabiedrībai) pēc valsts nodevas nomaksu apliecinoša dokumenta uzrādīšanas.

12. Licence un deklarācija ir derīga, ja to ir parakstījusi Finansu ministrijas valsts sekretāre vai viņas vietnieks un tā apstiprināta ar Finansu ministrijas zīmogu.

13. Gadījumos, kad tiek izdarītas izmaiņas licences saņemšanai iesniegtajos dokumentos, par to savlaicīgi jāziņo Licencēšanas komisijai, lai pārreģistrētu izsniegto licenci tiesībaktos paredzētā kārtībā.

14. Pieņemot lēmumu par speciālās atļaujas (licences) izsniegšanu vai atteikšanos to izsniegt, Licencēšanas komisijai jānovērtē ieinteresētā uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) iesniegtie dokumenti. Lēmums jāpieņem ne ilgāk kā 30 dienu laikā no pieteikuma un visu nepieciešamo dokumentu saņemšanas dienas. Speciālās atļaujas (licences) izsniegšanas atteikums izsniedzams rakstveidā, kuru var pārsūdzēt tiesā 30 dienu laikā.

15. Licencēšanas komisija ir tiesīga atteikt izsniegt speciālo atļauju (licenci):

15.1. ja tabakas izstrādājumi, kas deklarēti ievešanai realizācijai, kvalitatīvi neatšķiras no Latvijā ražotajiem tabakas izstrādājumiem;

15.2. ja uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) iesniegtajos dokumentos nav pietiekamu ziņu un ja jautājuma objektīvai izlemšanai nepieciešami papildus materiāli;

15.3. ja nav nokārtotas saistības ar valsts budžetu;

15.4. ja iesniegtie dokumenti neatbilst Latvijas Republikas tiesībaktu prasībām.

16. Licencēšanas komisija, pamatojoties uz konstatētajiem pārkāpumiem uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) darbībā, ir tiesīga anulēt speciālo atļauju (licenci). Lēmumu par speciālās atļaujas (licences) anulēšanu var pārsūdzēt tiesā. Licences anulēšanas gadījumā valsts nodeva par speciālās atļaujas (licences) izsniegšanu netiek atmaksāta.

17. Licencēšanas komisija pēc iepriekš izsniegtās licences derīguma termiņa izbeigšanās uzņēmumiem (uzņēmējsabiedrībām) var izsniegt jaunu licenci uz nākošo termiņu tabakas izstrādājumu ražošanai realizācijai, ievešanai realizācijai un vairumtirdzniecībai. Pieteikums licencēšanas komisijā jāiesniedz ne vēlāk kā mēnesi pirms speciālās atļaujas (licences) derīguma termiņa beigšanās.

18. Jaunas licences saņemšanai Licencēšanas komisijā jāiesniedz šādi dokumenti:

18.1. pieteikums par licences izsniegšanu;

18.2. deklarācija par tabakas izstrādājumu daudzumu un sortimentu pieteikumā norādītajā tirdzniecības vietā;

18.3. atskaite par licencē norādītā derīguma termiņa laikā veikto tabakas izstrādājumu realizācijas apjomu;

18.4. grāmatvedības pārskats par iepriekšējā gada laikā veiktajām darbībām ar tabakas izstrādājumiem (obligāti norādot izmantotos bankas kontus).

19. Licencēšanas komisija ir tiesīga uzņēmumiem (uzņēmējsabiedrībām) pieprasīt iesniegt no jauna atsevišķus 8.punktā minētos dokumentus, kā arī jebkuru papildus informāciju, kas nepieciešama lēmuma pieņemšanai par jaunas licences izsniegšanu.

Pieteikums par licences izsniegšanu tiek izskatīts Licencēšanas komisijas sēdē, kura nosaka jaunās licences derīguma termiņa sākumu.

Saņemot jauno licenci, uzņēmumi (uzņēmējsabiedrības) iepriekš izsniegto licenci nodod Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles departamenta Tabakas marķēšanas daļai.

20. Licencēšanas komisijas lēmumu izpildi un šīs kārtības ievērošanu nodrošina Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu kontroles departamenta Tabakas marķēšanas daļa.

