Teksta versija
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
uz sākumu
Izvērstā meklēšana
Autorizēties savā kontā

Kādēļ autorizēties vai reģistrēties?
 
Attēlotā redakcija
Tiesību akts ir zaudējis spēku.

Skatīt Ministru kabineta 2015. gada 2. jūnija noteikumus Nr. 277 "Noteikumi par šķīrējtiesu reģistru".
Ministru kabineta noteikumi Nr.204

Rīgā 2005.gada 29.martā (prot. Nr.16 33.§)
Noteikumi par šķīrējtiesu reģistru

1. Noteikumi nosaka kārtību, kādā Uzņēmumu reģistrs ved šķīrējtiesu reģistru.

2. Šķīrējtiesu reģistrs (turpmāk – reģistrs) ir elektroniskā veidā apkopota informācija par šķīrējtiesām. Ierakstus reģistrā izdara Uzņēmumu reģistra valsts notārs.

(Grozīts ar MK 15.07.2014. noteikumiem Nr.399)

3. Ierakstus reģistrā izdara, pamatojoties uz ieinteresētās personas pieteikumu vai tiesas nolēmumu.

4. Reģistrā par katru šķīrējtiesu izdara šādus ierakstus:

4.1. šķīrējtiesas reģistrācijas numurs;

4.2. šķīrējtiesas nosaukums;

4.3. šķīrējtiesas adrese;

4.4. dibinātāju reģistrācijas numurs, valsts (ja dibinātājs ir ārvalsts juridiskā persona), juridiskā forma, nosaukums (firma);

4.5. datums, kad reģistrēti grozījumi reglamentā;

4.6. šķīrējtiesas darbības izbeigšanas fakts;

4.7. citas ziņas, ja to paredz ārējie normatīvie akti;

4.8. ieraksta izdarīšanas datums.

5. Šķīrējtiesas reģistrācijai iesniedz pieteikumu (1.pielikums). Pieteiku­mam pievieno:

5.1. dibinātāju lēmumu par šķīrējtiesas izveidošanu;

5.2. šķīrējtiesas reglamentu;

5.3. dokumentu, kas apliecina šķīrējtiesas dibinātāja reģistrāciju un statusu, vai šāda dokumenta notariāli apliecinātu kopiju, ja dibinātājs ir ārvalsts juridiskā persona;

5.4. (svītrots ar MK 15.07.2014. noteikumiem Nr.399).

6. Pieteikumu, dibinātāju lēmumu, kā arī šķīrējtiesas reglamentu un tā grozījumus paraksta dibinātāji. Pieteikumam pievieno dokumentu, kas apliecina personas pilnvarojumu pārstāvēt dibinātāju, un norāda pārstāvības apjomu, ja attiecīgās ziņas jau nav ierakstītas citos Uzņēmumu reģistra reģistros.

7. Iesniedzot dokumentus svešvalodā, tiem pievieno notariāli apliecinātu šo dokumentu tulkojumu.

8. Ārvalstīs izdotus publiskus dokumentus, kuri iesniedzami Uzņēmumu reģistrā, legalizē vai attiecīgi apliecina Latvijas Republikai saistošajos starptautiskajos līgumos noteiktajā kārtībā.

9. Lai reģistrētu šķīrējtiesas reglamenta grozījumus, Uzņēmumu reģistrā iesniedz pieteikumu (2.pielikums) un pievieno:

9.1. dibinātāju lēmumu par reglamenta grozījumu apstiprināšanu;

9.2. reglamenta grozījumu tekstu un pilnu reglamenta tekstu jaunā redakcijā;

9.3. (svītrots ar MK 15.07.2014. noteikumiem Nr.399).

10. Lai izdarītu izmaiņas reģistra ierakstos, kas nav saistītas ar reglamenta grozījumiem, vai pievienotu dokumentus šķīrējtiesas reģistrācijas lietai, Uzņēmumu reģistrā iesniedz šo noteikumu 9. punktā minēto pieteikumu. Izmaiņu reģistrēšanai reģistra ierakstos šo noteikumu 9. punktā minētajam pieteikumam pievieno dibinātāju lēmumu par izmaiņu apstiprināšanu.

