Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Latvijas Republikas Ministru kabineta sēdes protokola Nr.26 izraksts

Rīgā 1999.gada 18.maijā

17.§

Par nacionālās likumdošanas atbilstības Eiropas Savienības prasībām izvērtēšanas otrā posma rezultātiem statistikas, budžeta un finansu kontroles, ekonomiskās un monetārās savienības, brīvas pakalpojumu kustības, sociālās politikas un darba likumdošanas un transporta politikas jomā

Apspriešanā piedalījās: V.Birkavs, E.Stiprais, V.Makarovs, V.Krištopans.

1. Pieņemt zināšanai ārlietu ministra V.Birkava sniegto informāciju.

2. Ekonomikas ministrijai sagatavot un līdz 1999.gada 1.jūnijam iesniegt Ministru kabinetā priekšlikumus par pasākumiem, kas veicami nacionālās likumdošanas atbilstības izvērtēšanā statistikas jomā norādīto trūkumu novēršanai, īpaši norādot tam nepieciešamos resursus un iespējamos finansējuma avotus.

3. Finansu ministrijai sagatavot un līdz 1999.gada 1.jūnijam iesniegt Ministru kabinetā priekšlikumus par pasākumiem, kas veicami nacionālās likumdošanas atbilstības izvērtēšanā budžeta un finansu kontroles jomā norādīto trūkumu novēršanai, īpaši norādot tam nepieciešamos resursus un iespējamos finansējuma avotus.

4. Satiksmes ministrijai:

4.1. sagatavot un līdz 1999.gada 1.jūnijam iesniegt Ministru kabinetā priekšlikumus par pasākumiem, kas veicami nacionālās likumdošanas atbilstības izvērtēšanā personu datu aizsardzības likumdošanas jomā norādīto trūkumu novēršanai, īpaši norādot tam nepieciešamos resursus un iespējamos finansējuma avotus;

4.2. sagatavot un līdz 1999.gada 1.jūnijam iesniegt Ministru kabinetā priekšlikumus par pasākumiem, kas veicami nacionālās likumdošanas atbilstības izvērtēšanā transporta jomā norādīto trūkumu novēršanai, īpaši norādot administratīvās kapacitātes nodrošināšanai nepieciešamos resursus un iespējamos finansējuma avotus;

4.3. sagatavot un līdz 1999.gada 1.jūnijam iesniegt Ministru kabinetā priekšlikumus par pasākumiem likumdošanas saskaņošanā kombinēto pārvadājumu un iekšējo ūdensceļu jomā.

5. Labklājības ministrijai kopīgi ar Tieslietu ministriju sagatavot un līdz 1999.gada 1.jūnijam iesniegt Ministru kabinetā priekšlikumus par pasākumiem, kas veicami nacionālās likumdošanas atbilstības izvērtēšanā sociālās politikas un darba likumdošanas jomā norādīto trūkumu novēršanai, īpaši norādot tam nepieciešamos resursus un iespējamos finansējuma avotus.

 

Ministru prezidents V.Krištopans

Valsts kancelejas direktors A.Vītols

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par nacionālās likumdošanas atbilstības Eiropas Savienības prasībām izvērtēšanas otrā posma .. Izdevējs: Ministru kabinets Veids: protokola izraksts Numurs: 26Pieņemts: 18.05.1999.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 167/168, 21.05.1999.
24578
674
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"