Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Attēlotā redakcija
Tiesību akts ir zaudējis spēku.
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmums Nr.1/1

Rīgā 2010.gada 6.janvārī (prot. Nr.1, 16.p.)
Noteikumi par numerācijas lietošanas tiesībām
Izdoti saskaņā ar Elektronisko sakaru likuma 47.panta pirmo un trešo daļu
I. Vispārīgie jautājumi

1. Šie noteikumi nosaka kārtību, kādā elektronisko sakaru komersants (turpmāk – komersants) iesniedz Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (turpmāk – Regulators) pieprasījumu numerācijas lietošanas tiesību piešķiršanai, pagarināšanai vai anulēšanai un kādā Regulators piešķir, pagarina, anulē vai tālāknodod numerācijas lietošanas tiesības.

2. Komersants, lai saņemtu, pagarinātu vai anulētu numerācijas lietošanas tiesības, Regulatorā iesniedz precīzi un pilnībā aizpildītu rakstveida pieprasījuma oriģinālu par numerācijas lietošanas tiesību piešķiršanu (1.pielikums), numerācijas lietošanas tiesību darbības termiņa pagarināšanu (2.pielikums) vai numerācijas lietošanas tiesību anulēšanu (3.pielikums).

3. Komersanta iesniegtā pieprasījuma saņemšanas diena ir diena, kad Regulatorā ir reģistrēts komersanta pieprasījums, kas iesniegts atbilstoši šo noteikumu 2.punktā noteiktajām prasībām un satur visu šo noteikumu 1., 2. vai 3.pielikumā noteikto informāciju.

4. Regulatoram ir tiesības pieprasīt komersantam precizēt šo noteikumu 2.punktā noteiktajā pieprasījumā iekļauto informāciju, lai objektīvi varētu izlemt jautājumu par numerācijas lietošanas tiesību piešķiršanu, pagarināšanu vai anulēšanu.

5. Regulators var rīkot konkursu vai izsoli numerācijas lietošanas tiesību piešķiršanai pēc pieprasījuma par numerācijas lietošanas tiesību piešķiršanu saņemšanas vai pēc savas iniciatīvas, nesaņemot iepriekš minēto pieprasījumu, saskaņā ar Regulatora izstrādātu un apstiprinātu nolikumu.

6. Konkursa vai izsoles rezultātā iegūtās numerācijas lietošanas tiesības Regulators piešķir konkursa vai izsoles uzvarētājam saskaņā ar normatīvajiem aktiem.

II. Numerācijas lietošanas tiesību piešķiršana

7. Regulators piešķir numerācijas lietošanas tiesības saskaņā ar nacionālo numerācijas plānu brīvo numuru robežās.

8. Numerācijas lietošanas tiesības izmanto tikai saskaņā ar nacionālajā numerācijas plānā noteikto numerācijas izmantošanas mērķi.

9. Regulators piešķir komersantam numerācijas lietošanas tiesības uz nacionālo publisko fiksēto telefonu tīklu numuriem blokos pa 100 (simts) numuriem katrā nacionālajā numerācijas zonā.

10. Regulators piešķir komersantam numerācijas lietošanas tiesības uz neģeogrāfiskajiem numuriem blokos:

10.1. pa 10 000 (desmit tūkstoši) publisko mobilo telefonu tīklu numuriem;

10.2. pa 10 (desmit) cita veida neģeogrāfiskajiem numuriem pakalpojuma "Virtuālais privātais tīkls" sniegšanai, galiekārtas pieslēgumam publiskajā radiokomunikāciju tīklā;

10.3. pa 10 (desmit) cita veida neģeogrāfiskajiem numuriem taksofonu līnijas ierīkošanai publiskajā fiksēto telefonu tīklā, pakalpojuma "Virtuālais pasts" sniegšanai.

11. Regulators piešķir komersantam numerācijas lietošanas tiesības uz neģeogrāfiskajiem numuriem:

11.1. bezmaksas izsaukuma pakalpojuma numuru;

11.2. dalītās samaksas pakalpojuma numuru;

11.3. papildu samaksas pakalpojuma numuru.