(MK 15.07.2014. noteikumu Nr.399 redakcijā)

11. Lai izdarītu ierakstu par šķīrējtiesas darbības izbeigšanu, Uzņēmumu reģistrā iesniedz pieteikumu (3. pielikums) un dibinātāju lēmumu par šķīrējtiesas darbības izbeigšanu.

(MK 15.07.2014. noteikumu Nr.399 redakcijā)

12. Pieteikumu septiņu dienu laikā pēc tā saņemšanas izskata Uzņēmumu reģistra valsts notārs un pieņem lēmumu par ieraksta izdarīšanu, par ieraksta izdarīšanas atlikšanu vai par atteikumu izdarīt ierakstu reģistrā.

13. Izskatot pieteikumu, Uzņēmumu reģistra valsts notārs pārliecinās, ka:

13.1. ir iesniegti visi dokumenti, kas paredzēti ar šķīrējtiesu reģistrāciju un darbību saistītajos normatīvajos aktos;

13.2. iesniegtie dokumenti atbilst ārējos normatīvajos aktos noteiktajām prasībām;

13.3. Uzņēmumu reģistrā nav reģistrēts cits tiesisks šķērslis.

14. Ja, pārbaudot šo noteikumu 13.punktā minētos apstākļus, šķēršļi nav konstatēti, Uzņēmumu reģistra valsts notārs pieņem lēmumu par ieraksta izdarīšanu reģistrā, lēmumā norāda informāciju, kas ierakstāma reģistrā, kā arī izdara ierakstu.

15. Ja nav iesniegti visi nepieciešamie dokumenti, iesniegtie dokumenti neatbilst ārējo normatīvo aktu prasībām, bet šie trūkumi ir novēršami, Uzņēmumu reģistra valsts notārs pieņem lēmumu par ieraksta izdarīšanas atlikšanu un norāda termiņu trūkumu novēršanai. Minētais termiņš nedrīkst būt īsāks par 14 dienām. Ja dokumenti, kuros trūkumi ir novērsti, tiek iesniegti pēc lēmumā norādītā termiņa, atkārtoti jāmaksā valsts nodeva.

16. Ja no iesniegtajiem dokumentiem secināms, ka pieņemtie lēmumi neatbilst to normatīvo aktu prasībām, kas regulē dibinātāju un šķīrējtiesu reģistrāciju un darbību, un šie trūkumi nav novēršami, Uzņēmumu reģistra valsts notārs pieņem lēmumu par atteikumu izdarīt ierakstu šķīrējtiesu reģistrā. Valsts nodeva šādos gadījumos netiek atmaksāta.

17. Lēmums par ieraksta izdarīšanu šķīrējtiesu reģistrā stājas spēkā pēc tā parakstīšanas, kad Uzņēmumu reģistra valsts notārs elektroniski apliecinājis ieraksta pilnīgumu un pareizību, ja vien lēmumā nav paredzēts vēlāks spēkā stāšanās datums vai tā spēkā stāšanās ir atkarīga no cita lēmuma spēkā stāšanās. Lēmuma spēkā stāšanās laiku nedrīkst noteikt garāku par vienu mēnesi no lēmuma pieņemšanas dienas.

18. Uzņēmumu reģistra valsts notāra lēmumu vai faktisko rīcību var apstrīdēt un galvenā valsts notāra lēmumu vai faktisko rīcību var pārsūdzēt likumā “Par Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistru” un Administratīvā procesa likumā noteiktajā kārtībā.

19. Reģistrējot šķīrējtiesu, pēc šķīrējtiesas rakstiska pieprasījuma saņemšanas Uzņēmumu reģistrs par maksu izsniedz reģistrācijas apliecību. Reģistrācijas apliecībā norāda šķīrējtiesas nosaukumu, reģistrācijas numuru, reģistrācijas vietu un reģistrācijas datumu.

(MK 15.07.2014. noteikumu Nr.399 redakcijā)

20. Ziņas, uz kuru pamata izdarāmi jauni ieraksti reģistrā, kā arī šķīrējtiesu darbību regulējošajos normatīvajos aktos noteiktie dokumenti iesniedzami Uzņēmumu reģistrā 14 dienu laikā pēc attiecīgā lēmuma pieņemšanas.