Licencēšanas komisijas priekšsēdētājs,

Nodokļu politikas departamenta direktors A.Kodoliņš

Uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) saraksts,

kuri saņēmuši licenci tabakas izstrādājumu

vairumtirdzniecībai

(uz 1995. gada 1. augustu)

 

* - uzņēmumi, kuri saņēmuši licenci atkārtoti;

** - uzņēmumi, kuriem beidzies licences derīguma termiņš;

*** - uzņēmumi, kuriem licence anulēta.

- Gulbenes RPB tirdzniecības uzņēmums; *

- Preiļu kooperatīvo sabiedrību savienība; *

- SIA firma "TABEKS"; ***

- Ogres RPB savienības vairumtirdzniecības bāze; *

- Latvijas kopdarbības Centr. savienības "Turība" komercfirma "Hanza"; *

- Liepājas pils. pašvaldības uzņēmums "Tirdzniecības komerccentrs"; **

- Aizkraukles PBS vairumtirdzniecības bāze; *

- Kooperatīvā sabiedrība "Krāslavas patērētāju biedrība"; *

- Dagdas tirdzniecības un sabiedriskās ēdināšanas apvienība; *

- SIA "AG"; **

- Alūksnes RPB vairumtirdzniecības bāze; **

- Ludzas RPB; *

- Limbažu RPB; *

- Jelgavas rajona kooperatīvā sabiedrība; *

- SIA "SVA"; *

- Akciju sabiedrība "PRODIMPEKS"; **

- Valmieras RPB savienības vairumtirdzniecības bāze; *

- SIA tabakas fabrika "HOUSE OF PRINCE" Rīga Ltd; *

- Ražošanas komercfirma "AGIS"; **

- SIA "BARTS" Talsos; **

- SIA ražošanas firma "RITEKS-ATV"; **

- Latvijas kopdarbības Centrālās savienības "Turība" tirdzniecības bāze "Latgale"; **

- SIA "SKALA"; *

- SIA "Milda"; **

- SIA firma "DIŽONS"; **

- Madonas RPBS vairumtirdzniecības bāze; **

- SIA "Tirdzniecības nams "Kurzeme""; **

- Madonas raj. SIA "Š & Š"; **

- Bauskas raj. patērētāju biedrības tirdzniecības uzņēmums; **

- SIA "Spole - 3"; *

- SIA "Tabaka"; **

- Latvijas - Beļģijas kopfirma SIA "SELCO - PRESS"; **

- Jelgavas Krekeļa individuālais komercuzņēmums "GREMI"; **

- Dobeles RPBS vairumtirdzniecības bāze; *

- Kopuzņēmums SIA "ARIS un CO"; **

- Firma SIA "TIMWELL TRADING"; **

- Jelgavas SIA "Forma" (uzņēmums "Forma"); **

- SIA ražošanas komercfirma "STAJERS - RR"; **

- Komercražošanas SIA "S.V." Rīga; **

- Latvijas - Lietuvas kopuzņēmums SIA "LLTT"; *

- Madonas SIA "Firma tirdzniecības nams PRIMA";

- SIA "ULARA";

- SIA "Dūka";

- SIA "KLĒVERS un CO";

- SIA zemnieku saimniecība "Veģi";

- Latvijas - Črijas - Polijas kopuzņēmums SIA "ROS";

- SIA firma "K.K.J.M.";

- SIA "Vēriens";

- SIA "Brasla";

- Jūrmalas SIA komercsabiedrība "Bravo";

- Daugavpils pils. SIA "Latgales spars";

- Pokrovska individuālais komercuzņēmums "ANKER -AP";

- A.Līva SIA "Līvs & Co";

- Jēkabpils Silionova individuālais tirdzniecības uzņēmums;

- SIA "BOVSS";

- SIA firma "Sters";

- SIA Rēzeknes raj. ražošanas - tirdzniecības firma "Leiči";

- SIA starptautiskā transporta firma "KONIG EIROTRANS";

- Marutas Liepiņas SIA "Džīna";

- SIA ražošanas komercfirma "JUŅIKS";

- Bumbiera zemnieku saimniecība "Bumbieri";

- SIA "SALDO -AB";

- SIA firma "LUDVIG'S"; ***

- Rīgas pils. viena īpašnieka SIA "Havļičkovas Rīgas sabiedrība";

- Rīgas sabiedrība "AGROSIFS - LATVIJA";

- Tukuma rajona zemnieku saimniecība "Beikas";

- "Firma Madara 89 - SIA - kopuzņēmums";

- Daugavpils pilsētas SIA "Sadzīves pakalpojumi";

- SIA "ELIOTS";

- SIA "VIROSE";

- SIA firma "ŠTRAUBENCIRS";

- SIA "ŅUSI";

- SIA O.Polovjanova individuālais uzņēmums "Riekstkodis";