12. Regulators piešķir komersantam numerācijas lietošanas tiesības uz īso kodu:

12.1. ne vairāk kā vienu īso kodu operatora izvēles pakalpojumu sniegšanai katram komersantam;

12.2. uzziņu dienesta pakalpojuma sniegšanai;

12.3. publisko telefonu tīklu operatoru pakalpojumu sniegšanai;

12.4. publisko telefonu tīklu operatoru pakalpojumu sniegšanai (16XX) (turpmāk – pakalpojumu kods).

13. Regulators piešķir komersantam numerācijas lietošanas tiesības uz identifikācijas kodu:

13.1. starptautisko signalizācijas punktu kodu;

13.2. nacionālo signalizācijas punktu kodu;

13.3. ne vairāk kā vienu mobilā telefonu tīkla kodu katram komersantam;

13.4. ne vairāk kā vienu datu pārraides tīkla identifikācijas kodu katram komersantam.

14. Regulators var piešķirt numerācijas lietošanas tiesības uz vienādiem pakalpojumu kodiem vairākiem komersantiem. Numerācijas lietošanas tiesības uz vienu konkrētu pakalpojumu kodu piešķir tikai vienam komersantam viena publiskā telefonu tīkla ietvaros. Piešķirtās numerācijas lietošanas tiesības uz pakalpojumu kodu komersants izmanto tikai viena konkrēta publiskā telefonu tīkla ietvaros. Gadījumā, ja komersantam nav sava publiskā telefonu tīkla, tad, iesniedzot Regulatorā pieprasījumu par pakalpojumu koda numerācijas lietošanas tiesību piešķiršanu, komersants pievieno pieprasījumam komersanta, kura publiskajā telefonu tīklā tas plāno izmantot konkrēta pakalpojumu koda numerācijas lietošanas tiesības, piekrišanu pakalpojumu koda izmantošanai.

15. Regulators pēc tam, kad Satiksmes ministrija laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" ir publicējusi to numuru sarakstu, kuri rezervēti saskaņotajiem pakalpojumiem ar sociālo vērtību, kā arī to lietošanas nosacījumus atbilstoši Eiropas Komisijas lēmumiem, piešķir numerācijas lietošanas tiesības uz īsajiem numuriem 116XXX.

16. Regulators piešķir komersantam numerācijas lietošanas tiesības uz noteiktu vai nenoteiktu laiku. Numerācijas lietošanas tiesības piešķir uz noteiktu laiku, ja normatīvajos aktos attiecīgajai numerācijai ir noteikti ierobežojumi.

III. Numerācijas lietošanas tiesību darbības termiņa pagarināšana

17. Numerācijas lietošanas tiesību darbības termiņa pagarināšana attiecas uz komersantiem, kuriem numerācijas lietošanas tiesības ir piešķirtas uz noteiktu laiku.

18. Regulators numerācijas lietošanas tiesības, kuras komersantam piešķirtas uz noteiktu laiku, pēc to darbības termiņa beigām var pagarināt uz noteiktu vai nenoteiktu laiku. Numerācijas lietošanas tiesības pagarina uz noteiktu laiku, ja normatīvajos aktos attiecīgajai numerācijai ir noteikti ierobežojumi.

19. Komersants, lai pagarinātu numerācijas lietošanas tiesību darbības termiņu, Regulatorā iesniedz šo noteikumu 2.punktā noteikto pieprasījumu par numerācijas lietošanas tiesību darbības termiņa pagarināšanu ne vēlāk kā 30 dienas pirms numerācijas lietošanas tiesību darbības termiņa beigām.

20. Regulators pagarina numerācijas lietošanas tiesību darbības termiņu, ja to darbības termiņā komersants – attiecībā uz komercdarbību elektronisko sakaru nozarē – nav pārkāpis normatīvos aktus vai Regulatora pieņemtos lēmumus un izdotos administratīvos aktus, kā arī ja pārkāpums ir novērsts Regulatora vai citas elektronisko sakaru nozari pārvaldošās institūcijas noteiktajā termiņā.