21. Katrai šķīrējtiesas lietai piešķir individuālu reģistrācijas numuru un iekārto atsevišķu reģistrācijas lietu. Reģistrācijas lietā ievieto dokumentus, uz kuru pamata izdarīti ieraksti reģistrā, kā arī citus šķīrējtiesu reģistrāciju un darbību regulējošajos normatīvajos aktos paredzētos dokumentus.

22. Ja reģistra ierakstos konstatēta pārrakstīšanās kļūda, Uzņēmumu reģistra valsts notārs nosūta paziņojumu uz dibinātāju juridisko adresi. Paziņojumā norāda:

22.1. kļūdu, kas ir konstatēta reģistra ierakstos;

22.2. kārtību, kādā reģistra ieraksts tiks labots;

22.3. termiņu iebildumu celšanai (tas nedrīkst būt īsāks par septiņām dienām).

23. Ja šķīrējtiesas dibinātāji noteiktajā termiņā iebildumus neceļ, Uzņēmumu reģistra valsts notārs pieņem lēmumu par reģistra ieraksta labošanu un izdara par to attiecīgu atzīmi reģistra ierakstos.

24. Šo noteikumu 22. un 23.punktā minētos nosacījumus nepiemēro, ja pārrakstīšanās kļūdu reģistra ierakstos konstatējis dibinātājs. Uzņēmumu reģistra valsts notārs pieņem lēmumu par ieraksta labošanu un izdara par to attiecīgu atzīmi reģistrā, kā arī nosūta paziņojumu šķīrējtiesas dibinātājiem, norādot kļūdu, kas ir konstatēta, un kārtību, kādā ieraksts tika labots.

25. Ja šķīrējtiesa līdz 2005.gada 31.martam Tieslietu ministrijā ir iesniegusi paziņojumu par šķīrējtiesas izveidošanu, dibinātāji iesniedz Uzņēmumu reģistrā šo noteikumu 5.punktā minētos dokumentus, bet šo noteikumu 5.1.apakšpunktā minētā lēmuma vietā iesniedz dibinātāju lēmumu par šķīrējtiesas reģistrāciju.

25.1 Ja šķīrējtiesas dibinātājs Civilprocesa likuma pārejas noteikumu 77. punktā noteiktajā termiņā nav iesniedzis Uzņēmumu reģistrā reglamenta grozījumus atbilstoši Civilprocesa likuma 486.1 pantam, Uzņēmumu reģistra valsts notārs nosūta brīdinājumu uz dibinātāja juridisko adresi un norāda termiņu trūkumu novēršanai. Minētais termiņš nedrīkst būt īsāks par 14 dienām. Pieteikumus, kas iesniegti pēc šajā punktā minētajā brīdinājumā norādītā termiņa beigām, Uzņēmumu reģistrs neizskata.

(MK 15.07.2014. noteikumu Nr.399 redakcijā)

25.2 Ja dibinātājs pēc šo noteikumu 25.1 punktā minētā brīdinājuma saņemšanas tajā noteiktajā termiņā nav iesniedzis Uzņēmumu reģistrā reglamenta grozījumus atbilstoši Civilprocesa likuma 486.1 pantam, Uzņēmumu reģistra valsts notārs līdz Civilprocesa likuma pārejas noteikumu 78. punktā noteiktajam termiņam pieņem lēmumu par ieraksta izdarīšanu šķīrējtiesu reģistrā par šķīrējtiesas darbības izbeigšanu. Lēmums stājas spēkā šajos noteikumos noteiktajā kārtībā.

(MK 15.07.2014. noteikumu Nr.399 redakcijā)

26. Noteikumi stājas spēkā ar 2005.gada 1.aprīli.

Ministru prezidenta vietā – ārlietu ministrs A.Pabriks

Tieslietu ministre S.Āboltiņa
1.pielikums
Ministru kabineta
2005.gada 29.marta noteikumiem Nr.204

(Pielikums MK 15.07.2014. noteikumu Nr.399 redakcijā)

ŠT1.

Šķīrējtiesas reģistrācijas pieteikums 
Datums*Vieta
...

