Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Starptautisko līgumu uzskaiti veic Ārlietu ministrija. Starptautisko līgumu pamatteksti netiek apvienoti ar tajos izdarītajiem grozījumiem.

Precizējot iepriekš publicēto

Starptautiskajā līgumā "Eiropas valstu nolīgums par bīstamo kravu starptautiskajiem pārvadājumiem ar autotransportu (ADR)" ("Latvijas Vēstnesis", 05.09.2005., Nr.140) tehniskas kļūmes dēļ 219. un 402.lappuses nesalasāmā teksta pareizā redakcija ir šāda:

A pielikuma 2.daļas 2.2.3.1.1.punkta 4.piezīme:

"4. PIEZĪME. Uzliesmojošas, ļoti toksiskas, toksiskas vai maztoksiskas šķidras vielas un preparāti, kam uzliesmošanas temperatūra ir 23° C vai augstāka, ko izmanto par pesticīdiem, ir 6.1. klases vielas (sk. 2.2.61.1.punkts)."

2.2.3.1.4.punkta a) apakšpunkts:

"a) šķīdinātāja atdalīšanās pārbaudei noteiktais (sk. "Pārbaužu un kritēriju rokasgrāmatas" III daļas 32.5.1.apakšiedaļu) atdalītā šķīdinātāja slāņa augstums ir mazāks par 3% no parauga slāņa kopējā augstuma, un"

2.atsauce 2.2.3.3.punktā:

"2 Viskozitātes noteikšana: Ja uz attiecīgo vielu neattiecas Ņūtona likumi vai arī kāda cita iemesla dēļ nav piemērota viskozitātes noteikšanas plūsmas caurulītes metode, lai noteiktu vielas dinamisko viskozitāti, jālieto maināma bīdes ātruma viskozimetrs 23° C temperatūrā un ar vairākiem bīdes ātrumiem. Iegūtās vērtības atliek pret bīdes ātrumu un tad ekstrapolē uz bīdes ātrumu 0. Tādējādi iegūto dinamiskās viskozitātes vērtību dalot ar blīvumu, iegūst šķietamo kinemātiskās viskozitātes vērtību bīdes ātrumam, kas ir tuvs nullei."

12.atsauce 6.8.2.2.2.punktā:

"12 Cisternkonteineriem, kuru ietilpība ir mazāka par 1 m3, ārējo slēgventili vai citu līdzvērtīgu ierīci var aizstāt ar slēgtu atloku."

16.atsauce 6.8.2.4.1.punktā:

"16 Īpašos gadījumos un ar kompetentās iestādes apstiprināta eksperta piekrišanu hidrauliskā spiediena pārbaudi var aizstāt ar spiediena pārbaudi, lietojot citu šķidrumu vai gāzi, ja šāda darbība nerada nekādas briesmas."

 
Tiesību akta pase
Starpt. org.:
Veids:
 starptautisks dokuments
 daudzpusējs
Pieņemts:
 30.09.1957.
Pieņemšanas vieta: 
Ženēva
Atruna: Nav
Deklarācija: Nav
Publicēts:
 "Latvijas Vēstnesis", 3, 05.01.2006.
Saistītie dokumenti
  • Saistītie dokumenti
1689
0
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"