21. Regulators nepagarina numerācijas lietošanas tiesību darbības termiņu, ja mainās nacionālajā numerācijas plānā noteiktais numerācijas lietošanas mērķis.

IV. Numerācijas lietošanas tiesību anulēšana

22. Komersants, lai anulētu numerācijas lietošanas tiesības, Regulatorā iesniedz šo noteikumu 2.punktā noteikto pieprasījumu par numerācijas lietošanas tiesību anulēšanu vismaz 30 dienas pirms komersants pārstāj izmantot numerācijas lietošanas tiesības.

22.1 Ja komersants pieprasa anulēt numerācijas lietošanas tiesības uz nacionālo publisko fiksēto telefonu tīklu numuru vai neģeogrāfisko numuru, kuru numura saglabāšanas pakalpojuma kārtībā izmanto cita komersanta publisko telefona tīklā (turpmāk – Saglabātais numurs), Regulators saskaņā ar šo noteikumu 9. un 10.punktu tās piešķir:

22.11. komersantam, kurš ir iesniedzis pieprasījumu par numerācijas lietošanas tiesību piešķiršanu uz Saglabātajiem numuriem;

22.12. ja nav iesniegts pieprasījums par numerācijas lietošanas tiesību piešķiršanu uz Saglabātajiem numuriem, tad komersantam, uz kura publiskā telefonu tīklu Saglabātais numurs ir pārvietots. Ja Saglabātie numuri ir pārvietoti uz vairāku komersantu publisko telefonu tīkliem, tad numerācijas lietošanas tiesības uz Saglabātajiem numuriem piešķir tam komersantam, uz kura publisko telefonu tīklu ir visvairāk pārvietoti Saglabātie numuri. Ja Saglabātie numuri vienādā skaitā ir pārvietoti uz vairāku komersantu publisko telefonu tīkliem, numerācijas lietošanas tiesības uz Saglabātajiem numuriem piešķir komersantam, uz kura publisko telefonu tīklu ir veikta pēdējā Saglabātā numura pārvietošana, t.i., laika ziņā nodrošināts pēdējais numura saglabāšanas pakalpojums.

(SPRK padomes 26.05.2010. lēmuma Nr.1/9 redakcijā)

23. Regulators pēc komersanta pieprasījuma vai savas iniciatīvas anulē numerācijas lietošanas tiesības uz nacionālo publisko fiksēto telefonu tīklu numuriem blokos pa 100 (simts) numuriem katrā numerācijas zonā.

24. Regulators pēc komersanta pieprasījuma vai savas iniciatīvas anulē numerācijas lietošanas tiesības uz neģeogrāfiskajiem numuriem blokos:

24.1. pa 10 000 (desmit tūkstoši) publisko mobilo telefonu tīklu numuriem;

24.2. pa 10 (desmit) cita veida neģeogrāfiskajiem numuriem pakalpojuma "Virtuālais privātais tīkls" sniegšanai, galiekārtas pieslēgumam publiskajā radiokomunikāciju tīklā;

24.3. pa 10 (desmit) cita veida neģeogrāfiskajiem numuriem taksofonu līnijas ierīkošanai publiskajā fiksēto telefonu tīklā, pakalpojuma "Virtuālais pasts" sniegšanai.

25. Regulators pēc komersanta pieprasījuma vai savas iniciatīvas anulē numerācijas lietošanas tiesības uz neģeogrāfiskajiem numuriem:

25.1. bezmaksas izsaukuma pakalpojuma numuru;

25.2. dalītās samaksas pakalpojuma numuru;

25.3. papildu samaksas pakalpojuma numuru.

26. Regulators pēc komersanta pieprasījuma vai savas iniciatīvas anulē numerācijas lietošanas tiesības uz īsajiem kodiem un identifikācijas kodiem.