 

(diena)(mēnesis) (gads)
 
1. Šķīrējtiesas nosaukums
 
 
 
2. Šķīrējtiesas adrese
Valsts

 

Republikas pilsēta/novads, novada pilsēta/pagasts, ciemsIelas nosaukums, mājas numurs/nosaukums, korpuss, dzīvokļa numurs

 

Pasta indekss

3. Informācija par šķīrējtiesas dibinātājiem
Juridiskā forma un nosaukums

 

Reģistrācijas numurs (ja dibinātājs ir ārvalsts juridiskā persona, norāda arī valsti)

|___|___|___|___|___|___|___|___|___|___|___|

 
Juridiskā forma un nosaukums

 

Reģistrācijas numurs (ja dibinātājs ir ārvalsts juridiskā persona, norāda arī valsti)

|___|___|___|___|___|___|___|___|___|___|___|

 
Juridiskā forma un nosaukums

 

Reģistrācijas numurs (ja dibinātājs ir ārvalsts juridiskā persona, norāda arī valsti)

|___|___|___|___|___|___|___|___|___|___|___|

 
4. Pievienotie dokumenti (norāda dokumentu, eksemplāru skaitu un lapu skaitu)
 
  
  
  
  
   
 
5. Informācija par valsts nodevas samaksuAizpilda, ja pieteikumam nepievieno maksājumu apliecinošu dokumentu vai tā atvasinājumu (t. sk. kopiju vai internetbankas izdruku)
Informācija par maksātāju*
Juridiska persona
Reģistrācijas numurs

|___|___|___|___|___|___|___|___|___|___|___|

Nosaukums (firma)

 

Fiziska persona
Vārds

 

UzvārdsPersonas kods (ja nav personas koda, norāda dzimšanas datumu)
Informācija par maksājuma dokumentu
Maksājuma datums*Maksājuma dokumenta numurs
...
(diena)(mēnesis)(gads)
Samaksātā summa un valūta*

 

Maksājuma references numurs
Maksājumu pakalpojuma sniedzēja nosaukums (banka u.c.)

 

 
6. Apliecinājums
Apliecinu, ka visa sniegtā informācija ir patiesa, iesniegtie dokumentu atvasinājumi atbilst oriģinālajiem dokumentiem, pieteikumā norādītā informācija atbilst normatīvajiem aktiem un pieņemtajiem lēmumiem.
 
7. Lēmuma paziņošanas veidsAtzīmēt ar vēlamo
  Uz vietas Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra nodaļā, kurā iesniegts pieteikums

  Nosūtot pa pastu uz deklarēto/juridisko adresi (lēmums par tiesību subjekta reģistrācijas atlikšanu vai atteikumu tiks nosūtīts uz dibinātāja vai dibinātāja pārstāvja deklarēto dzīvesvietas adresi)

  Nosūtot elektroniski uz e-pastu (lēmums parakstīts ar drošu elektronisko parakstu un laika zīmogu). Norādīt e-pastu: ________________________

 

 
8. Kontaktinformācija saziņaiAtzīmēt ar vēlamo
 E-pasta adrese: ______________________________________

 Tālruņa numurs: ______________________________________
 

 
9. Dibinātāja pārstāvju paraksti
Vārds

 

Uzvārds

 

Personas kods

-

Kuru dibinātāju pārstāv un uz kāda tiesiska pamata

 

Paraksts* *  
VietaDatums* * _____.______._______.
(diena) (mēnesis) (gads)
Vārds

 

UzvārdsPersonas kods

-

Kuru dibinātāju pārstāv un uz kāda tiesiska pamata

 

Paraksts* *  
VietaDatums* * _____.______._______.
(diena) (mēnesis) (gads)
Vārds

 

UzvārdsPersonas kods

-

Kuru dibinātāju pārstāv un uz kāda tiesiska pamata

 

Paraksts* *  
VietaDatums* * _____.______._______.
(diena) (mēnesis) (gads)
 
Ņem vajadzīgo veidlapu skaitu. Neaizpildītās veidlapu ailes nosvītro. Visas aizpildītās veidlapas sanumurē.

Piezīmes.

