Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Ministru kabineta noteikumi Nr.698

Rīgā 2006.gada 29.augustā (prot. Nr.44 3.§)

Ministru kabineta pamatbudžeta programmā 14.00.00 "Operatīvās darbības pasākumu nodrošināšana" paredzētās apropriācijas piešķiršanas, izlietojuma un uzraudzības kārtība

Izdoti saskaņā ar likuma "Par valsts budžetu 2006.gadam" 27.pantu

 

1.Noteikumi nosaka Ministru kabineta pamatbudžeta programmā 14.00.00 "Operatīvās darbības pasākumu nodrošināšana" (turpmāk - pamatbudžeta programma) paredzētās apropriācijas piešķiršanas, izlietojuma un uzraudzības kārtību.

2.Pamatbudžeta programmā paredzēto apropriāciju izmanto operatīvās darbības pasākumu nodrošināšanai, lai atklātu koruptīvus noziedzīgus nodarījumus.

3.Par pamatbudžeta programmā piešķirto līdzekļu izlietojumu atbildīgā institūcija ir Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (turpmāk - birojs).

4.Birojs saņemtos naudas līdzekļus un to izlietojumu atspoguļo grāmat­vedības uzskaitē, kas saistīta ar valsts noslēpuma objektiem, atbilstoši klasificējot un lietojot normatīvajos aktos noteiktos speciālos apzīmējumus.

5.Birojs nodrošina naudas līdzekļu izlietojumu tādu operatīvo pasākumu veikšanai, kuriem nepieciešamo skaidrās naudas līdzekļu apmērs pārsniedz 2000latu.

6.Operatīvajam pasākumam saņemtos naudas līdzekļus birojs līdz saimnieciskā gada beigām atmaksā pamatbudžeta programmas kontā, izņemot gadījumus, ja saņemtie līdzekļi operatīvā pasākuma veikšanas laikā nav atgūti.

7.Ja pamatbudžeta programmā piešķirtie līdzekļi nepieciešami citai valsts budžeta finansētajai institūcijai, kurai saskaņā ar likumu ir tiesības veikt operatīvo darbību un izmeklēt noziedzīgus nodarījumus, kas saistīti ar korupciju, birojs, izvērtējot līdzekļu izmantošanas nepieciešamību saskaņā ar šo noteikumu 2.punktā noteikto mērķi, var izsniegt attiecīgajai institūcijai nepieciešamos līdzekļus, pamatojoties uz starpresoru vienošanos.

8.Birojs kārto saņemto naudas līdzekļu grāmatvedības uzskaiti un reizi pusgadā sagatavo un iesniedz Ministru kabinetā pārskatu par pamatbudžeta programmas līdzekļu izlietojumu atbilstoši normatīvajos aktos noteiktajām prasībām.

Ministru prezidents A.Kalvītis

Finanšu ministrs O.Spurdziņš

Redakcijas piebilde: noteikumi stājas spēkā ar 2006.gada 2.septembri.

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Ministru kabineta pamatbudžeta programmā 14.00.00 "Operatīvās darbības pasākumu nodrošināšana" .. Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: noteikumi Numurs: 698Pieņemts: 29.08.2006.Stājas spēkā: 02.09.2006.Zaudē spēku: 01.01.2007.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 140, 01.09.2006.
Saistītie dokumenti
  • Izdoti saskaņā ar
142684
02.09.2006
87
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"