27. Regulators pēc savas iniciatīvas anulē komersantam piešķirtās numerācijas lietošanas tiesības, ja izpildās vismaz viens no šiem nosacījumiem:

27.1. saskaņā ar normatīvajiem aktiem komersants ir izslēgts no elektronisko sakaru komersantu saraksta;

27.2. komersants – attiecībā uz komercdarbību elektronisko sakaru nozarē – ir pārkāpis normatīvos aktus vai Regulatora pieņemtos lēmumus un izdotos administratīvos aktus un pārkāpums nav novērsts Regulatora vai citas elektronisko sakaru nozari pārvaldošās institūcijas noteiktajā termiņā;

27.3. ir mainījies nacionālajā numerācijas plānā noteiktais numerācijas lietošanas mērķis;

27.4. komersants tam piešķirtās numerācijas lietošanas tiesības izmanto neatbilstoši nacionālajam numerācijas plānam;

27.5. komersants sešu mēnešu laikā no numerācijas lietošanas tiesību piešķiršanas brīža nav uzsācis izmantot tam piešķirtās numerācijas lietošanas tiesības uz starptautisko signalizācijas punktu kodu, mobilā telefonu tīkla kodu un datu pārraides tīkla identifikācijas kodu, ja vien Regulators nav noteicis citu numerācijas lietošanas tiesību uzsākšanas termiņu;

27.6. ja komersantam ar Regulatora lēmumu ir pārtraukta darbība elektronisko sakaru pakalpojumu sniegšanā un elektronisko sakaru tīklu nodrošināšanā un atņemtas tiesības sniegt elektronisko sakaru pakalpojumus un nodrošināt elektronisko sakaru tīklu;

27.7. ja komersants nav izpildījis šo noteikumu 30., 31., 32. un 33.punktā noteikto;

27.8. ja komersants nav ievērojis šo noteikumu 28.punktā noteikto.

(Grozīts ar SPRK padomes 02.11.2010. lēmumu Nr. 1/17)

27.1 Ja Regulators lēmumu par numerācijas lietošanas tiesību anulēšanu pieņem saskaņā ar šo noteikumu 27.punktu, citi komersanti pārtrauc izsaukumu maršrutēšanu uz anulētajiem numuriem piecu darba dienu laikā pēc attiecīgā lēmuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

(SPRK padomes 02.11.2010. lēmuma Nr. 1/17 redakcijā)

V. Numerācijas lietošanas tiesību tālāknodošana

28. Komersants var tālāknodot citam komersantam Regulatora piešķirtās numerācijas lietošanas tiesības uz numuriem, kas nav nodoti lietošanā galalietotājiem. Komersants, kurš numerācijas lietošanas tiesības ir saņēmis tālāknodošanas kārtībā, tās vairs nevar tālāknodot citam komersantam.

29. Komersants, kuram ir piešķirtas numerācijas lietošanas tiesības, slēdz ar komersantu, kuram ir paredzēts tālāknodot numerācijas lietošanas tiesības, rakstveida līgumu par numerācijas lietošanas tiesību tālāknodošanu, kurā nosaka tālāknodotās numerācijas izmantošanas nosacījumus.

30. Komersants, kuram Regulators ir piešķīris numerācijas lietošanas tiesības, 10 dienu laikā pēc šo noteikumu 29.punktā noteiktā līguma noslēgšanas rakstveidā iesniedz informāciju Regulatorā par:

30.1. komersantu, kuram paredzēts tālāknodot numerācijas lietošanas tiesības;

30.2. tālāknododamajām numerācijas lietošanas tiesībām, precīzi norādot numuru, numuru diapazonu vai kodu;

30.3. termiņu, uz kādu lietošanas tiesības ir paredzēts tālāknodot attiecīgajam komersantam.

(SPRK padomes 02.11.2010. lēmuma Nr. 1/17 redakcijā)

31. Komersants Regulatora piešķirtās numerācijas lietošanas tiesības tālāknodod uz tādu termiņu, kas nepārsniedz Regulatora noteikto numerācijas lietošanas tiesību darbības termiņu.