1. *  Ja pieteikumam nepievieno maksājumu apliecinošu dokumentu vai tā atvasinājumu, informācija par maksātāju, maksājuma datumu, summu un valūtu norādāma obligāti.

2. * *  Dokumenta rekvizītus "datums" un "paraksts", neaizpilda, ja elektroniskais dokuments ir sagatavots atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu.

2.pielikums
Ministru kabineta
2005.gada 29.marta noteikumiem Nr.204

(Pielikums MK 15.07.2014. noteikumu Nr.399 redakcijā)

ŠT2.

Pieteikums izmaiņu reģistrācijai par šķīrējtiesu

 
Datums*Vieta
...

 

(diena)(mēnesis) (gads)
 
1. Šķīrējtiesa
Reģistrācijas numurs

 

Nosaukums

 

 
2. Grozījumu būtībaAtzīmēt ar  un aizpildīt atbilstošos pieteikuma punktus
 
 Izmaiņas reglamentā (iesniegtais pilnais teksts jaunajā redakcijā pilnībā atbilst pieņemtajiem grozījumiem)

 Mainījies šķīrējtiesas nosaukums (aizpildīt 3. punktu)

 Mainījusies šķīrējtiesas adrese (aizpildīt 4. punktu)

 Mainījušies dibinātāji vai informācija par šķīrējtiesas dibinātāju (aizpildīt 5. punktu)

 Citas izmaiņas (aizpildīt 6. punktu)

 

Jāņem vērā!

  1.  Aizpilda atbilstošos pieteikuma punktus.
  2.  Ja atbilstošajā lapā nepietiek vietas, ņem vēl vienu veidlapu.
  3.  Neaizpildītās veidlapas daļas nepievieno.
  4.  Pēdējā lapa jāpievieno vienmēr.
  5.  Visas lapas numurē.
 
3. Šķīrējtiesas nosaukums (norādīt tikai precizēto informāciju)

 

 
4. Šķīrējtiesas adrese (norādīt tikai precizēto informāciju)
Valsts

 

Republikas pilsēta/novads, novada pilsēta/pagasts, ciemsIelas nosaukums, mājas numurs/nosaukums, korpuss, dzīvokļa numurs

 
 

Pasta indekss
 
5. Informācija par šķīrējtiesas dibinātājiem
Izmaiņu būtībaAtzīmēt ar

 izstājies  iestājies  mainījusies informācija par dibinātāju

Juridiskā forma un nosaukums

 

Reģistrācijas numurs (ja dibinātājs ir ārvalsts juridiskā persona, norāda arī valsti)

|___|___|___|___|___|___|___|___|___|___|___|

 
Izmaiņu būtībaAtzīmēt ar

 izstājies  iestājies  mainījusies informācija par dibinātāju

Juridiskā forma un nosaukums

 

Reģistrācijas numurs (ja dibinātājs ir ārvalsts juridiskā persona, norāda arī valsti)

|___|___|___|___|___|___|___|___|___|___|___|

 
Izmaiņu būtībaAtzīmēt ar

 izstājies  iestājies  mainījusies informācija par dibinātāju

Juridiskā forma un nosaukums

 

Reģistrācijas numurs (ja dibinātājs ir ārvalsts juridiskā persona, norāda arī valsti)

|___|___|___|___|___|___|___|___|___|___|___|

 
6. Citas izmaiņas
 


 

 
7. Pievienotie dokumenti (norāda dokumentu, eksemplāru skaitu un lapu skaitu)
 
  
  
  
   
 
8. Informācija par valsts nodevas samaksuAizpilda, ja pieteikumam nepievieno maksājumu apliecinošu dokumentu vai tā atvasinājumu (t. sk. kopiju vai internetbankas izdruku)
Informācija par maksātāju*
Juridiska persona
Reģistrācijas numurs

|___|___|___|___|___|___|___|___|___|___|___|

Nosaukums (firma)

 

Fiziska persona
Vārds

 

UzvārdsPersonas kods (ja nav personas koda, norāda dzimšanas datumu)
Informācija par maksājuma dokumentu
Maksājuma datums*Maksājuma dokumenta numurs
...
(diena)(mēnesis)(gads)
Samaksātā summa un valūta*

 

Maksājuma references numurs
Maksājumu pakalpojuma sniedzēja nosaukums (banka u.c.)

