Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Ministru kabineta rīkojums Nr.249 

Rīgā 2009.gada 24.aprīlī (prot. Nr.25 8.§)

Par valsts aģentūras "Latviešu valodas apguves valsts aģentūra" un valsts aģentūras "Valsts valodas aģentūra" reorganizāciju

 

1. Saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma 15.panta trešās daļas 2.punktu un Publisko aģentūru likuma 8.panta pirmo daļu reorganizēt izglītības un zinātnes ministra pārraudzībā esošās valsts iestādes - valsts aģentūru "Latviešu valodas apguves valsts aģentūra" un valsts aģentūru "Valsts valodas aģentūra" -, tās apvienojot, un ar 2009.gada 1.jūliju izveidot jaunu izglītības un zinātnes ministra pārraudzībā esošu valsts iestādi - valsts aģentūru "Latviešu valodas aģentūra".

2. Noteikt, ka valsts aģentūra "Latviešu valodas aģentūra" ir valsts aģentūras "Latviešu valodas apguves valsts aģentūra" un valsts aģentūras "Valsts valodas aģentūra" funkciju, tiesību, saistību, mantas, finanšu līdzekļu, lietvedības un arhīva pārņēmēja.

3. Izglītības un zinātnes ministram izveidot reorganizācijas komisiju. Reorganizācijas komisijai līdz 2009.gada 1.jūlijam veikt valsts aģentūras "Latviešu valodas apguves valsts aģentūra" un valsts aģentūras "Valsts valodas aģentūra" materiālo un finanšu līdzekļu inventarizāciju, sastādīt slēguma bilanci, noteikt mantas vērtību un saistību apjomu, kā arī nodrošināt finanšu līdzekļu, mantas, saistību, arhīva un lietvedības nodošanu valsts aģentūrai "Latviešu valodas aģentūra".

4. Ar valsts aģentūras "Latviešu valodas apguves valsts aģentūra" un valsts aģentūras "Valsts valodas aģentūra" reorganizāciju saistītos izdevumus segt no likumā "Par valsts budžetu 2009.gadam" Izglītības un zinātnes ministrijas budžeta programmai 04.00.00 "Valsts valodas politika un pārvalde" piešķirtajiem finanšu līdzekļiem.

Ministru prezidents, bērnu, ģimenes un sabiedrības integrācijas lietu ministrs V.Dombrovskis

Izglītības un zinātnes ministre T.Koķe

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par valsts aģentūras "Latviešu valodas apguves valsts aģentūra" un valsts aģentūras "Valsts valodas .. Statuss:
Spēkā esošs
spēkā esošs
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: rīkojums Numurs: 249Pieņemts: 24.04.2009.Stājas spēkā: 24.04.2009.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 64, 25.04.2009.
191093
24.04.2009
85
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"