32. Komersants, iesniedzot Regulatorā šo noteikumu 30.punktā noteikto informāciju, pievieno komersanta, kuram tas ir paredzējis tālāknodot numerācijas lietošanas tiesības, rakstveida apliecinājuma oriģinālu par numerācijas lietošanas tiesību saņemšanu tālāknodošanas kārtībā.

(SPRK padomes 02.11.2010. lēmuma Nr. 1/17 redakcijā)

33. Tālāknodošanas rezultātā iegūtās numerācijas lietošanas tiesības komersants izmanto tikai saskaņā ar nacionālajā numerācijas plānā noteiktajiem numerācijas lietošanas mērķiem.

34. Par tālāknododamo numerācijas lietošanas tiesību izmantošanu atbilstoši nacionālajam numerācijas plānam, numura saglabāšanas pakalpojuma nodrošināšanu un citu saistību izpildi atbild komersants, kuram Regulators ir piešķīris numerācijas lietošanas tiesības.

35. Ja komersants atsakās no tam tālāknodotajām numerācijas lietošanas tiesībām, tas rakstveidā vienojas ar komersantu, kuram Regulators ir piešķīris numerācijas lietošanas tiesības, par šo noteikumu 29.punktā noteiktā līguma izbeigšanu.

(SPRK padomes 02.11.2010. lēmuma Nr. 1/17 redakcijā)

36. Komersants, kuram Regulators ir piešķīris numerācijas lietošanas tiesības, 10 dienu laikā no šo noteikumu 29.punktā noteiktā līguma izbeigšanas par to rakstveidā paziņo Regulatoram.

(SPRK padomes 02.11.2010. lēmuma Nr. 1/17 redakcijā)

VI. Noslēguma jautājumi

37. Atzīt par spēku zaudējušiem Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas Noteikumus par numerācijas lietošanas tiesībām, kas apstiprināti ar Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas 2008.gada 17.decembra lēmumu Nr.477 (Latvijas Vēstnesis, 2008, 199.nr.).

38. Noteikumi stājas spēkā nākamajā dienā pēc to publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja p.i. E.Karnītis
1.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2010.gada 6.janvāra lēmumam Nr.1/1
Pieprasījums par numerācijas lietošanas tiesību piešķiršanu

1. Informācija par elektronisko sakaru komersantu:

1.1. Elektronisko sakaru komersanta nosaukums

____________________________­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­______________________________________

1.2. Vienotais reģistrācijas numurs

 ________________________­­­­­_________________________________________

 2. Informācija par publiskā telefonu tīkla veidu, kurā ir plānots izmantot numerāciju:

2.1. publiskais fiksētais telefonu tīkls  

2.2. publiskais mobilais telefonu tīkls  

3. Informācija par numerācijas lietošanas tiesību piešķiršanu :

3.1. Nacionālo publisko fiksēto telefonu tīklu numuri:

Nr.p.k.

Nacionālā numerācijas zona

Pieprasīto numuru skaits

1.

Aizkraukles numerācijas zona

 

2.

Alūksnes numerācijas zona

 

3.

Balvu numerācijas zona

 

4.

Bauskas numerācijas zona

 

5.

Cēsu numerācijas zona

 

6.

Daugavpils numerācijas zona

 

7.

Dobeles numerācijas zona

 

8.

Gulbenes numerācijas zona

 

9.

Jēkabpils numerācijas zona

 

10.

Jelgavas numerācijas zona

 

11.

Krāslavas numerācijas zona

 

12.

Kuldīgas numerācijas zona

 

13.

Liepājas numerācijas zona

 

14.

Limbažu numerācijas zona

 

15.

Ludzas numerācijas zona

 

16.

Madonas numerācijas zona

 

17.

Ogres numerācijas zona

 

18.

Preiļu numerācijas zona

 

19.