- SIA "Purmaļi";

- SIA kopuzņēmums "Tabakas nams";

- SIA "BKD TRADE";

- SIA "VERA KRUZ";

- Rīgas SIA "Velde";

- SIA tirdzniecības firma "Gamma";

- SIA "ESBI";

- SIA firma "ALFA - MIKRO";

- SIA firma "Sters";

- Rēzeknes pils. Vladislava Mickeviča individuālais uzņēmums "VLADIMIC";

- SIA komercfirma "AGROMARKETINGS";

- Liepājas RPB savienība;

- SIA ražošanas komercfirma "LPI";

- Daugavpils pils. Voitāna individuālais uzņēmums sporta klubs "Āris";

- Latvijas - Polijas kopuzņēmums firma SIA "VALPOL";

- Bauskas rajona SIA "Maritsons";

- Daugavpils pils. SIA "Plazma";

- Straptautiskās tirdzniecības - celtniecības SIA "ROMAN'S LTD"; ***

- SIA firma "Monta";

- Rīgas raj. lauksaimniecības paju sabiedrība "Pumpurs";

- Latvijas valsts universālās tirdzniecības un starpniecības firma Rīgā "LAROT";

- Buzas celtniecības montāžas un remonta uzņēmums "Gamma";

- SIA "LETO HISPAN";

- Firma "ALEKS & I";

- SIA firma "MAV";

- Latvijas - Vācijas kompānija SIA "L.D.V.";

- SIA "L Re KO";

- SIA akciju sabiedrība "Austrumu - Rietumu Baltika investīcijas";

- Jelgavas pilsētas SIA, agrorūpnieciskā firma "MENAX";

- SIA "Laidnis";

- Kuldīgas rajona patērētāju biedrības plaša patēriņa preču tirdzniecības apvienība;

- SIA "ORIENTS - RČGA";

- Rīgas SIA, Latvijas - Vācijas kopuzņēmums "VERIS"; ***

- Gulbenes rajona Galgauskas pagasta zemnieku saimniecība "Zemītes";

- SIA "Kolumbs";

- Rīgas komercfirma SIA "Malva";

- SIA "MAKRA";

- SIA "Havličkovas Rīgas sabiedrība" Valmieras filiāle;

- SIA "Havličkovas Rīgas sabiedrība" filiāle Rēzeknes v/t uzņēmums "Ezerzeme";

- SIA firma "ILDAS";

- SIA "MARGOTS NVE";

- Rīgas ražošanas un komerciālā SIA "IDIOMA";

- SIA ražošanas birojs "BIONŽ LTD";

- Rīgas SIA "DENIM";

- SIA firma "Jaunpagasts";

- SIA "Līksna";

- SIA "Blāzma -2";

- SIA "Vērte";

- Individuālais uzņēmums SIA "Kļaviņš un Kļaviņš";

- Jēkabpils pilsētas J.Dišlera tirdzniecības uzņēmums "NIKO";

- Latvijas - Vācijas kopuzņēmums SIA "MONO -M";

- SIA "Kaspars un Ko";

- SIA tirdzniecības - rūpniecības kompānija "Baltijas tabaka";

- SIA "KK";

- SIA komercfirma "AGOS";

- O.Brazovska individuālais uzņēmums "Pie Oskara";

- SIA firma "LION";

- Latvijas - Amerikas kopuzņēmums SIA "Tabakas lapa";

- SIA firma "Masts";

- SIA firma "ETERNIS AB";

- SIA "INTERSKONTO vairumtirdzniecības bāze";

- A/s "Hanzas uzņēmējs".

 

Uzņēmumiem (uzņēmējsabiedrībām), kuriem ir beidzies speciālās atļaujas (licences) derīguma termiņš vai arī tā ir anulēta, nav tiesības nodarboties ar tabakas izstrādājumu vairumtirdzniecību saskaņā ar likuma "Par uzņēmējdarbību" 32.pantu.

Papildu informācija par tabakas izstrādājumu licencēšanas jautājumiem tiks sniegta pa telefoniem: 229653, 229564.

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par kārtību, kādā izsniedzamas speciālas atļaujas (licences) tabakas izstrādājumu izgatavošanai .. Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Finanšu ministrija Veids: rīkojums Numurs: 355Pieņemts: 01.08.1995.Stājas spēkā: 01.08.1995.Zaudē spēku: 02.09.2000.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 119, 10.08.1995.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Tiesību akti, kuriem maina statusu
27460
01.08.1995
85
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"