 

 
9. Apliecinājums
Apliecinu, ka visa sniegtā informācija ir patiesa, iesniegtie dokumentu atvasinājumi atbilst oriģinālajiem dokumentiem, pieteikumā norādītā informācija atbilst normatīvajiem aktiem un pieņemtajiem lēmumiem.
 
10. Lēmuma paziņošanas veidsAtzīmēt ar vēlamo
 
Uz vietas Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra nodaļā, kurā iesniegts pieteikums

Nosūtot pa pastu uz deklarēto/juridisko adresi (lēmums par tiesību subjekta reģistrācijas atlikšanu vai atteikumu tiks nosūtīts uz dibinātāja vai dibinātāja pārstāvja deklarēto dzīvesvietas adresi)

Nosūtot elektroniski uz e-pastu (lēmums parakstīts ar drošu elektronisko parakstu un laika zīmogu). Norādīt e-pastu _________________________
 
 
11. Kontaktinformācija saziņaiAtzīmēt ar vēlamo
 E-pasta adrese: ____________________________________

 Tālruņa numurs: ____________________________________

 
12. Dibinātāja pārstāvju paraksti
Vārds

 

UzvārdsPersonas kods

-

Kuru dibinātāju pārstāv un uz kāda tiesiska pamata

 

Paraksts* *  
VietaDatums* * _____.______._______.
(diena) (mēnesis) (gads)
Vārds

 

UzvārdsPersonas kods

-

Kuru dibinātāju pārstāv un uz kāda tiesiska pamata

 

Paraksts* *  
VietaDatums* * _____.______._______.
(diena) (mēnesis) (gads)
 
Ņem vajadzīgo veidlapu skaitu. Neaizpildītās veidlapu ailes nosvītro. Visas aizpildītās veidlapas sanumurē.

Piezīmes.

1. *  Ja pieteikumam nepievieno maksājumu apliecinošu dokumentu vai tā atvasinājumu, informācija par maksātāju, maksājuma datumu, summu un valūtu norādāma obligāti.

2. * *  Dokumenta rekvizītus "datums" un "paraksts" neaizpilda, ja elektroniskais dokuments ir sagatavots atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu.

3.pielikums
Ministru kabineta
2005.gada 29.marta noteikumiem Nr.204

(Pielikums MK 15.07.2014. noteikumu Nr.399 redakcijā)

ŠT3.

Pieteikums šķīrējtiesas
darbības izbeigšanas reģistrācijai

 
Datums*Vieta
...

 

(diena)(mēnesis) (gads)
 
1. Šķīrējtiesas reģistrācijas numurs
 

|___|___|___|___|___|___|___|___|___|___|___|

 
2. Šķīrējtiesas nosaukums


 

 
3. Pievienotie dokumenti (norāda dokumentu, eksemplāru skaitu un lapu skaitu)
  
  
  
 
 
4. Informācija par valsts nodevas samaksuAizpilda, ja pieteikumam nepievieno maksājumu apliecinošu dokumentu vai tā atvasinājumu (t. sk. kopiju vai internetbankas izdruku)
Informācija par maksātāju*
Juridiska persona
Reģistrācijas numurs

|___|___|___|___|___|___|___|___|___|___|___|

Nosaukums (firma)

 

Fiziska persona
Vārds

 

UzvārdsPersonas kods (ja nav personas koda, norāda dzimšanas datumu)
Informācija par maksājuma dokumentu
Maksājuma datums*Maksājuma dokumenta numurs
...
(diena)(mēnesis)(gads)
Samaksātā summa un valūta*

 

Maksājuma references numurs
Maksājumu pakalpojuma sniedzēja nosaukums (banka u.c.)

 

 
5. Apliecinājums
Apliecinu, ka visa sniegtā informācija ir patiesa, iesniegtie dokumentu atvasinājumi atbilst oriģinālajiem dokumentiem, pieteikumā norādītā informācija atbilst normatīvajiem aktiem un pieņemtajiem lēmumiem.
 