Rēzeknes numerācijas zona

 

20.

Rīgas numerācijas zona

 

21.

Saldus numerācijas zona

 

22.

Talsu numerācijas zona

 

23.

Tukuma numerācijas zona

 

24.

Valkas numerācijas zona

 

25.

Valmieras numerācijas zona

 

26.

Ventspils numerācijas zona

 

3.2. Neģeogrāfiskie numuri:

Nr.p.k.

Numerācijas veids

Pieprasīto numuru skaits

1.

Publisko mobilo telefonu tīklu numuri

 

2.

Bezmaksas izsaukuma pakalpojuma  numuri

 

3.

Dalītās samaksas pakalpojuma numuri

 

4.

Papildu samaksas pakalpojuma numuri

 

5.

Cita veida neģeogrāfiskie numuri pakalpojuma "Virtuālais privātais tīkls" sniegšanai, galiekārtas pieslēgumam publiskajā radiokomunikāciju tīklā

 

6.

Cita veida neģeogrāfiskie numuri  taksofonu līnijas ierīkošanai publiskajā fiksēto telefonu tīklā, pakalpojuma "Virtuālais pasts" sniegšanai

 

3.3. Īsie kodi:

Nr.p.k.

Īsā koda veids

Pieprasīto kodu skaits

1.

Operatora izvēles pakalpojuma sniegšanai

 

2.

Uzziņu dienesta pakalpojuma sniegšanai

 

3.

Publisko telefonu tīklu operatoru pakalpojumu sniegšanai

 

4.

Publisko telefonu tīklu operatoru pakalpojumu sniegšanai (16XX)

 

5.

Eiropas Savienības elektronisko sakaru harmonizēto pakalpojumu sniegšanai (116(XXX))

 

3.4. Identifikācijas kodi:

Nr.p.k.

Identifikācijas koda veids

Pieprasīto kodu skaits

Starptautiskā signalizācijas punktu koda unikālais vārds

1.

Starptautiskais signalizācijas punktu kods

  

2.

Nacionālais signalizācijas punktu kods

 

-

3.

Mobilo telefonu tīklu kods

 

-

4.

Datu pārraides tīklu identifikācijas kods

 

-

3.5. Numerācijas lietošanas tiesību pieprasījuma pamatojums:

______________________________________________________________________

______________________________________________________________________

______________________________________________________________________

______________________________________________________________________

Datums  _________________

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu

  
  

 /paraksts un tā atšifrējums/

______________________

/sagatavotāja vārds, uzvārds/

Tālrunis______________

e-pasts_______________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja p.i. E.Karnītis
2.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2010.gada 6.janvāra lēmumam Nr.1/1
Pieprasījums par numerācijas lietošanas tiesību darbības termiņa pagarināšanu

1. Informācija par elektronisko sakaru komersantu:

1.1. Elektronisko sakaru komersanta nosaukums

____________________________­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­______________________________________

1.2. Vienotais reģistrācijas numurs

 ________________________­­­­­_________________________________________

2. Informācija par pagarināmajiem numerācijas resursiem:

2.1. Nacionālo publisko fiksēto telefonu tīklu numuri:

Nr.p.k.

Nacionālā numerācijas zona

Numerācijas diapazons

1.

Aizkraukles numerācijas zona

 

2.

Alūksnes numerācijas zona

 

3.

Balvu numerācijas zona

 

4.

Bauskas numerācijas zona

 

5.

Cēsu numerācijas zona

 

6.

Daugavpils numerācijas zona

 

7.

Dobeles numerācijas zona

 

8.

Gulbenes numerācijas zona

 

9.

Jēkabpils numerācijas zona

 

10.

Jelgavas numerācijas zona

 

11.

Krāslavas numerācijas zona

 

12.

Kuldīgas numerācijas zona

 

13.

Liepājas numerācijas zona

 

14.

Limbažu numerācijas zona

 

15.

Ludzas numerācijas zona

 

16.

Madonas numerācijas zona

 

17.

