Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 

Ogres novada domes ārkārtas sēdes protokola Nr.10 izraksts 

Ogrē 2006.gada 27.aprīlī (prot. Nr.10 1.§)

Par saistošo noteikumu Nr.60 "Ogres novada teritorijas plānojuma grafiskā daļa un Ogres novada teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi" apstiprināšanu

Pamatojoties uz likuma "Par pašvaldībām" 43.panta 1.daļas 1. un 13.punktu, Teritorijas plānošanas likuma 6.panta 6.punktu un MK 19.10.2004. noteikumu Nr.883 "Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi" 44., 45. un 46.punktu, dome, atklāti balsojot "par" - 7 balsis (P.Dimants, R.Javoišs, J.Latišs, J.Tukišs, V.Paškovičs, G.Kārkliņš, V.Pūķe), "pret" - 3 balsis (G.Gutpelcs, L.Tribockis, I.Vecziediņa), "atturas" - nav, nolemj:

1. Apstiprināt saistošos noteikumus Nr.60 "Ogres novada teritorijas plānojuma grafiskā daļa un Ogres novada teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi" (pielikumā: saistošie noteikumi uz 1 lapas, "Ogres novada teritorijas plānojuma grafiskā daļa" uz 2 lapām un "Ogres novada teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi" 1 sējumā).

2. Uzdot būvvaldes vadītājai Maijai Rinkai ne vēlāk kā 2 nedēļu laikā pēc sais­tošo noteikumu pieņemšanas publicēt šo lēmumu laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" un Ogres novada domes preses izdevumā "Ogrēnietis" un 2 nedēļu laikā pēc saistošo noteikumu spēkā stāšanās nosūtīt tos zināšanai LR Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijai, Valsts zemes dienesta Lielrīgas reģionālajai nodaļai un Lielrīgas reģionālajai vides pārvaldei.

3. Kontroli pār lēmuma izpildi uzdot domes izpilddirektoram Ainaram Vilnītim.

Ogres novada domes priekšsēdētāja vietniece V.Pūķe

Lēmums stājies spēkā 28.04.2006.

Ar Ogres novada teritorijas plānojumu un pieņemtajiem saistošajiem noteikumiem var iepazīties Ogres novada domē Ogrē, Brīvības ielā 48, lietvedības nodaļā 107.kabinetā un būvvaldē 216.kabinetā.

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Par saistošo noteikumu Nr.60 "Ogres novada teritorijas plānojuma grafiskā daļa un Ogres novada teritorijas .. Izdevējs: Ogres novada dome Veids: protokola izraksts Numurs: 10Pieņemts: 27.04.2006.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 71, 09.05.2006.
134418
674
0
  • Twitter
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"