6. Lēmuma paziņošanas veidsAtzīmēt ar vēlamo
 Uz vietas Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra nodaļā, kurā iesniegts pieteikums

 Nosūtot pa pastu uz deklarēto/juridisko adresi (lēmums par tiesību subjekta reģistrācijas atlikšanu vai atteikumu tiks nosūtīts uz dibinātāja vai dibinātāja pārstāvja deklarēto dzīvesvietas adresi)

 Nosūtot elektroniski uz e-pastu (lēmums parakstīts ar drošu elektronisko parakstu un laika zīmogu). Norādīt e-pastu: __________________________ _________________________________

 
7. Kontaktinformācija saziņaiAtzīmēt ar vēlamo
 E-pasta adrese: _________________________________

 Tālruņa numurs: ______________________________________

 
8. Dibinātāja pārstāvju paraksti
Vārds

 

UzvārdsPersonas kods

-

Kuru dibinātāju pārstāv un uz kāda tiesiska pamata

 

Paraksts* *  
VietaDatums* * _____.______._______.
(diena) (mēnesis) (gads)
 
Vārds

 

UzvārdsPersonas kods

-

Kuru dibinātāju pārstāv un uz kāda tiesiska pamata

 

Paraksts* *  
VietaDatums* * _____.______._______.
(diena) (mēnesis) (gads)
 
Vārds

 

UzvārdsPersonas kods

-

Kuru dibinātāju pārstāv un uz kāda tiesiska pamata

 

Paraksts* *  
VietaDatums* * _____.______._______.
(diena) (mēnesis) (gads)
 
Ņem vajadzīgo veidlapu skaitu. Neaizpildītās veidlapu ailes nosvītro. Visas aizpildītās veidlapas sanumurē.

Piezīmes.

1. *  Ja pieteikumam nepievieno maksājumu apliecinošu dokumentu vai tā atvasinājumu, informācija par maksātāju, maksājuma datumu, summu un valūtu norādāma obligāti.

2. * * Dokumenta rekvizītus "datums" un "paraksts" neaizpilda, ja elektroniskais dokuments ir sagatavots atbilstoši normatīvajiem aktiem par elektronisko dokumentu noformēšanu.

 
Tiesību akta pase
Nosaukums: Noteikumi par šķīrējtiesu reģistru Statuss:
Zaudējis spēku
zaudējis spēku
Izdevējs: Ministru kabinets Veids: noteikumi Numurs: 204Pieņemts: 29.03.2005.Stājas spēkā: 01.04.2005.Zaudē spēku: 12.06.2015.Publicēts: Latvijas Vēstnesis, 52, 01.04.2005.
Saistītie dokumenti
  • Zaudējis spēku ar
  • Grozījumi
  • Izdoti saskaņā ar
  • Citi saistītie dokumenti
104818
{"selected":{"value":"18.07.2014","content":"<font class='s-1'>18.07.2014.-11.06.2015.<\/font> <font class='s-2'>V\u0113sturisk\u0101<\/font>"},"data":[{"value":"18.07.2014","iso_value":"2014\/07\/18","content":"<font class='s-1'>18.07.2014.-11.06.2015.<\/font> <font class='s-2'>V\u0113sturisk\u0101<\/font>"},{"value":"01.04.2005","iso_value":"2005\/04\/01","content":"<font class='s-1'>01.04.2005.-17.07.2014.<\/font> <font class='s-2'>Pamata<\/font>"}]}
18.07.2014
87
1
  • X
  • Facebook
  • Draugiem.lv
 
0
Šajā vietnē oficiālais izdevējs
"Latvijas Vēstnesis" nodrošina tiesību aktu
sistematizācijas funkciju.

Sistematizēti tiesību akti ir informatīvi. Pretrunu gadījumā vadās pēc oficiālās publikācijas.
Par Likumi.lv
Aktualitātes
Noderīgas saites
Atsauksmēm
Kontakti
Mobilā versija
Lietošanas noteikumi
Privātuma politika
Sīkdatnes
Latvijas Vēstnesis "Ikvienam ir tiesības zināt savas tiesības."
Latvijas Republikas Satversmes 90. pants
© Oficiālais izdevējs "Latvijas Vēstnesis"