Ogres numerācijas zona

 

18.

Preiļu numerācijas zona

 

19.

Rēzeknes numerācijas zona

 

20.

Rīgas numerācijas zona

 

21.

Saldus numerācijas zona

 

22.

Talsu numerācijas zona

 

23.

Tukuma numerācijas zona

 

24.

Valkas numerācijas zona

 

25.

Valmieras numerācijas zona

 

26.

Ventspils numerācijas zona

 

2.2. Neģeogrāfiskie numuri:

Nr.p.k.

Numerācijas veids

Numerācijas diapazons

1.

Publisko mobilo telefonu tīklu numuri

 

2.

Bezmaksas izsaukuma pakalpojuma  numuri

 

3.

Dalītas samaksas pakalpojuma numuri

 

4.

Papildu samaksas pakalpojuma numuri

 

5.

Cita veida neģeogrāfiskie numuri pakalpojuma "Virtuālais privātais tīkls" sniegšanai, galiekārtas pieslēgumam publiskajā radiokomunikāciju tīklā

 

6.

Cita veida neģeogrāfiskie numuri taksofonu līnijas ierīkošanai publiskajā fiksēto telefonu tīklā, pakalpojuma "Virtuālais pasts" sniegšanai

 

2.3. Īsie kodi:

Nr.p.k.

Īsā koda veids

Īsais kods

1.

Operatora izvēles pakalpojuma sniegšanai

 

2.

Uzziņu dienesta pakalpojuma sniegšanai

 

3.

Publisko telefonu tīklu operatoru pakalpojuma sniegšanai

 

4.

Publisko telefonu tīklu operatoru pakalpojumu sniegšanai (16XX)

 

5.

Eiropas Savienības elektronisko sakaru harmonizēto pakalpojumu sniegšanai (116(XXX))

 

2.4. Identifikācijas kodi:

Nr.p.k.

Identifikācijas koda veids

Identifikācijas kods

1.

Starptautiskais signalizācijas punktu kods

 

2.

Nacionālais signalizācijas punktu kods

 

3.

Mobilo telefonu tīklu kods

 

4.

Datu pārraides tīklu identifikācijas kods

 

2.5. Numerācijas lietošanas tiesību darbības termiņa pagarinājuma pamatojums:

______________________________________________________________________

______________________________________________________________________

______________________________________________________________________

______________________________________________________________________

Datums  _________________

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
  

 /paraksts un tā atšifrējums/

______________________

/sagatavotāja vārds, uzvārds/

Tālrunis______________

e-pasts_______________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja p.i. E.Karnītis
3.pielikums
Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas
2010.gada 6.janvāra lēmumam Nr.1/1
Pieprasījums par numerācijas lietošanas tiesību anulēšanu

1. Informācija par elektronisko sakaru komersantu:

1.1. Elektronisko sakaru komersanta nosaukums

____________________________­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­______________________________________

1.2. Vienotais reģistrācijas numurs

 ________________________­­­­­_________________________________________

2. Informācija par anulējamajiem numerācijas resursiem:

2.1. Nacionālo publisko fiksēto telefonu tīklu numuri:

Nr.p.k.

Nacionālā numerācijas zona

Anulējamais numerācijas diapazons

Vēlamais anulēšanas datums

1.

Aizkraukles numerācijas zona

  

2.

Alūksnes numerācijas zona

  

3.

Balvu numerācijas zona

  

4.

Bauskas numerācijas zona

  

5.

Cēsu numerācijas zona

  

6.

Daugavpils numerācijas zona

  

7.

Dobeles numerācijas zona

  

8.

Gulbenes numerācijas zona

  

9.

Jēkabpils numerācijas zona

  

10.

Jelgavas numerācijas zona

  

11.

Krāslavas numerācijas zona

  

12.

Kuldīgas numerācijas zona

  

13.

Liepājas numerācijas zona

  

14.

Limbažu numerācijas zona

  

15.

Ludzas numerācijas zona

  

16.

