Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Latvijas Republikas Ministru kabineta sēdes protokola Nr.60 izraksts

Rīgā 2000.gada 19.decembrī

42.§

Par politisko iniciatīvu par sadarbību informācijas sabiedrības attīstībā Baltijas jūras reģionā un Baltijas jūras reģiona e-komercijas forumu

Apspriešanā piedalījās: A.Bērziņš.

Nolēma:

1. Akceptēt Ministru prezidenta politisko iniciatīvu par sadarbību informācijas sabiedrības attīstībā Baltijas jūras reģionā.

2. Ārlietu ministrijai sadarbībā ar Ekonomikas ministriju, Satiksmes ministriju un Tieslietu ministriju divu nedēļu laikā izvērtēt iespēju organizēt Baltijas jūras reģiona Ministru prezidentu vienas dienas sanāksmi Rīgā laikā no 2001.gada 12. līdz 14.septembrim par sadarbību informācijas sabiedrības attīstībā Baltijas jūras reģionā un informēt Ministru prezidentu A.Bērziņu.

3. Lūgt Valsts prezidenti, ministrijas un citas valsts institūcijas popularizēt iniciatīvu par sadarbību informācijas sabiedrības attīstībā Baltijas jūras reģionā.

4. Atbalstīt sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Birojs 2000" priekšlikumu par Baltijas jūras valstu e-komercijas foruma organizēšanu Rīgā no 2001.gada 13. līdz 14.septembrim, kura laikā cita starpā tiks popularizēta iniciatīva par sadarbību informācijas sabiedrības attīstībā Baltijas jūras reģionā.

5. Ministru prezidentam A.Bērziņam vērsties pie citu Baltijas jūras reģiona valstu Ministru prezidentiem ar priekšlikumu atbalstīt iniciatīvu par sadarbību informācijas sabiedrības attīstībā Baltijas jūras reģionā, kā arī Baltijas jūras valstu e-komercijas foruma organizēšanu.

6. Baltijas jūras reģiona Ministru prezidentu pozitīvas attieksmes gadījumā Ministru prezidentam A.Bērziņam kā Baltijas jūras reģiona e-komercijas foruma goda priekšsēdētājam iesaistīties Baltijas jūras valstu e-komercijas foruma Ministru prezidentu virtuālajā organizācijas komitejā.

46.§

Priekšlikumi par deleģējumu ministriem saistošu tiesību aktu izdošanai

Apspriešanā piedalījās: I.Labucka, A.Kveska, V.Makarovs, A.Požarnovs, A.Bērziņš.

Nolēma:

1. Pieņemt zināšanai tieslietu ministres I. Labuckas sniegto informāciju.

2. Tieslietu ministrijai atbilstoši Eiropas integrācijas padomes 2000.gada 13.novembra sēdē nolemtajam sagatavot un līdz 2001.gada 31.janvārim iesniegt noteiktā kārtībā Ministru kabinetā projektus par nepieciešamajiem grozījumiem normatīvajos aktos, kuros paredzēt:

2.1. iespējas ministram izdot ārējus normatīvus aktus tajos gadījumos, ja ministru tam pilnvaro likums;

2.2. iespējas pārejas laikposmā ministra izdotajos ārējos normatīvajos aktos ietvert atsauces uz tiesību aktiem vai normatīviem, kuri nav tulkoti latviešu valodā, pievienojot šo tiesību aktu vai normatīvu anotāciju latviešu valodā.

53.§

Par lietu "SwemBalt v.Latvia"

Apspriešanā piedalījās: I.Labucka, I.Bērziņš, G.Bērziņš, V.Makarovs, A.Bērziņš.

Nolēma:

1. Noteikt, ka par lietas "SwemBalt v.Latvia" tālāko virzību ir atbildīga Tieslietu ministrija.

2. Jautājumu par nepieciešamajiem finansu līdzekļiem izskatīt Ministru kabineta sēdē vienlaikus ar Tieslietu ministrijas iesniegtu turpmāko informāciju par lietas virzību.

3. Ārlietu ministrijai un pārējām ministrijām, saņemot informāciju par līdzīgiem valsts intereses skarošiem jautājumiem, nekavējoties informēt Ministru kabinetu.

4. Tieslietu ministrijai kopīgi ar Finansu ministriju un Ārlietu ministriju sagatavot konceptuālus priekšlikumus (organizatoriskā shēma un finansiālā shēma) valsts interešu pārstāvības mehānisma noteikšanai.

Ministru prezidents A.BĒRZIŅŠ

Valsts kancelejas direktore G.Veismane

 

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Latvijas Republikas Ministru kabineta sēdes protokola Nr.60 izraksts Izdevējs: Ministru kabinets Veids: protokola izraksts Numurs: 60Pieņemts: 19.12.2000.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 466/469, 22.12.2000.
13933
674
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"