Madonas numerācijas zona

  

17.

Ogres numerācijas zona

  

18.

Preiļu numerācijas zona

  

19.

Rēzeknes numerācijas zona

  

20.

Rīgas numerācijas zona

  

21.

Saldus numerācijas zona

  

22.

Talsu numerācijas zona

  

23.

Tukuma numerācijas zona

  

24.

Valkas numerācijas zona

  

25.

Valmieras numerācijas zona

  

26.

Ventspils numerācijas zona

  

2.2. Neģeogrāfiskie numuri:

Nr.p.k.

Numerācijas veids

Anulējamais numerācijas diapazons 

Vēlamais anulēšanas datums

1.

Publisko mobilo telefonu tīklu numuri

  

2.

Bezmaksas izsaukuma pakalpojuma  numuri

  

3.

Dalītās samaksas pakalpojuma numuri

  

4.

Papildu samaksas pakalpojuma numuri

  

5.

Cita veida neģeogrāfiskie numuri pakalpojuma "Virtuālais privātais tīkls" sniegšanai, galiekārtas pieslēgumam publiskajā radiokomunikāciju tīklā

  

6.

Cita veida neģeogrāfiskie numuri taksofonu līnijas ierīkošanai publiskajā fiksēto telefonu tīklā, pakalpojuma "Virtuālais pasts" sniegšanai

  

2.3. Īsie kodi:

Nr.p.k.

Īsā koda veids

Anulējamais kods

Vēlamais anulēšanas datums

1.

Operatora izvēles pakalpojuma sniegšanai

  

2.

Uzziņu dienesta pakalpojuma sniegšanai

  

3.

Publisko telefonu tīklu operatoru pakalpojuma sniegšanai

  

4.

Publisko telefonu tīklu operatoru pakalpojumu sniegšanai (16XX)

  

5.

Eiropas Savienības elektronisko sakaru harmonizēto pakalpojumu sniegšanai (116(XXX))

  

2.4. Identifikācijas kodi:

Nr.p.k.

Identifikācijas koda veids

Anulējamais kods

Starptautiskā signalizācijas punktu koda unikālais vārds

Vēlamais anulēšanas datums

1.

Starptautiskais signalizācijas punktu kods

   

2.

Nacionālais signalizācijas punktu kods

 

-

 

3.

Mobilo telefonu tīklu kods

 

-

 

4.

Datu pārraides tīklu identifikācijas kods

 

-

 

Datums  _________________

Persona, kas tiesīga pārstāvēt komersantu  
  

 /paraksts un tā atšifrējums/

______________________

/sagatavotāja vārds, uzvārds/

Tālrunis______________

e-pasts_______________

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes priekšsēdētāja p.i. E.Karnītis
 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Noteikumi par numerācijas lietošanas tiesībām Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija Veids: lēmums Numurs: 1/1Pieņemts: 06.01.2010.Stājas spēkā: 06.01.2010.Zaudē spēku: 23.06.2011.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 6, 13.01.2010.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Grozījumi
  • Tiesību akti, kuriem maina statusu
  • Izdoti saskaņā ar
203538
{"selected":{"value":"10.11.2010","content":"<font class='s-1'>10.11.2010.-22.06.2011.<\/font> <font class='s-2'>V\u0113sturisk\u0101<\/font>"},"data":[{"value":"10.11.2010","iso_value":"2010\/11\/10","content":"<font class='s-1'>10.11.2010.-22.06.2011.<\/font> <font class='s-2'>V\u0113sturisk\u0101<\/font>"},{"value":"30.05.2010","iso_value":"2010\/05\/30","content":"<font class='s-1'>30.05.2010.-09.11.2010.<\/font> <font class='s-2'>V\u0113sturisk\u0101<\/font>"},{"value":"06.01.2010","iso_value":"2010\/01\/06","content":"<font class='s-1'>06.01.2010.-29.05.2010.<\/font> <font class='s-2'>Pamata<\/font>"}]}
10.11.2010
136
1
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"